Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Widget, στις 23 Μαρτίου 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Widget

    Widget Regular Member

    Γεια σε όλους,

    πιθανόν κάποιοι από εσάς να έχουν ήδη διαβάσει τις δύο πρώτες εμπειρίες που είχα με ενεργητική κοπέλα μέσα από το σύνδεσμο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/34695-αναζήτηση-εμπειρίας-με-ενεργητική-κοπέλα.html. Πολύ γρήγορα να αναφέρω ότι ήταν μία φαντασίωση που δημιουργήθηκε μέσα μου πριν κάποια χρόνια και μέσα από μία αγγελία που έβαλα σε κάποιο site, γνώρισα μια κοπέλα με την οποία το δοκιμάσαμε δύο φορές. Η δεύτερη φορά συνέβη το Μάιο του 2012. Στο παραπάνω σύνδεσμο μπορεί να διαβάσει κανείς αναλυτικά όλη την πορεία της αναζήτησής μου.

    Γενικότερα κατά καιρούς, στριφογυρίζει στο μυαλό μου μία ανάλογη εμπειρία και κάποιες φορές μπορεί να φτάσω και σε κατάσταση αυνανισμού έχοντας τέτοιες εικόνες στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ένα αρκετά γνωστό site στο ευρύ κοινό, το οποίο είχε άρθρα, ειδήσεις και πολλές άλλες στήλες. Μία από αυτές έδινε τη δυνατότητα στον καθένα να αναζητήσει κυρίως άγνωστους ανθρώπους που τους είδε κάπου έξω (π.χ. στο μετρό, στο δρόμο, σε κάποιο μαγαζί κλπ) και θα ήθελε να τους ξαναδεί. Άλλοι αναζητούσαν πιο αόριστα, όπως ανθρώπους για σχέση ή για φιλία. Αμέσως καρφώθηκε η ιδέα στο μυαλό μου να δοκιμάσω ένα διαφορετικό είδος αναζήτησης, πιο τολμηρό. Και να δω τι ανταπόκριση θα υπάρξει αφού η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη. Συν ότι δεν πρόκειται για κάποιο site με kinky περιεχόμενο, όπως εκείνο στο οποίο είχα βάλει αγγελία πριν λίγα χρόνια.

    Αρχικά, δοκίμασα να βάλω αναλυτικό κείμενο, πάντα διακριτικό, για να δω τι αποτέλεσμα θα έχει. Ο διαχειριστής του site, όμως, το έκοβε. Η επόμενή δοκιμή ήταν να προσπαθήσω να αναρτήσω πολύ λακωνικό περιεχόμενο της μορφής:

    "Αναζητώ κοπέλα για αλλαγή ρόλων."
    ή
    "Αναζητώ κοπέλα που βρίσκει ενδιαφέρουσα την αλλαγή ρόλων με έναν άνδρα."

    Περιέργως, αυτές οι αναρτήσεις γίνονταν δεκτές από το διαχειριστή. Δεν έβαζα συχνά. Για παράδειγμα, μπορεί να έβαζα μία αγγελία το μήνα ή μία κάθε δύο μήνες. Η ανταπόκριση ήταν μικρή. Ωστόσο σε κάθε ανάρτηση, συνήθως απαντούσε και μια κοπέλα. Ακόμα και άντρας μπορεί να τύχαινε να ρωτήσει αν βρήκα αυτό που ήθελα μια και υπήρχαν και άλλοι που ήθελαν να βρουν κάτι ανάλογο. Μάλιστα, στην πορεία έβλεπα ανάλογες αναρτήσεις και από άλλους, οι οποίοι μάλλον ενθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι γίνονται δεκτές αναρτήσεις τέτοιου περιεχομένου.

    Από τις λίγες κοπέλες που απάντησαν κατά καιρούς, ήταν διάφορες περιπτώσεις. Δεν τις θυμάμαι όλες. Θυμάμαι, όμως χαρακτηριστικά μία κοπέλα γύρω στα 23-24 η οποία ήθελε και εκείνη να γνωρίσει κοπέλα με την οποία θα είχε παθητικό ρόλο. Δε θυμάμαι για ποιο λόγο μου έστειλε, ωστόσο για λίγο καιρό είχαμε κάποιες επαφές με mail ενώ συζητήσαμε και στο τηλέφωνο ένα πρωί. Κάποια στιγμή, όμως, σταματήσαμε την επικοινωνία.

    Η δεύτερη κοπέλα που μου έκανε θετική εντύπωση ήταν μία φοιτήτρια μόλις 22 ετών, η οποία για δύο χρόνια είχε σχέση με ένα παιδί 31 ετών και εκείνος την είχε... μυήσει στα παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Μου είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία, ενώ όταν της είπα ότι εγώ ήμουν 33 στα 34, τόνισε ότι είμαστε πολύ γοητευτικοί οι άντρες σε αυτή την ηλικία. Επίσης, άφησε υπονοούμενα ότι θα ήθελε να γνωριστούμε και ό,τι, αν συμβεί αυτό, θα μου αρέσει τόσο πολύ που θα θέλω πολύ να έχω και ενεργητικό αλλά και παθητικό ρόλο μαζί της. Εντωμεταξύ με εξίταρε όλο αυτό... ίσως επειδή είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Μου φαινόταν ασυνήθιστο μία φοιτήτρια να... ασελγεί πάνω σε έναν άντρα 10+ χρόνια μεγαλύτερό της και το έβρισκα ιδιαίτερα ερεθιστικό. Εντελώς ξαφνικά, όμως, χάθηκε και εκείνη. Προφανώς θα είχε τους λόγους της, οπότε κι εγώ δεν επέμεινα παραπάνω.

    Άλλες κοπέλες δε θυμάμαι γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός και, κυρίως, επειδή δε μου έκανε κάποια θετική εντύπωση ώστε να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες παραπάνω.

    Ο καιρός περνούσε και είχα παρατήσει για άλλη μια φορά τις αναζητήσεις. Αρχές Μάρτη, όμως, είπα να κάνω μια προσπάθεια ακόμα...
     
  2. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    2ο μέρος - Συνάντηση από κοντά

    ...αν θυμάμαι καλά, το βράδυ της Δευτέρας 3η Μαρτίου έκανα την ανάρτηση. Την άλλη μέρα το πρωί μπαίνω στα mail μου από τη δουλειά και βλέπω δύο απαντήσεις. Η μία ήταν από το προηγούμενο βράδυ και η δεύτερη είχε σταλεί μόλις λίγα λεπτά πριν μπω στο mail μου. Θα ξεκινήσω λέγοντας για τη δεύτερη, την οποία έστειλε μια κοπέλα η οποία είχε στο παρελθόν ενεργητικό ρόλο αλλά μόνο με μία φίλη της. Ωστόσο της άρεσε η ιδέα να δοκιμάσει και με άντρα. Σκοπός της απάντησής της δεν ήταν τόσο η γνωριμία, όσο του να μάθει πληροφορίες και να ανταλλάξει απόψεις. Άλλωστε έδειχνε πολύ διστακτική στο ενδεχόμενο γνωριμίας. Παρόλα αυτά, όμως, από 4 Μαρτίου που απάντησε μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφω το κείμενο, ανταλλάζουμε καθημερινά mails και συζητάμε για διάφορα θέματα. Από θέματα αλλαγής ρόλων μέχρι και το πώς περάσαμε τη μέρα μας ή τι θα κάνουμε μετά κλπ. Δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια, οπότε δε θα μου έκανε εντύπωση αν κάποια μέρα προέκυπτε και μια συνάντηση για καφέ. Εκτός αν χαθεί κι εκείνη ξαφνικά  

    Η κοπέλα, όμως, που έστειλε το προηγούμενο βράδυ, εξέφρασε ότι την ενδιαφέρει η αναζήτηση που κάνω. Ο τρόπος που έγραφε ήταν πολύ ιδιαίτερος και πολύ ωραίος. Ευγενικός και με ωραία χρήση της ελληνικής γλώσσας. Σε κάτι τέτοια, εγώ προσωπικά, καλώς ή κακώς, δίνω σημασία. Δε μου αρέσουν τα απρόσωπα μηνύματα ενώ αν δω τραγική ορθογραφία, απογοητεύομαι λίγο. Ίσως μου δείχνει και κάτι βιαστικό. Τέλος πάντων, συνεχίζοντας, τόνισε ότι είναι Κυρίαρχη αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται και για άλλα πράγματα, αρκεί να υπάρχει συναίνεση και από τους δύο. Εγώ της είπα ότι δεν είμαι ιδιαίτερα του χώρου και ότι αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η αλλαγή ρόλων. Δεν ανταλλάξαμε πολλά emails, ωστόσο με πολύ συνοπτικές διαδικασίες πρότεινε να συναντιόμασταν από κοντά λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα. Μάλιστα, πρότεινε να πάμε σε ένα μαγαζί στην περιοχή που μένει. Επίσης, τόνισε ότι της έχω εξάψει τη φαντασία και ανυπομονεί να μου κάνει διάφορα, χωρίς να περιγράφει τι.

    Για να είμαι ειλικρινής, ενώ από τη μία με εξίταρε ως ένα βαθμό η αποφασιστικότητά της (χωρίς να έχει δει ο ένας τον άλλον, ούτε καν σε φώτο), από την άλλη με τρόμαζε και λίγο. Σκεφτόμουν, οκ... σίγουρα έχουμε κάποια κοινά γούστα αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάτι αν δεν αρέσει ο ένας στον άλλον. Γι' αυτό στα mail, όσο έγραφε ότι ανυπομονεί για διάφορα, εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μία απόσταση γράφοντας ότι θα πρέπει να εμπνέει πρώτα ο ένας τον άλλον. Βέβαια και η ίδια είχε συμφωνήσει στο να κάνουμε μία γνωριμία και βλέπουμε, ωστόσο παράλληλα εξέφραζε και την ανυπομονησία της για τα παιχνίδια.

    Από εκεί και πέρα, πάλι βασιζόμενος σε όσα είχε γράψει, σκεφτόμουν ότι για να θέλει να βρεθούμε στην περιοχή που μένει, το μαγαζί θα είναι κοντά στο σπίτι της και αν αρέσει ο ένας στον άλλον, θα θέλει να πάμε στο σπίτι της. Το οποίο από τη μία μου άρεσε ως σκέψη και ιδέα αλλά από την άλλη με τρόμαζε. Σκεφτόμουν "Τόσο σύντομα? Από την πρώτη συνάντηση? Και που ξέρει τι άνθρωπος είμαι? Πού ξέρω εγώ τι άνθρωπος είναι εκείνη?". Από την άλλη, όμως, είχα μια έντονη επιθυμία έστω να τη γνωρίσω. Από την άλλη, βέβαια, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό να μην "ξεσηκώνεται" γιατί η κοπέλα μπορεί να μην είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό της αλλά απλά να ήθελε για άλλους λόγους να βρεθούμε στην περιοχή της.

    Τέλος πάντων, έφτασε η Παρασκευή και η ώρα να ξεκινήσω από τη δουλειά μου να πάω να τη συναντήσω. Μπέρδεψα λίγο τα μέρη από εκεί και έφτασα με μία μικρή καθυστέρηση. Μου χαμογέλασε από απόσταση, την πλησίασα, συστηθήκαμε και έκατσα να τα πούμε. Εμφανισιακά ήταν όπως μου είχε πει. Ψηλή, λεπτή, μελαχρινή και γενικώς εμφανίσιμη. Αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Συζητούσαμε για σπουδές, για τις δουλειές μας, για άθληση και διάφορα άλλα.

    Μετά από 50' περίπου με ρωτάει:
    "Ήθελα να σε ρωτήσω και στο mail αλλά ντρεπόμουν... μέχρι τι ώρα έχεις?"
    "Μέχρι τις 18:30 περίπου..."

    Δε θυμάμαι πώς ακριβώς έγινε σε αυτό το σημείο αλλά νομίζω πως με ρώτησε διακριτικά αν θα ήθελα να κάνουμε κάτι. Της απάντησα θετικά, ωστόσο τη ρώτησα πού θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Φαντάστηκα ότι η απάντηση θα ήταν το σπίτι της και απλά περίμενα την επιβεβαίωση, η οποία και ήρθε. Επομένως, ξεκινήσαμε σιγά σιγά προς τα εκεί... με τα πόδια...
     
  3. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    Μέρος 3ο - Πραγματοποίηση της εμπειρίας

    Το σπίτι δεν πρέπει να ήταν παραπάνω από 5' από το μαγαζί. Στο δρόμο δε θυμάμαι να μιλάμε πολύ, ωστόσο μου έχει μείνει έντονη η εικόνα να με κοιτάει κατά διαστήματα με ύφος 'να ήξερες τι σε περιμένει'. Εγώ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία, κοιτούσα μπροστά αλλά, μέσα μου, μου άρεσε αυτό που έβλεπα και εισέπραττα.

    Φτάνουμε, λοιπόν, στο σπίτι και ανεβαίνουμε πάνω. Ήταν πολύ ωραίο και φωτεινό από παντού, με minimal διακόσμηση. Μου λέει 'έχω βάλει κάποια πραγματάκια στο μπάνιο, μπορείς να κάνεις ένα ντουζάκι αν θες'. Και τι είχε κάνει? Είχε βάλει στο μπάνιο πετσέτα, αποσμητικό και μία καινούρια οδοντόβουρτσα! Όλο αυτό πριν βρεθούμε φυσικά. Το είχε οργανώσει δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πρόσφορο και βολικό το έδαφος σε περίπτωση που αρέσει ο ένας στον άλλον, να μπορούμε να προχωρήσουμε με καλές συνθήκες. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση αυτό. Πάω, λοιπόν, στο μπάνιο και ξεκινάω να κάνω ντουζάκι. Είχα ανάψει ήδη πολύ με την ιδέα του τι πρόκειται να ακολουθήσει και ένιωθα ένα μικρό τρέμουλο.

    Τελειώνω το ντουζάκι και βγαίνω τυλιγμένος με την πετσέτα. Εκείνη είχε βάλει ένα αθλητικό μαύρο σουτιέν και από κάτω φορούσε ένα πολύ κοντό μαύρο ρούχο, σαν μίνι φουστάκι. Είχε πολύ ωραίο κορμί με ωραία λευκή επιδερμίδα. Από μέσα, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, φορούσε ένα μαύρο στρινγκ. Με βλέπει και μου λέει:

    'Έχεις πολύ ωραίο σώμα...' και της χαμογελάω.

    Με πλησιάζει, αρχίζει να με μυρίζει και να με χαϊδεύει... με παίρνει από το χέρι να πάμε στο υπνοδωμάτιο, όπου είχε κλειστό το παραθυρόφυλλο. Ήμουν όρθιος με την πετσέτα, έρχεται από πίσω μου, με χαϊδεύει και μου δίνει απαλά φιλιά. Κάποια στιγμή πέφτει η πετσέτα, εκείνη χαμηλώνει και με δαγκώνει απαλά από πίσω. Μου λέει 'ξάπλωσε' και ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι. Μου κάνει νόημα να γυρίσω μπρούμυτα.

    Στο σημείο αυτό τι να σας πρωτοαναφέρω... εκεί άρχισαν όλα και έχασα τη μπάλα κάποια στιγμή. Όπως ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα με λίγο ανοιχτά τα πόδια, ήρθε ανάμεσα και έβαλε τη γλώσσα της. Εκεί τα είχα δει όλα... μια φορά με είχε γλείψει μόνο κοπέλα στο συγκεκριμένο σημείο και πάνε από 10 χρόνια από τότε που συνέβη. Με έγλειφε πολλή ώρα από πίσω... εκπληκτική αίσθηση. Ταυτόχρονα, με τα χέριά της μου χάιδευε ότι μπορούσε από το κορμί μου... γάμπες, γλουτούς, πλάτη... αλλά η γλώσσα στη θέση της. Κατά διαστήματα σηκωνόταν, με καβαλούσε ολόκληρη και τριβόταν έντονα πίσω μου... πάλι με χάδια παράλληλα και απαλά φιλιά. Και μετά πάλι γλώσσα από πίσω.

    Κάποια στιγμή πήρε το μαξιλάρι και το έβαλε από κάτω μου. Μου είπε να ξαπλώσω όπως πριν αλλά να σηκώσω τη λεκάνη ψηλά. Και πάλι έντονο γλύψιμο από πίσω, δάχτυλα άρχισε να βάζει κάποια στιγμή... ούτε που θυμάμαι με ποια σειρά γίνονταν πλέον. Στη συνέχεια έκατσα στα τέσσερα και πάλι τα ίδια... γλώσσα μέσα ή δάχτυλα. Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός γράφοντας συνεχώς για τη γλώσσα αλλά πραγματικά η αίσθηση ήταν α-πί-στευ-τη. Κάποιες φορές σηκωνόταν και έλεγε διάφορα όπως:

    'Τι οπτασία είσαι!'
    'Είσαι όνειρο!'
    'Έχεις τέλειο κώλο... γυμνασμένο, σφιχτό, στρογγυλό όπως πρέπει'
    'Θέλω τόσο πολύ να σε φάω!'
    'Έχεις τέλειο δέρμα!'

    Και διάφορα τέτοια!

    Κάποια άλλη στιγμή είχε τα δάχτυλά της μέσα και τα πήγαινε μπρος πίσω πολύ γρήγορα και δυνατά. Μου λέει:

    - Να ήξερες τι νιώθουν τα δάχτυλά μου αυτή τη στιγμή μέσα... αν ήμουν μέσα σου αυτή τη στιγμή, θα σε έχυνα άνετα...
    - Σε θέλω μέσα μου...
    - Όχι ακόμα... θέλω να ευχαριστηθούν κι άλλο τα δάχτυλά μου...

    Άλλες φορές πάλι σηκωνόταν και, όπως ήμουν στα τέσσερα, τριβόταν με δύναμη πίσω μου.

    Κάποια στιγμή σηκώνεται και βγάζει από τη ντουλάπα το strapon. Αν θυμάμαι καλά, εκείνη την ώρα έβγαλε και το φουστάκι και έμεινε με το στρινγκ. Φοράει το strapon, βάζει από πάνω προφυλακτικό και το γεμίζει με λιπαντικό. Εγώ πιάνω τον εαυτό μου να μην αντέχει και να ανυπομονεί για τη συνέχεια. Έρχεται πίσω μου, το βάζει σιγά σιγά και όταν μπαίνει όλο, την ακούω να βγάζει μια μικρή κραυγή ηδονής. Και αρχίζει σιγά σιγά και μετά με πιο έντονες κινήσεις. Και τι ωραία που το έκανε... να με κρατάει από τη μέση ή να με τραβάει από τον ώμο. Εγώ να θέλω να την αγγίζω και να γυρνάω όσο μπορούσα και να προσπαθώ να της πιάνω τη γάμπα, το γλουτό, ό,τι μπορούσα. Ή να στηρίζω το κεφάλι μου στο κρεβάτι και να γυρνάω να βλέπω από πίσω τα πόδιά της να πηγαίνουν μπρος πίσω. Με είχε κάποια ώρα σε αυτή τη στάση.

    Ήθελα, όμως, να τη βλέπω παραπάνω. Οπότε κάποια στιγμή, την σταματάω και γυρνάω ανάσκελα. Έρχεται από πάνω μου και μπαίνει μέσα μου. Μου λέει να τυλίξω τα πόδιά μου γύρω από της μέση της και ξεκινάει πάλι. Κάποια στιγμή, μου έβαλε το ένα πόδι πάνω στον ώμο της. Εγώ, όμως, ήθελα κάτι άλλο... ξαναπερνάω τα πόδιά μου γύρω από τη μέση της, την πιάνω και την αγκαλιάζω ώστε να σκύψει και να μπορώ να τη φιλάω. Εκεί ήταν το υπέρτατο για μένα. Όπως την κρατούσα αγκαλιά και χτυπιόταν μέσα μου, είχα τρελαθεί. Τη φιλούσα, τη δάγκωνα στον ώμο, όπου έβρισκα τέλος πάντων. Εκείνη να φαίνεται από το βλέμμα της ότι το απολάμβανε πάρα πολύ. Με φιλούσε έντονα και έδειχνε να κρατιέται οριακά να μη με δαγκώσει. Της λέω:

    - Αισθάνομαι πολύ ευάλωτος σε αυτή τη στάση... σαν να είμαι το αθώο αγόρι που ασελγούν πάνω του...
    Και κάτι είπε αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

    Κάποια στιγμή με ρώτησε πώς θέλω να χύσω και της λέω 'δεν ξέρω... δεν ξέρω καν αν θέλω ακόμα γιατί μου αρέσει όλο αυτό...'. Τελικά συνεχίσαμε στην ίδια στάση και χαϊδευόμουν παράλληλα για να τελειώσω. Μου λέει επιβλητικά 'κοίτα με στα μάτια!'... και την κοιτούσα... εκείνη να χτυπιέται έντονα, εγώ να την κρατάω αγκαλιά με το ένα χέρι και με το άλλο να χαϊδεύομαι. Ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξα και της λέω 'χύνω' και μου λέει, πάλι επιβλητικά, 'πες το μου πάλι... δυνατά και κοίτα με!'. Της το είπα 3-4 φορές ακόμα και αυτό ήταν!
     
  4. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    Μέρος 4ο - Αμέσως μετά την εμπειρία

    Όταν τελείωσα μου λέει 'έλα να σε πάρω αγκαλιά'... το πρόσωπό της έλαμπε. Μου λέει (δε θυμάμαι με τι σειρά):

    'Νιώθω τρισευτυχισμένη! Δεν περίμενα ότι θα είσαι τόσο... καυλιάρης! Και τι γλυκό παιδί που είσαι. Και ξανθό και καλό και όμορφο! Και έχεις και φοβερό χαμόγελο, χαμογελάς και φωτίζεις ολόκληρος!'. Και διάφορα κοπλιμέντα! Εγώ είχα μείνει έκπληκτος, δεν ήξερα τι να πω... από την άποψη ότι τα θεώρησα πάρα πολύ κολακευτικά.

    Στη συνέχεια έκανα ένα ντουζάκι, ετοιμαστήκαμε και κατεβήκαμε μαζί στο δρόμο. Ήρθε παρέα μέχρι ένα σημείο και αποχαιρετιστήκαμε. Από τότε έχουμε κάποια επικοινωνία με mail ενώ είναι έντονο το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές να βρεθούμε σύντομα και πάλι.

    Συμπερασματικά, το όλο "πακέτο" της εμπειρίας ήταν πολύ καλό. Δεν ήταν μόνο το όλο ερωτικό παιχνίδι πολύ καλό ή / και ότι είναι μια όμορφη κοπέλα. Είναι και η συμπεριφορά της απέναντί μου που με έχει κερδίσει. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα υπάρξουν ανάλογες (ή και καλύτερες) στιγμές. Αλλά σίγουρα για μένα ήταν μία πολύ αξιόλογη γνωριμία και, παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς, χαίρομαι που προχωρήσαμε τόσο πολύ στην πρώτη μας συνάντηση κιόλας.
     
  5. alexxxx

    alexxxx New Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    Μπράβο...έχεις κάνει αυτό ακριβώς που έγω τουλάχιστον θα θέλα να το ζήσω...έτσι όπως το περίγράφεις...είσαι πολύ τυχερός...και πάλι Μπράβο.!!!
     
  6. alexxxx

    alexxxx New Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    θα εκτιμούσα πολύ αν μου έστελνες και εμένα το site...ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
     
  7. XXbasil96

    XXbasil96 New Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    ωραιος....αντε και εις ανωτερα
     
  8. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    Ευχαριστώ πολύ, παιδιά.

    Εχτές συναντηθήκαμε πάλι, είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας και έγιναν περισσότερα πράγματα. Ήταν εκπληκτικά. Ίσως κάποια στιγμή γράψω σχετικά. Αν και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι ίσως το πιο σωστό θα ήταν να το συζητούσα πρώτα μαζί της. Μάλλον έτσι έπρεπε να είχα κάνει εξαρχής. Anyway, θα δούμε... σίγουρα για αρχή θα το γράψω στα draft του mail μου γιατί αυτό με βοηθάει να θυμάμαι λεπτομερώς όσα έζησα, όσος καιρός και αν έχει περάσει. Και αυτές είναι εικόνες που θέλω να τις θυμάμαι αναλυτικά.

    Γεγονός είναι, πάντως, ότι περάσαμε και οι δύο πολύ καλά και τις δύο φορές και φαίνεται να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον ώστε να υπάρξουν κι άλλες ανάλογες εμπειρίες.
     
  9. XXbasil96

    XXbasil96 New Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    μαζευε εμπειριες!!  

    για πες μας για το στραπ. μεγεθος ..κτλ.
     
  10. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    Έχω γράψει ήδη στο mail μου το κείμενο σχετικά με την προχθεσινή δεύτερη εμπειρία με την κοπέλα. Απομένουν ελάχιστες προσθήκες (2-3 πολύ μικρές λεπτομέρειες ίσως ακόμα) που θυμήθηκα μετά τη σύνταξή του. Θα δω τι θα κάνω, όμως, σχετικά με την ανάρτηση. Πιθανότατα θα περιμένω να το συζητήσω μαζί της, κατά προτίμηση από κοντά. Αν και θέλω πολύ να αναρτήσω αλλά καλό είναι να συγκρατηθώ  

    Όσον αφορά το strapon, ήταν σχετικά μεγάλο σε διάμετρο και μήκος. Σε αντίθεση με εκείνο που φορούσε η πρώτη κοπέλα με την οποία είχαμε παλιότερα τις δύο εμπειρίες. Επίσης, ήταν (το τωρινό) μαύρο και στην ακρούλα (στο κεφάλι) είχε κάπως μπορντό χρώμα. Πάντως, αρχικά τρόμαξα λίγο με το μέγεθός του. Όχι ότι ήταν τεράστιο αλλά, για να είμαι και ειλικρινής, θα το προτιμούσα λίγο μικρότερο.
     
  11. XXbasil96

    XXbasil96 New Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    καλυτερα να ειναι χορταστικο...  

    λες να εχει και άλλα ? καμια καλη συλογη.... χμμ

    περιμενουμε για τις λεπτομερειες..αλλά και για την επομενη συναντηση φυσικα
     
  12. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Η 3η μου εμπειρία με ενεργητική κοπέλα

    Ίσως να έχει και άλλα, δε γνωρίζω. Πάντως, προχθές χρησιμοποίησε και ένα δονητή πριν φορέσει το strapon. Αυτός ήταν πιο μικρός σε μέγεθος αλλά εξίσου χορταστικός.
     
Thread Status:
Not open for further replies.