Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος jael, στις 13 Ιουλίου 2007.

  1. Striker

    Striker Regular Member

    SadoM, αυτο μου κανει και εμενα εντυπωση και ρωτησα παραπανω, αλλα απαντηση δεν πηρα. Αφου δηλωνει Pro ασχετα αν την γουσταρει κανεις ή οχι, εαν της ζητησει δεν πρεπει να κανει την δουλεια της? Εμπειρια δεν εχω και δεν βλεπω να εχω με Pro Domme, γι' αυτο ρωτω οσους γνωριζουν. Τι εκανε δηλαδη στο tessera εκτος απο show. Εκτος και αν ειναι Pro Performer, αλλα δεν νομιζω να εννοειτε κατι τετοιο.
     
  2. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Αυτό ακριβώς κάνουν, φίλε μου. Σου πουλάνε με μεγάλη επιδεξιότητα το ίδιο σου το ψέμα!

    Κατάντια.. Παλιά το "ΑΞΙΟΣ" το φωνάζανε για τον Γκουσγκούνη όταν έδινε ζωντανες παραστάσεις, τώρα το φωνάζουνε για κάθε άγνωστο, ανώνυμο πιτσιρικά.. ε ρε που φτάσαμε!  
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Ιεροσυλία. Κάθε σύγκριση με τον μέγα Κώστα είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Θα συγκρίνουμε τώρα δηλαδή το ιερό προσκύνημα στον μέγα αρχηγό Κώστα Γκουσγκούνη, αυτή την μυσταγωγία με αναμμένα κεριά στο «Αλάσκα», με την χαζοχαρούμενη παράσταση αυτής της Κάρμεν;

    ...«βάστα τοίχε, θα σμπρώξω!»
     
  4. Striker

    Striker Regular Member

    @dentman. Μαλιστα, το ιδιο καταλαβαινω και εγω. Απλα ηθελα διευκρινησεις απο εναν sub μιας και δεν μπορω να το κατανοησω βαση της δικης μου ψυχοσυνθεσης. Πρακτικα επιχειρηματα δηλαδη. Ισως και να ζηταω πολλα, δεν ξερω.

    @Χαινριχ. Μεγαλες εποχες, δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα σε αυτο. Αλλα για τον λογο που αναφερω παραπανω. Εκει αμεσως μετα καναμε την δικη μας πρακτικη εφαρμογη και το ευχαριστιομασταν. Εδω τι γινεται ομως? Αυτο προσπαθω να καταλαβω.
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra


    Με λιγα λογια υπαρχη και αυτη η εκδοχη ( της Pro ) αφου βρεθηκε και καποιος αλλος να ισχυριστη την ιδια γνωμη που αναφερα στο προηγουμενο μου ποστ. Eπαυξανης με το να λες οτι η ιδια η καλλιτεχνιδα δηλωνη Pro Domme. Μπορη το συγκεκριμενο ατομο να μην ειναι ολα αυτα που αναφερουνται γιαυτην, αλλα ειτε λογω διαφημησις, ειτε συνηθης παρερμημειας του ευρυτερου κοινου να θελη το συγκεκριμενο ατομο να παιζη στο ρολο της Pro. Χωρις χειροπιαστα στοιχεια μονο ικασιες υπαρχουν ( λεμε τωρα.. )


    Το γεγονος που ηρθε στο "τεσσερα" για λιγα μονο λεφτα οπως αναφερθηκε στο νημα, ειναι και αυτο ενας παραγοντας που κινη υποψιες. Φανταζει οτι εκανε μια μικρη καλλιτεχνικη περιοδεια για λογους αναπτυξις στο μεριδιο αγορας του επαγγελματος της, ομως δεν θελω να πιστεψω οτι ο παραγωγος της θα ειχε αντιρησι για επιπροσθετα κερδη στην εποχη που διανιουμαι. Συνηθως συμβενη αυτο για ολες του τετοιου ειδους, η τετοιου τυπου καλλιτεχνιδες, περα των αυθεντικων. Αυθεντικη καλλιτεχνιδα για παραδειγματισμο θα μπορουσαμε να αντιληφθουμαι, την Ρενα Βλαχοπουλου κλπ, καθαρα θεατρικου περιοχομενου, με δοσεις αληθινης υποκριτικης και αληθινου δραματος, κωμωδιας ΄κλπ.
    Η υποψια μου ξεκινησε να γενιεται οταν βλεπω φωτογραφιες των εν λογο καλλιτεχνιδων στις ιστιοσελιδες μαγαζιων οπως του "τεσσερα", και παραλληλα αντικρηζω τα ιδιες τις απεικονιζομενες αυτοπροσωπος, σε κακοφημα "μπαρακια" εκτος Ελλαδας.

    Μερικοι θελουν να πιστευουν οτι μια τετοια "θεα" του θεαματος και της συχρονης τεχνης, δεν ειναι δυνατον να ειναι "αρτιστα του ελαφρου λαικου ντιβανιου", και οχι του "ελαφρου λαικου τραγουδιου" οπως αναφεραμε παλιοτερα. Το ονειρο ειναι ονειρο, χωρις να συμπεριλαμβανη πραγματικοτητες της σημερινης εποχης. Καμμια φορα ρωταμε το ιδιον μας το εαυτο πως ειναι δυνατον μια τετοια καλλιτεχνιδα που προσφερη συχρονου τυπου θεαμα, να κανη βυζιτες και να πηγενη σε ποιον εφοσον "ολα ειναι στα ποδια της" με τη απηχησι που εχη η "φιρμα της". Ισως πολλοι απο μας να μην μπορουμε να φτασουμαι το συγκεκριμενο σημειο διανοησις, εφοσον ακομα και αν προσπαθησουμε να αγορασουμε τις επιπροσθετες υπηρεσιες των εν λογο καλλιτεχνιδων, οικονομικα θα ειχαμε ανασταλτικα ορια. Τα ονειρα μας ισως να μην συμπεριλαμβανουν οτι υπαρχουν αλλοι ανθρωποι οπως καιροσκοποι χρηματηστηριου για παραδειγμα, η συχρονης μορφης κομπιναδοροι με ευελιξια διαχειρησις εικονικων παραστασεων στον οικονομικο τομεα, για τους οποιους το ποσο χρηματων για αμοιβη βυζιτας της καθε συχρονης καλλιτεχνιδας, ειναι απλως μια υποδιαιρεσι ρεφενε καφενειου και μιας εξοδου διασκεδασης. Το θεμα λοιπον υποκεινται στη τιμη. Οι μεν πληρωσαμε τα ποτα μας για να δουμε το γενικο show, κια οι δεν πληρωσανε τα εξοδα για προσωπικο show. Ενα show πολυ επικερδη για την καλλιτεχνιδα εφοσον τα εσοδα της ξεπερνουν και τις προσδοκιες μιας πολυ "καλης και ευνοικης" βραδιας εργασιας στα επαγγελματικα της, σε οποιο σημειο σταθερης απαοσχολησις, ειτε αυτο ονομαζεται "OWK", ειτε "tessera".

    Το θεμα συγκατοικε Strike ειναι πως μπορη εκεινη η καλιτεχνιδα να εξηγηση στο Κυριαρχο-Παραγωγο της, οτι ενα βραδυ απο ολα τα επαγγελμιτικα βραδυα δεν γουσταρη να παη με καποιο θαμωνα του "show" της, αν εχη τις κλειστες της... , η αν εχη περιοδο... , ( για το περιοδο παιζεται αν λαβουμαι υποψι μας μερικα θετικα νηματα του forum).  
     
    Last edited: 17 Ιουλίου 2007
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Τι να γίνεται βρε Στράϊκερ; Η Κάρμεν, και η κάθε μια προντόμ είναι η υποκουλτούρα σε όλο της το μεγαλείο. Η χαζομάρα που πουλάει το λάιφστάιλ.
    Χαζοχαρούμενες μαλακιούλες, μπότες, μαστίγια και άλλα πολλά. Ότι κάνει ο Φώσκολος και οι λατινοαμερικανικές σαπουνόπερες. Το ίδιο πράγμα είναι. Φτηνή «ψυχαγωγία» για τους καθυστερημένους.

    Χρειάζεται να κάνουμε και ανάλυση;
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Φτωχεια αφεντικο! μεγαλο πραμα η φτωχεια! Η φτωχεια κανη τη ψευδαισθησι πραγματικοτητα. Αυτες του ειδους παραστασεις, ειναι παραπλησιες σαν την μεγαλη κομπινα των εικονομυνηματων και των ηλεκρονικων λογοτυπων στο κινητο τηλεφωνο καθε φτωχοπαιδου, που ο καθε φτωχοπατερας επικαλειται να πληρωνη 3, 4 , 7 ευρω το καθε μηνυμα, μονο και μονο για τη ψευδαισθησι μιας μαργαριτας, ενος τριανταφυλου, barbies, η βατραχακι στο screensaver του κινητου του παιδιου του. Πισω απο
    καθε εικονομηνυμα κρυβεται και μια βιομηχανια, οπως πισω απο καθε συχρονη θεατρικη παραστασι απο ξεκολιαριλικι, κρυβεται μια αλλη βιομηχανια.
     
  8. jael

    jael Regular Member

    Μετά και από αυτό το post είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο αγαπητός μας Χάινριχ παρά την υψηλή του νοημοσύνη δεν έχει πάρει πρέφα για το τι παίζει γύρω από τον μύθο "Γυναίκα Κυρίαρχος" και αντί να σχολιάζει τα κακώς κείμενα εδώ μέσα και την απίστευτη υποκρισία που αυτά συνεπάγονται ασχολείται με έναν πιο βολικό αντίπαλο που είναι η γενικώς και αορίστως εμπορευματοποίηση της FemDom τάσης και μπλα μπλα μπλα...
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Παρακαλώ. Τι ακριβώς «παίζει» γύρω από τον μύθο «γυναίκα κυρίαρχος»;
    Παρεμπιπτόντως, σχολιάζω ότι μου κάνει κέφι. Όπως κι εσύ φαντάζομαι. Αν θέλεις την γνώμη μου για κάτι που το θεωρείς ως κακό κείμενο(;.) δεν έχεις παρά να την ζητήσεις.

    Παρόλα αυτά η εμπορευματοποίηση, και η σεξουαλική βιομηχανία δεν είναι καθόλου βολικός αντίπαλος και σίγουρα δεν είναι δικός μου αντίπαλος.

    Παρακαλώ λοιπόν τι ακριβώς «παίζει»;......
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Η Carmen και η καθε Carmen κανει την δουλεια της και καλα κανει.
    Ε/εσεις εχετε τα @@ να πηγαινουμε οποιες μερες θελουμε, και ντυμενοι οπως θελουμε με περιλεμια....... και οτι αλλο θελουμε....., να πεινουμε το ποτο μας στο δικο μας χωρο που θα εχει επιλεξει μεσα στο μαγαζι ο ιδιοκτητης του, και αν γουσταρουμε καποιοι να κανουμε και sessions στην πιστα απο ενα ατομο ως και περισσοτερα κανενα προβλημα ο ιδιοκτητης του τεσσερα ειναι φιλος και το εχω συζητησει μαζι του, και μπορουμε οποτε θελουμε να πηγαινουμε και να εκφραζομαστε οπως θελουμε, προτινεται ποτε θελετε να παμε, μαζευτειτε καμποσα ατομα αφηστε τις ντροπες σας σπιτι..... και αφου το κανονισουμε μεσα απο εδω του το λεω του φιλου μου και μας κραταει δικο μας χωρο στο μαγαζι την ημερα που θα του πουμε εμεις.
    Λοιπον τι λετε βγαινετε απο το καβουκι σας να το παιξουμε λιγο πιο Ευρωπαικα το bdsm Μ/μας?
    Eχετε τα κοτσια? η λογια και γραπτα μονο εδω στο φοριουμ? και να οι Μαστεραδες και να οι καρασκλαβες και και και.....ιδου το Τεσσερα ιδου και το bdsm M/μας
    Να δω Μιστρες να σερνουν το σκλαβο τους απο το λουρι του, η Μαστερ να τραβανε με το λουρακι τους τις σκλαβες τους και να μην το πιστεψω....... ας ερθουν και αδεσποτες/οι κατι θα βρουνε και αυτες/οι..... 
     
    Last edited: 17 Ιουλίου 2007
  11. jael

    jael Regular Member


    Α δεν είναι βολικός αντίπαλος ε? Θα ασχοληθούν μαζί σου όσο ασχολούνται μαζί σου οι Καραμανλής και Αλογοσκούφης λόγω του blog σου... Όσο για το τι "παίζει" είμαι βέβαιος ότι ακόμα κι εσύ που έχεις μπει εδώ για να παίξεις (με την κλασσική έννοια του όρου) και δεν έχεις καμία σχέση με BDSM θα έχεις ήδη καταλάβει... (γιατί από μυαλό δόξα τω Θεώ έχεις μπόλικο)
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest


    Με κολακεύεις μα ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η προσωπική επίθεση; Όπως και την αναφορά σου στο ιστολόγιό μου.
    Κάποιος κακοήθης θα έλεγε πως οι παρατηρήσεις μου σου χάλασαν το χαρτζιλικάκι για το ψιλοπρομόσιον μα δεν το πιστεύω.

    Η αλήθεια είναι πως το bdsm δεν θέλει να έχει σχέση μαζί μου. Εγώ έχω όλη την καλή προδιάθεση.