Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος jael, στις 13 Ιουλίου 2007.

  1. jael

    jael Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007


    Μυαλοπώληδων διάλογοι... απολαύστε υπεύθυνα!

    Υ.Γ. Εσύ δηλαδή ποιός είσαι ο Άκης Πάνου ή ο Βαμβακάρης??? Χαχαχαχαχα...

    Ωραία τα λες, ελπίζω να σε γνωρίσω και από κοντά να σου πω δυο λογάκια για το τι παίζει εδώ μέσα... έχω βλέπεις κι εγώ την ίδια αρρώστια με σένα... είμαι άνδρας υποτακτικός...
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2007
  2. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. 
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Είσαι σίγουρος πως κατανόησες την στιχομυθία που είχα με τον ΜάστερJP;
    Δεν αντιλαμβάνομαι τις προσωπικές σου επιθέσεις.
     
  4. jael

    jael Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η CARMEN RIVERA(FETISH QUEEN) στην Αθήνα 13&14 Ιουλίου 2007

    Προσωπικές επιθέσεις? Εδώ εσύ είπες ότι τα παίρνω από το Tessera...
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Το είπα;

    Προφανώς και η, ας πούμε, διαμάχη μας δεν είναι για το αν το είπα ή όχι.

    Θεωρώ πως σε ενοχλεί η αντίληψη που έχω για τις ντόμες, μίστρες και λοιπά φρούτα που εκμεταλλεύονται την μοναξιά, τον φετιχισμό και την ευαισθησία κάποιον ανθρώπων ενταγμένων ή όχι σε ένα λάιφστάιλ που παρακμάζει.

    Η άρνηση να δεχτείς αυτήν την παρακμή σε κάνει έτοιμο να εμπλακείς σε θορυβώδεις καυγάδες.

    Η Κάρμεν είναι μια επαγγελματίας. Αν την πληρώσεις για να την ραβδίσεις θα κάτσει να την ραβδίσεις. Αν την πληρώσεις να σε ραβδίσει θα πάρει το ραβδί και θα σε ραβδίσει.

    Με λίγα λόγια αν υποπτεύεσαι το δούλεμα, αν βλέπεις αυτό το καραγκιόζ μπερντέ που αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για την απόσχιση του bdsm από την ψυχική του κυρίως λειτουργία που το παρήγαγε και τη μετατροπή του σε είδος προς μεταπώλησιν τότε είσαι συμμέτοχος.

    Αν όχι....
     
  6. jael

    jael Regular Member


    Είμαι 10 χρόνια στην ιντερνετική "κλίκα" του BDSM εδώ στην Ελλάδα. Συγνώμη σε είχα παρεξηγήσει... σε αυτό που λες περι εκμετέλλευσης της μοναξιάς ανδρών με φετίχ (το ορίζεις τέλεια) με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Έχω γνωρίσει πολλά από αυτά τα φρούτα (τις ντόμες όπως τις λες) εδώ και πραγματικά το μόνο που ψάχνουν είναι σεξ, το οποίο λόγω της απερίγραπτης εμφάνισής τους είναι προφανές πως δεν μπορούν να το βρουν με άλλο τρόπο.
    Επειδή λοιπόν ενδεχομένως δεν υφίσταται η "Γυναίκα Κυρίαρχος" -τουλάχιστον εδώ στην πατρίδα μας- όλοι εμείς οι μοναχικοί φετιχιστές ψάχνουμε για οάσεις -επίπλαστες φυσικά- τύπου OWK ή Carmen Rivera και τα συναφή... Φυσικά και ισχύουν τα όσα λες και πιστεύεις για την Carmen Rivera, όμως καλά κάνει και κάνει τα όσα κάνει μιας και όλοι εμείς οι υποτακτικοί έχουμε ανάγκη για την "μεθαδόνη" μας... Σε παρεξήγησα γιατί νόμιζα ότι τόσο καιρό που στηλίτευες τα φαινόμενα τύπου Carmen Rivera έπαιζες το παιχνίδι των Greek Mistresses online... Άσε λοιπόν την Carmen και την κάθε Carmen αφενός μεν να μας προσφέρει την μεθαδόνη μας και αφετέρου να συμβάλει -έστω και άθελά της- στην προώθηση του lifestyle της Γυναίκας Κυρίαρχου σε νέο αίμα κοριτσιών της υγιούς κοινωνίας και να συμβάλει στην απενοχοποίηση του BDSM (λέμε τώρα). Το ξέρω ότι ακούγομαι κάπως ρομαντικός ή εκτός τόπου και χρόνου... όμως για εμάς τους άνδρες υποτακτικούς δεν έχει μείνει παρά μόνο η ελπίδα...
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2007
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Λάθος. Μέγα λάθος.
    Η μίμηση, η αποδοχή ως προτύπου συμπεριφοράς της Κάρμεν και της κάθε Κάρμεν οδηγεί νομοτελειακά σε γυναίκες που νομίζουν πως η κυριαρχία είναι οι ύβρεις, ο εξευτελισμός, δυο καμουτσές στο κώλο και ένα φτύσιμο στα μούτρα.
    Γυναίκες που αν τους εμπιστευτείς το κορμί σου ( δεν μιλώ για την ψυχή σου ) το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φύγεις από αυτές με ένα αίσθημα του πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιος για την κάβλα του.

    Το χειρότερο είναι πως δημιουργεί και άντρες που πιστεύουν σε ένα μύθο. Το μύθο της γυναίκας κυριάρχου.

    Πριν καιρό ένοιωσα πολύ άσχημα όταν απέβαλα από την αίθουσα στην οποία δίδασκα την «αφέντρα» ενός από τους μαθητές μου.

    Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά που κάνει την κυριαρχία πραγματική ή καραγκιόζ μπερντε. Οφείλω να πω πως η γυναικεία κυριαρχία στατιστικά ( και δεν κάνω εξαιρέσεις ) δεν είναι τίποτε άλλο από φρου φρου κι αρώματα.

    Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, οφείλετε να πείτε πως το κάνετε για την κάβλα σας. Η κάβλα όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτε με όλα αυτά που σημαίνουν κυριαρχώ και κυριαρχούμαι. Απλά έπεται και ουδέποτε επαιτεί(ται)
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Heinrich: Η εμπορευματοποίηση υπήρχε ανέκαθεν (προσφιλές θέμα προσφιλεστάτου απώντος), όπως πάντα υπάρχει, όπου υπάρχουν ανάγκες. Είναι όμως αυτή εκείνο που οδηγεί στην απόσχιση που αναφέρεις; Κατ' εμέ αποτελεί αποτέλεσμα και όχι αίτιο. Αυτό που "λείπει" είναι το "προϊόν" ή οι αρχές (και όχι οι διαδικασίες) παραγωγής του; Ντομάτες καλιεργούνται και σε κήπους και σε θερμοκήπια. Υβρίδια μόνον στα δεύτερα.

    @jael: είναι η "προώθηση του lifestyle της Γυναίκας Κυρίαρχου σε νέο αίμα κοριτσιών της υγιούς κοινωνίας" (δεν θα σχολιάσω το "υγειούς") αυτό που θα φέρει την "αλλαγή"; Μήπως φέρει ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για εύκολο χρήμα; Δέχθηκες πως η εικόνα της όποιας "Carmen" αποτελεί υποκατάστατο (μεθαδόνη). Μπορεί ένα υποκατάστατο να οδηγήσει στην ανεύρεση του πραγματικού;

    ΥΓ.

    "Η αυτοκτονία, προνόμιο πια στα θηλυκα,
    κάποτε κάναμε κι εμείς αυτή την σκέψη.
    Πεθαίνεις πιο αργά με τα ναρκωτικά,
    μα τελευταία τα 'χουνε κι αυτά πολύ νοθέψει"
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν αντιλέγω. Μόνο που οι μπίζνες είναι μπίζνες και το bdsm bdsm. Και η Λαμπίρη δημοσιογράφος είναι και ο Κούλογλου δημοσιογράφος είναι.

    Ο εκτοπισμός της ουσίας όμως για την εμπορευματοποίηση σίγουρα δεν είναι ο μόνος λόγος που οδηγεί στην απόσχιση. Με αποτέλεσμα να βλέπουμε το προϊόν που βλέπουμε.

    Τι κάνει λοιπόν ο καταναλωτής του προϊόντος; Βαφτίζει το κρέας ψάρι κι έχει και τον σκύλο ολάκερο και τον σκύλο χορτάτο.


    Αναρωτιέμαι σε αυτό εδώ το θερμοκήπιο, τι προϊόντα παράγουμε;
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αρχές λειτουργίας κήπων; <χ>
     
  11. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Δεν αρκεί η πρώθηση και διαφήμιση ενός lifestyle ή ενός φετίχ για να λειτουργήσει μια γυναίκα ως Κυρίαρχη. Δεκτό, πάντως, το σχόλιο περί "μεθαδόνης", αρκεί να είναι συνειδητοποιημένη η "χρήση" της  .
     
  12. jael

    jael Regular Member

    Η αλήθεια είναι ότι κατά βάθος συμφωνώ μαζί σου όσο και αν αυτό με συνθλίβει αναγνωρίζοντας ότι το μόνο που μπορώ να εισπράξω ως Γυναικεία Κυριαρχία στην ζωή μου είναι δυο καμτσικιές στον πισινό... άντε και λίγο σάλιο Της στην μούρη μου... Όμως πραγματικά με διεγείρει η ιδέα και μόνο του ότι δύο κοριτσάκια αποκτούν περιμένοντας στην στάση του λεωφορείου τους ένα οπτικό ερέθισμα σχετικό με αυτό που χοντρικά αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι ως Γυναικεία Κυριαρχία αντικρίζοντας την Carmen με το καμουτσίκι... πες με ανώμαλο πες με επιφανειακό... πες με ό,τι θες