Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

 1. MissLa

  MissLa AMAZON QUEEN Premium Member

  Πες τα, γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα οι ψευτοαφεντες κηφήνες.
   
 2. Iagos

  Iagos Contributor

  Το νήμα στην αρχική του τοποθέτηση από την @rea.. αναφέρεται σε αυτό που λέτε.

  Όμως, θέτει δύο ερωτήματα προς συζήτηση

  Από τη συζήτηση που προέκυψε κρατώ κατά τη γνώμη Μου, δύο εξαιρετικές τοποθετήσεις.

  Η μία θέτει ένα ακόμα ερώτημα στη συζήτηση

  Και η άλλη δίνει μια εξαιρετική απάντηση.

  @MissLa κατανοώ και σέβομαι απολύτως αυτό που λέτε για
  αλλά δεν γνωρίζω κάποιον που έχει ισχύ και να μην εκμεταλλεύεται στο έπακρον τους υποτακτικούς, υπηκόους και σκλάβους Του προς όφελος Του.

  Στην κουλτούρα των D/s και M/s σχέσεων αυτό είναι λυμένο.

  Με εκτίμηση

  Iagos
   
 3. MissLa

  MissLa AMAZON QUEEN Premium Member

  Ευχαριστώ για την ευγενική τοποθέτηση


  Συμφωνώ μαζί σας, αλλά νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς ότι δεν είναι όλες οι σχέσεις βδσμ ίδιες.

  Σε μια σχέση M/s το s έχει απολέσει πολύ περισσότερα από τα χρήματα του / της, συμφωνώ με αυτό που λέτε. Μιλάμε όμως για τι ποσοστό ? ίσως μικρότερο του 1% των βδσμικων σχέσεων ?

  Σε μια σχέση D/s όπου οι παρτενέρ συνευρίσκονται μόνο για σεσσιονς, ή στις σχέσεις εκείνες όπου δεν υπαρχει πλήρης παράδοση άνευ όρων του υ και το υ μέρος διατηρεί την εξωβδσμικη ζωή του/της , ή ακόμα περισσότερο σε μια σχέση βδσμ όπου ένα ή και τα δύο μέλη είναι παντρεμένα, ή ακόμα και σε μια σχέση εξ αποστάσεως, δεν νομίζω ότι το θέμα είναι λυμένο ή τόσο ξεκάθαρο.

  Τέλος, ο τίτλος του νήματος λέει :
  "θέλει να τον χαρτζιλικωνω", δεν λέει "θέλει να ελέγχει τα οικονομικά μου", πράγμα που σύμφωνα με την δικη μου αντίληψη, δεν αφορά σε σχέση M/s (εκεί δεν χρειάζεται καν η ερώτηση) αλλά σε άλλης μορφής σχέση (πιο ελεύθερης) οπότε ειναι πιο πιθανό ο "Αφέντης" να είναι ψευτοαφεντης κηφήνας, δεν συμφωνείτε;
   
 4. rea..

  rea.. Contributor

  @p0ltergeist

  Κάπου στην πορεία μου, σε διαφορετικούς χρόνους συνάντησα κάποια άτομα με ιστορίες οικονομικής εκμετάλλευσης, από κάτι τύπους που δήλωναν "Κ". Να αποσαφηνίσω εδώ, δεν πρόκειται ούτε για κοπελίτσες, ούτε για κοριτσάκια αλλά για πανέξυπνες γυναίκες που έτυχε σ εκείνη την φάση της ζωής τους να είναι πολύ μπερδεμένες (ανθρώπινο να συμβεί). Διότι πακετάκι με την οικονομική εκμετάλλευση πάει σετ και ένα "Κ/υ" αδόμητο και θολό συνολικά, οπού οι "θέσεις" δεν ήταν τόσο οριοθετημένες και υπήρχαν γενικότερα μπερδέματα.

  Αντιλαμβάνομαι το βδσμ σαν ένα χώρο έμπνευσης και ηδονισμού, τα κακόβουλα παρατράγουδα κάθε είδους, που σαφώς υπάρχουν, δεν είναι νοοτροπίας βδσμ και συμβαίνουν παντού.

  Δεν μπορείς να είσαι πάντα συνειδητοποιημένος για όλα, αλλά όταν είσαι.. αυτές οι ανασφάλειες του τι κάνει "λιγότερο αφέντη" δεν υπάρχουν. Κάθε υ ξέρει ότι η θέση Κ δεν είναι θέση ονγκόιν ζυγίσματος, λιγότερο – περισσότερο Αφέντης, για να μην συζητήσουμε για το ψυχοφθόρο της θέσης υ.

  Στην πράξη, επιβεβαιώνοντας την θεωρία μου, τα ίδια τα άτομα που με τίμησαν με το να μοιραστούν αυτήν την εμπειρία ταυτόχρονα βίωναν και άλλου είδους καταστάσεις.. που τους έφερνε σε μια μόνιμη σύγχυση για την θέση τους και από απόσταση πια ομολογούσαν πως οι θέσεις ήταν μια παραμύθα Κ/υ. Τώρα, πιο κατασταλαγμένες, ξέρουν τι θέλουν, τι είναι και προχώρησαν τη ζωή τους, χωρίς σοβαρές ζημιές από την ταλαιπωρία τους με μια ακατάλληλη επιλογή (ανθρώπινο να συμβεί)

  Θέλοντας να πω κάτι ελαφρύ για να γελάσουν τους έλεγα την ατάκα του τίτλου του νήματος.. και τους άρεσε.

  Το νήμα εκφράστηκε με ένα χαβαλεδιάρικο τσαπατσούλικο τρόπο, ενώ έπρεπε να το χειριστώ με περισσότερη ευαισθησία και φροντίδα. Αλλά είναι δύσκολο.. και έτσι προτίμησα τον δρόμο της "εξυπνάδας", χωρίς να προβλέψω τα επακόλουθα της προχειρότητας μου.

  Είχα την Τύχη να ζήσω και να γνωρίσω Κ/υ που δεν υπήρχαν τέτοιες ανασφάλειες.

  Πολλοί κινδυνολογούν για την εκμετάλλευση του "άβουλου" . Όμως, τα (προς) άβουλα που γνώρισα και αυτό που έζησα ήταν /είναι / θα είναι σε Καλά Χέρια. Και το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Πιστεύω πως δεν γίνετε/ προχωράει/ αντέχει αλλιώς.

  Ακόμα παραπέρα, έχω γνωρίσει ανθρώπους του βδσμ σε διάφορα στάτους που επίσης, δεν έχουν τέτοιες ανασφάλειες, απολαμβάνουν με Ψυχή ό,τι κάνουν όταν το κάνουν και σε αντιμετωπίζουν από την αρχή με έναν δεδομένο Ανθρώπινο σεβασμό. Βασικός Νόμος Ηδονισμού κατ εμέ.

  Εκεί που δεν υπάρχουν οι κακοπροαίρετες προθέσεις του κάθε είδους "καβατζώνω".
  Εκεί που υπάρχουν οι ύψιστες προθέσεις του κάθε είδους .. ταξιδεύω.
   
 5. Iagos

  Iagos Contributor

   
   
 6. p0ltergeist

  p0ltergeist Regular Member

  @rea..

  Να αποσαφηνισω κι εγώ ότι δεν υπονοώ ότι τα υ που την έχουν πατήσει είναι άβουλα ή χαμηλής νοημοσύνης.
  Επειδή ακριβώς όλοι έχουμε βρεθεί σε στιγμές αδυναμίας και υπάρχουν σε όλους τους τομείς/χώρους κλπ οι εκμεταλλευτές, γι αυτό ανέφερα τον ψυχολογικό πόλεμο στην αρχική μου τοποθέτηση.

  Κατά τα άλλα η άποψή μου στο ζήτημα αναφέρθηκε ήδη και η αλήθεια είναι ότι δε με νοιάζει καθόλου μα καθόλου αν θεωρείται βανιλα ή αν κάποιοι δυσανασχετησαν κλπ, εκτός αν θέλουν να τους στείλω iban των ατόμων που έπεσαν θύματα τέτοιων συνπεριφορών ώστε να τους καταθέσουν τα ποσά που έχασε έκαστος.
  Σε διαφορετική περίπτωση μου είναι παντελώς αδιάφορο το πως εξέλαβαν τη γνώμη μου οι "έξω από τον χορό"

  Αυτά από εμένα, καλό υπόλοιπο Κυριακής
   
 7. Iagos

  Iagos Contributor

  Δεν τίθεται θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας, από πλευράς Μου τουλάχιστον.

  Κατανοώ τι λέτε, όπως και Εσείς, Είμαι σίγουρος πως κατανοείτε και τα λόγια Μου και τις προθέσεις Μου στη μεταξύ Μ/Μας συζήτηση.

  Τουλάχιστον από Εμένα δεν θα λάβετε καμία αντιμετώπιση με τον αέρα του παλιού ή της παμπάλαιης (το διαβάσαμε και αυτό   ).

  Εδώ είναι ένας ελεύθερος ανοιχτός χώρος συζήτησης, ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και διαλόγου.

  Δεν είναι, κατά τη γνώμη Μου πάντα, ούτε στρατώνας, ούτε φυλακές, ούτε μια δομημένη ιεραρχικά κοινότητα που διακρίνει τον παλιό από τον νέο.

  Καλώς ήρθατε λοιπόν και καλή διαμονή εύχομαι.

  Σε σχέση με αυτό που γράψατε εδώ:

  Φρονώ ότι η @rea.. δίνει με αυτό το εξαιρετικό κείμενο πολλές και σημαντικές διευκρινήσεις:

  Κατά τη γνώμη Μου και χωρίς κανένα ηθικό πρόσημο φρονώ ότι αυτή/ος/ο που είναι σε μια σχέση για το χαρτζηλίκι έχει την ισχύ και τη δύναμη να το λαμβάνει το χαρτζηλικάκι του και να περνά ζάχαρη άλλα δεν έχει την Κυριαρχία ούτε του εαυτού του, ούτε και της σχέσης.

  Οι ανθρωπολογικοί τύποι που καβαντζώνουν για να υπάρχουν, είναι διάχυτοι στον κόσμο της συμμετρίας.

  Στον κόσμο της ασυμμετρίας το ήθος δεν το επιτρέπει.

  Η ασυμμετρία διαμορφώνει το ήθος η συμμετρία την ηθική.

  Με εκτίμηση

  Iagos

   
  Last edited: 2 Ιουνίου 2024
 8. rea..

  rea.. Contributor

  Η άποψή σου με "ενέπνευσε" να σχολιάσω και σ ευχαριστώ γι αυτό.
  Δεν με δυσανασχέτησε ούτε στο ελάχιστο και την σεβομαι.
  Καλό υπόλοιπο επίσης.