Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάντυ Κάντυ είσαι μεγάλη ΜΠΣΩΛΑ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Invisible Ypsilon, στις 4 Σεπτεμβρίου 2018.

  1. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Από το site http://thebluez.gr/
    Έλιωσα στο γέλιο! Και, σημειωτέον, ήμουν μεγάλη φαν της Κάντυ!



     
    Αν ήσουν παιδί τη δεκαετία του 80, έχεις κλάψει. Πολύ. Με την Κάντυ. Με την Κάντυ την Κάντυ. Παραδέξου το.

    Η Κάντυ μεγάλωσε σε ένα ορφανοτροφείο. Καλά ήταν εκεί, δεν την βαράγανε και κανένας δεν της τον ακούμπησε ποτέ, παράδοξο για ορφανοτροφείο των αρχών του αιώνα και μη βιαστείτε να μου πείτε πως πρόκειται για παιδικό και στα παιδικά δεν δείχνουν ΤΕΤΟΙΑ, γιατί το συγκεκριμένο παιδικό μας πήγε πίπα κώλο συναισθηματικά, εκεί θα κόλλαγε; Το ορφανοτροφείο λεγόταν “το σπίτι του αλόγου” νταξ τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ήταν inside joke των δημιουργών για τις φαντασιώσεις της αδερφής Μαρίας που έκανε κουμάντο στο μαγαζί, πάντως την Κάντυ όσο έμενε εκεί δεν την μπούκωσε κανένας. Η Κάντυ εκεί έχει μια κολλητή την Άννυ, που κάποια στιγμή την υιοθετούν και η Κάντυ μένει πίσω μόνη της και κάπου εδώ πέφτει το πρώτο κλάμα, όπου βιώνουμε όλα τα πιτσιρίκια τον αποχωρισμό των δυο κοριτσιών και αν νομίζεις πως αυτό ήταν το δύσκολο, που να δεις τΙ σου έχω για μετά. Εκεί που η Κάντυ βαλαντώνει στο κλάμα, εμφανίζεται από το πουθενά ένας ξανθός τυπάκος με σκωτσέζικη φορεσιά και της λέει ότι είναι όμορφη και φουππππ εξαφανίζεται, κράτα τη αυτή τη λεπτομέρεια για να την έχεις καβάτζα, θα σου χρειαστεί λίγα επεισόδια πιο κάτω που θα σκίσεις τη φλεβούλα σου με τον κυνοδοντούλη σου.

    Η Κάντυ έχει για κολλητό ένα αρούρι, ρακούν τι σκατά ήταν δε θυμάμαι, τον Κλιν, πάει κι αυτός, να ζούμε να τον θυμόμαστε. Άλλο κλάμα εκεί.

    Λίγο καιρό αργότερα, η Κάντυ πάει σ’ ένα πλούσιο σπίτι να κάνει παρέα και καλά σε ένα άλλο κοριτσάκι την Ελίζα, που είναι τέρμα καργιόλα ομως και την πάει γαμιόντας την Κάντυ και στο τέλος η δικιά μας καταλήγει δουλάρα στο αρχοντικό. Η Ελίζα έχει έναν αδερφό τον Νηλ, κράτα και αυτή τη λεπτομέρεια κυρίως για το τέλος, θα σε στείλω αδιάβαστη… Trust me. Οι δυο τους λοιπόν Ελίζα και Νηλ, έχουν ομορφόσογο. 3 ξαδέρφια. Τον Άρτσυ, τον Στίαρ και τον Άαααααντονυ… (έχεις ήδη αρχίσει το μοιρολόι, σκάάάάάάάάά μαρή πια μπανάθεμασε *σνιφφ*) Και τα 3 ξαδέρφια λοιπόν τρώνε καψούρα με την Κάντυ που την έχουν λιώσει στα καψόνια η Ελίζα με τον σκατοφλώρο τον αδέρφο της τον Νηλ. Ο Άρτσυ, ο Στίαρ και ο Άντονυ δαγκώνουν λαμαρίνα με τη δικιά μας και όλη μέρα είναι σε φάση ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ – ΟΥΙΣΚΙ – ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΡΑ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ. Ή Κάντυ ρίχνει ανελέητο friendzone στα αδέρφια Άρτσυ και Στίαρ και πάει για το βαρύ πυροβολικό, τον Άντονυ. Ο Άντονυ λοιπόν είναι ο πρίγκιπας της και χαμουρεύονται και τέτοια και λιώνουμε μαζί και μεις όλη η πιτσιρικαρία, μπικόζ είναι τόσο καλούλης γαμώ το κέρατο μου και όμορφος και ξανθός και τέτχοια.

    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!! ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΗΔΙ ΑΛΟΓΟ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ! ΝΤΕΝΤ! ΚΑΠΟΥΤ! ΠΙΟ ΝΕΚΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΠΙ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ. ΑΝΑΠΟΔΑ. Και αντί για γκέμια, έπιασε τα παπάρια του ζωντανού και άντε ντέι ντέι αλογάκι ντέι, τον άδειασε ο Ψαρής πίσω από μια μάντρα. Νταξ δεν πέθανε ο Πασχάλης τότε, ένα λουκούμι του ’κατσε στη καταπιόνα λίγο καιρό μετά, αλλά θε’λα σου πω. ΠΙΟ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΝΤΟΝΥ.

    Τη σειρά αυτή κινουμένων σχεδίων, παρακολουθούσαν χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα τότε. Ο θάνατος του Άντονυ είναι σημείο αναφοράς. ΤΟ ΣΟΚ! Κλάμα μέχρι εμετού, οι γονείς να μη μπορούν να διαχειριστούν τον άφατο πόνο των παιδιών τους, πλάκα πλάκα για πολλούς από εμάς ήταν η πρώτη επαφή με την απώλεια λόγω θανάτου. ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ;;; ΠΟΣΟ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;;;

    Η φαρμακομούνα η Κάντυ (ξέέέέέέρω εγώ γιατί την λέω έτσι, άσε με σε παρακαλώ) φεύγει από το κωλόσπιτο που την είχαν για δουλικό, μετά τον θάνατο του Άντονυ και μπαίνει εσωτερική σ’ ένα κολέγιο. Παρένθεση, η Κάντυ έχει έναν φραγκάτο κηδεμόνα που δεν ξέρει ποιος είναι, αλλά εμείς τον βλέπουμε λίγο και εμφανίζεται στο τέλος, καλό καυλάκι είναι και αυτός, Θείος Γουίλλιαμ λέγεται, τι ρόλο βαράει δε μαθαίνουμε ποτέ. Εκεί λοιπόν στο κολέγιο, πάνε ήδη τα δύο αρχιδάκια ο Νηλ με την Ελίζα και οι κολλητοί της Κάντυ, τα λιγούρια Άρτσυ και Στίαρ που είναι όμως καλά κομπαρσάκια και τα αγαπάμε. (Κρατήστε το και αυτό, οτι τα αγαπάμε. Για να καταλάβετε πόσο γαμημένα διεστραμμένοι ήταν οι δημιουργοί του παιδικού ρε μλκ).

    Και κάπου εδώ, σκάει ο σούπερ σταρ. Ο ‘περπατάωΚΑΙταΣΕΡΝΩ’, ο ‘όλαΤΑλεφτάΛΟΥΛΟΥΔΙΑ’ , ο ‘ΣάκηηηηηηηΣάκηηηηηη’ του manga. Ο ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟΣ, ΛΕΙΝΤΙΣ ΕΝΤ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ! Τάκα τάκα τάκα τααααααα ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΑΑΑΑΑΑΣ!

    Ο ΤΕΡΡΥ.

    Ο Τέρρυ είναι αλιήτης. Μακρύ μαύρο μαλλί χαίτη, σηκωμένα πέτα, τσαμπουκαλεμένος αλλά ευαίσθητος, τες πα της τον χώνει της Κάντυς. Της Κάντυς Καντυς που μια χαρά ξεπέρασε τον Άντονυ (μας), στις 9 του μακαρίτη, η μπσώλα. Έλα όμως που τον Τέρρυ τον εθέλει και η Ελίζα. Η καργιολάρα ντε, που είχε δουλικό τη δικιά μας. Και καταφέρνει και τους χωρίζει και πάάάάάάει ο Τέρρυ και μετά δεν τον έβλεπα το παιδικό γιατί βαριόμουν, επειδή έπαιζε μπάλα σε όλα τα επεισόδια μόνη της η Κάντυ η κλαψομούνα. Θα στα πω περιληπτικά όμως γιατί οφείλεις να γνωρίζεις.

    Η σκροφίτσα μας λοιπόν, πάει και γίνεται νοσοκόμα και μαζεύει έναν τύπο στο άσχετο και μένουν μαζί, τον Άλμπερτ, πουροκαβλάκος αυτός, καλό κομμάτι. Έλα όμως που ο Άλμπερτ δε θυμάται την τύφλα του, είναι φάση σίλβερ αλέρτ “ποιος είμαι, που πάω, δε θυμάμαι καλή κυρία, τι προτιμάω – στήθος ή μπούτι, θα πάρω και από τα δυο” και η Κάντυ εκεί βράχος, να τον εξυπηρετήσει, μην την πει και κακό άθρωπο, να πέφτει ο Άλμπερτ, να τρέχει η Κάντυ να του τον σηκώσει, δε μπορώ να πω, του στάθηκε. Τον εβόλεψε και τον Άλμπερτ και μεις τα 8χρονα είχαμε χάσει το λογαριασμό πόσους είχε βολέψει ρε, η αγνή παιδούλα.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΙΑΡ ΡΕ!

    Λοιπόν, σοβαρά τώρα. Πιστεύω πως οι δημιουργοί της σειράς κάθε φορά που έριχναν στα πατώματα τα πιτσιρίκια να σπαράζουν απο οδύνη, την κατάβρισκαν… Ηδονίζονταν με τον πόνο που μοίραζαν, ‘πονάς μωρή με τον θάνατο του Στίαρ, πονάάάάάάάάς;;;; αααααααααααα φακκκκκκκκκκκ γιεααααααα’. Καλά, με το θάνατο του Άντονυ, είχαν χύσει θάλασσες, δεν το συζητώ. ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΡΕ! Σαδίλες!

    Μετά επειδή προφανώς είχαν πέσει τα νούμερα τηλεθέασης, μιας και τα μισά πιτσιρίκια είχαν πηδήξει από τα μπαλκόνια τους ‘ΑΝΤΗΟ ΜΑΜΑ, ΔΕΝ ΤΙΝ ΘΕΛΟ ΑΛΟ ΤΗ ΖΩΙ ΜΟΥ, ΠΑΟ ΝΑ ΒΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ, ΤΟΝ ΣΤΙΑΡ ΚΕ ΤΟΝ ΚΛΙΝ ΤΟΝ ΡΑΚΟΥΝΙ’, μετά λοιπόν ξανακάνει γκράντε entrance ο αρχίκαβλος του show, ο Τερρυ. Και ξαναμπλέκει με την πηδούκλω αλλά πάλι την παρατάει για μια που της πέφτει ένας πολυέλαιος πάνω της, άσε μεγάλη ιστορία και βαριέμαι τώρα να στα λέω, ξενερώσαμε τη ζωή μας πάλι πάντως, αν θυμάσαι.
    ΄
    Στο τέλος η Κάντυ γυρνάει στο ορφανοτροφείο “το σπίτι της κυρίας Πόνυ” που το έχουν κάνει πλέον μπουρδελιάρικο σαλούν και πιάνει δουλειά ως “κεράσι πουτάκι;” και βρίσκεται επιτέλους στο στοιχείο της και χεστήκαμε εμείς ξέρωγω που έχουν περάσει 7 αιώνες και ακόμα να ξεπεράσουμε τον θάνατο του Άντονυ.

    Η σειρά τελειώνει με την Κάντυ να τα ξαναβρίσκει με τον Άλμπερτ αλλά με ένα πρόχειρο research ανακάλυψα πως η ιστορία συνεχίζεται σε βιβλία, βάψε με μπλε και πέτα με στη θάλασσα, δηλαδή, λίγο έλεος κάπου. Στο τελευταίο βιβλίο λοιπόν, η Κάντυ 30ρα πια, με μπικουτί στο μαλλί και μπακαλιάρο πλακί στο φούρνο να γίνεται, υποδέχεται σπίτι τον άντρα της τον Ανοχίτο που δεν είναι άλλος από τον καραφλοχαίτη (πλέον) τον Τέρρυ. Που έχει θάψει την πρώην του (άλλος φαρμακοψώλης από κει) και έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της Κάντυ.

    Χεστήκαμε, εμείς τον Άντονυ θέλαμε. ΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΥ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΥ;;;

    Ααααααα, ξέχασα να σου πω πως κάπου στο ενδιάμεσο, η Κάντυ αρραβωνιάζεται ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΗΛ, τον αρχιμαλάκα τον αδερφό της Ελίζας που μαζί έκαναν τη ζωή πατίνι στη δικιά μας. Αν κάποιος γύριζε το ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ σε τσόντα, θα πήγαινε το bdsm tag σύννεφο. «Γιατί έκαψες το φαί μαρή;’ ΣΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ «αχνέ τιμώρησε με, βάρα με, σκίσε με, ξεπέτσιασε μεεεεε, παράγγειλα σουβλάκια, γκανγκ μπανγκ με τον ντελιβερά, ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ MANGA ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ»

    *εδώ ψηφίζουμε για να θέσουμε τέλος στο μέγα δίλημμα ΑΝΤΟΝΥ ή ΤΕΡΡΥ. Η ΜΠΖΗΦΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

  3. Dapom

    Dapom Contributor

  4. RAIN

    RAIN nefelibata

    Με πηγές χρόνια πίσω.

    Μας πέθαναν τον Άντονυ....   
    Πολύ κλάμα. Το θυμάμαι ακόμα.

    Βέβαια επειδή το αγόρι ήταν και λίγο ξανθό, και λίγο φλωρε και λίγο γουτσου γουτσου και εμείς από τότε ξέραμε τι θέλαμε...ικανοποιήθηκαμε στο έπακρο με την είσοδο του καυλετου.
    Επικίνδυνος, απροσιτος και κούκλος...
    Η φαντασίωση των 8.

    Και κάπου εκεί ξεπεράσαμε σε dt τον Άντονυ.

    Οπότε θα σε στεναχωρήσω το ξέρω..
    Αλλά Τέρι δαγκωτο.
     
     
  5. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Χαχαχα!!! Θα συμφωνήσω απόλυτα! Κι εγώ "στα νιάτα μου" όπου μαλλιάς, μελαχρινός κι απροσάρμοστος με τράβαγε σαν τη μύγα να μην πω πού!  
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       

    η μεγαλύτερη μπσώλα πάντως ήταν η ολιβ του ποπάι... και λέτε εσείς ότι θέλετε...
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ναι η καριόλα
     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΒΗΝΩ ΛΙΩΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ!
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

        
    Κλάμα!
     
  10. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Κατι ηξερα και δεν μ αρεσε....  
     
  11. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Νο νο
    Η μεγαλύτερη ήταν η Στρουμφίτα!
    Από 99 στρουμφάκια τον έπαιρνε η καριολιτσα... 
     
  12. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Δεν έβλεπα ποτέ την Κάντυ Κάντυ
    Το βαριόμουν απίστευτα.
    Έβλεπα κάπτεν Χαρλοκ.
    Αλλά έτσι που διάβασα το στόρι πέραν ότι γέλασα με την ψυχή μου και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό
    Μου θύμισε το Game of thrones
    Που σου σκοτώνουν όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες γμ
    Ακόμα κλαιω για τον Καλ Ντρογκο