Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθρέφτη Καθρεφτάκι Μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος noC, στις 20 Ιουνίου 2015.

  1. noC

    noC she is a teleiophile.

    Κatoptronophilia
    Ενα θεμα σχετικα με το ποσο σας αρεσει να αντικριζετε τον εαυτο σας στον καθρεφτη (μπορω επισης να συμπεριλαβω εδω και την ληψη φωτογραφιων ή βιντεο) στη διαρκεια μιας ερωτικης πραξης. (ειτε ειστε μονοι σας [κοινως αυνανιζεστε] ειτε ειστε με τον/την παρτενερ σας)

    Νομιζω προσωπικα οτι το εχω τιμησει αρκετα. Δεν με κομπλαρει καθολου, ισα ισα μου βγαζει πολυ ερωτικα συναισθηματα κ συμβαλλει ενεργα στην ικανοποιηση μου !

    Θα μπορουσε ωστοσο κατι τετοιο να αποτελει σημαδι ναρκισσισμου ?

     


     



     



     


     


    You can't buy enlightenment, but you can hire a mirror so you can watch it happen.

    A.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ο αυτοερωτισμός είναι το ύψιστο αποτέλεσμα του ναρκισσισμού. Όταν φτάνω να φιλήσω το είδωλό μου, δεν αρκούμαι σε χάδια και φιλιά με το αντανακλαστικό αντικείμενο, είτε αυτό έχει τη μορφή νερού, είτε τη συμπαγή ενός κατόπτρου ή καθρέπτη. Άρα, λοιπόν, το σώμα λαμβάνει δράση για το σώμα μου.

    Mirror, mirror on the wall  

    ....ακόμα και η βιντεοσκόπηση της σεξουαλικής πράξης και εκεί, αν παρατηρήσουμε τις συμπεριφορές των συμμετεχόντων, θα δούμε πως ποζάρουν μπροστά στην κάμερα ως άλλοι πορνοστάρ και μάλιστα τα καταφέρνουν και εξαιρετικά οι περισσότεροι! Η συγκεκριμένη πράξη ορίζεται καλύτερα ως ένα παρακλάδι του φετίχ της κατοπτροφιλίας.
     
  3. noC

    noC she is a teleiophile.

    Εγω επισης θα ελεγα .. ενας τροπος "to raise your self esteem" κ φυσικα να αγαπησει καποιος τον εαυτο του, το σωμα του ετσι οπως ειναι ..κτλ ..
     
  4. Πάρτε ένα μεγάλο καθρέφτη, ανοίξτε τα πόδια σας, αφήστε τα μάτια σας να ατενίσουν πάνω από το σώμα σας από -την κορυφή προς τα κάτω-. Αφήστε τις αναστολές να ''πέσουν'' στο κράσπεδο, όπως η αγάπη για τον εαυτό σας, αφήστε να συμμετάσχουν σε μια αισθησιακή ένωση με την ψυχή σας.

    Αγγίξτε το σώμα σας απαλά, με τα δάχτυλά σας να καίνε από ευχαρίστηση. Μιλήστε για το πώς αισθάνεστε όπως μπορείτε,... συντονιστείτε με την καύλα σας και στο πώς αντιδρά το σώμα σας.

    Όταν είδα πραγματικά την έκφραση του προσώπου μου, ήξερα ότι βίωνα ένα από τα υψηλότερα επίπεδα της ύπαρξης που θα μπορούσα. Είδα αγνή αγάπη στο πρόσωπο μου και ικανοποίηση από μέσα.
     
  5. Joachim

    Joachim Guest

    Τι τραβάμε κι εμείς οι όμορφοι...
     
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Συντάσσομαι... 
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Δεν έχει σημασία αν είσαι όμορφος, άσχημος, ή μέτριος σαν εμένα, σημασία εχει να αγαπάς το σωμα σου , να ξέρεις να το ευχαριστεις...
    Να σου αρέσει με την κάθε του ατέλεια
     
  8. whisperer

    whisperer Regular Member

    αν θελεις να βλεπεις τις εκφρασεις της αλλης στο καθρεφτη την ωρα του παιχνιδιου και να τη ρωτας τινος/ποιο ειναι αυτο το πουτανακι/βρωμομουνο κλπ πιανεται?
     
  9.  
    Being there done that - and still doin it!
     
  10. noC

    noC she is a teleiophile.

  11. noC

    noC she is a teleiophile.

  12. καθρεφτογλυφάδα Νοc