Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλλωπιστικά στοιχεία και διαμόρφωση δωματίου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος S/M Healing, στις 23 Δεκεμβρίου 2017.

  1. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Θα ήθελα αν θέλετε, να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες σας, όσον αφορά την διακόσμηση δωματιού για τα Session σας.

    Σας αρέσει το δωμάτιο να αποπνέει μια πρωτόγονη και μινιμαλιστική αίσθηση, η να είναι πιο κομψό και με πολύπλοκη διακόσμηση; Ποιά αντικείμενα ( εκτός των εργαλείων) θα σας άρεσαν να υπάρχουν στο δωμάτιο; Τι είδους φωτισμός; Ποια χρώματα θα σας άρεσε να επικρατούν;
     
  2. Θα πω και εγώ τη γνώμη μου (αν και διαφωνώ με τον όρο session).
    Θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου,όπως δηλαδή διακοσμούμε τα σπίτια μας.Ας αρέσουν σε εμάς και ας μην αρέσουν σε κανέναν άλλον!(χαχαχα)
    Εμένα πχ μου αρέσουν σκούρα χρώματα,μαύρα και κόκκινα ως επί το πλείστον.Καθρέπτες,κουρτίνες ή δίχτυα μαύρα κλπ.Όπως επίσης και βελούδο.
    Χαμηλός φωτισμός ,είτε κρυφός είτε απο κάποιο φωτιστικό δαπέδου ,είτε οτιδήποτε ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση του φωτός.
    Λες εκτός εργαλείων ,οπότε δε λέω τι θα μου άρεσε απο σταυρούς,κρικους κλπ.
    Ένα ''έπιπλο'' που δεν πρέπει να παραλειφθεί,είναι το τραπεζάκι ,αλλα δε μπορώ να περιγράψω ακριβώς τον όγκο και τη διάμετρο του,μιας και αλλάζει απο σκλάβο σε σκλάβο.Μπορεί να είναι κοντός ή ψηλός,αλλά προσαρμόζεται με το κατάλληλο σκύψιμο .  
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Πάντως ο φωτισμός με (αρκετά και κατάλληλα τοποθετημένα) κεριά, μπορεί να αλλάξει την όψη οποιουδήποτε χώρου ..
     
  4. Πανδώρα02

    Πανδώρα02 Start before you’re ready...

    Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ σε ένα χώρο είναι η μυρωδιά του. Κάτι όχι πολύ βαρύ για τέτοιου είδος δωμάτιο πχ αιθέρια έλαια με χαλαρωτικές ιδιότητες.
    Επίσης θα μου άρεσε σε ένα κεντρικό τοίχο του δωματίου να υπάρχει ένας μεγάλος πίνακας με κάποιου είδος ερωτική αναπαράσταση και σχεδόν τίποτα άλλο έξτρα στην διακόσμηση, εκτός από αυτά που χρειάζονται  
     
  5. cider

    cider Kitchen master

    Αρκεί στον χώρο να βρίσκεται το αντικείμενο του πόθου
     
  6. ViktorVonDoom

    ViktorVonDoom ࿋ שคlคг ๔๏ђคєгเร ࿋

    Προσωπικά, ο ιδανικός χώρος για να λάβει χώρα μία s/m σκηνή (οι όροι "παιχνίδι" και "session" δε μου αρέσουν), είναι ένας χώρος με βιομηχανική ή μεσαιωνική διακόσμηση. Σκούρα χρώματα, τοίχοι από τούβλα ή πέτρα (προσόψεις), ξύλινες ή μεταλλικές επενδύσεις και επιφάνειες και φυσικά δέρμα. Με ελάχιστα κόστη και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν να φτιαχτούν εργαλεία και έπιπλα τα οποία μπορούν να είναι αποσπώμενα και να αποσυναρμολογούνται αλλά και να κρύβονται από την κοινή θέα. Με χρόνο και μεράκι γίνονται θαύματα.
    Επίσης η ηχομόνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική αν μένετε σε οικοδομή με πολλά διαμερίσματα.
    Τέλος ο φωτισμός με κεριά είναι πολύ αγαπημένος και αισθησιακός αλλά σε μία s/m σκηνή, η καλή ορατότητα είναι αρκετά σημαντική, ανάλογα με το αντικείμενο που χρησιμοποιώ και την απόσταση που χρειάζομαι για να το κάνω λειτουργικό.
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ωραίο νήμα, ξεφεύγει λίγο από τα στένά πλαίσια και τα αδιάβατα μονοπάτια μιας συζήτησης γύρω το lifestyle και τις συμπεριφορές του BDSM, αν και υπάγεται σε εκείνο. Έχει ελαφρύ hobby χαρακτήρα, μακρυά από βαριά διανοούμενα περιοχόμενα, και από θέμα τεχνικής είναι απόλυτα καταφατικό και υποκειμενικό ενώ παράλληλα η αντικειμενικότητα της τεχνικής είναι το κύριο θέμα.

    Από την άλλη είναι ένας πονοκέφαλος για τον καθένα που διαθέτει μεράκι να καλλωπίσει εκείνον τον ιδιαίτερο χώρο. Πονοκέφαλος γιατί απαιτεί δομικές αλλαγές, πακέτα χρημάτων, χωρητικότητα, μηχανικά και ηλεκτρικά εργαλεία και δεξιοτεχνία για το προσωπικό και επιθυμητό αποτελέσμα.

    Οπότε δεν θα ήταν καλό κάποιος να παρεξηγηθεί όταν το μόνο που διαθέτει θα ήταν μερικά κεράκια και κάποιον αναπαυτικό καναπέ κλπ. Η συγκεκτιμένη τεχνική χρειάζεται κόπο, χρόνο και υπομονή. Φαντάζει σαν να του "τρώει" την ζωή, ιδίως αν κάποιος είναι τελιομανής, σε θέμα χρόνου και κόπου. ¨ομως ο καθένας καθωρίζει την ζωή του όπως θα ήθελε εκείνος.

    Μια απλή σκέψη και το ευκολότερο για την εν λόγο τεχνική είναι χρωματισμός του χώρου. Μωβ, λιλά, μπορντό, μαύρο ιριδίζων με χριστουγενιάτικα φωτάκια κρεμασμένα κάθετα σε ένα τοίχο τοιουτοτρόπως η λάμψη τους να αναδυκνείει μια απόχρωση μπλε ή του καλοκαιρινού νυχτερινού ουρανού με άστρα, και γενικώς σκούρα χρώματα δίνουν μια ιδιαιτερότητα στον χώρο. Ένα κομμάτι ένος τοίχου ή όλος ο τοίχος θα μπορούσε να ντυθεί με διακοσμητική πέτρα σαν την οικονομικότερη λύση.

    Επίσης μια επένδυση κατά μήκος και πλάτους ενός τοίχου, θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι βελούδινου υφάσματος ή κουρτίνας επενδυμένο και εκείνο με ορκάτζα (διχτυωτό ύφασμα), όπου αναμεσά τους θα κρέμονται κατά ύψος χριστουγενιάτικα φωτάκια ( το συγκεκριμένο σύνολο φαντάζει περισσότερο hollywood περιβάλλον παρά ότι άλλο. αλλά στη φαντασία του καθενός μπορεί και να διαφέρει [βανιλλοκατάσταση, βανιλλογκομενες, βανιλλάκια κλπ που το στρίβουν πρός kinky-play]). Η διαφορα συκλίνοντων αποχρωστικών τόνων μεταξύ υφασμάτων και με τον τόνο φωτισμού του να συνοδεύεται από αυξομειωτή ηλεκτρικής τάσεως (dimmer) ίσως να προσθέσει δυναμισμό εκθέσης του συνόλου, προσάπτοντας την φωτεινοτητά, χρειά και την υφή της.

    Δεν θα πρέπει να παραλείπεται η ιδέα ότι συγγενικά ή κοντινά πρόσωπα (από επαγγελματικό χώρο κλπ) επισκέπτονται τον χώρο του καθενός, με ελάχιστες εξαιρέσεις εκείνους που πραγματικά ζουν μακρύα από κλειστού εφάμηλους ς κύκλους. Οπότε ένας παράξενος χρωματισμός χώρου για μερικούς διστάμενους, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με το υποκειμενικό γούστο που διαθέτει το κάθε διαφορετικό υποκείμενο (γούστο μου, καπέλο μου κλπ).

    Όσο αφορά τα αιωρούμενα παιχνίδια και για τους αμέσως παραπάνω λόγους, δυο ή τρείς δοκοί με τις ανάλογες αντοχές και τοποθετημένους σε κάθε οροφή, βαμένοι με σκούρο βερνίκι και με προσαρτημένους οξειδωμένους χαλκάδες, παρομοιάζονται σαν νησιώτικο ή χωριάτικο έκθεμα (google "χωριάτικο ταβάνι), και είναι πέρα πάσης υποψίας. Σε αυτό το σημείο, μεγάλο ρόλο παίζει το μεράκι του εκθέτη για αν θα λαξέψει τους εν λόγο δοκούς και γενικά δώσει έναν αναπαραστατικό αποτέλεσμα σε εκείνους.

    Παράδειγμα:

     

    Όσο αφορά ξύλινους σταυρούς και χιαστές για restrains σε όρθια ή σεμί αιωρούμενη στάση, η αποφυγή τους θα μπορούσε να αντικατασθεί, ευκολότερα και οικονομικά, με την χρήση μεταλλικών βυσμάτων σε ανάλογη απόσταση, ύψος και μάκρος μεταξύ τους, τα οποία βιδώνονται και ξεβιδώνονται ανάλογα της χρήσης τους. Τέσσερις τρύπες σε ένα τοίχο με εμβόλυμα βύσματα δεν σημαίνουν και κάτι το αδιάκριτο αν τοποθεντούνται σε εκείνες πλαστικές τάπες αναμεσά τους, πριν και μετά μια συνεδρεία.

    Παραδείγματα :

    Μεταλλικό βύσμα =   Πλαστικές τάπες =  

    Όσο αφορά κάποιο πρόχειρο έπιπλο για συνεδρεία, μισό βαρέλι οποιοδήποτε διασταστης βολεύει ανάλογα, κομμένο κατά πλάτος, επενδυμένο με αφρολέξ και δερματίνη ή με μικρούς πήχες καρφωμένους κατά πλάτος του βαρελιου και με απόχρωση σκούρου βερνικιού, μπορεί να υπολογιστεί σαν ένα σκαμπό σε ώρες μη συνεδρείας, και έναν πάγκο για την πουτάνα εντός εκείνης (συνεδρείας).

    Τέλος αλλά μια ακόμα φορά και πάλι, όλα περί BDSM καλλωπισμού χώρου εξαρτώνται από από την ευχέρεια κινήσεων και διάθεσης του καθένα. Το κόστος του συγκεκριμένου καλλωπισμου μπορεί να ξεπεράσει και τις τιμές ενός συνηθή διαμερίσματος αν απαιτούνται δομικές αλλαγές κλπ. Αλλά και χωρίς εκείνες τις αλλαγές η καθημερινή διοχέτευση πόρων τεραστίων διαστάσεων (εξαιρούνται τα κεράκια) είναι αναγκαία.

    Το παρόν άρθρο ίσως να συνέβαλε στο νήμα μερικώς. Καλά μαστορέματα.
     
    Last edited: 16 Φεβρουαρίου 2019
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

     

    Μου δίνει αρκετή... έμπνευση.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Όπου γης όλα παίζουν...