Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καμινγκ αουτ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 3 Ιουνίου 2025 at 01:53.

1. slave32

slave32 Contributor

Ημουν πλεον σκλαβος του για εναν χρονο. Εμενα μαζι του. Με χρησιμοποιουσε με ολους τους τροπους. Η ζωη μου ειχε περασει στα χερια του. Ελεγχε τσ παντα, τα οικονομικα μου, ολα. Ομως κατι του ελειπε. Κατι που μου το ειχε πει απο το πρωτο λεπτο.

-θελω να ξερουν ολοι.

Οι φιλοι μου ηξεραν, οι φιλοι του το ιδιο. Με παρουσιασε με καθε λεπτομερεια στην οικογενεια του. Φανηκαν ενταξει με αυτο. Ρωτησαν πολλα. Με ειδαν γυμνο.

Ομως εκεινος ηθελε να μιλησει στη μητερα μου. Ο πατερας μου δεν ζουσε ευτυχως.

Πηγαμε σπιτι της. Ο Αφεντης ειναι 3 χρονια μικροτερης της.

2. slave32

slave32 Contributor

Στη διαδρομη περασαν απο το μυαλο μου ολες οι στιγμες που εζησα στο πατρικο του. Οι γονεις του ηξεραν πως ειναι γκευ. Το ειχαν αποδεχθει πολλα χρονια πριν. Αλλα ηταν η πρωτη φορα που τους γνωριζε τη σχεση του. Με υποδεχθηκαν με χαρα. Με νοστιμο φαγητο.
    -θα μαζεψει ο Μαριος ειπε ο Αφεντης. Η μητερα του αρνηθηκε και τοτε το ειπε εκεινος.
    -κανει οτι του ζηταω. Ειναι σκλαβος μου.
    Ηθελα η γη να με καταπιει. Σηκωθηκα , μαζεψα, ο Αφεντης τους ειπε λεπτομερειες. Πολλες.
    -Οταν δεν υπακουει τον δερνω.
    Επαιρνα τα πιατα απο μπροστα του.
    -παλια τους σκλαβους τους μαστιγωναν ειπε η μητερα του
    -κι εγω τον μαστιγωνω.
    Σχεδον ετρεμα στη κουζινα, εβαλα τα κλαματα οταν ηρθε η μητερα του.
    -Ειναι αληθεια οσα λεει;
    -Μαλιστα Κυρια απαντησα
    Γελασε...

3. slave32

slave32 Contributor

Συνεχισα να κλαιω, ενω επλενα τα πιατα.
    -Ο Μιχαλης ειναι δικαιος ανθρωπος. Ξερω οτι ειναι αυστηρος στην εργασια του, φανταζομαι και μαζι σου.
    Κουνησα το κεφαλι μου θετικα. Ηθελα να της πω κ ποσο υπεροχος ειναι.
    -Αλλα ειναι κ αξιαγαπητος.
    Χαμογελασα.
    -Οταν μας ειπε οτι ειναι γκευ. Ταραχτηκα. Αλλα μεγαλωσαμε τον Μιχαλη με επιλογες κ αγαπη κ αυτο το ξεπερασαμε. Αποδεχθηκαμε οτι δε θα κανουμε εγγονια. Αλλα..
    Ηθελα να την κανω αγκαλια.
    -Ειναι η πρωτη φορα που γνωριζουμε μια σχεση του. Φαινεσαι καλος. Εισαι ομορφος, νεος, σπουδαγμενος. Αλλα αυτο το σκλαβος, ειναι κατι που..
    Εκανε μια διακοπη. Μπηκε ο Αφεντης στη κουζινα.
    -Τα λετε εσεις οι δυο.
    Εριξε μια ματια σε αυτα που επλυνα. Ανοιξε το ψυγειο ειδε το γλυκο.
    -Μαριε γδυσου κ σερβιρε μας. Μαμα παμε.
    Η μητερα του εμεινε με ανοιχτο το στομα.
    -Μιχαλη ντρεπεται πολυ
    -Αν δεν υπακουσει θα..

Δεν προλαβε να τελειωσει τη κουβεντα του. Ειχα γδυθει. Φορουσα ζωνη αγνοτητας, η πλατη μου κατακοκκινη απο το πρωινο μαστιγωμα.

-Τι εκανε λαθος;

Ο Αφεντης γελασε.

-Τιποτα, ηθελα να τον δειτε δαρμενο!!

Εβαλε τα γελια και η μητερα του

4. drstrangelove

drstrangelove New Member

Πόσο απελευθερωτικό ακούγεται να το ξέρουν όλοι…
    Η ταπείνωση είναι η πρώτη ανάγνωση αυτής της ιστορίας, η απελευθερωτική αίσθηση του όλοι ξέρουν ποιος είσαι φέρνει μια ψυχική ηρεμία και δύναμη που φαντάζει μοναδική

5. slave32

slave32 Contributor

Ναι. Αυξανει ομως και τις απαιτησεις.
    Επισης μπορει να χασεις μερικους

6. slave32

slave32 Contributor

Τελειωσε αυτη η μερα. Στην επιστροφη σκεφτομουν ποσο λιγο μιλησε ο πατερας του.
    -Ελπιζω να τον κανεις ευτυχισμενο.
    Η μητερα του ηταν πιο αποτομη, ειναι γενικα.
    Με εβαλε να σερβιρω, να μαζεψω. Με αγγιξε. Αισθανθηκα βρομικος. Μικρος , σκουπιδι. Αλλα τιποτα δεν συγκρινεται οταν ειπε τα παντα στη μητερα μου.

Ολα με καθε λεπτομερεια. Δεν μου μιλουσε για καιρο.