Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καρμποναρα μετά τα μεσάνυχτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Wolf, στις 12 Μαρτίου 2019.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μία φορα κι έναν καιρό, ακριβώς σαν σήμερα πριν 5 χρόνια, έγινε κάτι που άλλαξε τα δεδομένα και φυσικά με άλλαξε πολύ.

    Ήταν ένα ορειβατικό ατυχημα. Συμβαίνουν αυτά. Ήμουν στο βουνό, δέκα χρόνια εμπειρία στο άθλημα, γλίστρησα, γύρισε το πόδι, έσκασα στο λασπωμενο εδαφος, φορούσα κράνος, το erin Rock της pezl για όσους ξέρουν, με έθαψαν οι πέντε σακοι και σακίδια που κουβαλούσα. Είσαι καλά? Κάποιος μ εβγαλε την μποτα, άλλος μ έδεσε το πόδι με επίδεσμο, πέντε κεφάλια πάνω μου, φύγετε, ασχηθειτε με κάτι άλλο. Είχα το πόδι ώρα στο Ποταμακι, σχεδόν κρυωσα.

    Δύο ώρες μετά, σηκώθηκα, πήρα τα πράγματα μου, ειπα πάω στο γιατρό. Οκ, να προσεχεις.

    Έφτασα στο Ασκληπιείο βούλας. Πως ήρθατε εδώ? Απλό. Γλίστρησα επεσα στο βουνό, περοατησα καμία ώρα, οδήγησα το αυτοκίνητο μου 50 χιλιομετρα, ήρθα. Μα είναι σπασμένο! Χμ, ήταν μαύρο, αφύσικα μελιτζανι,, αλλά είσαι σίγουρος γιατρέ? Στραμοουληγμα μου φαίνεται. Νομίζω αν συνέχιζα, θα μ έδερνε. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο βλέμμα. Να προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία του και να σκισει κανα πτυχιο.

    Βρέθηκα με γύψο και πατεριτσες. Τον είχα κοντά 3 μήνες, γιατί άλλο έσπασα το πόδι μου κι άλλο αυτά που έκανα. Την τρίτη μέρα με γύψο πέθανε ο σκύλος μου. Τον νίκησε ο καρκίνος, τον πρόδωσε η καρδούλα του, έφαγε κάτι στο δρόμο που τον πείραξε, ποτέ δεν έμαθα. Το χειρουργείο για τις νεοπλασιες τα πέρασε με σκυλίσια υπομονή. Δεν ξέρω αν ήμουν στη θέση του, αν θα ζητούσα ευθανασία. Όταν συνήλθε, απλά με κοίταξε, αφεντικουλη πάρε με από δω. Αυτόν τον σκύλο τον είχα κουβαλήσει στην Πεντέλη, πάτησε κάτι και ματωσε το πόδι του. Τον πήρα σαν αρνί στην πλάτη και ανεβήκαμε την πλαγιά. Σχεδόν δέκα χρόνια μέρα, τονε άφησα για πάντα, με σπασμενο πόδι, σε μια κορφούλα που του άρεσε. Καταδρομικη η επιχειρηση. Ευχαριστω...

    Λίγο αργοτερα βγήκα από την ρουτίνα μου, μπήκε στη ζωή μου η πρώτη υποτακτικη μου και μου έβγαλε το παρατσούκλι ο Λύκος. Έχω γκρι μαλλί κσι το ατημέλητο Look μου, αυτό της θύμισε. Ειμασταν μαζί 4 χρόνια. Χώρισαν οι δρόμοι μας τέτοιες μέρες περισυ.

    Πριν δυομιση χρόνια είχα την τιμή να δεχτώ από την σκλαβα μου να είμαι ο Κύριος της. Δύο χρόνια Master είναι μια σημαντική εμπειρεια για μένα. Ξέρω ότι τίποτα δεν κράτα αιώνια, δύο χρόνια για μια γυναίκα είναι σχεδόν μια αιωνιότητα.

    Βασιλισσες και κινκιες του σαββατοκυριακου δε μετρανε. Καλα ηταν, αλλα... ηταν.

    Στον πέμπτο χρόνο λοιπόν μιας επανεισοδου στα kinky μετά την θορυβώδη δεκαετία των 90s. Το μέλλον ανοιχτό. Η νέα μου υπό είναι ένα νέο κομμάτι της ζωής μου. Την ευχαριστώ γισ την εμπιστοσύνη της. Πάνω σε πολυ καλή διάθεση, μετά οσα τράβηξε, για aftercare της έφτιαξα καρμπονάρα μετά τα μεσάνυχτα. Με αυγό, φυσικά.
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2019
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Χωρίς να σπάσεις αυγό καρμπονάρα δεν έχει.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Έτσι.
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Είναι κανόνας,αν δε θες να πάρουν την προσοχή από εσένα,μην κανεις αναφορα σε ζωα και παιδιά.

    Πολύ στενοχωρήθηκα για το σκυλάκι