Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καύτρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 9 Οκτωβρίου 2025 at 02:12.

1. slave32

slave32 Contributor

Τον κύριο Γιώργο τον γνώρισα όταν ήμουν εικοσιπέντε. Γνωριστήκαμε σε μια πλατφόρμα γνωριμιών κι ενώ εκείνος δεν ενδιαφέρονταν για άνδρες φάνηκε να τον κεντρίζει αυτό που του πρότεινα. Δηλαδή να δοκιμάσει γνωριμία με έναν υποτακτικό άνδρα. Ανταλλάξαμε γρήγορα μέσσεντζερ, το μσν, για όποιους θυμούνται και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Με πληροφόρησε πως έχει μια κόρη τριάντα ετών κι έναν γιο σαν την ηλικία μου Ο ίδιος τότε ήταν 58 ετών.
    Μου είπε επίσης ότι είχε πάρει διαζύγιο λίγες μέρες πριν και ήταν σε μια φάση μετάβασης. Μου ζήτησε φωτογραφίες μου, του έστειλα και του έστειλα και μερικές χωρίς μπλούζα. Μου έστειλε κι εκείνος, συμπαθητικός, καραφλός, δυνατός.

Αρχίσαμε να λέμε περισσότερα για εμάς, έτυχε να εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο. Αυτό πήγε να περιπλέξει λίγο τα πράγματα.
    «Ντρέπομαι κύριε Γιώργο»
    »Δεν υπάρχει λόγος, έλα στο κυλικείο να τα πούμε.» μου είπε και βγήκε εκτός σύνδεσης. Η αλήθεια είναι ότι τα έχασα λίγο, αλλά τελικά πήγα. Συνάντησα έναν υπέροχο άνθρωπο, λίγο πιο κοντό από εμένα. Του μιλούσα πληθυντικό.
    «Θα σας μιλούσα και πληθυντικό και χωρίς να υπήρχε ότι μιλήσαμε» μου χαμογέλασε.
    «Ξέχασες το Κύριε»
    »Μάλιστα Κύριε» του απάντησα σχεδόν αμέσως. Γυρίσαμε στις δουλειές μας. Συνεχίσαμε να μιλάμε τις επόμενες μέρες. Μου έδειχνε πράγματα από σεξ σοπ. Παρήγγειλε κάτι για να με δέσει.

«Είναι παρασκευή αύριο, στο σχόλασμα έλα σπίτι μου. Θα σε περιμένω 3 στο κυλικείο» μου είπε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Πλέον μιλούσαμε πριν κομηθούμε στο τηλέφωνο. Με άφησε άφωνο. Αλλά δεν άντεχα άλλο. Πήγα στο κυλικέιο αυτός ήταν ήδη εκεί. Χαιρέτησε συναδέλφους του φύγαμε μαζί. Οδηγούσε ένα κόκκινο καρίνα. Στο αμάξι έβαλε το χέρι του κάτω από τη μπλούχα μου, ήταν εμφανέστατο πως κάυλωσε.

»Πρέπει να το έχετε μεγάλο» του είπα. Γέλασε. Ξεκαρδίστηκε.
    Φθάσαμε στο σπίτι του. Λίγο πιο έξω από τη πόλη. Όμορφο. Ισόγειο με αυλή. Μόνο του. Ωραία λουλούδια, τον ακολούθησα στο εσωτερικό του σπιτιού. Με πήγε αμέσως στη κρεβατοκάμαρα. Είχε βάλει ένα κιτ κάτω από το στρώμα με δέστρες. Μου το έδειξε.

«Θα σε δέσω μπρούμυτα εδώ, θα σε γαμήσω πιο μετά» μου είπε.
    »Μάλιστα Κύριε» απάντησα. Ένιωσα έναν πανικο.
    «Φοβάσαι;« με ρώτησε.
    «Ναι, μάλλον, Κύριε» γέλασε ήρθε κοντά μου. Με αγκάλιασε.
    »Εδώ ήρθαμε να περάσουμε καλά» μου είπε κι εκείνη τη στιγμή αυτός φαίνονταν πιο έμπειρος από εμένα.
    «Πήγαινε να κάνεις ένα μπανάκι» μου είπε και μου έδειξε το μπάνιο. Πήγα. έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στη ντουζιέρα. Δεν κατάλαβα πότε ήρθε κι εκείνος. Ήταν γυμνός, καυλωμένος. Μου έλουσε τα μαλλιά, ενώ με έβαλε να γονατίσω μπροστά του. Το καβλι του έπεφτε πάνω μου.
    «Πάρε μου πίπα» είπε και άνοιξα το στόμα μου, το απολάμβανε, ήταν απαλό και ήρεμο δεν έχυσε αλλά τον είδα που άλλαξε διάθεση. Με πήρε με τα νερά και με πήγε στο κρεβάτι. Με έδεσε, ίσως λίγο πιο σφιχτά. δεν μίλησα. Μόνο άφηνα τα βογγητά να βγαίνουν, ενώ αυτός έμπαινε μέσα μου.

«Πονάει πολύ» του είπα και ήταν σαν να του έδωσα το έναυσμα να με ξεκωλιάσει. Το έκανα πιο δυνατά και πιο έντονα από πριν, Πολύ δυνατός, πολύ μεγάλος. Είχε πάρει και βιάγκρα. Είχε βαλθεί να με διαλύσει και το έκανε. Με πήδηξε για σαρανταπέντε λεπτά. Έβγαλε το προφυλακτικό κι έχυσε στη πλάτη μου. Αισθάνθηκα λίγος, βρόμικος, γαμημένος. Δεν με έλυσε. Ξάπλωσε δίπλα μου. Άναψε ένα τσιγάρο. Έριξε τον καπνό επάνω μου.

«Θυμάσα πως το είχες πει;» με ρώτησε, αλλά δεν θυμόμουν που αναφέρονταν.
    «Μετά το γαμήσι, η καύτρα από το τσιγάρο..»
    «Στη πλάτη μου, ένα μαστίγωμα και μετά θα σας ικετεύω να γίνω σκλάβος σας» του είπα, αφού θυμήθηκα.

Έσβησε το τσιγάρο στη πλάτη μου, έβαλα τα κλάματα.

«Μου αρέσει όταν κλαις, θα σε αφήσω δεμένο εδώ. Πάω να αγοράσω ένα μαστίγιο.. Μην κουνηθείς»

Με άφησε εκεί δεμένος. Για πέντε ώρες..