Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 12 Μαϊου 2007.

 1. Ricardo

  Ricardo Staff Member

  Κβαντο-BDSM
   
  Last edited by a moderator: 26 Μαϊου 2020
 2. Syrah

  Syrah Contributor

  Χαινριχ_φον_Κλαιστ θα μπορούσαμε σε αυτά να προσθέσουμε και τον κβαντικό εναγκαλισμό; Με την έννοια ότι ένα D/s ζευγάρι είναι ένα σύστημα που αποτελείται από δύο υποσυστήματα, στα οποία δεν μπορούμε να αποδώσουμε συγκεκριμένες (κβαντικές) καταστάσεις, γιατί τα σωμάτιά τους δεν έχουν σταθερές ιδιότητες (ο σκλάβος είναι σκλάβος του κυρίαρχου επειδή ο κυρίαρχος υπάρχει και συμπεριφέρεται ως κυρίαρχος και τούμπαλιν);
   
 3. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  Αν και λάτρης της κβαντικής θεωρίας έχω σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με τον τρόπο διασύνδεσης που προσπαθείς να εισάγεις μεταξύ αυτής και του bdsm.Θα ήθελα παρόλα αυτά να περιμένω τη συνέχεια για να δω που θες να καταλήξεις αγαπητέ.Το όλο θέμα είναι ούτως ή άλλως κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον για μένα τουλάχιστον.
   
 4. Elysium

  Elysium Contributor

  Να προσθέσουμε εδώ, πως τα ηλεκτρόνια τείνουν να κινούνται στις ενεργειακές στάθμες όπου κατέχουν την μικρότερη δυνατή ενέργεια όπως ακριβώς οι υποτακτικοί/ες.
  Δεν θέλουν να έχουν καθόλου ευθύνες και συμπεριφέρονται με τρόπο ώστε να σκέφτονται για τον εαυτό τους όσο το δυνατό λιγότερο.

  Πολύ καλό κι εύθυμο θέμα. Θα επανέλθω....  
   
 5. G_E

  G_E Contributor

  Απάντηση: Κβαντο-BDSM (Α' μέρος)

  Η κλασσική, χρήσιμη πλην σχηματική, φυσική θα μπορούσε να παραλληλισθεί με τις συμβατικές – σχηματικές σχέσεις είτε ονομάζονται BDSM είτε vanilla. Εκεί τα πράγματα ακολουθούν την υποτιθέμενα νομοτελειακή τροχιά τους.

  H αρχή της απροσδιοριστίας εισέρχεται όταν εμφιλοχωρεί η έμπνευση. Ένας ισχυρός πυρήνας μπορεί να προκαλέσει ενεργειακές μεταπτώσεις, να ανακατέψει στοιβάδες και να τα ρίξει όλα στη δίνη. Ακόμα και η κβαντική φυσική φαντάζει σχηματική για τα περιγράψει.

  Ίσως μόνο ο ποιητικός ηχος ............. ααααχ πως με κβαντώνεις μωρό μου… μπορεί.
   
  Last edited: 13 Μαϊου 2007
 6. Guest05

  Guest05 Guest

  Προφανώς αγαπητέ Συράχ ( πολύ καλό κρασί αυτό ) και μπορούμε αλλά μόνο σε πολυάμορους D/s σχέσεις.
  Κι αυτό γίνετε γιατί σε ένα σύστημα (Μ/s) το οποίο αποτελείται από ένα ή περισσότερα υποσυστήματα,( πολυάμορους ) όπως λες ή όπως ερμηνεύω αυτό που λες αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μέτρηση , παρατήρηση του ενός, επιφέρεται αυτομάτως η αλλαγή των ιδιοτήτων του άλλου. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση σε αυτά που λέω στο πρώτο μέρος γιατί τα συστήματα αυτά θεωρούνται κατά την πλειονότητά τους ως υπέρθετα ή ως συστήματα σχέσης με επαλληλία καταστάσεων που χρήζουν επιπλέον ξόδεμα ενέργειας εκ μέρους του κυριάρχου. Άν το σύστημα είναι ανοικτό τότε θα γίνει χαοτικό ( σούπα ) αν είναι κλειστό θα καταρρεύσει. Σε δεύτερη σκέψη λοιπόν λέω πως δεν μπορούμε....

  Λοστ Μπόι Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω μήτε εγώ την κατάληξη των κβαντοBdsm σκέψεων που κάνω. Και προφανώς δεν μπορώ να ισχυριστώ πως καταλαβαίνω σε όλη της την έκταση και την κβαντική θεωρία μα και την θεωρία των σχέσεων των ανθρώπων. Έτσι κι αλλιώς αφού μιλάμε κβαντικά σε η ίδια η σκέψη μου ( παρατήρηση ) αλλάζει τα αποτελέσματα του πειράματος ....έτσι δεν είναι;

  «ααααχ πως με κβαντώνεις μωρό μου» G_E Respect... τίποτε άλλο. Μακράν ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και καιρό
   
 7. Elysium

  Elysium Contributor

  Έτσι υποστηρίζει και ο Heisenberg  

  Αναμένω να διαβάσω το συσχετισμό του bdsm με το φαινόμενο σήραγγας  
   
 8. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Όπως λένε πίσω από ένα σπουδαίο άνδρα κρύβεται μια (πιο) σπουδαία γυναίκα (όχι απαράιτητα υποταχτική).  
   
 9. gaby

  gaby Guest

  έχω μία απορία, διεγείρονται σεξουαλικά τα ηλεκτρόνια; για τον πυρήνα δεν δικαιούμαι δια να ερωτώ και πολύ περισσότερο να πληροφορηθώ <χ>

  ΥΓ ήμουν κακή μαθήτρια στη φυσική, ισοφάριζα λόγω καλής ιστορίας και λογοτεχνίας...
   
 10. Elysium

  Elysium Contributor

  Σεξουαλικά χμμ.... ίσως.  
  Το σίγουρο όμως είναι πως δε χρειάζονται τη βοήθεια των πυρήνων τους για να διεγερθούν, αλλά μια διαφορετική πηγή διέγερσης.

  Το παράδοξο (για το bdsm όχι για τη φύση) είναι πως τα άτομα μπορούν να διεγερθούν από άλλα ηλεκτρόνια (ή και άλλα άτομα) διαφορετικά από αυτά που κινούνται σε τροχιές γύρω από τον πυρήνα.

  Φοβάμαι πως αυτό μάλλον είναι κακό για τις ηλεκτρονιο-υποτακτικές.  
   
 11. gaby

  gaby Guest

  γιατί "παράδοξο" αν, εφόσον και όποτε ισχύει και γιατί "κακό"; Εξηγήσου σε παρακαλώ πολύ  
   
 12. Elysium

  Elysium Contributor

  Ε, να... γιατί έτσι κάπου απομακρύνεται η ιδέα για τρυφερές και μονογαμικές σχέσεις στο χώρο αυτό. (Αν τις συσχετίσουμε με τη συμπεριφορά των πυρήνων και ηλεκτρονίων βεβαίως).

  Η φύση έχει κι αυτή τα "βίτσια" της