Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κολάρα ιδιοκτησίας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 2 Δεκεμβρίου 2013.

 1. Απάντηση: Κολάρα ιδιοκτησίας.

  Εχει μερικα ιδιαιτερα κομματια, σιγουρα θα ημουν περηφανη να κυκλοφορησω και δημοσιως ακομα με καποιο απο αυτα!!!
   
 2. Nemo

  Nemo Nemo D/s Jongleur

  Απάντηση: Κολάρα ιδιοκτησίας.

  Το κολλάρο ιδιοκτησίας είναι ιερό, πανέμορφο και σέξυ. Μην αγοράζετε περιλαίμια για σκύλους από pet shops. Άλλο το κολλάρο για ανθρώπους, άλλο το περιλαίμιο για σκύλους.
   
 3. SomethingElse564

  SomethingElse564 New Member

  Απάντηση: Κολάρα ιδιοκτησίας.

  Θεωρώντας ότι με κολάρο ιδιοκτησίας αναφέρεσαι στο τελευταίο επίπεδο κολάρου που ένας αφέντης δίνει σε μια σκλάβα θα απαντήσω και στις ερωτήσεις σου ανάλογα. Αν πάλι δεν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο αλλα απλά σε όλα τα κολάρα γενικά είναι μεγάλη κουβέντα..

  Ως κολάρο γενικά εννοούμε αυτό που φοριέται γενικά γύρο από το λαιμό, όμως ανάλογα με την κάθε σχέση και τον κάθε αφέντη αυτό μπορεί να διαφέρει. καθώς υπάρχουν ανάλογα αλλα που φοριούνται στο καρπό η στον αστράγαλο. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάποιο σκουλαρίκι.
  Έτσι και αλλιώς σημαντικό δεν είναι το αντικείμενο αλλα η ουσία και η σημασία αυτού.

  Για το ποσο στενά είναι ας θέσουμε απλά το κατώτερο ορο ασφαλειας ώστε να μην διακόπτεται η αναπνοή ή η κυκλοφορία του αίματος. Καλο είναι να παρθούν υπόψεις στις εναλλαγές στο μέγεθος θέματα όπως η διαφορα θερμοκρασίας ή κάποιο δερματικό ή εσωτερικό πρήξιμο του ατόμου.

  Το βάρος εξαρτάται από το πάχος, πλάτος και το υλικό από το οποιο είναι φτιαγμένο το κολάρο. Αυτό ειδικά εξαρτάται πολύ από το καλλωπιστικό γούστο.

  Σημάδια ίσος μπορεί να παρατηρηθούν μετά από ύπνο η κάποιο έντονο τράβηγμα του κολάρου. Εξαρτάται υπερβολικά από το τύπο δέρματος του ατόμου που το φοράει.

  Η σημασία του κολάρου είναι διαφορετική σε κάθε σχέση και ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει οποιες αρχές αυτός προτιμάει.

  Προσωπική γνώμη πάντα η σημασία του κολάρου ιδιοκτησίας είναι πράγματι μεγάλη καθώς επονομάζει μια πράγματι μόνιμη σχέση, με ισχυρό δέσιμο και στόχο. Ο καλύτερος παραληρησμος που μπορώ να κάνω είναι ανάλογος με το γάμου.. Σηματοδοτεί το μόνιμο το σταθερό.. Επαναλαμβάνω αυτές είναι προσωπικές απόψεις και μονο για το κολάρο ιδικτησίας όχι για όλα τα κολάρα.

  Βγαίνει μονο όταν ο αφέντης θέλει καθώς επίσης αυτός μονο έχει το κλειδί για αυτό.
  Φυσικά σε περιπτώσεις ιατρικών η νομικόν ζητημάτων.

  Το κατάλληλο μέγεθος είναι εύκολος μετρήσιμο με μια μεζούρα. Όλα τα κολάρα εμποριου αναγραφουν διαστάσεις. Τα χειροποίητα μπορούν να προσαρμοστούν.

  Κάπου εδώ θα σταματήσω διότι ήδη μακροσκελησα επί του θέματος.
  Ελπίζω να απαντήθηκαν κάποιες απορίες.

  Οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε  
   
 4. maria1984sub

  maria1984sub Regular Member

  Απάντηση: Κολάρα ιδιοκτησίας.

   
  ........................................................
   
 5. Απάντηση: Κολάρα ιδιοκτησίας.

  Θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει ένας γνωστός μου..."Σου έχει δώσει κολάρο; Αν δεν σου έδωσε δεν ανήκεις σε κανέναν".

  Το κολάρο μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά στο λαιμό έχει ιδιαίτερο συμβολισμό μιά και ο λαιμός είναι το σημείο ανάμεσα στη καρδιά και το μυαλό μας.
   
 6. SomethingElse564

  SomethingElse564 New Member

 7. maria1984sub

  maria1984sub Regular Member

  Απάντηση: Κολάρα ιδιοκτησίας.

  Τα λέει όλα αυτό.

  ...............................
   
 8. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Προσωπικά, δίδω κολάρο σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο είναι αυτό της εκπαίδευσης που μπορεί να το δώσω στο πρώτο τρίμηνο. Κατόπιν, αν επιτύχει η εκπαιδευτική διαδικασία, επέρχεται το στάδιο του κολάρου ιδιοκτησίας όπου θεωρώ ότι μπαίνει αφότου έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον ένα έτος καθημερινής όσμωσης όπου τότε πιστεύω αρχίζει να δημιουργείται μία ουσιαστική βάση για D/s σχέση.
  Το σίγουρο είναι ότι δεν βάζω στον/στην παρτενέρ κολάρο σε ένα απλό καυλοπαίχνιδο. Έχει για μένα υψηλή συμβολική αξία.
  Σαν σχέδιο με ενδιαφέρει να είναι λεπτό και κομψό. Δεν πρέπει να σφίγγει τον λαιμό διότι κρίνεται επικίνδυο κατά την διάρκεια του ύπνου.
  Το κολάρο είτε στο ένα είτε στο άλλο στάδιο, αφαιρείται μετά από αποδεύσμεση του υ.
   
 9. Soraya

  Soraya Guest

  Τα κολάρα του BDSM και η σημασία τους

  Το κολάρο μου…. Όταν το πρώτο αντίκρισα μου είχαν έρθει δάκρυα χαράς στα μάτια….
  Τι σημαίνει όμως ένα κολάρο για μια υποτακτική και ποιες είναι οι ευθύνες που έχεις σαν κολαρωμένη υποτακτική;
  Πόσο πιο μεγάλες οι ευθύνες όταν το κολάρο γίνεται μόνιμο;
  Υπάρχει ένα σχετικό άρθρο με τα κολάρα και την σημασία τους.
  http://www.*************/archive/index.php/t-1692.html
  Πως βιώνει όμως η υποτακτική όλα αυτά τα στάδια και τι χρειάζεται για να αποκτήσεις το πρώτο, το δεύτερο και το μόνιμο κολάρο;
  Λοιπόν η έννοια του κολάρου είναι απλή… στην αρχή… το πρώτο κολάρο, το κολάρο της δέσμευσης, ουσιαστικά είναι η υπόσχεση Τ/τον δυο πως θα ξεκινήσουν μια κοινή πορεία για να δουν αν ταιριάζουν μαζί
  Η υποτακτική από την μεριά της σε αυτό το στάδιο έχει πολύ ενέργεια και πάθος μέσα της γιατί ξεκινάει κάτι καινούριο, σε αυτό το στάδιο λοιπόν θα μπορούσε ο Κυρίαρχος να δοκιμάσει τις αντοχές της υποτακτικής αλλά και να ξεκινήσουν να συζητούν εκ νέου τα θέλω τους στην σχέση.
  Πλέον έχουν περάσει από το στάδιο της φιλίας σε αυτό της σχέσης, ο Ένας ξέρει τον άλλο πολύ καλά όμως μια σχέση έχει παραπάνω απαιτήσεις από μια απλή φιλία
  Το στάδιο αυτό είναι μικρό και κρατάει μέχρις ότου μπουν οι όροι της σχέσης, κάτι σαν διαδικασία πριν την εκπαίδευση
  Ξέρω πως ακούγεται σαν συμφωνία συνεταίρων η συναλλαγή με τράπεζα…. Δεν έχετε άδικο… κάπως έτσι είναι

  Το δεύτερο κολάρο είναι και το κολάρο που ξεκινά η εκπαίδευση της υποτακτικής. Σε αυτό το στάδιο η υποτακτική μαθαίνει πώς να υπηρετεί Τον Κύριό της, πώς να τον ευχαριστεί.
  Σε αυτό το στάδιο είναι στο χέρι Του Κυρίαρχου να κρατήσει το ενδιαφέρον της υποτακτικής σε υψηλό επίπεδο για να συνεχίσει να έχει την αρχική της ενέργεια και να μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλες τις δοκιμασίες της.
  Είναι ένα δύσκολο στάδιο που κρατάει μέχρι και χρόνια και θέλει μεγάλη προσπάθεια και θέληση από την υποτακτική.
  Δεν είναι εύκολο να μάθουν οι δύο να λειτουργούν σαν ένα και κυρίως το υποτακτικό κομμάτι της σχέσης να μάθει να σκέφτεται για Αυτόν πριν από Αυτόν.
  Η υποτακτική πολλές φορές θα είναι αγχωμένη και πιεσμένη και αυτή της την ένταση πρέπει ο Κυρίαρχος να την εξωτερικεύει με όποιον τρόπο καταλάβει πως της αρέσει και την ηρεμεί.
  Σκοπός της υποτακτικής είναι η ικανοποίηση Του Κυρίου της ,είναι στιγμές που θα αποτύχει και κάποιες φορές που θα αισθανθεί μεγάλη χαρά βλέποντας την ικανοποίηση στα μάτια Του.
  Είναι και κάποιες στιγμές που μπορεί να πιεστεί πολύ γιατί εκτός από τον τομέα της υπακοής η υποτακτική θα πρέπει να καταπολεμήσει το εγώ της και όλα τα ελαττώματα-κόμπλεξ-ταμπού που μπορεί να έχει ως άνθρωπος για να κλίνει προς τον χαρακτήρα που θέλει ο Κυρίαρχος να της φτιάξει, πράγμα καθόλου εύκολο μιας και μιλάμε για έναν μεγάλο άνθρωπο πλέον που οι συνήθειες του και ο χαρακτήρας του έχουν είδη διαμορφωθεί και δύσκολα αλλάζουν. Πολλές φορές το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι η υποτακτική να θέλει να τα διαλύσει όλα, και ίσως υπάρξουν και ανεπίτρεπτα ξεσπάσματα θυμού από μέρους της, ας μην ξεχνάμε πως και η υποτακτική είναι άνθρωπος και πως έχει μια ολόκληρη ζωή και ευθύνες που είναι εκτός σχέσης.
  Θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή αλλά και πείσμα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
  Πάνω από όλα χρειάζεται αγάπη και κατανόηση, πολλές φορές η πίεση δεν φέρνει σωστό αποτέλεσμα.
  Κάθε εμπόδιο όμως μέσα στη σχέση είναι κι ένας στόχος και για Τ/τους Δ/δυο που όταν καταρρίπτεται φέρνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
  Αν καταφέρει η υποτακτική να περάσει το «δεύτερο στάδιο» τότε έρχεται η ώρα του μόνιμου κολάρου.
  Είναι μια διαδικασία όπου το ζευγάρι, με την παρουσία στενών φίλων ΄΄μαρτύρων΄΄ , ακολουθεί για να περάσει στο τρίτο στάδιο της σχέσης.
  Πλέον η υποτακτική έχει γίνει σκλάβα του Αφέντη της σκοπός της αλλά και μεγάλη της ευχαρίστηση είναι να τον υπακούει αλλά και να τον υπηρετεί, δεν φέρνει αντίρρηση πουθενά, έχοντας πάντα πλήρη επίγνωση των πράξεών της, δεν την ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν της ικανοποίησης Του Αφέντη της.
  Η προσταγή Του είναι διαταγή και τα θέλω Του πρέπει να εκτελούνται άμεσα χωρίς περιστροφές.

  Η σκλάβα πλέον ζει σε πελάγη ευτυχίας γιατί κατάφερε κάτι που λίγες γυναίκες το καταφέρνουν.
  Το μόνιμο κολάρο είναι η απόδειξη πως εργάστηκε και προσπάθησε σκληρά για να το αποκτήσει.
  Είναι η αναγνώριση από Τον Αφέντη της ότι είναι άξια να βρίσκεται δίπλα Του.

  Τα λόγια μου ίσως είναι πολύ απλά και πολύ λιτά για να μεταφέρουν το μεγαλείο αυτής της σχέσης.
  Όποιος καταφέρει να περάσει από τις δοκιμασίες αυτής της σχέσης για μένα είναι ευλογημένος από τον Θεό που τον αξίωσε να περάσει όλα τα σκαμπανευάσματα και να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει.
  Για μένα το να περάσω όλες τις δοκιμασίες και να παλέψω με τα θηρία που έχω μέσα μου είναι ένα στοίχημα ζωής, που αν το καταφέρω θα έχω φτάσει στο επίπεδο που πάντα ήθελα για τον εαυτό μου.
  Το να καταφέρεις να γίνεις σκλάβα Του Αφέντη σου είναι ένα συναίσθημα που μόνο μια υποτακτική μπορεί να καταλάβει, ο σεβασμός και το δέος που αισθάνεται μια σκλάβα για τον δημιουργό της, η απέραντη αγάπη της προς το πρόσωπό Του, το να τον ευχαριστεί με το να Τον υπηρετεί είναι το λιγότερο που μπορεί να Του προσφέρει.  Όλα όσα γράφω είναι προσωπική μου άποψη και δεν σημαίνει ότι ισχύουν για όλους.
  Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση
  Soraya


  Το Κολάρο και η Σημασία Του [Αρχείο] - Greek BDSM Forums
  Εν αρχή ην… το κολάρο… Προσωπικά μου μάθανε ότι υπάρχουν πολλές μορφές κολάρων, ανάλογα με το είδος της σχέσης του εκάστοτε κυρίαρχου με την εκάστοτε υποτακτική. Το βασικό όμως που μου μάθανε είναι να σέβομαι το κολάρο, με την έννοια της ιδιοκτησίας. Ασχέτως δηλαδή με το αν κάποιος απλά την προστατε…
  *************
   
 10. Λύσανδρος

  Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

  Καθώς και το σημείο απολύτου ελέγχου των υποτασσόμενων, ανθρώπων και ζώων, ως σημείο διόδου του αέρα της αναπνοής. Συμβολικά και κυριολεκτικά.
   
 11. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Επίσης, να προσθέσω ότι στο κολάρο ιδιοκτησίας (δεύτερο στάδιο) επιθυμώ την επιγραφή ενός ρητού, που σημαίνει πράγματα για μένα, στο εσωτερικό του κολάρου.
   
 12. Guruni

  Guruni aohuhzp lpzhp

  τα τσόκερ τα επιλέγετε για κολάρο καθημερινής χρήσης εκτός σπιτιού;