Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρία του Φωτός.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 5 Νοεμβρίου 2025 at 01:33.

1. slave32

slave32 Contributor

Την Ελένη την συνάντησα σε ένα μιτινγκ του από αυτά που γίνονταν παλιά σε μπαρ στα Εξάρχεια. Δέσαμε κατευθείαν. Μιλούσαμε χαλαρά, ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Βγήκαμε πολλές φορές από τότε για καφέ, για φαγητό, για ταινιούλα. Υπήρχε βέβαια το ιδιόμορφο πως εγώ ήμουν 22 τότε κι εκείνη κόντευε τα 50. Αλλά συνεχίσαμε να περνάμε καλά. Πήγαινα πολλές φορές στο σπίτι της στη Κυψέλη. Έμενα με τους γονείς μου εγώ, δεν μπορούσα να τη καλέσω.

Ήταν βραδυά Γιουροβίζιον. Είχε έρθει και μια φίλη της από το εξωτερικό. Ας την πούμε Καίτη. Η Καίτη μου άρεσε από τη πρώτη στιγμή. Η Έλενα της είπε για εμένα, ότι με είχε άνδρας για σκλάβο του για πολύ καιρό. Το έκανε με έναν τρόπο για να με ταπεινώσει. Η Καίτη σχεδόν γούρλωσε τα μάτια της, όταν η Έλενα της είπε ότι πρέπει να κάνω τρομερές πίπες. Τότε κατάλαβα αυτό που δεν είχα πάρει χαμπάρι μέχρι τότε. Η Καίτη είχε φουσκώσει.

«Ναι Μάριε η Καίτη είναι τρανς και η ιστορία σου την έχει καυλώσει πολύ, θέλω να της πάρεις μια πίπα» Η Κάιτη μεταμορφώθηκε στη στιγμή. Ήρθε δίπλα μου, με φίλησε κι έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα κάτω. Ήταν μεγάλο, τεράστιο. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε ξαναείδα ποτέ.. Το έσπρωξε μέσα στο στόμα μου, μου το έκανε απαλά και ρυθμικά, ενώ το έβαζε στο λαιμό μου. Συνέχισε πιο δυνατά, πιο έντονα, πονούσαν τα λαιμά μου αλλά δεν τολμούσα να πω να σταματήσει, άλλωστε έβλεπα την Έλενα και πρώτη φορά την είδα σαν γυναίκα, σαν Αφέντρα.

Η Καίτη τέλειωσε μέσα στο προφυλακτικό που το έγλειψα με μανία όλη αυτή την ώρα. Έμεινε για λίγη ώρα ακόμα μαζί μας κι έφυγε. Όταν η Έλενα κλείδωσε τη πόρτα, έκανε μια μεταβολή και ήρθε κοντά μου. Δεν άντεχα άλλο πια, γονάτισα μπροστά της. Αγκάλιασα τα πόδια της.

«Ηρέμησε» με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο κρεβάτι της. Με έγδυσε. Με έπιασε παντού, κάναμε έρωτα για πολλές ώρες. Πάντα από πάνω μου. Έβαζε τα χέρια μου στα στήθη της. Την λάτρευα ήδη.

Ξάπλωσε στο πλάι μου. Άναψε ένα τσιγάρο. «Ξέρεις φημίζομαι ότι είμαι αυστηρή και σαδίστρια» μου είπε και ξεφύσηξε το καπνό της.
    «Το ξέρω Έλενα» χαμογέλασε. Με οδήγησε ανάμεσα στα πόδια της.

«Γλείψε με» διέταξε κι εγώ απλά έκανα ότι ήθελε. Την γευόμουν και αυτό από μόνο του μου έφθανε. Μας πήρε ο ύπνος.