Κυριαρχία Γυναίκας σε Γυναίκα ή αλλιώς Lezdom

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Mr__despicable, στις 13 Σεπτεμβρίου 2018.

 1. Mr__despicable

  Mr__despicable Regular Member

  Έχοντας πια καιρό σε αυτή τη σκηνή, με συχνή παρουσία σε events και sites, με έχει παραξενέψει το γεγονός πως ενώ αρκετές γυναίκες του χώρου (ίσως η πλειοψηφια) δηλώνουν και είναι bisexual δεν έχω δει πουθενά και έχω ακούσει για ελάχιστα ζευγάρια γυναικών σε T/b, D/s ή M/s σχέσεις. Σε αντίθεση με αυτό, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο των play partners ή των sessions. Αναρωτιέμαι λοιπόν ποιοι οι λόγοι που συμβαίνει αυτό το φαινομενο; Είναι όντως ελάχιστα τα αυτά τα ζευγαρια; Είναι πιο δύσκολο ίσως να υποταχθεί μια γυναίκα σε μια άλλη γυναίκα από ότι σε άντρα; Φταίμε εμεις οι υπόλοιποι και δεν εκδηλωνεστε ελεύθερα οι γυναίκες που έχετε τέτοιες σχέσεις; Σαφέστατα το ίδιο ισχύει και για ζευγάρια gay αντρών απλά δεν μου έχει κάνει τόση εντύπωση λόγω του ότι οι άντρες που δηλώνουν gay ή bisexual στον χώρο είναι ελάχιστοι (άλλο μεγάλο θέμα βέβαια αυτο).
  Ελπίζω να μην μείνουμε μόνο στα δικά μου ερωτήματα αλλά να τεθούν ίσως και άλλα, να συζητήσουμε τους λόγους ή ακόμα και να διαψευστω στην παρατήρηση μου.
   
 2. trterterterterter

  trterterterterter Regular Member

  H απάντηση είναι....η στατιστική. Εφόσον οι ομοφυλόφιλοι προσμετρούνται γύρω στο 1% με 3% του πληθυσμού τότε αναγκαστικά και τα ποσοστά ομοφυλόφιλων γυναικών στο BDSM θα είναι ελάχιστα.

  Αλλά θα σου πώ εγώ τι έχω παρατηρήσει, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που δηλώνουν bi το κάνουν επειδή ξέρουν ότι θα ερεθίσουν τους άντρες και δεν αναζητάνε μόνο γυναίκες.

  Αν θέλεις να ερεθίσεις μια γυναίκα στοχεύεις στον ναρκισισμό της, μια γυναίκα θα δηλώσει bi γιατί ξέρει ότι η ελεύθερη σεξουαλικότητα θα την κάνει πιο ποθητή στους άντρες, οι περισσότερες σούμπες που δηλώνουν bi πάντοτε θέλουν άντρα Αφέντη με γυναίκα sub ή Dom και σχεδόν ποτέ γυναίκα με γυναίκα.

  Κάποτε είχα κάνει ένα πείραμα, σε ένα meeting 2 κοπέλες γλωσσοφιλιόντουσαν, η μία απο αυτές με γούσταρε και αργότερα πιάσαμε συζήτηση, της έριξα ευγενικά χυλόπιτα λέγοντας της ότι δεν γουστάρω γυναίκες που χαριεντίζονται με γυναίκες και θέλω την γυναίκα 100% straight. Ξέρεις τι έκανε; Προσπαθούσε να μου απολογηθεί "γυναίκες θέλω μόνο για τα προκαταρκτικά και δεν τελειώνω μαζί τους, κ.ο.κ" όταν έχασε την αποδοχή απο τον άντρα τότε δεν είχε λόγο να το κάνει.

  Όσον αφορά τις Αφέντρες bi, νομίζω ότι οι Αφέντρες γενικά έχουν τάση προς την ομοφυλοφιλία, είναι δύσκολο μια γυναίκα να μπεί στο κουστούμι ενός άντρα και να παίρνει πρωτοβουλίες κ.τ.λ, δεν είναι στην ψυχοσύνθεση της, αυτό θα το βρείς μόνο στις ομοφυλόφιλες γυναίκες που και σε θέμα χαρακτήρα, υπευθυνότητας, πρωτοβουλίας, συμπεριφέρονται σαν άντρες. Εξού και πολλές Αφέντρες θα σου πούν "προτιμώ γυναίκες sub", γιατί καταβάθος είναι λεσβίες, και συνήθως αυτές οι γυναίκες είναι εντυπωσιακές σε ομορφιά, γιατί έχουν αυτοπεποίθηση και το παραδέχονται.
   
  Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2018
  fireblonde likes this.
 3. Mr__despicable

  Mr__despicable Regular Member

  Άποψη σου. Σεβαστή αλλά δεν τη συμμερίζομαι. Σε ευχαριστώ πάντως που μπήκες στη διαδικασία να την εκθεσεις.
   
  lotus and trterterterterter like this.
 4. espimain

  espimain Contributor

  Οι ομοφυλόφιλοι,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θεωρούν τους BDSΜερς ανώμαλους.
  Τους δεν bi, τους έχουν για το πυρ το εξώτερον.
   
  katerina and trterterterterter like this.
 5. Mr__despicable

  Mr__despicable Regular Member

  @espimain δεν το γνωρίζω , δεν μπορώ να εκφέρω άποψη απλά μου φαίνεται υπεραπλούστευμενο το "οι ομοφυλόφιλοι δεν μας γουσταρουν" . Ίσως και να ισχύει βέβαια. Προσωπικά πάντως έχω δει ζευγάρι αντρών Κ/υ σε event. Ακόμα δεν έχω γνωρίσει Κυρία να μου λέει από εδώ η υποτακτική μου. Πιο πολύ ανοίγω αυτό το θέμα συζήτησης μήπως κάπου φταίμε εμείς. Όχι για να τσακωθούμε αλλά για να ακούσουμε ίσως κάποιες απόψεις και να προβληματιστούμε. Δεν ξέρω τους λόγους (το πιο πιθανό είναι να μην πηγαίνει καν το μυαλό μου σε ορισμένους) απλά δεν έχω δει κάπου μια τέτοια συζήτηση. Μακάρι να έχουμε απόψεις/σκέψεις/επιθυμίες/προβληματισμούς των ιδίων.
   
 6. espimain

  espimain Contributor

  Δεν είναι "υπεραπλουστευμένο" είναι "απλό"
  Οι περισσότεροι άνθρωποι ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσδιορισμού είναι βανίλα.
  Ότι δεν είναι βανίλα το θεωρούν κίνκυ.
  Οι ομοφυλόφιλοι θεωρούν τον ερωτισμό τους (και είναι) κανονικό, φυσικό και όχι κίνκυ, ανώμαλο δηλαδή.
  Το BDSM είναι εναλλακτικός ερωτισμός, είναι εξ ορισμού κίνκυ, ένας βανίλα πολύ δύσκολα μπορεί να το αποδεχθεί.
  Το ίδιο συμβαίνει και με τα αναρχικά κινήματα. Οι μεγαλύτεροι αρνητές του BDSM είναι οι λεσβιακές αναρχικές σέχτες, αυτές που μισούν τις Bi γυναίκες περισσότερο από ότι τους στρέιτ άνδρες.
  Υποσημείωση: Οι σέχτες αυτές, είναι που υποστηρίζουν ότι πρέπει να εξαφανιστούν τα αρσενικά.

  Το ότι υπάρχουν σχέσεις BDSMικές μεταξύ γυναικών είναι γνωστό ότι υπάρχουν, κάποιες από αυτές είναι και λεσβιακές.
   
  Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2018
  katerina and Alpha Wolf like this.
 7. Alpha Wolf

  Alpha Wolf Contributor

  ε, ολο καποιος (διαφορετικος) θα φταιει.... :rolleyes:
   
 8. Galatée

  Galatée Regular Member

  Να και κάτι που δεν ξέραμε! Είναι έξω από τη φύση της γυναίκας να παίρνει πρωτοβουλίες. Για να το κάνει πρέπει 'να μπει στο κουστούμι ενός άντρα'!
  Edit: Αντίστοιχα, αφού είναι στη φύση του άντρα να παίρνει πρωτοβουλίες, ο άντρας που προτιμά να παίρνει μια γυναίκα πρωτοβουλίες θα ήθελε ο ίδιος να είναι γυναίκα και ως εκ τούτου είναι γκει;
   
  Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2018
 9. cadpmpc

  cadpmpc Contributor


  Πιο κουβέντα καφενέ πεθαίνεις...
  Έχει απ ' όλα...
  Έχει "αυτό που σου λέω εγώ"...
  Έχει "όσοι δεν μ' εμάς, είναι με τσή άλλοι"...
  Έχει "οι άλλοι είναι αλλιώς"...
  Σε ποιο μουσείο είπαμε πως μένουν οι λεσβιακές αναρχικές σέχτες..?
  Προς τι ο τάραχος..?
  Εξ αιτίας ποιων, είπαμε..?
  Κινδυνεύει η ..."πατρίς"..?
  Χαλαρά, περικαλώ, υπάρχουν και "παιδγιά"...
   
  Amoreisa, stratos83, lexy and 5 others like this.
 10. trterterterterter

  trterterterterter Regular Member

  Αμε! Εφόσον μιλάω σε θεωρητικό επίπεδο τίποτα δεν αποκλείω!

  Ξέρω ότι αυτό που είπα είναι το αντίστοιχο του "όλες οι γυναίκες πίσω στην κουζίνα" αλλά πρέπει να έρθεις και λίγο στην θέση μου, δεν είμαι νέος, είμαι χρόνια σε αυτόν το χώρο και μιλάω έπειτα απο μεγάλη συναναστροφή με γυναίκες Αφέντρες. Οι ίδιες πολλές φορές το γράφουν ότι προτιμούν γυναίκα sub και αυτό για εμένα είναι πεντακάθαρη εκδήλωση ομοφυλοφιλίας.
   
 11. Mr__despicable

  Mr__despicable Regular Member

  Νομίζω έχει παρανοηθει τελείως το θέμα του νήματος. Δεν είναι gay/bi vs bdsm.
  Στον χώρο υπάρχουν αρκετές bisexual και lesbian orientation γυναίκες Κ και υ (και άντρες αλλά το νήμα είναι για γυναίκες). Είναι εδώ! Τους αρέσει ή έλκονται ή ζουν το bdsm. Με δεδομένο αυτό αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχουν ζευγαρια σε T/b, D/s,M/s σχέσεις. Απλά τυχαίνει; Είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα να υποταχθεί σε άλλη γυναίκα; Υπάρχουν ζευγάρια αλλά δεν πηγαίνουν σε events; Υπάρχουν και πηγαίνουν και δεν έτυχε εγώ να γνωρίσω ποτέ; Υπάρχει κάτι αλλο που δεν πηγαίνει εμένα το μυαλό μου; Αυτό προσπαθώ να συζητήσουμε όχι για το αν είναι ο ένας βανιλα ή η άλλη στη σέχτα αναρχικών λεσβιών.
   
 12. Neptune

  Neptune Regular Member

  Εν μέρει θα συμφωνήσω με το @trterterterterter ότι είναι θέμα στατιστικής. Οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν μικρό ποσοστό του πληθυσμού, το bdsm θεωρούμε ότι αποτελεί μικρό ποσοστό του ερωτικού τομέα.. let's do the math!! ;)
  Όπως έχω παρατηρήσει, συνήθως τα bisexual άτομα έχουν μεγαλύτερη προτίμηση στο αντίθετο φύλο. Άρα όπως ανέφερες, συχνά βλέπεις να είναι play partners, αλλά αν θελήσουν να μπουν σε μια bdsm-ική σχέση θα διαλέξουν να είναι με ένα άτομο από το αντίθετο φύλο.
   
  Galatée and Mr__despicable like this.