Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχικη φλεβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sado_M, στις 10 Ιουλίου 2007.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Εχουμε ακουση πολλες φορες τις φρασεις "αυτος το εχη στο αιμα του", η "το τραβαη το αιμα σου". Και ετσι πιστευω, οτι ο καθενας πρεπη να το εχη σαν χαρισμα για να ειναι αυτο που ειναι.

    Προσωπικα ειχα την ευκαιρια να πειραματιστω πανω σε αυτο το θεμα και με αλλα οντα του πλανητη μας, εκτος απο τους ανθρωπους, και να μελετησω την συμπεριφορα τους, για την διψα τους για Κυριαρχια, επιβλητικοτητα και αρετη. Ο συναισθηματικος τους κοσμος ειναι μεγαλος συνοδευομενος με ξεκαθαρη λογικη,, και λιγο πολυ συμπτιπτη με την συμπεριφορα του ανθρωπου σε δυο θεματα, αυτο της Κυριαρχικοτητας και του τροπου εκφρασις της σεξουαλικοτητας τους. Τα οντα αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα γνωστα μας αλογακια, η αλογα, η ιπποι.

    Οι ανθρωποι που ασχολουνται με την διασωσι τους, την διαδωσι των γεναιολογικων τους δενδρων και τη και εκτροφη τους, κυριως για αθλητικους σκοπους, λενε οτι η μεγαλη τους προσπαθεια στην ασχολεια τους ειναι το "πιασιμο του αιματος", η "η εξευρενσι φλεβας", που σημενη η αναπαραγωγη καθαροαιμων απο εκλεκτες ρατσες αλογων. Πιο συγκεκριμενα απο ρατσες που δεν ανεχουνται ποτε να ερθουν δευτεροι σε μια κουρσα ταχυτητας, η να μην συμπεριληφθουν ανεμεσα στους πρωτους τεσσερις του κοπαδιου (ιπποδρομιακα οι 4 πρωτοι νικητες, [κοπαδι = συνολου ιππων σε μια ιπποδρομιακη κουρσα, για τους ανθρωπους ]).
    Το τι κανη εκεινα τα αλογα να αγωνιστουν ωστε να ερθουν πρωτοι, και να οδηγησουν το υπολοιπο κοπαδι σαν αρχηγοι και κυριαρχοι, δεν ειναι τιποτα αλλο απο το ενστικτο Κυριαρχιας το οποιο αναπαραγεται απο τους προγονους στους απογονους μιας/ η της, φυλης τους. Το ιδιο ενστικτο υπαρχη σε ολες της φυλες. Στις "ιπποδρομιακες" φυλες συναντατε η βιολογικη τους διαφορα, και το περισοτερο ανεπτυγμενο ενστικτο Κυριαρχιας απο τις αλλες φυλες, οπου συνεπως ειναι και οι κυριαρχοι των υπολοιπων φυλων, αφου ο καλπασμος ειναι η ιδια η ζωη και ο αυτοσκοπος ενος αλογου. Σε αυτο το σημειο θα πρεπη να διευκρινησω οτι ενα αλογο απο τις πρωτες μερες της ζωης του, το πρωτο πραμα που ενδιαφερεται ειναι να σταθη στα ποδια του, κοιματε ορθιο, πινη και τρωη ορθιο, ξαπλωνη μονο για να ξεκουραση το στομαχι του και τα εντερα του για λιγα λεπτα μονο, και πεθενη γονατιζοντας πρωτα, αφηνοντας το σωμα του να καταρευσι λιγα δευτερολεπτα πριν το θανατο του.
    Επισης ενα αλλο χαρακτηριστικο συμπεριφορας των αλογων ειναι οτι τα θηλυκα (φοραδες), πρωτα κυριαρχουν αναμεσα στα αλλα θηλυκα ενος κοπαδιου και μετα ζευγαρωνουν με το επιβητορα που θα διαλεξουν αυτες μονο, αναμεσα σε αλλους επιβητορες του κοπαδιου. Στην αντιθετη περιπτωσι που το αρσενικο (επιβητορας) απο μονο του επιλεξη ενα θηλυκο (φοραδα) για ζευγαρωμα, το θηλυκο προβαρη τετοια εξωφρενικη αντιστασι μεχρι να επιβεβαιωθη. για την Κυριαρχικοτητα του αρσενικου, και να αφαιθη στο ζευγαρωμα μαζι του.

    Τα χρονιαια συμπερασματα πολλων επαγγελματιων του ειδους εκτροφης καθαροαιμων ιππων ειναι, οτι ολα κειμενουνται στη "φλεβα" η στο "αιμα" μιας φυλης με εντονο το ενστικτο της Κυριαρχικοτητας.

    Το ιδιο πιστευεται και εσεις? Ενας Κ/κυριαρχος το εχη στο αιμα του να ειναι Κ/κυριαρχος? Εχεται συναντησι ανθρωπους που θα λεγατε οτι εχουν στο αιμα τους την αρετη της Κυριαρχιας και δεν θα μπορουσε να γινη διαφορετικα για αυτους τους ανθρωπους?
    Πως αντιλαμβανεστε την αναφερομενη θεωρια της "φλεβας" σε αυτο το ποστ? Αληθευη?
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2007
  2. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Κυριαρχικη φλεβα

    "αρετή" η Κυριαρχία;

    ικανότητα, κλίση, ιδιότητα, χάρισμα, ταλέντο ναι... αλλά αρετή;
     
  3. Striker

    Striker Regular Member

    Re: Απάντηση: Κυριαρχικη φλεβα


    Γιατι σου κανει εντυπωση αυτο sapfw?
     
  4. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυριαρχικη φλεβα

    αν ήξερα γιατί μου κάνει εντύπωση, αφενός δε θα αναρωτιόμουν, αφετέρου θα έπαυε να μου κάνει εντύπωση...
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    επειδη ειμαι λιγο στην κοσμαρα μου εχω μερικες αποριες!το περιβαλλον στο σπιτι στο σχολειο στην εργασια αργοτερα δεν παιζουν ρολο?δεν λεω πως δεν υπαρχει καποια κλιση αλλα μεχρι ενα σημειο!και χωρις να θελω να σε θειξω Sado_M η συγκρηση ανθρωπου αλογου ειναι λιγο ατυχης!γιατι μπορει να ειναι κυριαρχος ο επιβιτορας οσο τρεχει καλα και ζευγαρωνει αλλα στο τελος καταληγει σαλαμι 
     
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Re: Απάντηση: Κυριαρχικη φλεβα

    Με τη μεταφωρικη ενοια της αρετης, γινεται. Ομως εχεις δικιο στο να συμπεριλιφθη η λεξι αρετη εντος εισαγωγικων.
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Στο σαλαμι συμφωνω, οπως θα συμφωνουσα με τα σκουλικια σε καθε σημειο εκταφης ενος ανθρωπου. Στη συγκριση μεταξυ ενος αλογου και ανθρωπου υπαρχουν πολλες δυσκολιες. Το ενα ζωο εχη 4 ποδια το αλλο δυο κλπ. Επομενως οποιαδηποτε συγκριση ειναι ατυχης και εκτος θεματος.
    Απο οτι καταλαβα πιστευης οτι δεν παιζη κανενα ρολο στο να μην εχη καποιος την ικανοτητα κυριαρχιας στο "αιμα" του, και οτι καποια στιγμη καποιος αποφασιζη με τη λογικη του να γινη Κ/κυριαρχος, ανεξαιρετως τις τασεις του?
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    θα διαφωνήσω ,δεν είναι γονιδιακό το θέμα αλλά επιλογές ... εγώ ,προσωπικά ,το επέλεξα γονιδιακά ίσως είμαι και κυριαρχικός ...
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δεν ειπα αποφασιζει!αλλα μεγαλωνει μεσα στο καταλληλο περιβαλλον!και επιρεαζετε ιδικα απο την μορφη του πατερα μεσα στην οικογενεια!βεβαια δεν λεω πως δεν υπαρχουν και εξερεσεις και πως δεν παιζουν ρολο και τα γονιδια!αλλα οχι τοσο μεγαλο ωστε να διαμορφοσουν ενα χαρακτηρα!
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Επιτελους συγκατοικε BaD_HabitS! Βρηκαμε ενα κοινο σημειο και τη χρυση τομη στο παραδειγμα συγκρισης συμπεριφορας μεταξυ ανθρωπου και αλογου! Και το καθαροαιμο αλογο αν του κοτσαρουμε μια αμαξα με τονους φορτιο, αμεσως μετα παμε για υπνο αφηνοντας το δεμενο ολο το βραδυ οπως ειναι στη αμαξα, απο ιπποδρομιακο θα ηινη σιγουρα σαλαμι. Οι επιροες και οι καταστασεις απο το περιβαλλον του θα το οδηγησουν προς τα εκη. Το οτι ειχε στη "φλεβα του" να ηταν ιπποδρομιακο δεν αλλαζη.

    Υ.Γ συμφωνω οτι η ενοια και το νοημα του tread μπορουν να παραξηγηθουν για δυο λογους. Ο πρωτος, απο τις λιγες γνωσεις του κοινου πανω στο συγκεκριμενο ζωο. Και ο δευτερος, γιατι αθελα μας συγκρινουμε ανθρωπο και αλογο και δεν εξεταζουμε την "καθαροτητα" και "αυθεντικοτητα" ενος Κ/κυριαρχου που προερχεται απο τις ιδιαιτεροτητες του. Το "εχη στο αιμα του " δηλαδη. Επισης μια αλλη διευκρινησι που πρεπη να δοθη, ειναι οτι δεν καταγραφτηκε οτι υπαρχη ομοφυλοφιλος επιβητορας ακομα.
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2007
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

  12. aspa1987

    aspa1987 Regular Member

    Απάντηση: Κυριαρχικη φλεβα

    Εννοειται οτι αληθευει, καποιος γεννιεται κυριαρχος δεν γινεται, γι αυτο πιστευω υπαρχουν και τα διαφορα ονοματα οπως Dom, Master, Top και δεν θεωρω οτι εχουν σχεση με το τι κανουν στο κρεβατι τους.
    Και εδω εσυ Sado ηρθες να απαντησεις στο προηγουμενο post που ειχα κανει στην αξιολογηση του Κ που αναφερω οτι οι πιο πολλοι μου προκαλουν γελια...και ομολογω οτι κανεναν απο αυτους που εχς γνωρισει δεν μοθ εμπνεουν σεβασμο γι αυτο δεν εχω προχωρησει παρακατω!
    Επειδη προσωπικα δεν ειμαι bottom επειδη απλα θελω να περναω καλα στο κρεβατι μου (οπως διαβασα σε καποιο αλλο post) αλλα κατελιξα σε εναν τετοιο χωρο μετα απο πολλες αναζητησεις καθημερινης μου συμπεριφορας και μελετης, μπορω να πω οτι εχω μια ολοκληρωμενη αποψη!
    Τελος εχοντας γνωρισει παρα πολλουσ αντρες( οχι μονο σεξουαλικα) μπορω να πω οτι πλεον δεν υπαρχουν κυριαρχοι αληθινοι και αν υπαρχουν ειναι πολυ μεγαλης ηλικιας, επειδη ομως εγω ειμαι τυχερη....γνωρισα καποιον πολυ τυχαια και χωρις να ανηκει στο lifestyle του bdsm (μεγαλος και αυτος) Ετσι αποφασισα να πορευτω μαζι του και ας μου κανει την ζωη δυσκολη,χωρις κανονες (γιατι ο κυριαρχος δεν οριζεται με κανονες οπως και ο slave) ειναι πως σου βγαινει και δεν σου βγαινει με τον καθενα οπως βλεπω διαφορες slave και masters. Ενα μικρο παραδειγμα,ειναι ο πληθυντικος πως απαιτουν οι M απο το S που δεν τους ανηκει να τους μιλαει στο πληθυντικο? Και πως το S μιλαει στο πληθυντικο με τον καθένα? Απο τους 50 που γνωριζω σε κανεναν δεν εχω μιλησει στον πληθυντικο διοτι απλα δεν μου εμπνεουν σεβασμο, ισως καποτε βρεθει καποιος...ειναι ευκολο ενας κυριαρχος να δαμασει το σωμα, οχι ομως το μυαλο!Αυτα τα λιγα απο εμενα σαν απαντηση μου και στους κανονες σας! Οι κανονες δεν προσδιοριζονται φτιαχνονται απο τον καθε D και καθε S!