Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαζί Σας τα πάντα, χωρίς Εσας τίποτα Αφέντη μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Darky S, στις 19 Νοεμβρίου 2025 at 18:41.

1. Darky S

Darky S New Member

Είναι αυτή η στιγμή που πρέπει να Τον αποχωριστώ,να ξεκολλήσω τα χείλη μου από τα δικά Του,να ξεγλιστρισω από την αγκαλιά Του αναγκαστικά,να επανέλθω στον "πραγματικό κόσμο και χρόνο"..το κάθε λεπτό μαζί Του είναι πολύτιμο,δεν υπάρχει κανείς άλλος γύρω μας, είμαστε μόνοι σε ένα δικό μας παράλληλο σύμπαν κ μόνο ο Αφέντης μου ξέρει πόσο βαθιά χάνομαι κ τρέμω στο καθετί που Επιλέγει να μου δώσει..η ώρα του αποχωρισμού αφήνει μια ανάμεικτη γεύση, έχω πάρει κάτι δικό Του και έχω αφήσει ένα κομμάτι μου πίσω ... Τόσο όσο να διαρκέσει ως την επόμενη αυτή μοναδική συνάντηση που δύο ψυχές συνδέονται με μοναδικό εγκεφαλικό τρόπο κ δύο σώματα ενώνονται κ γίνονται μια σάρκα με όλα τα υγρά που την περικλείουν, δάκρυα, σάλια, αίματα, ιδρώτας, ούρα,χυσια για να έρθει το απόλυτο μας...Η αναμονή και η προσμονή της επόμενης φοράς που κάθε φορά είναι πιο δυνατή από την προηγούμενη...Αν δεν ήμουν δική Σας θα επέλεγα να μην ήμουν κανενός κ ποτέ,Ο Πρώτος κ Ο Τελευταίος Αφέντης σε αυτήν κ σε όλες τις ζωές επιλέγω Εσας μόνο Εσας, άλλωστε τι θα ήμουν χωρίς Εσας? Είστε ο Φειδίας μου , Εσείς με πλασατε κ μου Δείξατε την μαγική και δυνατή σχέση Αφέντη σκλάβας που όμοια δεν έχει....Δεν μπορώ και δεν θέλω να μην Σας ανήκω απόλυτα μυαλό σώμα κ ψυχή δικά Σας Αφέντη μου.. ευχαριστώ για όλα, μαζί Σας τα πάντα χωρίς Εσας τίποτα ❤️ property of Master Stefanos

Last edited: 19 Νοεμβρίου 2025 at 22:04
  2. τασος0

τασος0 Regular Member

Καταλαβαίνω πολύ καλά πως νοιώθεις ....όμως υπάρχει εκείνο που λένε ....ποτέ μην αποφασίζεις όταν είσαι γκαυλωμενος η θυμωμένος . Πολλά από τα "για πάντα" που έχουν ειπωθεί τελικά δεν ήταν για πάντα .

3. Darky S

Darky S New Member

Κατανοώ πώς το θέτετε δεν μιλάμε για την καύλα της στιγμής όμως, μιλάμε για μια συνειδητοποίηση που ήρθε με τον καιρό κ την απόλυτη εμπιστοσύνη...το κάθε ζευγάρι το βιώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο,δεν υπάρχει μέτρο συγκρίσεις για το πως λειτουργεί για τον κάθε έναν για να περνάει όμορφα..Η απόφαση η δική μου είναι να είμαι εκεί για Τον Αφέντη μου όσο καιρό Θέλει και να Τον υπηρετώ με όλους τους τρόπους γιατί η Δική Του χαρά μου δίνει όλο τον κόσμο.. Όσο αναφορά το για πάντα, ότι κ να έρθει με τα χρόνια δεν αλλάζει κ δεν αναιρεί ότι για μένα στην καρδιά μου Εχει τον θρόνο Του κ θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο Ενας κ Μοναδικός..

Last edited: 20 Νοεμβρίου 2025 at 21:53
  4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Ας επιτρέπουμε στους εαυτούς μας κάποιες φορές να ατενίζουν χωρίς φόβο και "καβατζες" αυτό που λέει ο ποιητής "το ανέσπερο βάθος και ύψος"...