Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ματωμένα Φεγγάρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Selestia, στις 4 Μαϊου 2011.

1. Selestia

Selestia New Member

Καλοκαίρι κι ένα φεγγάρι αναπολεί στη λάμψη του χρόνια δυσοίωνα και αδυσώπητα.
    Μέρες που έστεκε μόνο του χαζεύοντας υπάρξεις χαμένες που ζητούσαν την καθοδήγησή του.
    Μα πως να βοηθήσει όταν και το ίδιο είναι χαμένο σε δρόμους δακρύβρεχτους και δύσβατους.
    Θα βυθιστούμε στο άπειρο της ανούσιας ύπαρξης μας μέχρι να αναδευτούμε αναγεννημένοι
    από τις στάχτες που αφήσαμε πίσω μας.
    Και αναγενημμένος όπως θα σαι,ντυμένος από το φώς του έρωτα και της τρέλας,θα αναζητάς το χαμένο σου Εγώ
    παραπατώντας σε λιθόστρωτα πόνου και λύτρωσης.
    Βγάλε τη μάσκα σου,τη μάσκα αυτή που μέρα με τη μέρα γίνεται ένα με σένα.
    Τρώει τη σάρκα σου και την ψυχή σου κατακρεουργώντας τα ελάχιστα ψήγματα λογικής που σου έχουν απομείνει.

Για ποιά ματωμένα χώμματα μου μιλάς και ποιές θάλασσες εξαφανισμένες;
    Μια θάλασσα είναι και η αγάπη που πια κι αυτή έχει εξαερωθεί,σύννεφο έγινε και πέταξε μακριά
    σε ουρανούς που δεν τους γνώρισε ακόμα άνθρωπος.Σε μέρη που οι χρυσαλίδες μόνο ανοίγουν τα φτερά τους.

Δοκίμασε κάποτε η χρυσαλίδα με τα κόκκινα φτερά να πετάξει προς τη λυτρωτική λάμψη
    μα το φώς τη έκαψε και πλήγωσε τα φτερά της.Από τότε παρέμεινε στη γη να έρπεται σαν μανιασμένο φίδι που του κόψανε το κεφάλι.

Ο χρόνος έχει αλλάξει πια αγάπη μου.
    Δεν είναι το ίδιο γλυκός και φιλέσπλαχνος,μη γελιέσαι και μην προσπαθείς να με γελάσεις.
    Άλλαξε πρόσωπο,το ξέρω καλά.Μεταμορφώθικε σε κάτι τρομακτικό και επώδυνο.
    Μα εγώ δεν μπορώ να κρατήσω κάτι που με χαρακώνει με κάθε ευκαιρία.
    Ζήτα εσύ αν θες τη λύτρωση στα μάτια των άλλων,εγώ κουράστηκα.

Δεν περιμένω για άλλη μια οφθαλμαπάτη που θα με ρίξει στη αγγαλιά της Περσεφόνης και του Άδη.
    Ανήκω στη δική μου απέραντη κόλαση πια...Και εδώ έχει περιθώριο μόνο για τη δική μου απόγνωση...

Υ.Γ :Τελικά συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα στα αρνητικά συναισθήματα παρά στα ευχάριστα...εντύπωση μου κάνει,κάποτε πίστευα το αντίθετο 

2. Maria Patata

Maria Patata New Member

Απάντηση: Ματωμένα Φεγγάρια

Εκ της τέφρας αναγεννώμαι ....

Όμορφο είναι και ναι τα αρνητικά συναισθήματα είναι τα πλέον παραγωγικά στην τέχνη,σε κάθε της μορφή.

3. anasia

anasia Contributor

ωραιο κειμενο ....

τι μου θυμησες !

το ειχα διαβασει και εγω στο
    stixoi.info: Mατωμένα Φεγγάρια

παλια ....

4. Maria Patata

Maria Patata New Member

ή διαφορετικά...δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη.  

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Χρειάζονται τα ζόρια μας για να πάμε ...στο αντίθετο ...
    Πάντα έτσι είναι...

6. Selestia

Selestia New Member

anasia εγω το ανέρτησα εκεί 
    απλώς σήμερα έκανα ένα ξεσκαρτάρισμα σε αρχεία του υπολογιστή και το θυμήθηκα μιας και είναι το αγαπημένο μου απ όσα έχω γράψει και είπα να το μοιραστώ και με σας.

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τις πιο πολλες φορες τα αρνητικα και τα θλιβερα ειναι αυτα που μας ωθουν να παλεψουμε,να δημιουργησουμε, να παραγουμε και να λαμψουμε!
    Απλα γιατι θελουμε τοσο πολυ να βγουμε απο εκει και να γεμισουμε με ενεργεια και αισιοδοξια....

8. Uther

Uther Contributor

Ή απλά το πέρασμα του χρόνου ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι αν έχει να προσφέρει κάτι η τέχνη είναι η δημιουργία αυτών που λείπουν από τον κόσμο. Και αυτά που λείπουν σίγουρα δεν είναι η (κατά)θλίψη ή ο πόνος.

9. mona

mona mea_maxima_culpa

10. Selestia

Selestia New Member

Συμφωνώ σ'αυτό και εξάλλου χωρίς τα αρνητικά δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τα θετικά όπως τους πρέπει.

11. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Selestia

Selestia New Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014