Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια καυτή ιστορία cuckold

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Slk, στις 11 Ιανουαρίου 2019.

  1. Slk

    Slk Κερατάς

    Η ιστορία είναι αληθινή πέρα ως πέρα ...
    Η αρραβωνιαστικιά μου Τζένη ήταν στο σπίτι στο υπνοδωμάτιο και έβαζε make up.
    Θα πάμε έξω με τον Δημήτρη μου είπε ..( ο Δημήτρης είναι ένας φίλος ο οποίος η Τζένη είχε πιο παλιά σχέση πιο πολύ ήταν φίλοι με πλεονέκτηματα παρά σχέση )
    Ποτέ το κανονισεις αυτό τις είπα .;
    Μόλις σήμερα όταν ήμουν στη δουλειά με πήρε ο Δημήτρης τηλ ..
    Έτσι στο ξαφνικό απάντησα; Σε πήρε ο Δημήτρης τηλ και συμφωνησες να βγούμε έξω; Γιατί δεν με πήρες ένα τηλ πρώτα ;
    Η Τζένη σταμάτησε και με κοίταξε Γιάννη αλήθεια τώρα ; Είπε με τα μάτια τις καρφωμένα επάνω μου ...
    Εννοούσε ότι τις είχα δώσει το πράσινο φως ένα είδους free pass να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει ήταν το δικό μας παιχνίδι ..
    Δεν μπορούσα να την κοιτάξω αμέσως σκεφτηκα ότι την προηγούμενη φορά που είχα μιλήσει στον Δημήτρη του είπα να αφήσει ήσυχη την Τζένη αλλά αντί αυτού του είχα πει ότι έκανε σεξ με την αραβωνιαστικα μου χωρίς προφυλακτικό και το μόνο που είχα πετύχει θυμάμαι ήταν να τον κάνω να συμφωνήσει να φοράει προφυλακτικό μαζί τις στην ουσία του είχα δώσει το πράσινο φως να κάνει ότι θέλει με την Τζένη .
    Μόλις το είπα αυτό στη Τζένη άκουγε χωρίς να πει το οτιδήποτε .δεν το συζήτησε καθόλου .
    Τώρα έβλεπα να Τζένη να γίνεται πολύ όμορφη να ετοιμαζεται για το βραδινό ραντεβού μας με το Δημήτρη .και οι αναμνήσεις έτρεχαν μέσα μου σαν ένα πολύ μεγάλο και βάρη φορτίο ..μου είχε πει οοδημητρης ότ η Τζένη δεν είναι μόνο αραβωνιαστικα σου αλλά είναι και ερωμένη μου και ενδιαφέρομαι να περνάει καλά . ..
    Μπορεί να βγαίνει κ με άλλους άντρες που το ξέρω ότι το κάνει και εσύ είσαι απλά αμέτοχος ..και αφήνεις τους άλλους να κυριαρχούν την Τζένη και εσένα .
    Εγώ τις έδωσα και τις δίνω αυτό που χρειάζεται αυτό που δεν θα τις δωσεις ποτέ η δεν μπορείς να τις το δώσεις .
    Αμέσως βγήκα από αυτές τις σκέψεις μόλις η Τζένη μου μίλησε hello είπε γη καλεί τον Γιάννη ..είσαι εδώ; Μου φώναξε '
    Τα μάτια έκαναν focus πάνω τις ..ναι εδώ είμαι είπα
    Δώσε ν μερικά λεπτα οκ; Είπε θέλω απλά να βάλω το φόρεμά μου ..δεν θέλω να κάνω τον Δημήτρη να μας περιμένει !"
    Την κοιταζα σαν χαζός αρκετή ώρα .και δεν μπορούσα να καταλάβω πως αισθανομουν αυτή τη στιγμή .μήπως λιγότερο άντρας ; Σαν κάποιος που έχει σχέση με κάποια κοπέλα αλλαδεν έχει τον έλεγχο το τι πρόκειται να συμβει στην αραβωνιαστικα μου ..αντίθετος ο Δημήτρης απλά πήρε ένα τηλ και εγώ σαν υπό ακολουθούσα σαν τον πιο αδύναμο κρίκο τις παρέας . ..
    Θα έπρεπε να πάρω τα ηνία και την υπευθυνότητα να αλλάξω τα πράγματα .ο δημητρης ήταν απλά κάποιος για το παιχνίδι μας ..θα έπρεπε να πω στην Τζένη όχι .θα έπρεπε να καλέσω τον Δημήτρη να του πω να πάρει να γαμηθει θα έπρεπε να ρίξω στο κρεβάτι την Τζένη να την σκισω
    Αλλά δεν έκανα τίποτα από αυτά .
    Επειδή είμαι κερατάς !!
    Συνέχιζα να κοιτάω την Τζένη .θεέ μου ήταν τόσο όμορφη .τα εσώρουχα τις το σουτιέν και τα εσώρουχα τις ήταν δαντέλα και οι κάλτσες ζαρτιερες που φόραγε ήταν πιο σκουροχρωμες από το δέρμα του ποδιού τις .τα μακριά ξανθά μαλλιά τις ανέμιζαν σαν ένα μαλακό μεταξι .ήταν τόσο όμορφη που δεν χρειάζονταν μακιγιάζ αλλά όταν το χρησιμοποιήσε άγγιζε την τελειότητα .και όλοι αυτήν την ετοιμασία την έκανε για έναν άλλον άντρα .έκανε την καρδιά μου να πονάει .
    Τζένη είπα η φωνή μου ήταν ασταθεις ..ένιωθα μεγάλη ζήλεια και έδειχνα απελπισμένος . Τις είπα είμαι κ εγώ καλεσμένος ;;
    Η Τζένη κατέβασε το κραγιόν που έβαζε στα χείλη τις και γύρισε να με κοιτάξει .μου έδωσε ένα συμπαθητικό χαμόγελο και μου είπε φυσικά είσαι μωρό μου "και γύρισε πάλι στο να βάζει το κραγιόν τις.
    Όταν βγήκαμε έξω και περπάταγα με να πάρουμε το αμάξι όλος ο αντρικός πληθυσμός δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα μάτια τους μακριά από την Τζένη και φυσικά δεν μπορούσα να τους κατηγορησω . Έδειχνε εκπληκτική .φορούσε ένα φόρεμα που δεν είχα ξαναδεί .άρχισα να ζηλεύω τρελά και οι σκέψεις μου έπεσαν τραμπολίνο μέσα μου σκεφτόμουν ότι ίσως ήταν δώρο από κάποιον bull τις Τζένης γιατί κάναμε αυτό το παιχνίδι αρκετό καιρό .αυτή η σκέψη χτύπησε ακαριαία των πληγωμένο μου εγωισμό.
    Είχε ένα τολμηρό ντεκολτέ με ένα μεγάλο άνοιγμα στο στήθος τις .συνειδητοποίησα ότι το σουτιέν ήταν ένα push up σουτιέν που έκαναν το στήθος τις να φενετε τόσο μεγάλο .επίσης το μικρόσκοπικο μαύρο φόρεμα τις ήταν υπέροχο πάνω τις και αναδεικνύει τα μακριά πανέμορφα πόδια τις .
    Όταν μπήκαμε στο αμάξι φίλησα τον ώμο τις και τις είπα ότι φενετε καταπληκτικά σε αυτό το φόρεμα .
    Ήταν αρκετά στενό είπε η Τζένη .
    γιατί το είπε ήταν στη καλύτερη φόρμα τις ζωής της και το σώμα τις ήταν σφιχτό σαν τουμπανο ..
    Τι ρώτησα ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο απόψε ;
    Θα πάμε για φαγητό με το Δημήτρη.!!
    μου είπε .
    Μόνο αυτό ρώτησα ; Με κοίταξε απλά δεν γνώριζε κάτι περισσότερο να μου πει μάλλον.
    Θα είναι και ο φίλος του ο Κώστας εκεί ψιθύρισα ; Ξαφνικά φαντάζομουν την αραβωνιαστικα μου να πηδιεται τόσο από τον Δημήτρη όσο και από τον φίλο του με διπλή διείσδυση .η εικόνα στο κεφαλή μου με έκανε να τρέμω.
    Αυτό θέλεις; μου ψυθυρισε η Τζένη
    Ξέρεις κάτι τις είπα με ένα γέλιο στη φωνή μου ..θα ήταν βλακεία μεγάλη αυτό έτσι ; Η Τζένη δεν χαμογέλασε καθόλου απλά με κοίταξε και είπε με σιγουριά ο Κώστας δεν θα είναι εκεί
    Πώς το ξέρεις ρώτησα;
    Ο Δημητρης είπε δεν θα άφηνε ποτέ να με αγγίξει ο φίλος του ο Κώστας ,αλλά ούτε και κάποιον άλλον.
    Το σαγόνι μου έπεσε από την απάντηση της η Τζένη μόλις είχε χαρακτηρίσει τον Δημήτρη τόσο διαφορετικό από εμένα .ο Δημήτρης την προστάτευε ενώ εγώ άφηνα άλλους άντρες όχι μόνο να την αγγίζουν αλλά να την γαμησουν ..
    Να την χύνουν μέσα τις, να την ερωτεύονται ακόμα .
    Αυτό είναι που θέλεις ; Είπα με χαμηλή φωνή .θέλεις να είμαι πιο προστατευτικός .ίσως πιο κτητικός μαζί σου ;
    Γιάννη είπε αυτό δεν μπορείς να το κάνεις εσύ απλά δεν είναι όλα για εσένα !!!
    Αισθανομουν πραγματικά ευάλωτος εκείνη την στιγμή και αντί να με καθησυχάσει ήταν πολύ κρύα απενσντι μου .
    Και η Τζένη το κατάλαβε και εκείνη την στιγμή με κοιτάζει και μου λέει ..συγνώμη και με απολογητικό ύφος ..δεν ήθελα να σε συγκρίνω με τον Δημήτρη το καταλαβαίνεις αυτό ..απλά προσπαθούσα να απαντήσω στην ερώτηση σου για τον Κώστα .
    Εντάξει το καταλαβαίνω είπα αλλά θέλω να ξέρεις ότι είμαι κτητικός και προστατευτικός γι'αυτό όλο αυτό το παιχνίδι που κάνουμε είναι τόσο καθλωτικο για εμάς . Σε θέλω για τον εαυτό μου έτσι μόνο στην σκεψει ότι δινεσαι σε έναν άλλον άντρα με φτάνει στα πρόθυρα της τρέλας αλλά με κάποιο τρόπο όλα αυτά έχουν γίνει σεξουαλικά μέσα σου και με ανάβουν πολύ .αν ήμουν με κάποια που δεν θα μου άρεσε τόσο πολύ όσο εσύ όλο αυτό το παιχνίδι δεν θα μου ήταν ούτε σεξουαλικο για εμένα αλλά ούτε και καυλωτικο ..
    Βγάζεις νόημα από αυτό που σου είπα ;
    Ναι μωρό μου είπε το καταλαβαίνω είπε πιέζοντας τα χέρια μου ..
    Η Τζένη ήταν ακόμα δική μου κάναμε ακομα σεξ μαζί αν και μου είπε πριν κάποιες εβδομάδες ότι άλλοι άντρες με είχαν αντικαταστήσει στη σεξουαλική της ζωή .η σκέψη αυτή πόνεσε την καρδιά μου κ με έκανε να αισθάνομαι ζήλεια και ανασφαλεια αλλά και ενθουσιασμένος παράλληλα !!!
    Όταν φτάσαμε σε αυτό το κυριλέ μαγαζί ο μετρ μας έδειξε ένα τραπέζι με 4 καρέκλες .ο Δημήτρης ήταν είδη εκεί .για μια στιγμή πανικοβλήθηκα σκέφτηκα η Τζένη θα κάτσει δίπλα στον Δημήτρη η σε εμένα ; Είχαμε παίξει αυτό το παιχνίδι στο παρελθόν με την Τζένη να προσποιείται ότι είναι το ραντεβού ενός άλλου άντρα .αλλά δεν ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι με το Δημήτρη που δεν το συμπαθούσα καθόλου σχεδόν.αυτο θα ήταν πάρα πολύ .
    Αλλά η Τζένη δεν πήγε εκεί έκατσε απέναντι από το Δημήτρη και δίπλα σε εμένα κρατώντας το χέρι μου .
    Το πρώτο μέρος του δείπνου ήταν φυσιολογικό μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων λέγαμε για τις δουλειές μας ήμασταν πολύ κοινωνική αλλά υπήρχε πολύ ένταση στον αέρα .πως θα μπορούσε να μην υπάρχει ;
    Ο Δημήτρης ήταν ο ίδιος όπως πάντα αλλά ήταν λίγο πιο διαφορετικός .ήταν πιο σίγουρος και δυνατός .
    Μετά το διπνο μετακεινηθηκαμε στο bar ήταν από σκούρο ξύλο και πολυτελή δερμάτινα καθίσματα .το bar ήταν γεμάτο από κόσμο που έπιναν ακριβά κοκτέιλ .
    Μετά την παραγγελία των ποτών μας η Τζένη ζήτησε συγνώμη να πάει στη τουαλέτα .παρακολούθησα τα μάτια του Δημήτρη που έπεσαν πάνω στην γυναίκα που αγαπώ καθώς έφευγε .
    Εδώ είναι ειπε ο Δημήτρης και μου έδωσε έναν φάκελο δεν ήξερα τη ήταν.τον άνοιξα και είδα τα αποτελέσματα από μικροβιολογικό ιατρείο για μεταδιδόμενα νοσήματα ήταν χρονολογημενη πριν μια βδομάδα .ο Δημήτρης ήταν καθαρός. Που είναι τα αποτελέσματα τις Τζένης είπε .δεν πήγε να κάνει εξετάσεις του είπα κάπως άγρια ..
    Γιάννη μου λέει αυτό δεν είναι καθόλου cool .
    Η Τζένη θα γίνει γυναίκα μου του είπα με χαμηλή φωνή .και σου λέω ότι δεν χρειάζεται να κάνει καμία εξέταση .
    Δεξιού την απάντηση μου η όχι .εσύ αποφασίζεις ..
    Εντάξει ηρέμησε είπε ο Δημήτρης κοιτώντας γύρω να δει ότι κανείς δεν μας άκουσε .
    Την επόμενη φορά αν υπάρξει θα χρησιμοποιήσετε προφυλαχτκο του είπα έντονα με χαμηλή φωνή αλλά εξακολουθούσαν να γυρίζουν οι άνθρωποι να μας κοιτούν .
    Εντάξει εντάξει μου ψυθυριζει πίσω βάζοντας το χέρι στη τσεπη και μου δείχνει τα προφυλακτικά που είχε αγοράσει .
    Η Τζένη επέστρεψε πίσω λίγα λεπτά μετά νομίζω ότι αναναιωσε τι το μακιγιάζ τις και έβαλε κραγιόν ..για μένα ;;;;; Όχι όχι για εμένα ηξερά μέσα μου ότι απόψε ήταν η νύχτα του Δημήτρη .η Τζένη κοίταξε το λευκό χαρτί στο χέρι μου καταλαβαίνω αμέσως τι ήταν μπορώ να το δω ;με ρώτησε ;

    Το έλεγξα ήδη τη διαβεβαίωσα .
    Ναι αλλά αφορά εμένα είπε και άπλωσε το χέρι .
    Ο εσωτερικός μου κόσμος ένιωσε μεγάλο χτύπημα ένιωθα περίεργα καθώς για κάποιο λόγο η στάση της με ενοχλούσε .παρεδωσα τ αποτελέσματα του Δημήτρη στη Τζένη .
    Εδώ είμαι και εγώ είπε η Τζένη και τράβηξε ένα πανομοιότυπο χαρτί από την τσάντα τις και το παρέδωσε στον Δημήτρη .ααισθανομουν να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια μου .ο Δημήτρης πήρε το χαρτί από την Τζένη .πηγές και έκανες εξετάσεις την ρώτησα φανερά σοκαρισμένος.
    Φυσικά πήγα Γιάννη είπε η Τζένη .ο Δημήτρης χαμογέλασε .έσφιξα τα δόντια μου για να μην πω κάτι που θα το μετανιώσω αργότερα .
    Η Τζένη ένιωσε ότι κάτι σε εμένα δεν πήγαινε καλά με τράβηξε κοντά τις και με ρώτησε είσαι ενταξει;
    Είπα στο Δημήτρη να φορέσει προφυλαχτκο μαζί σου .η Τζένη με κοίταξε και είπε μα και οι δύο κάναμε της εξετάσεις .
    Πότε ακριβώς πηγές της ειπα ;;;
    Η Τζένη δάγκωσε τα χείλη τις .
    Τι συμβαίνει με εσένα Γιάννη .με ρώτησε .ξέρεις ότι είχα κάνει της εξετάσεις για τον Γιώργο ( ήταν ένας πρώην τις bull)
    Για των Δημήτρη και τον Γιώργο μόνο ..
    Για εμένα δεν θα το έκανες ποτέ ;;
    Έκανα τις εξετάσεις κ για εσένα είπε η Τζένη .Γιάννη τι συμβαίνει νόμιζα ότι είναι αυτό που ήθελες είπε .
    Και πάλι εσφυξα τα δόντια μου .
    Το θέλω είπα ..είναι απλώς..... Η φωνή μου μέσα μου ήταν κάτι που το ήθελα πολύ αλλά το.μθσουσα σύγχρονος .δεν μπορούσα να το καταλάβω ο ίδιος πως θα μπορούσα να εξηγήσω τα συναισθήματα μου στη Τζένη .;;
    Μωρό.μου αναστεναξε η Τζένη .ήταν συνηθισμένη στα μπερδεμένα συναισθήματα μου πάνω στο παιχνίδι του να είμαι cuckold ..
    Μπορεί να σε έκανε να νιώσεις άβολα όλο αυτό είπε η Τζένη δίνοντας μου ένα χαμόγελο και τρίβοντας το χέρι μου .απλά πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να συμβούν Γιάννη .να αφησω τα πράγματα να συμβούν είπα επαναλαμβάνοντας τα λόγια τις. Υποθετω ότι αυτό κάνει ένας cuckold !!
    Η Τζένη μου χαμογέλασε .είσαι ένας κερατάς μωρό μου . Είσαι ο δικός μιμιυ κερατάς με πείραξε αγκάλιασε τι χεριο
    χερι μου και μου είπε με σιγουριά . ξέρεις κάτι ; Σε λίγες ώρες θα είμαστε σπίτι μόνο εσύ και εγώ .
    Τα λόγια τις με καλμαραν κάπως αρκετά .θα μπορούσα να το αντέξω αυτό μόνο λίγες ώρες έμειναν τοτε θα ήταν πάλι δική μου .στη συνέχεια όμως την κοίταξα και είδα κάτι μημιυν τόσο ενοχλημένος . ...που δεν το είχα ξαναδεί αλλά τώρα ήταν προφανές για εμένα .Η Τζένη δεν κοιτούσε πλέον σε εμένα είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο τις και ήξερα ότι δεν ήταν εξαιτίας μου .ήταν εξαιτίας του Δημήτρη .η μεγάλη ώρα ερχόταν όσο νόυπο .
    Ο Δημήτρης είπε ότι είναι στιγμή για ένα τσιγάρο και κοίταξε την Τζένη όπως το είπε ..σαφώς η πρόσκληση ήταν μόνο γιαυτην .
    Η Τζένη αυτόματα είπε ναι κούνησε θετικά το κεφαλή στο Δημήτρη κατόπιν μου έδωσε ένα αδύναμο χαμόγελο .στιγμές μετά περπατούσε έξω από την πόρτα του μπαρ μαζί με τον Δημήτρη.



    Τζένη ::

    Ήταν ένα ασυνήθιστο ζεστό χειμερινό βράδυ όμως έκανε ένα ψυχρό αεράκι εκείνη την στιγμή .καθώς περπατούσαμε έξω άφησα τον Δημήτρη να με οδηγήσει .περπατήσαμε κ περνουσαμε τους άλλους καπνιστές και στη συνέχεια κάτω από έναν παράδρομο στιψαμε σε ένα σοκάκι .ήταν το σοκάκι πίσω από το μπαρ ήμασταν μονοι ήταν σκοτεινά .
    Έτσι το σχεδιασες αυτό τον ρώτησα;
    Ναι είπε ο Δημήτρης ..κοίταξα μέσα στα μάτια του ..δεν χρειάζεται να φορέσεις προφυλαχτκο του είπα .δεν σχεδιάζω να το κάνω είπε ο Δημήτρης κοινουμενος προς τα εμένα έκανα δύο βήματα πίσω αλλά σταμάτησε όταν η πλάτη μου πίεσε τον τοίχο από τούβλα .ο Δημήτρης δεν σταμάτησε μέχρι το σώμα του να πιεστεί πάνω μου ..
    Με φίλησε .δεν τον σταμάτησα .μου πέταξε τα βυζιά μου μέσα από το φόρεμα.δεν τον σταμάτησα .σήκωσε το κάτω μέρος από το φόρεμα μου .δεν το σταμάτησα μου τράβηξε το Στρινγκ μου προς τα κάτω δεν τον σταμάτησα.
    Τότε άκουσα την ζώνη από το παντελόνι του και να κατεβάζει το φερμουάρ .πήρε το πίσω μέρος του μηρού μου και τράβηξε το ποδι μου ανοίγοντας το στη συνέχεια έσκυψε ελαφρος τοποθετώντας σωστά το κορμί του είχε το ένα χέρι στον ώμο μου και με το άλλο χέρι το είχε στο καυλι του .το πουτσοκεφαλο του μου πίεσε τα μουνοχειλα μου πίεσε και στη συνέχεια ήταν όλος μέσα μου .
    Θεέ μου ήταν τόσο χοντρή δεν μπορούσε να μπει εύκολα το πουτσικεφαλο του ήταν το μεγαλύτερο που είχα δει ποτέ μου .αναγκαστηκε να κιυνηθεθ με δύναμη μέσα μου μέχρι να μπει όλος . Θεέ μου ένιωθα τόσο γεμάτη υπήρχε πόνος αλλά και ευχαριστιση με άρπαξε κάτω από τους ώμους καθώς άρχισε να με γαμαει .
    Ο Δημήτρης άρχισε να με φιλάει καθώς έβγαλε ένα αχ θεέ μου Τζένη .εγώ μουκριζα στο στόμα του .ένιωθα τόσο όμορφα .ήταν τόσο χοντρό το καυλι του που με άνοιγε από κάτω μου άρεσε να τετωνεντε το μουνι μου από ένα χοντρό καυλι σαν του Δημήτρη ..ήταν το πιο χοντρό καυλι που είχα δει στη ζωή μου ..ένιωθα τόσο καλά .
    Μήπως ο Γιάννης αλήθεια νόμιζε ότι θα φορούσα προφυλαχτκο είπα καθώς με γαμιυσε σκληρά ..
    Είχα σοβαρό πρόβλημα να μιλήσω με αυτό το πράγμα να με χτυπάει μέσα μου ..μερικές φορές μπερδευεται μόνο αυτό κατάφερα να πω .
    Το ξυρισμένο μουνακι σου το αισθάνομαι τόσο καλά αλλά ίσα που τον άκουσα να τι λέει γιατί εκείνη την στιγμή εχυνα ..έχυναν πραγματικά τόσο δυνατά τα νύχια μου μπήκαν μέσα στο δέρμα του από τους ώμους του καθώς έχυνα ..
    Ο οργασμός με χτύπησε σαν ένα τεράστιο παλιρροιακό κύμα νομίζω ότι δάγκωσα τόσο δυνατά τα χείλη του που νόμιζα ότι θα τον ματωσω .αλλά δεν με ένοιαζε απλά απολάμβανα του να χύνω πάνω σε ένα τόσο χοντρό και μεγάλο καυλι .το καυλι του Δημήτρη .με τον αρραβωνιαστικό μου να περιμένει μέσα στο bar ,εμένα .θεέ μου ένιωθα τοσο πουτανα τόσο βρώμικη πόρνη ..ήταν πολύ καυλοτικο ..
    Περίμενε περίμενε του είπα και έβαλα τα χέρια μου στο στήθος του . εξακολουθούσε να κρατάει το πόδι μμου και ήταν ακόμα μέσα μου όλος αλλά χρειαζοσουν μια στιγμή να πάρω μια ανάσα πριν αρχίσει να με σφυροκοπαει μέσα μου ..ο Δημήτρης εκμεταλευτηκε την ευκαιρία να με αγγίξει παντού τα χέρια του περπατούσαν στο σώμα μου .ένιωσα τα δάχτυλα του στο φερμουάρ του φορεματος μου άρχισε να το κατεβάζει αλλά τον σταμάτησα όχι μην του είπα μην μου βγάζεις το φόρεμα μου δεν ήθελαν να πέσει στο έδαφος το οποίο ήταν βρώμικο .
    Δεν έχεις τι έλεγχο εσύ μου είπε δεν έχω του απάντησα ;;; Χαμογελοντας του
    Τι γρήγορο γαμιση μέσα σε αυτό το σοκάκι ήταν το ίδιο με τα γαμησια που κάναμε στο παρελθόν .μου θύμισε το γρήγορο γαμιση στο παλιό σπίτι που μέναμε με το Γιάννη ..τόσο τότε όσο και τώρα είχα τον έλεγχο .ναι ο Δημήτρης ήταν πιο σίγουρος και πιο δυναμικός από παλιά αλλά αυτό δεν άλλαζε τα πράγματα .εξάλλου ήμουν μεγαλύτερη του ο Δημήτρης ήταν 25 εγώ 33 ..και οσνταχμε αναζητούσε από τότε που ο γιαννης για πρώτη φορα με πασαρε σε αυτόν.απο τότε είχα πάντα ένα αγόρι να με φλερτάρει όταν με συναντούσε η νσ με ψάχνει..άλλωστε τον βοήθησα να γίνει πιο άντρας .φυσικά είχα τον έλεγχο .
    Όχι δεν έχεις τον έλεγχο μου είπε ..τι δεν καταλαβαίνω είπα .
    Ξαφνικά ο Δημήτρης βγήκε από μέσα μου το ξαφνικό κενό μετά από το απιστευτο γέμισμα από το καυλι του με έκανε να αρχίζω να βογκαω στη συνέχεια με στιβει και με πίεζε εναντια στο τοίχο από τα Τουβλα .
    Ο Δημήτρης κατέβασε το φόρεμα μου τότε ένιωσα κάτι κρύο ανάμεσα στο Κωλο μου ήταν λιπαντικό πριν μπορέσω να σκεφτώ ένιωσα το Δημήτρη να πιέζει το μεγάλο πουτσικεφαλο στην κωλοτρυπίδα μου .με πίεσε σκληρά στον τοίχο σπρώχνοντας το μάγουλο μου στο κρύο τούβλο.
    Άρχισα να κλαίω όταν το μεγάλο πουτσικεφαλο διείσδυσε μέσα μου πόνεσα !!
    Δημήτρη όχι του είπα .
    Στα μάτια μου υπήρχαν δάκρυα .έσπρωξε περισσότερο το καυλι του μέσα μου ένιωσα να με ξεσκίζει του ξαναφωναξα αλλά δεν σταματαγε την ίδια ώρα τράβηξε το φόρεμα μου μου το έβγαλε από το κεφάλι μου και το πέταξε κάτω ..
    Ένιωθα χρησιμοποιημένη ενάντια στη θέληση μου τότε κατάλαβα ο Δημήτρης με βίαζε .μου βίαζε τον κωλο μου έσφιξα τα μάτια τα χέρια μου επίπεδα ενάντια στον τοίχο ο Δημήτρης μου τραβούσε της θήλεςςμου καθώς μου γαμιυσε δυνατά τον κωλο μου .στη συνέχεια το χέρι του έφτασε στη κλειτορίδα και άρχισε να μου την τριβή σε κάποιο σημείο άρχισα να αισθάνομαι καλά υπήρχε ακόμα πολύ πόνος αλλά με συνδυασμό ευχάριστισης όλο αυτό με έκανε να αναπνέω βαριά ..
    Τότε γύρισε στο αυτί μου και είπε είναι αυτό που θέλει να δει ο Γιάννης ; Να σε περνούν από τον κωλο ;; Είναι ;; Φώναξε .ναι απάντησα τον καυλώνει πολύ .
    Να μμεχύσεις στο μουνακι μου θέλει ο Γιάννης. Τότε απότομα βγαίνει από τον Κωλο μου και μπαίνει στο ανοιχτό μουνι μου κουνήθηκε λίγες φορές και πέταξε ζεστά χυσια τιυ μέσα μου ...



    Πήγαμε μέσα στο bar πήγα αμέσως δίπλα στο Γιάννη .που είσαι τόση ώρα μου είπε ;
    Κάτω από το τραπέζι έτρεχε το χέρι μου στο πόδι του Γιάννη και Πρός τη πουτσα του όταν την επιασα πάνω από το παντελόνι του είπα ο Δημήτρης με γάμησε .ένιωσα την πουτσα του να κουνιέται .
    Χωρίς προφυλακτικό με ρώτησε;
    Ναι χωρίς του είπα μου γάμησε το ξυρισμένο μου μουνακι και μετά με γάμησε από τον κωλο .χωρίς προφυλακτικό .το καυλι του Γιάννη κουνήθηκε πάλι και έβγαλε έναν αναστεναγμο
    Σε έκανε να χύσεις ;με ρώτησε .
    Το ξέρεις ότι το έκανε απάντησα
    Έχυσε μέσα σου ;;
    Πήγα κοντά στο αυτί του και του ψιθύρισα ..ξέρεις ότι το έκανε ..με έκανε να χύσω δυνατά . ..
    Ο Γιάννης βύθισε ολοκληρο το σώμα του και άρχισε να ανατρυχιαζει .
    Ο Δημήτρης συνέχισα με έκανε να χύσω τόσο δυνατά Γιάννη ..
     
  2. Καυλα σκετη. Τιποτα αλλο δεν εχω να πω!