Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια μέρα στου κυρίου Γκρεγκ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 9 Οκτωβρίου 2025 at 02:38.

1. slave32

slave32 Contributor

Όσοι έχετε διαβάσει τις ιστορίες μου ξέρετε για τον κύριο Βλαντ και τον Κύριο Γκρεγκ. Ο Κύριος Γκρεγκ ήταν αυτός που ήταν κυρίως ο ιδιοκτήτης μου. Θα σας γράψω για μια πολύ έντονη εμπειρία που είχα μαζί του.
    Εκείνες τις μέρες ο Κύριος Βλαντ είχε παραμείνει Θεσσαλονίκη. Αντίθετα με εμένα και τον Αφέντη Γκρεγκ που είχε αποφασίσει να με πάρει μαζί του στην επίσκεψη του στο μέρος που μεγάλωσε στη Γεωργία. Εκεί τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα προσιτά για τους άνδρες με οφόφυλες σχέσεις. Μάλιστα πριν φύγουμε το είχα συζητήσει μαζί του και είχε πει πολύ κοφτά κι απότομα ότι είμαι σκλάβος του παντού. Δεν άφηνε κανένα περιθώριο.

Πήγαμε με το λεωφορείο. Το ταξίδι ήταν μεγάλο και δύσκολο. Τον φρόντιζα σε όλη τη διαδρομή. Επίσης ήταν εμφανέστατο σε όλους πως φορούσα δερμάτινο κολάρο κάτω από τη μπλούζα μου. Δεν ξέρω όμως αν σχολιάστηκε δεν καταλάβαινα την γλώσσα. Φθάσαμε σε ένα μέρος. Το λεωφορείο μας άφησε δυο χιλιόμετρα μακρυά. Με φόρτωσε με τα πάντα, το κρύο τσουχτερό. Όταν φθάσαμε στη γειτονιά του τον είδα που χαμογελούσε. Είδε φίλους του, οι γονείς του δεν ζούσαν, αλλά θα μέναμε στο πατρικό του στο οποίο έμενε η αδερφή του. Δεν ήξερα καν πως είχε αδερφή. Εκείνη μας καλοδέχτηκε. Δεν μιλούσε ελληνικά, αλλά ένιωσα πως ήξερε τι ακριβώς ήμουν. Με κοίταξε περιφρονητικά.

Ο Αφέντης έφυγε να βρει τους φίλους του. Δεν μου έδωσε εντολή, παρά μόνο να είμαι καλός. Δεν είπε τίποτα άλλο. Όταν έφυγε η αδερφή του έφερε μια σκούπα και μια σφουγγαρίστρα κι έναν κουβά. Ήμουν σίγουρος πλέον ότι ήξερε αρκετά. Σκούπισα, σφουγγάρισα και δεν κρύβω ότι ήταν καθαρό το μέρος. Με έβαλε όμως να ξεσκονίσω τα πάντα. Φωτιστικά οτιδήποτε. Όταν τέλειωσα ήρθε κοντά μου κι άρχισε να με γδύνει μέχρι που με ξεγύμνωσε. Είδε το κολάρο μου. Το κλουβί μου, γέλασε με αυτό και τον μαυρισμένο κώλο μου από το ξύλο που είχα φάει τις προηγούμενες μέρες. Έπιασε πολύ το κώλο μου. Πριν με ρίξει στα πόδια της και μου τις βρέξει. Ήταν απίθανα ερωτικό κι ένιωσα πανέμορφα. Χωρίς να επιτρέπεται να χύσω φυσικά. Μου είπε ότι τη λένε Αλεξάνδρα, μου μίλησε ελληνικά και μου είπε ότι αυτό δεν της είχε ξανασυμβεί. Συμφώνησα μαζί της και την ευχαρίστησα που με έδειρε. Σοκαρίστικε.

Μου έβαλε να φάμε και πέρασε η ώρα με το να της λέω με κάθε λεπτομέρεια πως είναι η σχέση μας με τον αδελφό της και ομολογουμένως της άρεσε. Δεν πέρασε πολύ ώρα πριν γυρίσει ο Αφέντης. Με είδε γυμνό και είδε τις ξυλιές στο κώλο μου. Του σέρβιρα φαγητό κι έμεινα γονατιστός μαζί τους. Μίλησαν πολύ....

Συνεχίζεται

2. slave32

slave32 Contributor

Η Αλεξάνδρα όσο μιλούσε ελληνικά έδειχνε πολύ ενδιαφέρον για όλα αυτά. Επίσης θύμισε στον αδερφό της ότι εκεί δεν θα έπρεπε να καταλάβει ο κόσμος ακριβώς τι παίζει με εμάς. Την διαβεβαίωσε πως το ξέρει, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μου εντός του σπιτιού. Σε αυτό συμφώνησαν και οι δύο. Το βράδυ με άφησαν να κοιμηθώ στο χαλάκι και όρισαν να ξυπνήσω νωρίς για να μαγειρέψω μιας και ήταν γιορτή την επόμενη μέρα. Θα έρχονταν κόσμος στο σπίτι. Ετοίμασα τα πάντα. Η Αλεξάνδρα και ο Αφέντης φρόντισαν τους εαυτούς τους. Πανέμορφοι και οι δυο τους. Ήρθαν φίλοι τους στο σπίτι. Δεν ξέρω τι έλεγαν για εμένα. Μόνο ότι ο Αφέντης άφησε να εννοηθεί ότι με είχε φέρει για να με γνωρίσει στην αδελφή του. Δεν ξέρω αν τους άρεσε πολύ η ιδέα. Η Αλεξάνδρα είναι περισσότερο από δέκα χρόνια μεγαλύτερη μου και από όσο μπορώ να κρίνω πρέπει να την περιτριγυρνούν οι άνδρες εδώ. Εκείνη όμως δεν δείχνει ενδιαφέρον. Την βοηθούσα κατά τη διάρκεια της γιορτής χωρίς να καταλάβει κανείς κάτι. Προηγουμένως μου είχαν αφαιρέσει το κολάρο. Όταν έφυγε και ο τελευταίος τα πράγματα άλλαξαν.

«Γδύσου και φόρεσε το κολάρο σου» μου είπε ο Αφέντης με το που έκλεισε τη πόρτα και φαίνονταν νευρικός. Το έκανα αμέσως. Η Αλεξάνδρα μου πέρασε το κολάρο στο λαιμό και για πρώτη φορά με χαστούκισε και χαστούκισε πολύ δυνατά. Έβαλα τα κλάματα όχι από το πόνο, αλλά δεν ήξερα τι είχα κάνει λάθος. Νόμιζα τα είχα κάνει όλα σωστά. Καθάρισα όλο το σπίτι και το επανέφερα όπως ήταν. Ο Αφέντης ξάπλωσε. Η αδερφή του με επέβλεπε όλη την ώρα, μου έριξε και μερικά χαστούκια. Πραγματικά ήταν σαν να είχε πατήσει διακόπτη.

Ο Αφέντης ξύπνησε και με έβαλε στα 4 στον καναπέ και με πήρε σκληρά μπροστά στην αδερφή του. Δεν ήταν πως δεν με πηδούσε έτσι, αλλά ένιωσα πρώτη φορά ντροπή. Και ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι μου άρεσε η Αλεξάνδρα. Αυτό το χαν καταλάβει και οι δύο.

«Σου αρέσει η αδερφή μου;»
    «Μάλιστα Κύριε» του είπα κι εκείνος με άρπαξε από το μαλλί και με πήγε στο τοίχο. Με έδεσε σε κάτι κρίκους που είχε εκεί. Πήρε από ένα συρτάρι ένα μακρύ σαν μαστίγιο, με χοντρή λουρίδα. Με έκανε να κλαίω. Με φίμωσε με ένα πανί και μου έκανε ένα από τα πιο σκληρά μαστιγώματα της ζωής μου. Έκλαιγα, έτρεμα από τον πόνο. Η Αλεξάνδρα ήρθε δίπλα μου, με άγγιξε. Με φίλησε.

«Γρεγκ ρίχτου κι άλλο..»