Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μουσική στα αυτιά της sub όταν κάνετε session μαζί της

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος centcool, στις 16 Οκτωβρίου 2017.

  1. centcool

    centcool Guest

    Σκηνικό :

    - Μαντήλι στα μάτια ώστε να μην βλέπει
    - Ακουστικά στα αυτιά ώστε να είναι αποσυνδεδεμένη και απο το ακουστικό κομμάτι

    Λειτουργεί μόνο το απτικό υποσύστημα (αφής) και φυσικά τα αισθητήρια πόνου & ευχαρίστησης της.

    Εντάξει στο μαντήλι τα πράγματα είναι απλά ως προς την επιλογή. Μένει το τι θα ακούει.
    Μερικές φορές είναι καλό να ακούει μουσική παρότρυνσης σε κορύφωση (και σε σχέση με αυτά που υπομένει στο υπόλοιπο αισθητηριακό κομμάτι).
    Όπως ένα workout play-list.

    Μερικές φορές ένα πιο αισθησιακό, ή BDSM-ικό playlist.

    To νήμα δεν έχει σκοπό να γίνει άλλο ένα music νήμα με παράθεση videaκια απο youtube, αλλά να εστιάσει στην τεχνική την ίδια, δηλ. της αφαίρεσης ασθητηρίων με σκοπό την κορύφωση των άλλων που παραμένουν.

    Για πείτε...
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Προσωπικά θα εστίαζα σε πιο creepy κατάσταση και θα της έβαζα να ακούσει με κάπως δυνατή ένταση τον ήχο που εκπέμπει εδώ και δεκαετίες ο UVB-76 Ρώσικος στρατιωτικός αριθμητικός ραδιοσταθμός.

    Ακόμη και αν δεν θα ξαναδεχόταν να ξανακάνει κάτι τέτοιο μαζί μου θα άξιζε τον κόπο.



    Επιπρόσθετα, και κάτι που να μυρίζει έντονα σε καμένο καλώδιο κοντά στην μύτη για αποκοπή και από την αίσθηση της μυρωδιάς.
     
  3. Janine

    Janine Regular Member

    Αναφέρεστε μόνο στις γυναίκες υ ή να κάνω μια προσπάθεια και για άνδρες υ;  

    Δεν το έχω δοκιμάσει σε τέτοιο βαθμό, αλλά με ενδιέφερε πάντα το παιχνίδι των αισθήσεων. Η μουσική που θα επέλεγα ποικίλει ανάλογα με το άτομο και αυτό που θέλω να επιτύχω στη σκηνή. Για πιο έντονους ρυθμούς θα προτιμούσα κάτι με δυνατά μπάσα ή ηλεκτρονική με επαναλαμβανόμενο beat ή trance (κάτι ήξεραν στα rave parties). Για πιο sensual θα προτιμούσα κάτι μελωδικό, κλασσική ή κάποιο soundtrack ή κέλτικη μουσική ή μουσική σχετική με το tantra (αν και δεν ασχολούμαι με το ταντρικό σεξ).

    Θεωρώ σημαντικά τα εξής:
    -Να είναι ένα είδος μουσικής που θα μπορούσε να ακούσει ο υ κι από μόνος του (ακόμα κι αν δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις του), ώστε να του θυμίζει τη σκηνή και μετά το τέλος της, απλά και μόνο βάζοντας να ακούσει ένα κομμάτι.
    -Να είναι ορχηστρική για να μην αποσπάται η προσοχή του από τους στίχους -αν έχει στίχους να είναι απλοί και επαναλαμβανόμενοι, περισσότερο με χρήση της φωνής ως μουσικό όργανο παρά για αφήγηση μιας ιστορίας και σε γλώσσα που δεν γνωρίζει.
    -Να μην είναι εντελώς χαλαρωτική, εκτός κι αν αυτός είναι ο στόχος της σκηνής.

    Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, είναι η χρήση ωτοασπίδων σε σημείο ώστε να αποκοπεί από τους ήχους. Η σιωπή είναι πολλές φορές πιο δυνατή από κάθε μουσική, ικανή να δημιουργήσει μια αίσθηση εγκλωβισμού μέσα στο μυαλό.

    Για την όσφρηση θα προτιμούσα αιθέρια έλαια και σε πιο ακραίο play, ταυτόχρονα δέσιμο ακινητοποίησης και φίμωτρο.

    @AuroraBorealis Ο ήχος που προτείνετε είναι ενδιαφέρων αλλά ...καμένο καλώδιο;! Καλά θα το μυρίζει αυτή, αλλά θα το μυρίζετε και εσείς...
     
    Last edited: 18 Οκτωβρίου 2017
  4. Brand

    Brand The Most Successful Delete

    Θα διαφωνήσω με την ιδέα. Όχι επειδή αποκλείεται η ακουστική επαφή με το περιβάλλον, αυτό δεν είναι πρόβλημα καθόλου. Αντιθέτως, ο παροπλισμός της ακοής οδηγεί υποχρεωτικά σε στην εστίαση στις λοιπές αισθήσεις, όπως ήδη σημειώθηκε ουσιαστικά πιο πάνω.

    Η διαφωνία μου προκύπτει σε άλλο επίπεδο. Η μουσική που συνοδεύει οποιαδήποτε δραστηριότητα, από την άσκηση και το χορό, έως τον πόλεμο και τα καταναγκαστικά έργα, δίνει πάνω από όλα ρυθμό. Στην περίπτωσή μας, δίνει ρυθμό στην εμπειρία. Όχι όμως όταν ένας εκ των δύο έχει τη δυνατότητα να ακούσει και να συντονιστεί στη μουσική. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι και ο D/M ακούει την ίδια μουσική με ακουστικά, είναι δύσκολο να παίζει η ίδια νότα αυτιά και των δύο ταυτόχρονα, δύσκολο να επιτευχθεί σε τεχνικό επίπεδο δηλαδή.

    Γιατί κόπτομαι τόσο για το συντονισμό; Θα μπορούσα να αναφερθώ αλληγορικά σε συντονισμό και γέφυρες, αλλά δεν χρειάζεται κάτι τόσο δραματικό. Ο ρυθμός, στην περίπτωση του sub, δημιουργεί προσδοκίες, ακριβώς επειδή είναι φυσικό όλα όσα συμβαίνουν να πατούν σε αυτόν. Οι συγκεκριμένες προσδοκίες επιτρέπουν όμως στον D/M να παίξει με αυτές ακριβώς. Κανείς δεν χάνει το ρυθμό του, υπάρχει πρώτη και δεύτερη φωνή όμως. Ο συνδυασμός αυτών των φωνών δεν είναι εύκολος, αλλά όποιος έχει ακούσει επιτυχημένο παράδειγμα, αντιλαμβάνεται πιστεύω, έστω και θεωρητικά, την αξία της επιτυχίας αυτής.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Είναι μία μυρωδιά που συνήθως είναι συνδυασμένη με την εικόνα ενός επερχόμενου κακού συμβάντος χωρίς να είναι απωθητική με την έννοια που είναι η μυρωδιά σκουπιδιών ή αποπνικτική όπως η μυρωδιά του σκόρδου και των περισσότερων αρωμάτων της prada.

    Επιπροσθέτως, μία καλή προοπτική είναι το καλώδιο να περιλουστεί με ασετόν ή διαλυτικό χρωμάτων το οποίο πέρα από τον έντονο συνδυασμό των μυρωδιών θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαστούρα και η υποτακτική να ονειρεύεται ότι είναι ροζ πόνυ δεμένο σε έλκηθρο που τρέχει στα σύννεφα και το καμτσικώνουν για να πάει πιο γρήγορα.


    Μου είναι προσφιλής δεν έχω θέμα, τέτοιες καταστάσεις μου είναι πολύ συχνές και στην δουλειά μου και στο μεγαλύτερο μέρος των χόμπι μου.

    Ωστόσο ένα κομμάτι καλώδιο, ειδικά ένα πολύκλωνο που από μέσα του έχουν περάσει αγέρωχα τρεις φορές τα αμπέρ των προδιαγραφών του, θα μυρίζει για πάντα καμένο καλώδιο όσο το έχεις κοντά στην μύτη σου χωρίς η μυρωδιά του να διαχέεται στον χώρο.
     
  6. libra

    libra Regular Member

    Ταξιαρχε!! Ομολογω πως με ξαφνιαζετε!!
     
  7. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν θεωρώ συνετή, για να το θέσω κομψά, τη χρήση οποιασδήποτε ουσίας μπορεί να οδηγήσει σε μαστούρα κατά τη διάρκεια σκηνής, πόσο μάλλον αν μιλάμε για παιχνίδι σύγχυσης ή αφαίρεσης των αισθήσεων.
    Ειρήσθω εν παρόδω, εσείς μπορεί να φαντάζεστε ότι η υ σας θα ονειρεύεται ότι είναι ροζ πόνυ και θα περνάει φίνα, εγώ όμως μπορώ να σας πω θετικά ότι τίποτα δεν εγγυάται ότι η υ σας θα πάει "καλό" ταξίδι κι όχι "κακό", όπως χαρακτηρίζονται οι διαφορετικές συνέπειες που μπορούν να προκληθούν από τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τυχόν μαστούρα θα διαστρεβλώσει επικίνδυνα την αντίληψή της.

    Ως προς το καμένο καλώδιο, περί ορέξεως ουδείς λόγος.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Και θα πρέπει να ήταν και μεγάλη η έκπληξη κρίνοντας από το διπλό quote!


    Και εγώ το ίδιο θεωρώ, χαριτολογώντας το είπα, συν το ότι οι συγκεκριμένες ουσίες, που δεν είναι ψυχοτρόπες, από ότι ακούω κάνουν άσχημη μαστούρα με δυσάρεστες επιπτώσεις συνήθως όπως πονοκέφαλοι και ζαλάδες για πολύ ώρα.
     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    Κάθε ουσία που μπορεί να παρέμβει στο κεντρικό νευρικό σύστημα και να επηρεάσει την λειτουργία του εγκεφάλου, μεταβάλλοντας τη διάθεση, την αντίληψη, τη συνείδηση ή/και τη γνωστική λειτουργία θεωρείται ότι ανήκει στις ψυχοτρόπες ουσίες. Τα πτητικά υγρά, όπως οι κόλλα και οι διαλύτες (ασετόν, διαλυτικό υγρό κ.λπ.), η χρήση των οποίων γίνεται μέσω των αναθυμιάσεων, εντάσσονται σ' αυτή την κατηγορία, χρησιμοποιούνται μάλιστα συχνά ως υποκατάστατα από χρήστες ναρκωτικών που δεν μπορούν για διάφορους λόγους να βρουν τη δόση τους. Είναι αδιάφορο αν η ουσία είναι νόμιμη ή παράνομη, φυσική ή τεχνητή, αν εκ της παραγωγής/κατασκευής της προορίζεται για ναρκωτικό ή αν χαρακτηρίζεται επισήμως ως τέτοιο. Η τοξικότητα ποικίλει και, εξ όσων γνωρίζω, τέτοιου είδους υγρά είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες για την υγεία τοξικές ουσίες.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θεωρείται από ποιον ?
    Πριν κανα 2,5 χρόνια με αφορμή τούτο το νήμα το είχα ψάξει λίγο και από όσο θυμάμαι υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα με δραστικές που κατατάσσουν κάποιο σκεύασμα ή ουσία στα ψυχοτρόπα.
    Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος, σε αυτή την περίπτωση σας ευχαριστώ για την διόρθωση, όμως σε αυτή την περίπτωση και κρίνοντας από τα συμπτώματα και το μονοξείδιο του άνθρακα θα έπρεπε να θεωρείται ψυχοτρόπο.


    Θεωρούνται καρκινογόνες ουσίες αλλά τι δεν είναι καρκινογόνο στις μέρες μας πέρα από το βανίλα σεξ με προφυλακτικό ?
     
  11. Janine

    Janine Regular Member

    Από την επιστήμη και τη βιβλιογραφία. Σε ό,τι έχω διαβάσει εγώ, οι χημικοί διαλύτες αναφέρονται στις ψυχοτρόπες και μάλιστα όχι στις μαλακές. Η λίστα που έχετε δει πιθανόν να αναφέρεται στις απαγορευμένες εξαρτησιογόνες ουσίες. Οι διαλύτες προφανώς δεν είναι απαγορευμένες ουσίες, αφού η πρωταρχική τους χρήση είναι εντελώς άσχετη με την κατάχρηση ως ψυχοτρόπες ουσίες. Μπορείτε να βρείτε ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε και να επιβεβαιώσετε ό,τι θέλετε με μια απλή έρευνα.


    Αν θεωρείτε ότι τίθεται σύγκριση ανάμεσα σε τοξικούς χημικούς διαλύτες και σε όλα τα άλλα εκτός από το βανίλα σεξ με προφυλακτικό, φυσικά.
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Οφείλω να ομολογήσω ότι έχετε δίκαιο τώρα που το ξαναψάχνω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχα οδηγηθεί σε αντίθετα συμπεράσματα πριν καιρό που το είχα ψάξει πρωταρχικά.


    Αστειευόμουν, once again.
    Θεωρώ ωστόσο ότι κάποια στιγμή ότι δεν έχει κατηγορηθεί ως καρκινογόνο, θα προστεθεί στην λίστα.
    Χθες διάβαζα για το πόσο καρκινογόνο μπορεί να είναι το να κοιμάται κάποιος σε φωτισμένο χώρο.