Μeeting Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Συναντήσεις Μελών' που ξεκίνησε από το μέλος serr, στις 5 Μαρτίου 2006.

 1. serr

  serr Regular Member

  Λοιπόν σε περίληψη. slave0 η αξιολάτρευτος slv_hana επειδή αδυνατεί να παραβρεθεί την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου {26η} ζήτησε αν γίνεται η συνάντηση Μαρτίου να γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου. Εγώ απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα, αν συμφωνήσουν και οι λοιποί εν Χριστώ αδελφοί. Φιλάκια.
   
 2. Master_Spiler

  Master_Spiler Regular Member

  Καλό θα ήταν να μην αλλάξουμε τις ημερομηνίες των συναντήσεών μας για ένα ή δύο άτομα. Από τη στιγμή που ο κύριος όγκος των συμμετοχών θα είναι ο ίδιος, δε βλέπω το λόγω να αλλάξει η ημερομηνία της συνάντησης.

  Aν συμφωνήσει όμως ο κύριος όγκος των ατόμων τότε γιατί όχι, να τη μεταφέρουμε αυτή τη συνάντηση μια βδομάδα νωρίτερα, αλλά άποψή μου είναι οτι για ένα άτομο δε θα έπρεπε να γίνει. Όπως λένε και στις επιχειρήσεις, 1 = κανένας
   
 3. τασος0

  τασος0 Regular Member

  εμενα δεν με πειραζει οποτε και να γινει
   
 4. slv_hana

  slv_hana New Member

  RE: RE: Μeeting Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη

  Διακρινω καποια δοση κακιας προς το προσωπο μου?Γιατι?
   
 5. Master_Spiler

  Master_Spiler Regular Member

  Βρε hana μου, γιατί να έχω κακία απέναντι στη σκλάβα μου; Είναι κάτι γενικό το οποίο πιστεύω... Όπως είπα καλή μου, αν συμφωνήσει ο κύριος όγκος των μελών που έρχονται στις συναντήσεις κανένα πρόβλημα από μένα, αλλά αφού είναι μια κλεισμένη ημερομηνία και βολεύει τους περισσότερους δε βλέπω το λόγο να γίνει αυτό που ζητάς. Ούτως ή άλλως ξέρεις οτι με τα παιδιά βρισκόμαστε και εκτός συνάντησης για καφέ.
   
 6. serr

  serr Regular Member

  slv_hana οι πέτρες που σε χτυπάνε έρχονται από κοντά.
   
 7. mario

  mario Guest

  Serr, μην ανάβεις φωτιές. Ο Master Spiler κατά τη γνώμη μου, σκέφτεται σύμφωνα με το γενικό συμφέρον και είναι ακριβοδίκαιος, όπως θα πρέπει να είναι ένας σωστός Αφέντης. Σημασία δεν έχει να πάει καλά η συνάντηση ενός μήνα, αλλά, η τελευταία Κυριακή του μήνα να γίνει θεσμός για τις συναντήσεις μας. Θεσμός θα γίνει αν δεν αλλάζει συνεχώς ημερομηνία. hana, νομίζω ότι θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον Αφέντη σου... ;)
   
 8. serr

  serr Regular Member

  Εντάξει ρε φιλαράκι πλάκα κάνω. Μην τα παίρνεις όλα σοβαρά. Θα γεράσεις γρήγορα. Τέτοιες μαλακίες έκανα εγώ και γέρασα γρήγορα.
   
 9. Master_Spiler

  Master_Spiler Regular Member

  Λοιπόν, serr, το τι θα κάνω με τη σκλάβα μου είναι καθαρά δικό μου θέμα, αν θα έρθει σε meeting το αποφασίζω εγώ και κανείς άλλος. Το οτι θέλει να γίνει το meeting νωρίτερα δε με βρίσκει σύμφωνο για τους λόγους που προανέφερε ο mario στο post του. Εμείς πάμε να κάνουμε θεσμό όχι να το σπάσουμε για ένα άτομο.
   
 10. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής . Στεναχωριέμαι που θα στεναχωρήσω τη slv hana και πρέπει ήδη να ξέρει ότι τη συμπαθώ πάρα πολύ , αλλά ... Τι θα γινόταν άν κάποιος άλλος δεν μπορεί κάποια άλλη στιγμή ; Πως θα μπορούσαμε να βρίσκαμε την τέλεια λύση αν την επόμενη φορά 4-5 άτομα δεν συμφωνούσαν ; Είναι πιο έυκολο να βρούμε μία λύση για το πως μπορούμε να βολέψουμε τα άτομα να έρθουν στην ημερομηνία που έχουμε προκαθορίσει παρά να βολέψουμε την ημερομηνία στο πότε μπορούν όλοι . Άλλωστε και τις προηγούμενες φορές κάποιοι δεν μπόρεσαν , αλλάξαμε το χρόνο ; Όχι . Ελπίζω slv-hana να μη στεναχωρηθείς ... Όμορφα να βαδίζετε όλοι.
   
 11. serr

  serr Regular Member

  Λοιπόν Master_Spiler επειδή δεν μου αρέσει να μαλώνω με κανέναν και επειδή τα παίρνεις όλα σοβαρά, αφού αποφασίζεις εσύ τι θα κάνει η σκλάβα σου μην της επιτρέπεις να ανοίγει θέμα αλλαγής της ημερομηνίας της συνάντησής μας. Και πρόσεχε σε παρακαλώ τον τόνο σου όταν απευθύνεσαι σε άλλους. Φιλάκια
   
 12. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Παρεξήγηση δίχως νόημα κανείς από τους δύο δεν ήθελε να θίξει τίποτα , συνεχίζουμε ακάθεκτοι...