Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Να φορέσω στρινγκακι στο μασάζ ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Bigbang1, στις 26 Σεπτεμβρίου 2025 at 19:17.

1. Bigbang1

Bigbang1 New Member

Είμαι άντρας υποτακτικός και γενικά μ αρέσει να φοράω στρινγκακια. Είμαι έξω και θέλω να πάω για ένα μασάζ και φοράω στρινγκακι . Να πάω ή θα δημιουργήσω θέμα στην μασέρ; Τι να κάνω ;

2. tonythegreek

tonythegreek Και Κ. Καργιόλης & καργιολάκι στα χέρια Της.

Αν είναι καμιά κομπλεξική πουριτανή μπορεί και να παρεξηγηθεί.
    Αλλά τι σε νοιάζει, φορά το..γούστο σου καπέλο σου δεν της πέφτει λόγος για το εσώρουχο σου.

Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2025 at 16:20
  3. Venus88

Venus88 I can do it - simple as that...

Να φορεσεις και να το ευχαριστηθεις. Ή πηγαινε απευθειας σε χαμαμ και φορα αυτο το ιχνος εσωρουχου-στρινγκ που σου δινουν ετσι κι αλλιως.

4. Venus88

Ρε παιδια συγνωμη κιολας, αλλα δεν καταλαβαίνω τι συζηταμε. Δηλαδη αν παω εγω ως γυναικα για μασαζ και φοραω στρινγκ ειναι οκ, αλλα το πωπουδακι του αντρα απαγορευεται να φαινεται????
    Επισης, συμφωνω με το απο πανω, κι αν παρεξηγηθει, ξυδακι!

5. Bigbang1

Bigbang1 New Member

Φοβάμαι μην προσβληθεί σεξουαλικα . Ότι την προσβάλλω . Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις .

6. Bigbang1

Bigbang1 New Member

ΔΝ ξέρω γενικά δεν ξέρω κατά πόσο ανοιχτός είναι ο κόσμος

7. Bigbang1

Bigbang1 New Member

Φοβάμαι μην την προσβάλω

8. Venus88

Και ξαναρωταω. Αν πηγαινε μια γυναικα εκει, φιλη σου πχ, και φορουσε στρινγκ, θα σκεφτοσουν το ιδιο? Αν οχι, τοτε δες το ταμπού που εχεις σε σχεση με τα φύλα. Αν ναι, τοτε εσυ μονο μπορεις να αποφασισεις σε τι βαθμο σε νοιαζει η γνωμη των τριτων γενικως, αλλα και τι εσυ θεωρείς προσβολη απεναντι σε τριτους.

9. Bigbang1

Bigbang1 New Member

Οχι δεν θα σκεφτόμουν το ίδιο , εμένα δεν με νοιάζει η γνώμη της απλά φοβάμαι μην θιχτεί μη τον θεωρήσει ως προσβολή αυτό

10. vanessapret

vanessapret Regular Member

Και εγώ θέλω να το κάνω αλλά δεν ξέρεις πως θα το πάρει η άλλη αν είναι σε κάποια κοπέλα που πάω μια φορά και δεν ξαναπάω θα είναι καλύτερα πιστεύω

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor