Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νεαρή Βρετανίδα νεκρή στην Ελβετία, πιθανώς από ερωτικό παιχνίδι που ξέφυγε εκτός ελέγχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 11 Απριλίου 2019.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Νεαρή Βρετανίδα νεκρή στην Ελβετία, πιθανώς από ερωτικό παιχνίδι που ξέφυγε εκτός ελέγχου
    Συνελήφθη ο Γερμανός φίλος της.

    Τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ κάνει η είδηση του θανάτου μιας 22χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου στη νότια Ελβετία.

    Ο 29χρονος Γερμανός φίλος της συνελήφθη και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι ο θάνατός της ήταν το αποτέλεσμα ενός ερωτικού παιχνιδιού που ξέφυγε εκτός ελέγχου. Όπως υπογραμμίζει το BBC, το θύμα δεν κατονομάστηκε επίσημα, ωστόσο σε δημοσιεύματα βρετανικών ταμπλόιντ (The Sun, Daily Mail, Mirror κ.α.) αναφέρεται πως επρόκειτο για την 22χρονη Άννα Φλόρενς Ριντ.

    Σύμφωνα με ελβετικά ΜΜΕ, η 22χρονη έμενε στο Hotel La Palma au Lac στο Μουράλτο του Λοκάρνο, κοντά στη λίμνη Ματζιόρε, με τον φίλο της, ο οποίος ζει στη Ζυρίχη. Βρέθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής, και διερευνώνται οι συνθήκες του θανάτου της. Κάποιοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου δήλωσαν σε ελβετικά ΜΜΕ πως άκουσαν φωνές από το δωμάτιο ζευγαριού τη νύχτα.

    Όπως αναφέρει η The Sun, πελάτες ενημέρωσαν το προσωπικό και απεστάλη άτομο να τους ηρεμήσει, επειδή είχαν ακουστεί φωνές. Ωστόσο, αργότερα κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως ο 29χρονος ομολόγησε πως την είχε σκοτώσει κατά λάθος στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού.

    Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η αυτοψία έδειξε πως η 22χρονη πέθανε από ασφυξία, ωστόσο έφερε μικρά κοψίματα και θλάσεις σε όλο της το σώμα. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες σχετικά με το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

    Πηγή που επικαλείται η The Sun ανέφερε πως το ζευγάρι είχε πάει στο ξενοδοχείο για το σαββατοκύριακο και όλα έμοιαζαν εντάξει, ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο 29χρονος πήγε στη ρεσεψιόν αναστατωμένος και είπε ότι η κοπέλα του δεν ήταν καλά, οπότε κλήθηκε ασθενοφόρο. Οι νοσηλευτές την βρήκαν στο πάτωμα του μπάνιου και έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς αποτέλεσμα.

    www.wepost.gr/νεαρή-βρετανίδα-νεκρή-στην-ελβετία-πι
     
  2. afentisbdsm

    afentisbdsm Regular Member

    Τα session θέλουν προσοχή κυρίως από την πλευρά του κυριαρχικού