Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι Αυτοφοιτοι και οι Αυτοφυτοι. Αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Wolf, στις 7 Φεβρουαρίου 2019.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Disclaimer.
    Το κειμενακι που ακολουθει το εμπνευστηκα απο μια απο τις ατερμονες διαμαχες που εχουμ σχετικα με το D/s και το γιατι και το διοτι. Σε καμια περιπτωση δεν στρεφομαι εναντιων οποιου και οποιας εχει την αποψη του, αλλα σεβομαι και αυτους που τους γυρνανε τα αντερα (οπως και τα δικα μου), οταν βλεπουν αποψεις απο ανθρωπους που προφσανως δεν θελουν και δεν μπορουν να κατανοησουν και τους πιο βασικους ορους του Ευγενους Αθληματος.
    Διατιθεται διπλανη παραλια με κουβαδακια για Οποιον και Οποιαν δεν θελει και δεν αντεχει να το διαβασει. Αποψεις δεκτες.



    Το βασικο προβλημα στον ελληνοφωνο "χωρο" ειναι, οτι οι περισσοτεροι ειναι αυτοφοιτοι (και αυτοφυτοι, αχ τι ωραια η ellinikh glwssa. Like).
    Απο κει ξεκιναμε. Τελεία. Οι περισσοτεροι και περισσοτερες, κατι ειδαν, κατι ακουσαν, κατι ειπε η Κιτσα η κουμπαρα ή ο Μητσος οτι τα βρηκε ολα αυτα στο ιντερνετς. Τα υπολοιπα γνωστα.
    "Αυτοφοιτο". Οχι οτι ειναι κακο, αλλα σκεφτειτε αν γινοναν Γιατροι, Δικηγοροι, Μηχανικοι, Πιλοτοι, μονο διαβαζοντας απο το ιντερνετς. Μηχανισμος ελεγχου και αξιολογησης ?
    Ευχομαι γερα στομαχια σε πτηση Ηρακλειο-Αθηνα, με αυτοφοιτο πιλοτο, που τα διαβασε στο ιντερνετς και φορα.... πως πατανε τα κουμπια και πρωτη φορα τα βλεπει. Και αναβοσβηνουν τα κοκκινα, παναθεμα τα....

    Καποιοι απο εμας/εσας/εκεινους/εκεινες/αυτα, μην παιζουμε με τις λεξεις, εχουν, ειχαν, θα εχουν την τυχη να βγουν και εκτος συνορων. Θα δουν, θα γνωρισουν, ενδεχομενως να "μπουν" και σε αλλες κουλτουρες και νοοτροπιες, και ΙΣΩΣ συναντησουν αλλα μοντελα διαδοσης του Ευγενους Αθληματος, οποτε ναι, εκει υπαρχει ενας μηχανισμος ελεγχου και αξιολογησης. Ειναι σοβαρος ? Ισως. Εικονικος μηχανισμος ειναι και οι διαδικτυακες κοινοτητες. Φορα. Οχι Φόρουμς,λατινικα ο πλυθηντικος ειναι Φόρα. Τωρα, αν εκαστος θεωρει οτι μπορει να το λεει οπως θε, εφ ω εταχθει... Τοξερετε οτι κει εξω υπαρχουν και families, ετσι ?

    Και ποιος ελεγχει τον μηχανισμο ελεγχου και αξιολογησης. Εδω λοιπον ειναι το ζητουμενο. Απο την μια εχεις "αυτοφοιτους" κσι απο την αλλη "αυτοφυτους". ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΑ θα βαλει τα στανταρτς, τις διαδικασιες, την αξιολογηση και προπαντων, τις κοκκινες γραμμες. Μα ο καθενας για τον εαυτο του ! Σας ακουω μεχρι εδω, να στε σιγουροι και σιγουρες και σιγουρα. Καθενας για τον εαυτο του/της. Απο την αλλην ομως υπαρχει και το παρεακι. Η παρεα, οι γνωστοι και φιλοι βρε αδερφε ! Μια χαρα. Αρα αυτο ειναι. Εισαι, ανηκεις "καπου", αρα εισαι οκ. Και μολις φυγεις απ το παρεακι, σε στιγματιζουν σαν "βιαστη". Ουαου.

    Εχετε σκεφτει ποτε, οτι οι ασκουντες το Ευγενες Αθλημα, κινουνται σε παραλληλους κοσμους, σε μη τεμνομενες επιφανειες, με τεραστια στεγανα αναμεσα τους, μονωμενα και αξεπεραστα. Τι κοινες αντιληψεις εχουν οι ασκουντες Κυριαρχια-υποταγη σε μια σταθερη σχεση, με ηδονιστες, που καθε Σ/Κ "παιζουν" το Εξουσια-υποταγη με καποια αλλη ? Διαβαστε εδω τι γραφεται. Εσεις τα γραφετε. (Αχ ellinikos glwssa, love you).

    Η μια αποψη επιβαλλεται με το στανιο στην αλλη, συνεχως σκονταφτουμε σε μεζουρες ποιος την εχει πιο μεγαλη, δραμα, κλαψα και αυλικες ιντριγγες. Αποδεχτειτε οτι δεν εχουν ολοι και ολες τις ιδιες ΑΠΟΨΕΙΣ. Δεν εχουν τις ιδιες ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ. Δεν υπαρχει η ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν χρειαζεται να μαλλιοτραβιεστε, σεβαστειτε την περιχαρακωση των αλλων και ζητηστε να σεβονται και τη δικη σας.

    Εαν θελετε να ειστε Αυτοφοιτοι, για ολους τους λογους που συντελεσαν σε αυτο, ας ειστε τουλαχιστον Αυτοφωτοι. Εχετε την αποψη σας, σεβαστη, μπορει να μην ειναι αρεστη, αλλα ειναι δικη σας. Τιμηστε την. Για να σας τιμησουν και οι αλλοι.

    Εαν θελετε να ειστε Αυτοφυτοι, πολλοι και πολλες ανεβηκαν στο τιμονι και δεν κλαψαμε μονο τον Τιτανικο απο μεγαλειωδεις ανθρωπινες βλακειες, αποδεχτειτε οτι δεν θελουν να υποταχθουν ολοι και ολες στην Αυτοφοιτηση σας. Για πολλους και διαφορους λογους που ξεφευγουν του παροντος.

    Τωρα, αμα θετε απλα να γαμησετε, μην τα διαβαζετε ολα αυτα. Μπερδευεστε. Οπως τυλιγουν σουβλακια σε καθε γειτονια, ετσι θα βρειτε και σεξακι. Χειροπεδιτσες, μασκουλα, αντε κει κανα φτηνο μαστιγιακι απο PVC, νταξ μωρε, το καναμε το BDSM ... Kai se opoion goystarei.

    Ακριβως.

    Κειμενο (c) wolf https://***.com/users/4026063/posts/5456202
     
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Έχεις απόλυτο δίκιο
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Επειδή είχα και έχω την τύχη να συναναστρέφομαι με άτομα που έχουν μάθει το bdsm εκτός Ελλάδος μπορώ να πω ότι απέχει έτη φωτός η αντίληψη του χώρου με τους εγχώριους μαθητές και μετέπειτα διδασκάλους.
     
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Στη χώρα μας συνήθως τα αντιγράφουμε όλα και μετα μαλώνουμε ποιος το αντέγραψε καλύτερα ή χειροτερα.

    Φυσικά ελλείψει πρωτοτυπιας, πηζουμε εσωστρεφως κινουμενοι.

    Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στο BDSM.

    Βέβαια η πρόοδος που έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια είναι τεραστια. Σκεφτείτε ένα 18ρικο που έμπαινε στο χώρο του bdsm το 1988 και σημερα. Σήμερα υπάρχουν πλέον πολλά που μπορεί να δει κανείς που παλιά ήταν όλα 'σπάνιο ειδος'.
    Οπότε προχωράμε παντα μπροστά, έστω και με τις εγχώριες δυσκολιες.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ο παραλληλισμός της συμμετοχής στο "ευγενές άθλημα " με άσκηση Ιατρική/Δικηγορίας κλπ είναι άστοχος.

    Κατά τα άλλα εδώ είναι απλά ένα forum και που στόχος του είναι να προσφέρει μια πλατφόρμα συζήτησης σε ένα αντικείμενο κοινού ενδιαφέροντος και έχει τις ίδιες δυνατότητες και μοιράζεται τις ίδιες αδυναμίες με κάθε άλλο forum.

    Οι παραστάσεις που κουβαλάει ο καθένας έχουν τόση αξία όσο τα περιεχόμενα του κεφαλιού του, το αν τις έχει αποκτήσει στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό έχει ελάχιστη σημασία αν αδυνατεί να τις αξιοποιήσει.
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2019
  6. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Εγώ δεν ξέρω απ'αυτά τα ξενικά που λέτε είμαι του ελληνικού ρεπερτορίου  
    Αλλά ήρθα μόνο για αυτό
    αχ τι ωραια η ellinikh glwssa. Like
    Λικέ λοιπόν  
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πολυ σωστα. Δεν παραλληλισα την συμμετοχη στο Ευγενες Αθλημα. Χρησιμοποιησα αλλο ρημα. Μιλησα για την εκμαθηση, που οπως και η Ιατρικη, η Νομικη, η Μηχανολογια αλλα ακομα και η Τεχνη του Πιλοτου, χρειαζονται και θεωρητικη μελετη και πρακτικη ασκηση αλλα και εμβαθυνση με τον χρονο. Μονοδιαστατα δι αλληλογραφιας, κανεναν απο αυτα δεν πετυχαινει.

    Εδω η ακριβης μου φραση : ""Αυτοφοιτο". Οχι οτι ειναι κακο, αλλα σκεφτειτε αν γινοναν Γιατροι, Δικηγοροι, Μηχανικοι, Πιλοτοι, μονο διαβαζοντας απο το ιντερνετς. Μηχανισμος ελεγχου και αξιολογησης ?

    Συμφωνω απολυτα. Οσο ευχαριστο μπορει να ειναι στην πραγματικη ανταλλαγη αποψεων, αλλο τοσο δυσαρεστο μπορει να γινει. Τα εχουμε ξαναζησει.

    Πιθανοτατα, η δωρεαν μορφωση να ειναι και εντελως τσαμπα.
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Το ίντερνετ δεν σε κάνει μηχανικό ( μιας και βλέπω και εδώ και σε άλλο νήμα, μια προτίμηση που εκφράζεις, για τους μηχανικούς ) αλλά σου έχω νέα, ούτε οι σπουδές σε κάνουν. Όχι φίλε μου μη βιάζεσαι δε θα σου πω ότι σε κάνει η οικοδομή. Μηχανικό σε κάνει η τριβή που βουτιέται στη γνώση που έχεις αποκτήσει και τότε κατανοείς με συνέπεια, το κοινό μέτωπο αλλά και τα κενά συνάφειας, ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη.

    Με λίγα λόγια, κάτι άκουσαμε, κάτι διαβάσαμε, κάτι ξεπατικώσαμε και τελικά το πιπιλίσαμε και κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό μας μέσα κατανοήσαμε μια εικόνα που πλάσαμε. Και μετά έρχεται η στιγμή που για πρώτη φορά πιάνεις στα χέρια σου φλόγκερ.Περνάει ο καιρός και το 'χεις πιάσει πολλές φορές, έχεις βρει τη λαβή σου, έχεις βρει την τροχιά σου, αλλά εκεί ακόμα δεν αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τις θεωρίες που μελετούσες. Μια μυθική στιγμή σηματοδοτεί την πρώτη σου φορά και τότε κάποια χάνονται, άλλα μένουν. Όμως ακόμα τα βλέπεις κάπως θολά. Κι ύστερα οι φορές πολλαπλασιάζονται κι αρχίζεις ν' αποκτάς αντίληψη.

    Αυτόφοιτοι είμαστε όλοι και αυτόφυτοι μπορούμε να γίνουμε, ή ... όχι.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    βαρύνουσα γνώμη επί της συγκεκριμένης εξειδίκευσης έχουν οι τελειόφυτοι.

     
     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Όσον αφορά το αρχικό ποστ στο σύνολό του, συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του @Arioch.

    Το μόνο που θα σχολιάσω είναι η εξής παράγραφος:

    Αναφερόμενος πάντα στο ελλαδιστάν (που είμαστε τόσο ούγκανοι και ημιμαθείς), προφανώς και δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει ποτέ μηχανισμός ελέγχου (και αξιολόγησης; δλδ σύγκρισης, βαθμολόγησης και επιλογής; ) στο τι θέλει και κάνει ο καθένας.

    Εδώ επίσης, (στην τόσο μίζερη και θλιβερή πραγματικότητα του ελλαδιστάν), δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν πρόκειται εις τον αιώνα τον άπαντα να υπάρξει ένα παρεάκι. Αντιθέτως.
    Υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όλο και περισσότερες μικρές ή μεγαλύτερες ᾽᾽παρέες᾽᾽, που στην πλειονότητά τους είναι τσακωμένες μεταξύ τους και διαφωνούν σε όλα.
    Είναι αδύνατον λοιπόν κάποιος να ᾽᾽στιγματιστεί᾽᾽ από κουβέντες της μιας ή της άλλης παρέας ως ᾽᾽βιαστής᾽᾽, ᾽᾽απατεώνας᾽᾽ ή κάτι άλλο.

    Από κει και πέρα, ο καθένας επιλέγει τις σχέσεις του, τις παρέες του, τα άτομα που θέλει να συναναστρέφεται, κλπ. Και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη των επιλογών του. Δεν χρειάζεται άγχος  


    Ps: ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΤΕ (που λένε και οι φοιτητές που παλεύουν να γίνουν απόφοιτοι κάποια μέρα.
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Και έρχομαι και ρωτάω (σαν την π@@@α εκεί που δεν την σπέρνουν ,γιατι ξέρω ότι αυτό θα πείτε)....
    Ρωτάω λοιπόν εμείς που λειτουργούμε αυτόνομοι χωρίς καμία παρέμβαση από "παρέες" σαν απλοί αναγνώστες γιατί να το υποστούμε όλο αυτό που παίζει εδώ και 3-4 μέρες τώρα ;
    Οποίο νήμα και αν παίζει στην επιφάνεια είναι για το ίδιο θέμα .
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    λαμβάνει χώρα κατά καιρούς μιά (κάποτε εναγώνια) προσπάθεια προώθησης της εικαζόμενης πραμάτειας όποιου (νοιώθει να) χρειάζεται προβολή.
    δεν είναι κακό.
    είναι διασκεδαστικό.
    παρ' οτι η γκρίνια μπορεί να ενοχλεί, είναι διαφωτιστική. είναι ένας τρόπος να γνωριζόμαστε.

    τι πειράζει;