Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι δικές μου εμπειρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος spankslut, στις 22 Ιανουαρίου 2019.

  1. spankslut

    spankslut New Member

    Σαν καινούρια εδώ και στον χώρο του bdsm γενικότερα, σκέφτηκα να μοιραστώ, υπό την καθοδήγηση του Κυρίου μου (to be) φυσικά, δύο βιωματικές ιστορίες. Σκοπός είναι η συζητήση και ανταλλαγή απόψεων με άλλα μέλη της κοινότητας που έχουν το ίδιο status με μένα (submissives, slaves, bottoms).

    Η πρώτη επαφή που είχα ήταν μέσω spanking, όπου και κατάλαβα ότι ο πόνος, σε συνδυασμό με τον έλεγχο, με εξιτάρει κι είναι κάτι που θέλω να νιώθω στις σεξουαλικές μου περιπτύξεις. Ήταν βράδυ Νοεμβρίου κι ήμουν μαζί του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, όπου έσκυψα προς το μέρος του για πεολειχία κι αυτός με τράβηξε πάνω από τα πόδια του και σφαλιάρισε τα οπίσθιά μου. Με ξάφνιασε αυτή η κίνηση κι ένιωσα να καίγομαι στο σημείο που με χτύπησε η παλάμη του, βόγγηξα και μετά ένιωσα πάλι το ίδιο χτύπημα. Δε διαμαρτυρήθηκα γι'αυτή του την πρωτοβουλία, ίσα ίσα μπορώ να πω ότι με καύλωσε απίστευτα. Τούρλωσα τα οπίσθιά μου για να τον διευκολύνω και το έκανε πιο δυνατά τραβόντας μου τα μαλλιά τώρα. Ένιωσα να υγραίνομαι στη στιγμή. Με ρώτησε άμα ήθελα να σταματήσει και χωρίς να σκεφτώ είπα όχι, κι άλλο, πιο δυνατά. Το έκανε ούτε γω θυμάμαι πόσες φορές, τουλάχιστον 20, κάποιες στο ίδιο σημείο ξανά και ξανά κι άρχισα να πονάω πολύ, αλλά μού άρεσε. Μετά δε χρειάστηκα πολλή δουλειά με χάδια και δάχτυλα για να τελειώσω. Όταν γύρισα σπίτι, είδα ότι μού είχε αφήσει σημάδια κι ένιωσα ωραία με τον εαυτό μου που άντεξα κάτι τέτοιο και το απόλαυσα και φυσικά ικανοποίησα κι αυτόν. Από τότε τού το ζητούσα όποτε βρισκόμασταν.

    Μία άλλη εμπειρία που είχα ήταν με έναν έμπειρο Κ με τον οποίο είχαμε επικοινωνία μέσω ίντερνετ. Αφού μού είχε εξηγήσει κάποια βασικά πράγματα για τη σχέση Κυρίαρχου - υπό, ένα βράδυ με διέταξε να πάρω δύο μανταλάκια και το έκανα. Μέσω βιντεοκλήσης μού είπε να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα και μού εξήγησε και το γιατί, να βγάλω όλα μου τα ρούχα και να κάτσω στο πάτωμα σε στάση υποταγής, με ανοιχτές παλάμες κλπ τα ξέρετε. Έπειτα, μού ζήτησε βάλω τα μανταλάκια στις ρώγες μου και να συγκεντρωθώ στον πόνο για να τον μετατρέψω σε καύλα. Φυσικά δεν κατάφερα να κάνω το δεύτερο και μού είπε ότι είναι απόλυτα νορμάλ. Μετά από 10 λεπτά μού ζήτησε να βγάλω με προσοχή τα μανταλάκια και να τού πω πως νιώθω, ένιωσα μία κάποια ευφορία θα έλεγα κι έναν περίεργο ερεθισμό που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια.

    Με συγχωρείτε για το μεγάλο κείμενο, ξεφεύγω καμιά φορά, θα ήθελα πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας επί του θέματος και φυσικά κάποιες δικές σας πρώτες εμπειρίες. Είμαι δω για συζήτηση. Ευχαριστώ όσους το διάβασαν  
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Καλώς μας ήρθες μικρή !
     
  3. spankslut

    spankslut New Member

    Σε ευχαριστώ blonde mermaid
     
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Σε εξέλιξε περαιτέρω ο δεύτερος Κ;
     
  5. spankslut

    spankslut New Member

    Μού ανέθεσε δύο ακόμα τασκς μετά από αυτό, αλλά όχι διακόπηκε η επικοινωνία μας σύντομα
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Καταλαβα.
     
  7. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Μια χαρά.. καλή αρχη..  
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Είναι υπέροχο που ανηκεις.
     
  9. Ωραιο κειμενο!