Οργάνωση συναντήσεων στην Αθήνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Συναντήσεις Μελών' που ξεκίνησε από το μέλος wicked_greg, στις 3 Απριλίου 2006.

 1. wicked_greg

  wicked_greg New Member

  Αν και μέλος για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα έχω παρατηρήσει (και διορθώστε με αν σφάλω) μικρή κινητικότητα στη διοργάνωση τακτών συναντήσεων κυρίως για τους διαμένοντες εν Αθήναις, κοινώς "too much yada, yada........."

  Χωρίς καθόλου επικριτική διάθεση για τους πολυγραφότατους, οι οποίοι συνεισφέρουν τα μέγιστα στην κοινότητα, οι "live" συνευρέσεις ίσως κάνουν το site ακόμα πιο......live.

  Δεν έχω στο μυαλό μου συναντήσεις για "καμάκι" (αν και ο καθένας είναι ελευθέρος να πράξει όπως ο ίδιος κρίνει) αλλά για ένα "get together" με ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με κέφι και άνεση μεταξύ ατόμων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αλλά ίσως προέρχονται από διάφορα "backgrounds".

  Είμαι ανοικτός σε ιδέες / προτάσεις και ελπίζω να μη χρειαστεί να γιορτάσουμε το εκατοστό post αυτού του thread πριν βρεθούμε.
   
 2. john_slave96

  john_slave96 Regular Member

  Εγώ μέσα είμαι να σε βοηθήσω. Μια ιδέα σε ένα σχετικά ήσυχο καφέ, με μουσική, αλλά όχι πολύ δυνατά. Μια άλλη είναι να βρεθούμε μια παρέα που θα είναι ο πηρύνας για να δημιουργηθεί τελικά ένας σταθερός κύκλος. Αν θες ή θέλετε κάποιοι να βρεθούμε (τώρα οι μέρες είναι ωραίες) να ανοίξουμε ένα άλλο thread εδώ για να κάνουμε κάτι. Ας είμαστε λίγα άτομα στην αρχή, αυτό δε μας πειράζει. Περιμένω τις απόψεις σου/σας.
   
 3. sharkhunter

  sharkhunter New Member

  Τι θα λεγατε να ξανασυναντιομασταν το Σαββατο 15 Απριλιου στο bar Mosquito, εκει που ειχε γινει και η προηγουμενη συναντηση;Και πανω απο ολα συμφωνειτε για τις 15 Απριλιου;
   
 4. john_slave96

  john_slave96 Regular Member

  Εγώ συμφωνώ. Να είναι όμως και κάποιος καλός κόσμος. Θα ήθελα πολύ την carissa, την anasia, τον photographer, τον Maley, την Sm Art lady, την tender lilly, τον pilote, τον Χαινριχ, την Astarty και τους άλλους που δεν θυμάμαι (η ηλικία βλέπετε) και που περάσαμε καλά τις προηγούμενες φορές. Να ανεβάσουμε ξεχωριστό thread; Τι λέτε;
   
 5. wicked_greg

  wicked_greg New Member

  RE: RE: Οργάνωση συναντήσεων στην Αθήνα

  My dear SM_Art_lady, although I have not met you, it looks like you are a must for a gathering to happen - will you make the honour to this community?

  What about the moderators ?

  Νομίζω ότι είναι ώρα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να τα πούν από κοντά σε ένα μπαράκι (πριν τις επόμενες απόκριες) με μουσική, ποτό, και διάθεση για "bdsm chat" - άιντε !!!!
   
 6. john_slave96

  john_slave96 Regular Member

  Να το κανονίσουμε
   
 7. john_slave96

  john_slave96 Regular Member

  Θα πρότεινα Sweet Distress να κάνετε ένα συγκεκριμένο thread για να τύχει της δημοσιότητας που πρέπει για να πετύχει. Αν θέλετε να το κάνετε επιδή εγώ δεν έχω χρόνο αυτή την εποχή. Πάντως θα είμαι εκεί.
   
 8. Mα κανονίστηκε ήδη για τις 15 Απριλίου στο Mosquito από την Sm_Art_Lady νομίζω.
   
 9. john_slave96

  john_slave96 Regular Member

  δεν το πρόσεξα γιατί ήμουν εκτός. Θα είμαι εκεί. Θα προσπαθήσω να φέρω και μια καινούργια Αφέντρα (η οποία δεν έχει μπει σε αυτή την κοινότητα), αλλά είμαι σκλάβος της.