Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Δάσκαλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 1 Ιουνίου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Χτύπησα το κουδούνι της εξώπορτας του.. Ήμουν τόσο φοβισμένος.. Αποφάσισα να έρθω.. Να τολμήσω αυτό που κυρίευε το μυαλό μου για χρόνια..

Γιατί με Εκείνον;;

Αυτή η σκέψη με κυρίευε τα προηγούμενα βράδια.. Γιατί; Δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, μόνο ότι μ' έκανε να αισθάνομαι ασφαλής και φοβισμένος.. Μου έλεγε ακριβώς τι ήθελε, ήθελε όλα αυτά που δεν τολμούσα να παραδεχθώ..

Μεγαλύτερος μου, σχεδόν είκοσι χρόνια, ίσως και περισσότερα.. Έμπειρος... και στην ζωή.. και με τους σκλάβους..

Ήταν σαφής,

θα έρθεις σπίτι μου, θα εκπληρώθουν όλα τα θέλω σου..

Όχι άλλες συζητήσεις.. Όχι άλλες ματαιώσεις της τελευταίας στιγμής...

θα τιμωρηθείς για όλες τις φορές που εξαφανίστηκες, πολύ και σκληρά..

Σίγουρος στο λόγο του, κρύα, κοφτή και αυστηρή η φωνή του από το τηλέφωνο.. Έτρεμα μόνο στην σκέψη..

Έτρεμα από πόθο..

Η πόρτα άνοιξε.. Τον αντίκρυσα για πρώτη φορά κόντεψα να τα χάσω.. Έριξα το βλέμμα μου στο πάτωμα..

Πέρασε..

Στεκόμουν μπροστά του, αμίλητος.. Με κοίταζε.. Χαμογελούσε..

Μη βάλεις ακόμα τα κλάματα, όχι έτσι..

Η ίδια αυστηρή, κρύα, σκληρή φωνή.. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν δίπλα μου..

Ένιωθα χαμένος αλλά και παραδομένος.. Τα πόδια μου είχαν σφηνωθεί στο πάτωμα..

Έχω κάποια τηλεφωνήματα να κάνω, όταν γυρίσω θέλω να είσαι γυμνός

Δεν είπα μάλιστα, δεν είπα τίποτα, η κίνηση του κεφαλιού μου άφηνε να εννοηθεί ότι κατάλαβα..

Άκουγα τα βήματά του, ενώ απομακρύνονταν..

Έβγαλα τα ρούχα μου.. Τα δίπλωσα και τ' άφησα σε μία καρέκλά παραδίπλα.. Στάθηκα όρθιος όπως πριν..

Να γονατίσω σκέφτηκα.. Όχι.. δεν έχω τέτοια εντολή..

Άκουγα την φωνή του.. μιλούσε.. δεν καταλάβαινα για ποιά θέματα έλεγε... Μόνο άκουσα το τηλέφωνο να κλείνει..

Ησυχία..

Πέρασαν λίγα λεπτά και μου φάνηκε σαν να ήταν αιώνας..

Άκουσα βήματα.. Ήρθε στο δωμάτιο που μ΄ είχε αφήσει νωρίτερα..

Γυμνός.. Στο ένα χέρι κρατούσε μία βίτσα και στο άλλο ένα μαστίγιο, όχι πολύ μακρύ.. καφέ.. μιας ουράς.. Τρόμαξα στη θέα του μαστιγίου..

Με πλησίασε, αμίλητος.. Ερεθισμένος.. Άρχισε και το δικό μου σώμα ν' ανταποκρίνεται..

Έλα

Τον πλησίασα, στον καναπέ.. Ένας γωνιακός καναπές από αυτούς που γίνονται κρεβάτι.. Ήταν ανοιχτό..

Από τα πλαινά του σίδερα κρέμονταν χειροπέδες.. με έβαλε να ξαπλώσω εκεί μπρούμυτα.. ασφάλισε τα χέρια μου..

και στην συνέχεια τα πόδια μου.. Το μαρτύριο μόλις άρχιζε

Πήρε την βίτσα του και άρχισε να χτυπάει τα οπίσθια μου.. Με πάρα πολύ δύναμη.. Ο ήχος της βίτσα.. Η ανάσα του άνδρα.. του βασανιστή μου.. Το χτύπημα.. Η κραυγή πόνου που ξεχείλιζε από το στόμα μου.. Σύνθεταν τον καμβά της στιγμής.. Η βίτσα πονούσε πάρα πολύ.. Συνέχιζε να με χτυπά.. δυνατά.. με ρυθμό.. Δάκρυα, αλμυρά κυλούσαν στο πρόσωπό μου.. Σταματούσε.. Να πάρω ανάσα.. Να πάρει ανάσα.. να θαυμάσει το έργο του.. Ήταν απόλυτα ερεθισμένος.. κι εγώ απόλυτα χαμένος.. παραδομένος.. Συνέχισε..

Πιο δυνατά από πριν.. πολύ πιο δυνατά.. πιο έντονα.. πιο γρήγορα.. Χάθηκα.. Δεν σκεφτόμουν.. Μόνο απολάμβανα τα δικά του δυνατά χτυπήματα που μου χάριζε.

Σταμάτησε..

Άνοιξε το στόμα σου, χωρίς ντροπή, θέλω να στο γαμήσω δυνατά..

Δεν είχα επιλογή.. Δεν ήθελα να του πω όχι, ήθελα απλά να τον ευχαριστήσω.. Ίσως το ήθελα κι εγώ να συμβεί έτσι..

Άνοιξα το στόμα μου, ενώ έστρεψα το κεφάλι μου προς το μέρος του.. Δεν βολευόμασταν καλά..

Έλυσε τα χέρια μου.. όχι και τα πόδια μου.. Έδεσε ξανά τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου..

Δεν θέλω να με αγγίζεις.. Θέλω να πνίγεσαι..

Με άρπαξε από το μαλλί και οδήγησε το στόμα μου κατευθείαν σε αυτόν.. Άνοιξα όσο καλύτερα μπορούσα.. Χώραγε με δυσκολία.. Έσπρωχνε.. Προσπάθησα να το σαλιώνω να γλιστρήσει.. Δεν μπορούσα να τον ικανοποιήσω προσπαθούσα..

Βγήκε από το στόμα μου.. Με κοίταζε.. Γεμάτος όρεξη.. Χαμογέλασε.. Έλυσε τα χέρια μου..

Με γύρισε ανάσκελα και ξανα έδεσε τα χέρια μου στα πλαινά.. Ανοιχτά..

Ήρθε από πάνω μου.. Σαν νικητής.. Τα πόδια του γύρω μου.. Το στόμα μου έγινε ο αποδέκτης των ορέξεων του.. Άρχισε με δύναμη.. με πάθος.. Τον γευόμουν.. Με ταπείνωνε και μου άρεσε τόσο πολύ.. Δεν έκανα τίποτα.. Παρά μόνο τον δεχόμουν.. Άργησε.. Άργησε πολύ για να τελειώσει.. Με γέμισε από τα πολύτιμα υγρά του.. Με έπνιξε.. Η ικανοποίηση
    ήταν ζωγραφισμένη στις κινήσεις του.. Έμεινε από πάνω μου.. Μαλακός μέσα στο στόμα μου.. Συνέχιζα να τον γλείφω..

Τώρα είναι η ώρα της τιμωρίας.. Η ώρα της ζώνης..

-
    Ευχαριστώ Κύριε, Μάλιστα Κύριε..

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

οχι δεν θα τρολαρω   

3. ssmaster

ssmaster Regular Member

Παραστατικοτατος κ με τα γκιφ του μαζι

4. folha

folha deja vu