Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Μελλοθάνατος που Βλέπει το Μέλλον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Afrodoxia, στις 30 Αυγούστου 2021.

1. Afrodoxia

Afrodoxia Regular Member

Κατέβαινα αποκαμωμένος μετά τη δουλειά με το μετρό ένα ζεστό απομεσήμερο του Αυγούστου. Προσφάτως η γυναίκα μου με είχε παρατήσει για τον πουτσαρά κουμπάρο μας και ενώ ο συρμός φρενάριζε στην Κατεχάκη μπήκε ένας σωματώδης άνδρας με παραλλαγή κι ενώ ενστικτωδώς παραμέρισα να περάσει, την ίδια στιγμή ένιωσα τη διέγερση της στύσης μου. Φαντάζεστε την ταραχή μου όταν Εκείνος, αναπάντεχα, με ρώτησε που έχω υπηρετήσει.

Με τα πολλά, καταλήξαμε να πάμε για μπύρες στο άδειο Μεταξουργείο!

Στην ηλιοκαμένη πλατεία εκείνος κάθισε στη σκιά. Προηγουμένως με είχε σπρώξει στην καρέκλα κάτω απ’ τον ήλιο. Θα μπορούσα να το ερμηνεύσω σαν μία φιλική σπρωξιά, μόνο που δεν ήμασταν φίλοι…

«Δεν είσαι αρκετά αρσενικό, ρε!», ήταν η μονοκόμματη απάντηση που πήρα ως απάντηση στις εκμυστηρεύσεις μου σχετικά με το ότι η γυναίκα μου το έσκασε με άλλον.

Πήγα να πω κάτι αλλά αντ' αυτού άπλωσα ταπεινωμένος το χέρι μου να πιω μία ακόμα δροσερή γουλιά μπύρας. Εκείνη τη στιγμή προλαβαίνει και μου αρπάζει το ποτήρι από το τραπέζι και χωρίς να προλάβω να καταλάβω τίποτα, είχε θεαματικά φτύσει μέσα του.

Κοιταχτήκαμε μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια. Εκείνος βγήκε νικητής, είχα λυγίσει κάτω απ’ το βλέμμα του. Ένιωσα την στύση μου να απογειώνεται και τη δίψα μου να κορυφώνεται!

Μου είπε να βγάλω την φανέλα, το παντελόνι και τα παπούτσια μου. Δεν κοίταξα καν τριγύρω μου – βρισκόμουν σε μία πύρινη έρημο στο κέντρο της Αθήνας. Μου είπε να πέσω στα γόνατα και να γλύψω τις μπότες του μέχρι να μουσκέψουν.

Μου είπε να τσακιστώ να πάω μέσα στο μαγαζί.

Καθώς διέσχιζα σεινάμενη κουνάμενη με γυμνά πέλματα τις καυτές πλάκες της πλατείας αισθάνθηκα ότι γίνομαι ο λυτρωτής του κόσμου,ο μελλοθάνατος που βλέπει το μέλλον!

Last edited: 30 Αυγούστου 2021