Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο φλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 7 Μαρτίου 2020.

1. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Ήταν αργά. Κοιμόμουν. Καθώς μπήκε στο δωμάτιο έκανε ησυχία να μην με ξυπνήσει αλλά το πάτωμα τον πρόδωσε. Προσπάθησε να απολογηθεί το ίδιο αδέξια με τα βήματά του. Κάθισα. Φόρεσα τη ρόμπα μου και του ζήτησα ένα ποτήρι νερό.
    Έφερε όλη την κανάτα όπως ξέρει οτι μου αρέσει και με σερβίρισε. Είναι πολύ καλός στη περιποίηση με τον τρόπο που μου αρέσει ακριβώς.
    Μου έδωσε το ποτήρι χαμήλωσε τα μάτια και έκανε λίγα βήματα πίσω. Αφού ήπια του είπα να το μαζέψει και να μαφήσει να κοιμηθώ, όπως και έγινε. Ήξερε όμως πως αυτό δεν θα τελείωνε έτσι. Η αγωνία τον έτρωγε.
    Με σκέπασε και καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου ζήτησε για ακόμη μια φορά συγγνώμη και πήγε στο στρώμα του.
    Γύρω στις εφτά το πρωί άκουγα τις αδέξιες κινήσεις του για να μου ετοιμάσει πρωινό στην κουζίνα. Τον φώναξα και του είπα να τα παρατήσει όλα να μου ετοιμάσει το μπάνιο μου και να φύγει από το σπίτι.
    Αφού το ετοίμασε και με ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει ρώτησε και αν μπορεί να φύγει όπως του είχα πει.
    - Ναι, ασφαλώς και θα φύγεις. Θα είσαι πίσω στις δέκα το βράδυ. Ακριβώς. Μόλις μπεις μέσα θα πας κατευθείαν στο μπάνιο, θα γδυθείς και θα πλυθείς καλά. Θα πας γυμνός στο στρώμα σου και θα περιμένεις εκεί μέχρι να σε φωνάξω.
    Χαμήλωσε το βλέμα, κατάλαβε πως κάτι τον περιμένει μου είπε μάλιστα Κυρία και έφυγε.
    ...η αναμονή στο στρώμα του τον τσάκιζε ώσπου με άκουσε να τον καλώ να έρθει στο σαλόνι. Εγώ κι ο φίλος μου πίναμε κρασί μπροστά στο τζάκι. Ο φλου (έτσι τον έλεγα) ήρθε και στάθηκε μπροστά μας με χαμηλωμένα τα μάτια. Σηκώθηκα και μύριζα παντού το σώμα του να δω αν πλύθηκε καλά. Φόρεσα το στραπον και του ζήτησα να το γλύψει καλά. Τον τράβηξα από το αυτί και τον πήγα στο πίσω μέρος του καναπέ. Όρθιος αλλά σκυμμένος. Άνοιξα τα κωλομέρια του και μπήκα μέσα. Απότομα. Άλλωστε αυτό ήταν λίγο μπροστά σαυτό που τον περίμενε.
    Τον πηδούσα λέγοντας του πόσο αδέξιος είναι και απολάμβανα τις επάλξεις του σώματός μου επάνω του. Έκλεισα το μάτι στον φίλο μου να έρθει κοντά μου. Με χάιδεψε και πήγε στην μπροστινή μεριά του καναπέ. Κατέβασε το εσώρουχό του και έφερε τον πούτσο του μπροστά στο στόμα του φλου.
    Πόση απόλαυση να βλέπω τον πέτρινο πούτσου και τα αναψοκοκκινησμένα μάγουλα του φλου. Οπως άνοιξε το στόμα να τον πάρει μέσα του πίεσα το κεφαλι και τον έπνιξε. Ο φλου δάκρυσε, σάλια έτρεξαν από το στόμα του μα συνέχισε να τσιμπουκώνει απολαυστικά τον φίλο μου.
    Λίγο αργότερα χτύπησε το κουδούνι. Ο φίλος μαζεύτηκε και πήγε να ανοίξει.
    - Καλως τον ahmet είπα εγώ καθώς άνοιγα ασταμάτητα την κωλότρυπα του φλου. Έλα.

Ο φλού έκανε μια σπασμωδική κίνηση φόβου αλλά δεν είπε λέξη. Ο ahmet ήρθε δίπλα μου.
    - Έλα του λέω γιατί κουράστηκα να τον γαμάω. Στον έχω έτοιμο.
    Τα μάτια του ahmet γυαλισαν. Εβγαλε έξω τον καυλωμένο πούτσο του και άρχισε να γαμάει τον φλου με τη μία. Βίαια, μέχρι που ήρθε η ώρα να χύσει του σήκωσα το κεφάλι και και γέμισε τον φλου με τα υγρά του.
    Ο ahmet μας ευχαρίστησε για το δώρο που του κάναμε και έφυγε. Καθώς άνοιξε την πόρτα να φύγει στην είσοδο ήταν ένας φίλος που είχαμε καλέσει για να περιποιηθεί τον φλου. Δεν περίμενε. Όπως μπήκε και τον είδε σκυφτό πήγε πίσω του κατευθείαν. Ο φίλος μας λατρευει αντρικά κωλαράκια και το κωλαράκι του φλου αυτή τη στιγμή ήταν δώρο.
    Του άνοιξα τα κωλομέρια και του είπα όρμα. Έται κι έγινε. Άρχισε να τον πηδάει σκληρά. Εγώ έβαλα ένα ποτήρι κρασί και παρακολουθούσα το εξευτελιστικό ξέσκισμα του φλου και την πίπα που ξαναέκανε για δεύτερη φορά στον φίλο μου, αλλά με διέκοψε το κουδούνι. Πηγα να ανοίξω και ήταν οι δύο άστεγοι που δέχθηκαν το κάλεσμα μου να έρθουν να ξεσκίσουν τον φλου. Τους καλοσώρισα και μπήκαν μέσα. Εκείνη την ωρα η κωλοτρυπίδα του φλου γεμισε τα χύσια του φίλου μας και το στόμα τα χύσια του δικού μου φίλου.
    Οι άστεγοι πήραν σειρά. Εβγαλαν τις πούτσες τους έξω και άρχισαν να γαμάνε εν αλλάξ τον φλού και εγώ με τον φίλο μου έκανα απολαυστικό σεξ μπροστα στα μάτια του φλου καθώς γευόταν τον ξέσκισμά του.
    Τον έχυσαν κι οι δυο στα μούτρα και ήπιε για δεύτερη φορά τα χύσια του φίλου μου.
    Έκλαιγε σαν μικρό παιδί μα δεν είπε λέξη. Οι τύποι έφυγαν κι φλου ταπεινωμένος έπεσε στο πάτωμα. Έκλαιγε και τον έστειλα για μπάνιο. Στο δεύτερο μπάνιο εγώ κι ο φίλος μου απολαύσαμε ένα υπέροχο σεξ για δεύτερη φορά και το ντουζ μας. Ο φλου και με ρώτησε αν θέλω κάτι. Όχι του απάντησα. Πήγαινε να κοιμηθείς. Απόψε είδες τι θα πεί ταπείνωση. Αύριο θα νιώσεις τι σημαίνει πόνος. Σε θέλω ξεκούραστο.Κι έγειρε στο στρώμα του. Ταπεινωμένος με δάκρυα και μια ικανοποίηση ταυτόχρονα.
    Καληνύχτα φλου.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Πολύ μου αρέσουν οι ρομαντικές ιστορίες!
    Δάκρυσα απο συγκίνηση  

3. kinvara

Είμαι ρομαντική ψυχή  

4. Nickname

Το είδα  

5. Xtx

Xtx Ούτε καν βανίλια, σκέτος χωνάκης

Το πνεύμα των Χριστουγέννων

6. kinvara

Για τον φλου ήταν σίγουρα.
    Για άλλους ο εφιάλτης του πνεύματος.
    Οπως το βλέπει κανείς!

7. Nickname

Εγώ πάλι, αυτό που κατάλαβα από την ιστορία είναι ότι όποιος χτυπούσε το κουδούνι έμπαινε μέσα, περνούσε ένα χέρι τον φλου για το καλωσόρισες και έφευγε για να πάρει σειρά ο επόμενος.

-Ντριιιν
    -Ποιος είναι;
    -Η Κουτσή Μαρία είμαι! Έχω και το στραπόν παραμάσχαλα! Ανοίξτε!

-Ντριιν
    -Ποιος είναι;
    -Από το efood, έφερα τις πίτσες, ο φλου είναι μέσα;

8. kinvara

Ζηλεύετε τις στιγμές του φλού;  

9. Nickname

Όχι, χάρισμα του, συνεχίστε το έργο σας μαζί του, αλλά αν θέλω να ξασπρίσω τους τοίχους θα σας προτιμήσω!

10. kinvara

Θα μεριμνήσω και θα σας στείλω μια βελτιωμένη έκδοση του φλου που εκτός από τη χρήση που ξέρετε ξασπρίζει και τοίχους.
    Μ' ευχαριστείτε μετά. Εκ του αποτελέσματος. Εγγυώμαι.