Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 18 Ιουλίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Αυτες τις μερες βιωσα τον αγχος μιας γνωστης,η οποια ειναι υποτακτικη και ξεκινησε μια νεα πορεια με τον πρωτο της Κυριο.
    Απο τις πρωτες ημερες της σχεσης τους,της ελεγε οτι επιθυμει να του παραδοσει τον απολυτο ελεγχο των σκεψεων και πραξεων της.
    Η συγκεκριμενη υποτακτικη ειναι διαζευγμενη και μητερα ενος ενηλικου αγοριου και φυσικα εργαζομενη.
    Του εξηγησε οτι δεν μπορει να κανει πραγματα τα οποια θα εθιγαν το γιο της,ο οποιος ειναι ενας νεος ανδρας με κοινωνικη ζωη.Ειναι το μονο σημειο που δεν μπορει να του παραδωσει,της οικογενειας.
    Το αναφερω αυτο γιατι της ειπε οτι ενοχληθηκε απο αυτη την παρενθεση στον ελεγχο αλλα δεν μπορει να κανει αλλιως.Και μαλλον το δεχθηκε.
    Απο τις πρωτες ημερες της ζητησε να βρει φιλες της με τις οποιες θα "επαιζαν" μαζι και οι τρεις, για να τσεκαρει οπως ειπε αν επιθυμει να του ανηκει και να ειναι η αποκλειστικη ιδιοκτησια του.Αν τον υπακουει χωρις να σκεφτεται.
    Σας μεταφερω τα λογια του οπως ακριβως τα μετεφερε σε μενα η υποτακτικη φιλη.
    Αρχισε να την πιεζει να διαλεξει μεσα απο τις φιλες της στο fb,ποιες θα συνευρεθουν μαζι τους.Στην αρχη επελεξε εκεινος καποιες, οι οποιες ηταν οικογενειακες φιλες της κοπελας και του ζητησε ευγενικα να την αφησει να επιλεξει αυτη,διοτι οι συγκεκριμενες ηταν στενα οικογενειακες φιλες της και εντελως εξω απο τα συγκεκριμενα ερωτικα δεδομενα.
    Η αντιδραση του ηταν γεματη θυμο και φυσικα την κατηγορησε οτι δεν ειναι σωστη υποτακτικη και δεν επιθυμει να γινει ιδιοκτησια του και οτι πρεπει να ξεφυγει απο τις μικροαστικες αντιληψεις που εχουν σχεση με την αποψη των αλλων για εμας κλπ....
    Στην πορεια η κοπελα επελεξε δυο φιλες της οι οποιες ανηκουν στο χωρο μας και δεχθηκαν να συνευρεθουν σε ενα session μαζι τους η καθεμια.
    Ο εν λογω Κυριαρχος ομως συνεχιζε να πιεζει να κανει επαφη και με αλλες ενω ακομα δεν ειχαν βρεθει με αυτες τις δυο.
    Στην επομενη επαφη που εκανε η κοπελα, δεχθηκε επιθεσεις,υβρεις και διασυρμο απο το φιλικο της περιβαλλον,διοτι καποιες φιλες της,αν και αρκετα σεξουαλικα απελευθερωμενες δεν μπορεσαν να καταννοησουν αυτο που τους ζητουσε και φυσικα δημιουργηθηκε "σουσουρο" γυρω απο το ονομα της.
    Οταν του ανεφερε τα περιστατικα και του ζητησε την βοηθεια του,εκφραζοτας την θλιψη της για οσα συνεβησαν,γεματος θυμο της ειπε οτι μαλλον παιζει,δεν επιθυμει να του ανηκει και οτι τον κουραζει η αρνητικοτητα της.
    Η κοπελα εξεπλαγην αλλα με ηπιο τροπο του ζητησε να καταννοησει οτι το ανηκειν δεν σημαινει πηδηξε ολες τις φιλες μου!
    Εκνευρισμενος την καληνυχτισε και εκεινη απλα περιμενει την στιγμη που θα βρεθουν για να λυθει το μεταξυ τους θεμα.
    Ο λογος που σας αναφερω το θεμα, ειναι καθαρα γιατι χρειαζεται την γνωμη και ισως την συμβουλη καποιων ανθρωπων οι οποιοι εχουν βιωσει D/s σχεση,γιατι εγω θεωρω τον εαυτο μου αδαη και αρκετα αντιδραστικο για να την συμβουλεψω και δεν ειναι ακομα μελος του φορουμ γα να την συμβουλεψετε απευθειας.


    Θα παρακαλεσω μονο να συμμετεχουν στο νημα οσοι εχουν βιωσει D/s σχεση και μπορουν αν εκφερουν αποψη για να την βοηθησουν ουσιαστικα.
    Παρακαλω να αποφευχθουν τα οff topic σχολια.
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2011
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Το παραπάνω ποστ θα μπορούσε να είναι περισσότερο δικαιολογία για τον ποιο λόγο η φίλη σου δεν θέλει να ξαναμιλήσει με τον συγκεκριμένο αφέντη παρά έκκληση για συμβουλή ή βοήθεια.

    Οπότε ή ερωτευμένη βαριά είναι με τον καινούργιο της κύριο ή εντελώς άβουλη ή δυσκολεύεται πολύ να βρει αφέντη, για κάποιον λόγο, και φοβάται να αποχωριστεί αυτόν.

    Νομίζω ότι αν δεν διευκρινήσεις τι από όλα αυτά συμβαίνει δεν μπορεί να υπάρξει λογική εξήγηση γιατί ακόμη του μιλάει.
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2011
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Ερωτευμενη ναι μαλλον ειναι οπως και πρωταρα στο χωρο.
    Η αποψη σου δηλαδη ειναι οτι δεν πρεπει να του ξαναμιλησει.....περιπου αυτο της ειπα κι εγω.
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2011
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Καταρχήν...ποιος έχει πει πια σε αυτό το φόρουμ ότι η υποταγή εμφανίζεται ξαφνικά με το καλημέρα, μέσα στην οποιαδήποτε σχέση; Απο πού και ως που του έδωσε τις διευθύνσεις των φίλων της αντί να του δώσει 5 φάσκελα; Κάνετε πλάκα; ΤΕΣΤ θεωρείται το να μοιράζεται κανείς τις φίλες του με το καλημέρα; Τεστ είναι να σε έχω εδώ 2 μήνες να δούμε αν ταιριάζουμε ... Τι βλέπουν πάλι τα μάτια μου και δεν τα βγάζουν τα δάχτυλά μου;
     
  5. Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Γιατί ρε παιδιά το κάνετε αυτό...έλεος... 
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Τι να κανουμε γλυκια μου, δεν εχουν ολοι την εμπειρια σου ωστε να κανουν παντα το σωστο.Καποιοι ειναι πρωταρηδες, οπως φανταζομαι ησουν κι εσυ καποτε....Και δεν ειναι μαζι ενα μηνα ουτε μια εβδομαδα.Ειναι αρκετο καιρο μαζι.Θα θεωρουσα λοιπον πιο καλο για εκεινη να εκφραζοσουν με περισσοτερη ευγενεια και χωρις ειρωνιες ,οπως εκανα κι εγω δια ζωσης οταν μου ζητηθηκε παρολο που εκνευρισθηκα,γιατι θα διαβασει ολες τις απαντησεις το βραδακι που θα με επισκεφθει.Και που ειδες γραμμενο οτι εδωσε τις δ/νσεις των φιλων της? Kαι δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να απανταμε ετσι.....να αναλυουμε και να υπεραναλυουμε τα αρθρα του καθε διακεκριμενου ψυχολογου μπορουμε, να δωσουμε καμμια βοηθεια σε κανενα ανθρωπο μας στοιχιζει παραπανω? Κι εγω νευριασα οταν το ακουσα αλλα προσπαθησα να την βοηθησω.Τοσο φοβερο ακουγεται μια γυναικα που δεν εχει ιδεα απο bdsm και ειναι ερωτευμενη να μπερδευεται?
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Πόσοι πια θ ανέβουν κρεμαστοί στο τρένο του BDSM και θα το βρίζουν όταν πέσουν απ τις γραμμές έτσι που κρέμονταν;

    Νομίζω ότι η φίλη σου μπορεί και μόνη της να καταλάβει, δεν χρειάζεται από εμάς κάτι, χρειάζεται ν ακούσει τη διαίσθησή της.

    Εδώ το θέμα δεν είναι αν η σχέση είναι D/s ή κικιρίκου αλλά αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να περνάει καλά η φίλη σου, βλέπει να υπάρχουν;
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Δεν θα διαφωνησω γιατι εχω την χειροτερη αποψη γι αυτον απο αυτα που ακουσα απο την κοπελια.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    @ Astrovroxi,
    τόσους μήνες εδώ μέσα και δέκα ποστ την ημέρα, σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι υπάρχουν κάποιοι που σέβονται το BDSM και δεν δέχονται εύκολα να τους το κατουράει με το συμπάθειο, ο καθένας που επικαλείται ότι "δεν ξέρει";
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    Aυτο που δεν καταλαβαινω εγω, ειναι γιατι δεν αντιλαμβανονται οτι ναι, καποιοι αλλοι ανθρωποι δεν ξερουν....ειναι μεμπτο αυτο? Και δεν νομιζω οτι κανουν αυτο που ανεφερες. Και δεν νομιζω οτι η αγνοια ειναι ασεβεια. Ασεβεια ειναι η επαρση απ οσο ξερω εγω.Και η περιφρονηση και ο χλευασμος επισης.Αλλα επειδη δεν θελω να βγει off topic γιατι θελω η κοπελια να διαβασει τις αποψεις σας και να καταννοησει οτι ειχα δικιο σε αυτα που ελεγα......σταματω εδω.Αν σας φαινεται γελοιο ή κουραστικο το θεμα της, απλα μην ποσταρετε. Τοσο απλο.Δεν χρειαζεται πετροβολημα, βοηθεια χρειαζεται γιατι ειναι ασχετη, ειναι η πρωτη της επαφη με το χωρο και καποιος παει να την εκμεταλλευθει λεγοντας της αυτο ειναι bdsm.Δεν ειναι εδω μελος να ξεστραβωνεται που και που ουτε σε αλλο site.Oποτε σχεδον τον πιστεψε.
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    απο τα πρωτα πραγματα που μου εμαθε ο "ηρωας" εκπαιδευτης μου το παλαι ποτε ηταν:
    δεν θιγουμε
    ΥΓΕΙΑ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΕΡΓΑΣΙΑ
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παραδοση ελεγχου μεσα απο διαδικασια.....συνευρεσης

    @ Astrovroxi,
    για νιοστή φορά, προσπαθείς να υπαγορέψεις τί θα πουν και πώς θα το πουν τα μέλη του φόρουμ. Δεν μπορείς, δεν λειτουργεί έτσι.

    Κάθε άλλο παρά γελοίο μου φαινεται το θέμα, γι αυτό και ασχολούμαι.

    Αλήθεια, πώς έμαθα η φίλη σου για το BDSM;

    Για όλα τ άλλα σωπαίνω, για να μη βγούμε off topic, αλλά η ουσία είναι ότι όταν πας να εκμεταλλευτείς το BDSM πολύ καλά σου κάνει μετά και σε εκμεταλλεύεται αυτό, αφού την ψώνισες και νομίζεις ότι αν σου φαίνεται εσένα ότι είσαι του χώρου το ίδιο θα φανεί και στους άλλους του χώρου, αλλιώς θα είναι κακοί άνθρωποι το δίχως άλλο. Δεν αναφέρομαι στη φίλη σου και το καταλαβαίνεις πιστεύω.