Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί παρενοχλησης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος _voltage_, στις 20 Ιανουαρίου 2017.

 1. elfcat

  elfcat . Contributor

  Μην κομπάζετε. Σας έχω δώσει ήδη συγχαρητήρια για την αυτογνωσία σας και για το θάρρος της δημόσιας αυτοκριτικής σας.
   
 2. Κι εγώ ανταπεδωσα τους χαρακτηρισμούς, που αφορούσαν την συμπεριφορα σας, και οχι το προσωπο σας (διότι κάτι τέτοιο θα ηταν καταπτυστο ad hominem), και είμαστε μια χαρά
   
 3. tithon

  tithon Contributor

  κακοποιητές.
   
 4. Στ αλήθεια, είναι πολύ χειρότερο το κακό που κάνει κάποιος στον εαυτό του ανεχόμενος λεκτική βία και υποβιβασμό εξαρχής και για χρόνια, παρά όταν κάποιος επιλέγει εξαρχής να είναι εχθρικός προς κάποιον που επιλέγει να το ανέχεται.
  Απ την άλλη, δεν μου κάνει καμία εντύπωση ούτε οι προσπάθειες υπεράσπισης των ομοίων από τους ομοίους φίλους τους. Ακόμη και όταν μετέρχονται κλασικά μέσα όπως διαστρέβλωση, ad hominem, και κάθε είδους τεχνάσματα που νομίζουν πως κάπως θα φανούν χρήσιμα.
  Φαντάσου να επηρέαζε το βίωμα κάποιου, το τι θα πει ο οποιοσδήποτε άγνωστος.
   
 5. elfcat

  elfcat . Contributor

  Είναι σύνηθες επιχείρημα του κακοποιητή ότι ο άλλος φταίει που αυτός επίτιθεται αδικα και συκοφαντικά. Εγώ μια χαρά είμαι έτσι κι αλλιώς.
   
  Last edited: 19 Ιουλίου 2021
 6. Έγραψα μια βιωματική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκα στο Δημοτικό, από καθηγητή και συμμαθητές, και επειδή ανέφερα στο τέλος πως έκτοτε "νιώθω αποστροφή μέχρι και σήμερα για όποιον ασπρομάλλη ύπουλο πορνόγερο, και πως αντιδρώ με πάθος σε όποια αγελαία τσογλανίστικη συμπεριφορά"
  δέχθηκα επιθέσεις πως παρουσιάζω τα κορίτσια αφελή, ηλίθια και πως σε περίπτωση που αμυνθώ γι αυτούς τους χαρακτηρισμούς, είμαι τραμπούκος.
  Ακόμη και αν δεν είχα δεχθεί καμία χυδαία σεξουαλική επίθεση σ εκείνη την ηλικία, θα ένιωθα αποστροφή και για ύπουλους πορνόγερους και για αγελαίες τσογλανίστικες συμπεριφορές. Επειδή και οι πορνόγεροι αλλα και οι μπούληδες, είναι απεχθείς από τους περισσότερους ανθρώπους.
  Εάν κάποιοι αισθάνθηκαν πως η αποστροφή μου προς αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων, κάπου τους κάνει να μαίνονται επειδή το νιώθουν ως τραμπουκισμό εκ μέρους μου, είναι παράλογοι και αισχροί, και η όποια συμπεριφορά τους, αμυντικής επίθεσης, δικαιολογείται μόνον λόγω του ότι ταυτίζονται με τις εν λόγω κατηγορίες ατόμων, και γι αυτό και νιώθουν πως θίγονται.