Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί παρενοχλησης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος _voltage_, στις 20 Ιανουαρίου 2017.


  1. Eίναι τελείως διαφορετικό πράγμα, να σε σκουντήξει κάποιος και να σε αγγίξει στο σώμα σου, ακόμη και σε ερωτογενείς περιοχές, από το να σε χουφτώσει κάποιος εκεί σκόπιμα. Η διαφορά, έγκειται στην σκοπιμότητα.
    Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν την διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που τους χουφτώνει στον πούτσο πχ και σε κάποιον που άθελά του έπεσε πάνω τους στο τραμ πχ.

    Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, που αρέσκονται έτσι να μοστράρουν το πόσο πολύ προχώ είναι, με το να καταργούν την έννοια του χουφτώματος από αγνώστους (ίσως επειδή το επιθυμούν να συμβεί, κι ας είναι κι από άγνωστο ξερωγω) το οποίο λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Επίσης μπορεί να καταργούνε στο μυαλό τους, και το οτι υπάρχουν ερωτογενείς περιοχές στο σώμα.
    Δεν νιώθει κάποιος βρώμικο τον κώλο/πούτσο/μουνί/βυζί επειδή δεν τον δίνει στον καθένα να τον χουφτώνει. Έχει την συναίσθηση πως πρόκειται για ερωτογενείς περιοχές και δεν επιτρέπει στον κάθενα στερημένο να χουφτώνει.

    υ.γ
    Δεν ενοχλούμαστε από τους ζητιάνους στον δρόμο επειδή μας χαλάνε την εικόνα. Αυτό που ενοχλεί είναι τα πεινασμένα που ταυτίζουν την σεξουαλικότητα με έναν κοινόχρηστο πάγκο στον οποίο μπορούν να απλώνουν χύμα χέρι.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    @nocternia_obscura
    Δεν ξέρω αν το κάνετε ανεπίγνωστα αλλά προβάλλετε διαρκώς το στερεότυπο ότι τα κορίτσια είναι ηλίθια και αφελή και τ αγόρια έξυπνα. Θα σας πρότεινα να κοντοσταθείτε λίγο, αν θέλετε.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Λογικό και το σέβομαι.
    Θεωρώ τραγικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές σαν αυτή του δάσκαλου μουσικής.
    Τελικά το ξεπεράσατε ή σας ταλαιπωρεί ακόμη;
     
  4. Το ξεπερασα στα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Μου άφησε μονάχα μια ευαισθησία όταν συναντω παρόμοια περιστατικά.
     
  5. Το οτι μερικά κορίτσια στο Δημοτικό, καποτε μπορεί να δειλιασαν να τα βάλουν με μια αγέλη θρασυδειλων μπουληδων που δυστυχώς αναπαρήγαγε συμπεριφορές μιας διαστρεβλωμενης "αρσενικής κυριαρχίας", δεν σήμαινε πως ηταν αφελή ή ηλίθια.
    Ακόμη πιο τραγικό απο την βίαιη αγελαια συμπεριφορα των μπουληδων, είναι οι γυναίκες που επισυνάπτουν ηλιθιότητα και αφέλεια σε οσες για μια στιγμη δειλιασουν.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Η αυτογνωσία σας είναι αξιέπαινη. Χαίρομαι για το θάρρος της αυτοκριτικής σας.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν είχα ποτέ αναστολή στην άρνηση και στην απόλυτη άρνηση. Η άρνηση για τον παρενοχλητή είναι ό,τι για την τσούχτρα να βρεθεί εκτός νερού, τον αναιρεί πλήρως, παύει να υπάρχει. Αν ένιωθα κάτι θα ήταν λύπηση για το πρόσωπο αυτό, για τον βαθμό στο οποίο έχει υπονομεύσει τον ερωτικό εαυτό του. Αλλά δεν νιώθω, μόνον όταν προκύπτει αρνούμαι πλήρως, μηχανικά, χωρίς ηθική κρίση. Με τον ίδιο τρόπο που οι τσούχτρες είναι μπελάς, γνωρίζω τι θα συμβεί αν έχω επαφή μαζί τους και αλλάζω εξαιτίας τους την ρότα μου αν τις συναντήσω στο νερό αλλά δεν τις ψέγω και ηθικά για αυτό που είναι.

    Ως υ, στα πρώτα μου χρόνια, η παρενόχληση με έφερνε σε δύσκολη θέση επειδή ανησυχούσα ότι κάτι δεν είχα φροντίσει ή προσέξει έγκαιρα, κάπου είχα εκτεθεί και αυτό ίσως να είχε συνέπειες. Πλέον με απασχολεί λιγότερο από μύγα στον τοίχο του διπλανού δωματίου  

    ΥΓ. Θα έλεγα ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε για παιδιά και μικρές εφηβικές ηλικίες, μπράβο τους που αντέδρασαν αποτελεσματικά, έτσι και αλλιώς. Αν φανταζόμαστε μερικοί ότι υπάρχουν παιδικές - εφηβικές συμπεριφορές που είναι υποδειγματικές και άλλες που χρήζουν ανάλυσης και σχολιασμού, αυτό μόνο για γέλιο είναι  
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    όταν ένα παιδί, είτε γιατί του καλλιεργήθηκε και διάλεξε να το ενστερνιστεί, είτε γιατί πρωτογενώς αποφάσισε να χωρίσει τον κόσμο σε ευγενή μουσική κολακεία και ευτελή σωματική υπόσταση, είναι ενδεχόμενο να το αντιμετωπίζει εφ όρου ζωής, χυδαΐζοντας βολικά τους πεινασμένους που ζητάν φορτικά πίτες στους κεντρικούς δρόμους, μαζί και τους άσεμνους κακοήθεις που τρων το πιροσκί τους εν μέση οδό, μπρος στα μάτια μας και μας κολάζουν, που δεν αξιοθήκαμε(!) να παραγγείλουμε πιροσκί.
    αγαθή τύχη, ένστολη, απομακρύνει απ τους δρόμους μας τους πεινασμένους και τα υπόλοιπα φαντάσματά μας.
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    "διάλεξε να το ενστερνιστεί"

    Θα διαφωνησω καθετα. Ενα παιδι δεν διαλεγει. Ενα παιδι ακολουθει αβουλα. Διοτι δεν εχει γνωση της πραγματικοτητας. Μαλιστα, καποια παιδια, οταν μεγαλωνουν, αναφερουν για τα κακα παιδικα τους βιωματα "νομιζα οτι ετσι γινεται παντα, οτι ολοι ετσι κανουν, οτι αυτο ειναι το σωστο" κλπ
    Τα παιδια εχουν την αναγκη αης επιβιωσης. Για να την εκπληρωσουν παραμενουν σε οποιον τα βοηθα να επιβιωσουν. Ασχετως συνθηκων.
    Ζητατε απο τα παιδια κριτικη σκεψη και ικανοτητες ενηλικου
    Δεν ειναι τυχαιο που ο νομος τα προστατευει τοσο
     
  10. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ειναι αλλο το να "διαλεξει να το ενστερνιστει" ως ενηλικος ανθρωπος πια
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Οι παιδεραστές τείνουν να αποδίδουν στον πόθο έλξης τους, ιδιότητες οι οποίες κάνουν πιο εύπεπτο το γεύμα τους.
    Οι παιδόφιλοι από την άλλη, προκειμένου να μη μεταβούν το σκαλοπάτι της παιδεραστίας, προσπαθούν να απομακρυνθούν από το δαχτύλι που θεωρούν ότι τους κρύβει.
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινα quote, μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ;