Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSide, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. female

    female Contributor

    Μια άλλη εναλλακτική ίσως να ήταν να γράφονται τα κείμενα στο Word που έχει ορθογραφικό έλεγχο. Μετά "Copy" και εδώ "Paste".

    Πάλι δεν θα είναι τέλεια, αλλά είναι μια κάποια λύσις, masterperris.​
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Ίσως αυτό συμβαίνει τυχαία.

    Ίσως επειδή "νους υγιής εν σώματι υγιεί", οπότε πιθανότατα μία βιολογική παρέκκλιση να προκαλεί ύποσυνείδητα την αντίστοιχη ψυχοπνευματική. Οπότε συμφωνώ με το σκεπτικό που ανέπτυξαν κάποιοι συνομιλητές, ότι η πολύ κακή εμφάνιση ενδεχομένως προκαλεί ανασφάλεια και χαμηλή αυτοπεποίθηση οπότε ανάλογα το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, τον οδηγεί είτε στην παράδοση και γίνεται μαζοχιστής, είτε στην εκδίκηση και γίνεται σαδιστής.

    Ίσως ένας άνθρωπος που δεν δύναται να βρει σύντροφο λόγω κακής εμφάνισης, συνειδητά ή ασυνείδητα ορίζει ως target group μία μειονότητα, η οποία (ούσα μειονότητα) έχει περιορισμένες επιλογές, βελτιώνοντας έτσι τη σχετική θέση του.

    Εύλογη η απορία σου, πράγματι αρκετές γυναίκες που ασχολούνται με το Bdsm είναι ευτραφείς, και σίγουρα το σώμα μας και το μυαλό μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να εξαχθεί κάποιο γενικό συμπέρασμα, γιατί τα δείγματα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Η πληθωρική sub που ηγάπησα με πάθος.
    Πέθανε από βουλιμία.
     
    Last edited: 19 Φεβρουαρίου 2007
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Μετά, με κέρδισε αυτή η ευτραφής mi - STRESS.
    Θα επισκεφθεί το OWK, αφιλοκερδώς, μόλις την αδυνατίσω.
     
    Last edited: 19 Φεβρουαρίου 2007
  5. savra

    savra Guest


    εγώ κάπου είδα ένα γκράφιτι που έλεγε
    "χοντρές take it easy"
     
  6. DarkPrince

    DarkPrince New Member

    Απάντηση: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Εγω παλι, κ παροτι θα παραδεχτω οτι τα γραφομενα εχουν βαση μια και εχω εμπειριες σχετικα με παχυσαρκα ατομα ειτε υποτακτικα,ειτε κυριαρχα,οι προσωπικες εμπειριες ηταν ολες με ατομα κανονικης κ λεπτης εμφανισης,οποτε δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη.
    Η κυρια δικαιολογια παντως που συνηθως ακουγα απο τους τριτους,ηταν της ελλειψης διαθεσιμου χρονου για την φροντιδα του σωματος, κ απο τους δυο.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

     

    υ.γ Ι promise to eat my food (I'm just kidding).

    Όλα είναι θέμα γούστου..
     
    Last edited by a moderator: 4 Μαϊου 2009
  8. pancyber

    pancyber Regular Member

    Προσωπικά θεωρώ υγιές να έχει κανείς 10% με 20% παραπάνω βάρος από το κανονικό, ιατρικώς "σωστό" βάρος. Παραθέτω πρακτικά παραδείγματα, όπως ανοχή σε ακρέες θερμοκρασίες, αυξημένη αντοχή στην κόπωση, μεγαλύτερη αδρανιακή μάζα (πολύ χρήσιμη στο sex), πιασήματα(αρκεί να μην φτάνουμε στα "χερούλια") κλπ.

    Υπάρχουν 3 πράγματα που μπορούν να σε καταστήσουν υπέρβαρο:
    1. ψυχολογικός εθισμός στην λήψη τροφης (ναι υπάρχει)
    2. ορμονική διαταραχή (βλ. θυροειδής)
    3. γεννετική προδιάθεση

    σε καμία περίπτωση ένα από τα ανωτέρω δεν αρκεί από μόνο του για να καταστήσει κάποιον υπέρβαρο, όμως σε συνδιασμό με παντελή άγνοια διατροφολογιας (οχι, ta τα 3bit δεν αποτελούν πλήρες γεύμα!) πράγμα που διστυχώς στις μέρες μας δεν σπανίζει, βλέπουμε ολοένα να "παχαίνει" η κοινωνία μας.

    Και πάλι αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, μην ξεχνάμε ότι σε αρκετές φυλές της Αφρικής το πάχος θεωρείτε κάλλος! Αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη η υπόθεση, όταν (για λόγους που βαριέμαι να αναλύσω), τα media προβάλουν το ανορεξικό πρότυπο, ενοίοτε με πρόσθετα σιλικόνης (Πετρούλα την λένε?), πράγμα που καθιστά τις εν λόγω κυρίες ολοένα και πιο περιζήτητες και πιο ακριβοθώρητες... (Δεν κάνω καμία αναφορά στα επίπεδα IQ προς αποφυγήν ενοχλήσεων) Σαν να έχεις ένα σπιτάκι στην ακρογιαλία - τέρμα θεού σε ένα ερημονήσι το οποίο πέρνει συνεχώς αξία γιατί πάνε δίπλα και χτίζουν βίλλες οι εφοπλιστές.

    Τώρα θα αναρωτιέστε που θέλω να καταλήξω μετά από όλο αυτό το μονόλογο...
    Η σεξουαλική αναζήτηση και η εξερεύνηση των διαστροφών μας είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης. Σίγουρα, άτομα τόσο περιζήτητα (και αφελώς υπερενεργά) θα είναι πολύ τυχερά, αν κάποτε παρατηρίσουν έστω και μικρές προτιμήσεις στις σεξουαλικές τους επαφές.

    Μπορεί λοιπόν εκεί έξω να υπάρχουν 100άδες χιλιάδες πανέμορφες πιπινοsubούλες και άλλες τόσες θεογκόμενες αφέντρες... δυστυχώς για όλους μας ποτέ κανείς δεν θα το μάθει.

    Σκόπιμα ανέφερα μόνο το θυλικό γέννος διότι η αντίληψη των σεξουαλικών ιδιετεροτήτων στους άνδρες είναι σημαντικά συχνότερη και μάλιστα από μικρή ηλικία, μέσα από τον αυνανισμό και την αναζήτηση προνογραφικού υλικού.
     
  9. Singularity

    Singularity New Member

    Ένας άνθρωπος με υγιείς δόσεις αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού φροντίζει τον εαυτό του. Όλα τα άλλα, εκτός από ιατρικά αδιέξοδα, είναι δικαιολογίες.
     
  10. Vanda

    Vanda Regular Member

    Οταν ενας ανθρωπος φτασει να ειναι παχυσαρκος, δεν μιλαω απλα για υπερβαρους, σιγουρα κατι κρυβεται πισω απο αυτο οχι μονο η ορεξη και αγαπη για το φαγητο. Εχουμε μια κοπελα στην παρεα και οταν θελουμε να παμε για καφε κανονιζουμε οι υπολοιποι να βρουμε μαγαζι που να εχει καναπεδες η μεγαλες καρεκλες για να χωραει.Δεν ειναι αστειο. Ειναι τραγικο.Τοσο τραγικο και δυσκολο που οι ανθρωποι πετσοκοβουν τα στομαχια τους.
     
  11. Babylon

    Babylon Regular Member

    Ο υποθυροειδισμος μονο προσθετει βαρος, αλλα μονο αν δεν ξερεις οτι εχεις και δεν κανεις κατι για αυτο (πραγμα δυσκολο, καθοτι εχει αρκετα εντονα συμπτωματα οπως κοπωση, τριχοπτωση, αλλαγες στον κυκλο της περιοδου κ.α.). Αν παιρνεις χαπια για υποθυροειδισμο, (τα οποια δεν εχουν καμμια απολυτως παρενεργεια) δεν εχεις θεμα βαρους. Ξερω τουλαχιστον 4 ατομα που πασχουν απο υποθυροειδισμο 3 γυρω στα 26 και ενα γυρω στα 55, οι οποιοι ολοι ειναι αρκετα εως πολυ αδυνατοι.
     
  12. female

    female Contributor



    Και με τέτοια θέματα μου ανοίγει η όρεξη για παράθεση φωτογραφιών.

    Αμφιλεγόμενα, άλυτα, πονεμένα, κακιασμένα, εκδικητικά και στερεοτυπικά.