Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια είναι η άποψη σας για τους Furries?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Gayslave98, στις 28 Μαρτίου 2022.

1. Gayslave98

Gayslave98 New Member

Καλησπέρα
    Πρόσφατα ανακάλυψα τα furries comics
    Και μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί
    Και ήθελα να ρωτήσω τη άποψη έχει κι άλλος κόσμος

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν και ότι είναι, φετίχ.  

3. ArtLover

ArtLover Eleotris Margaritacea

Sorry but no no no!!  

4. Mayhew

Mayhew New Member

Την furry εικονογράφηση την βρίσκω εξαιρετική προσωπικά. Και μέχρι ένα σημείο κατανοώ ότι σημαντικό κομμάτι της πρακτικής είναι η "περσόνα" που δημιουργεί ο καθένας τους καθώς εκφράζουν τον ευατό τους μέσα από αυτήν. Από την άλλη ,έχω δει βίντεο με κόσμο να κάνει σεξ με τα κουστούμια και δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει κάτι αλλά μεταξύ συναινούντων ενηλίκων η γνώμη μου περισσεύει.

Τα pups τώρα που είναι ξαδέρφια με τα furries, επίσης δεν μου κάνει κάτι η πρακτική (ως pet play) αλλά οπτικά με ερεθίζει περισσότερο ο εξοπλισμός τους καθώς είναι πολύ πιο αποκαλυπτικός από τα κουστούμια των furries και τώρα πια κυκλοφορεί και σε ωραία neon χρώματα εκτός από το κλασσικό μαύρο που έχουμε συνηθίσει στο leather gear.

5. finglock

finglock Regular Member

Φυσικά εννοείς fursona  

6. Mayhew

Mayhew New Member

Έχεις δίκιο. Μου διέφυγε ο σωστός όρος εκείνη την ώρα.  

Last edited: 28 Μαρτίου 2022
  7. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δεν μας λέτε και εμάς τι είναι?

8. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

Είναι κάποιοι που τους αρέσει να φοράνε χνουδωτές στολές από ζώα, κάποιοι το κάνουν χωρίς σεξουαλικό κίνητρο και κάποιοι με.

Αυτό νομίζω δηλαδή.

9. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

(Το είχα μάθει από ένα επεισόδιο του "strange addictions"  )