Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσοι δεν εχουν βιωσει το bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 6 Ιανουαρίου 2017.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ο φόβος για το άγνωστο δεν υφίσταται.
    Πώς γίνεται να φοβάσαι κάτι που δε γνωριζεις;
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Ενδεικτικά πήρα της Dark Explorer το quote, είναι μια άποψη που έπαιξε σε αυτό το νήμα, ενδεχομένως και σε άλλα. Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια Κ οπτική αυτή, χάνει σε ευελιξία και - από πλευράς ενός υ - βγάζει από το BDSM τον παράγοντα σαγήνη, που αφορά πρωτίστως το BDSM το ίδιο και μετά το άτομο, που στα μάτια του νεοεισερχόμενου υ, εκπροσωπεί το BDSM.
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εντελώς τυχαίο το παράδειγμα .....;
     
  4. Εεεε ποιος ξερει; ;-)
     
  5. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Θεωρω λιγο αστοχο το παραδειγμα.Ουσιαστικα ομως δε λεμε κατι διαφορετικο πιστευω.Οποιος μαζευει πληροφοριες δεν μπορει να θεωρηθει καρασχετος.Ειναι σχετικος απλως του λειπει η πρακτικη οπως εγραψα προηγουμενως.Δε νομιζω να μπορει κανεις να διαφωνησει με αυτο γιατι τοτε πως θα χαρακτηριζονταν ενας που δεν εχει καν ασχοληθει εστω θεωρητικα με το τι ειναι αυτος ο χωρος.Οι θεωρητικοι λοιπον,δε κανουν τους ξυπνιους κ οτι τα ξερουν ολα κι ουτε ειναι απολυτοι.Σου λενε οκ ρε παιδι,εχω διαβασει γνψριζω πραγματα (θεωρητικα μιλωντας παντα) κ αυτο οι περισσοτεροι θελετε να το βγαλετε οφ.Γιατι;Για να ξερω ιστορια πρεπει να μαι ο ιδιος ο μεγας αλεξανδρος;;Ειπαμε αλλο γνωση και μπλαμπλα ιστοριας κ αλλο αναπαρασταση της ιστοριας.ναι συμφωνω.Αλλα μη τα εκμηδενιζουμε ολα,ετσι;;
    Έχει απαντηθεί πολλές φορές.Ειναι σα να ρωτάει καποιος καποιον, μα γιατί δε κάνεις σχέση; ή,μα γιατι δε κάνεις σεξ;Ειναι καποιες ερωτησεις λιγο....πως να το πω;αστοχες;
    Αιτίες ειναι προσωπικοι λογοι του καθενος και τυχαιες καταστασεις ή απλως οι συνθηκες οπως προανεφερα ή ακομη πιο απλως,δεν ετυχε να δεσει το γλυκο και να γινει μεχρι τωρα.Και καποιοι μπορει να το ψαχνουνε ακομη κι αν ειναι για απλο σεξ,δηλαδη οποιος αργει σημαινει οπωσδηποτε οτι περιμενει τον ερωτα ή το τελειο;Δε καταλαβαινω γιατι θεωρεις οτι κοιμουνται και δεν εχουν ξυπνησει αυτοι που δεν εχει τυχει να ξεκινησουν.Και δε καταλαβα;υπαρχει καποια προθεσμια που δε τη ξερω εγω;αν ειναι πειτε μου να τη σημειωσω,μη σας χαλαμε τις καρδιες.

    ΥΓ: @dina τον θανατο.Κανεις δε τον γνωριζει,αλλα ολοι τον φοβουνται αμεσα ή εμμεσα.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @vussinada

    Δε χαλάω τη ζαχαρένια μου. Ο καθένας όπως μπορεί, εμένα ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά μετα να μην παραπονιέται κ.τ.λ μη λέμε τα αυτονόητα.

    Καλές αναζητήσεις & πάλι.
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δεν εχω ακουσει και πολλους να παραπονιουνται αλλα για να το λες θα ισχυει και δε θα το εχω αντιληφθει εγω,δε πολυδιαβαζω
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κουβέντα κι αυτή...
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Για να καταλάβουμε λοιπόν.
    Εσύ τώρα υποστηρίζεις ότι είσαι σχετική με το BDSM επειδή διάβασες μερικά σχετικά άρθρα, κάποια βιβλία και συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ;
    Σαν να λέμε ότι διαβάζοντας άρθρα και βιβλία για το διάστημα γίνεσαι αστροναύτης, που του λείπει η πρακτική (όπως έγραψες προηγουμένως).
    Μην κοπιάζεις να μας πείσεις περί του ισχυρισμού σου αυτού, καταλάβαμε. (Εγώ τουλάχιστον κατάλαβα)

    Υπάρχει μια παροιμία που πολύ σωστά λέει: "Ρωτώντας πας στην Πόλη".
    Φυσικά για να δεις την Πόλη πρέπει να κουνίσεις και τα πόδια σου και να πας εκεί στ' αλήθεια.
    Αλλιώς θα μάθεις πώς πάνε άλλοι στην Πόλη, πλην όμως Πόλη εσύ δεν θα δεις ποτέ.
    Θα μπορείς να λες πώς πάνε στην Πόλη, αλλά όχι πώς είναι να έχεις δεις την Πόλη.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    "Ποσοι δεν εχουν βιωσει το bdsm ?"...

    Πολλοί και πολλές...
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Μαγδαλινη σε παω ενα βημα παρακατω... να την πεφτετε και οταν καποια στιγμη σας πει η Κ οκ για καφε φροντιστε να πατε!!!!

    λεω εγω τωρα...
     
  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Βρήκα την πεποιθησή σου ενδιαφέρον, και γιαυτό εμπλέκομαι. Πάει πάνω από δυο χρόνια που παρατηρώ, και όχι μόνος μου, το θέμα φόβος και άγνωστο.

    Υπάρχει μια λεπτή ισσοροποία μεταξύ τους γιατι μεν δεν γίνεται κάποιος να φοβάται εκείνο που δεν ξέρει, αλλά φοβάται μην διαστρευλωθούν, αλλοιωθούν, απόλεσθούν εκείνα που γνωρίσει, έχει κατακτήσε, έχει κατανοήσει, κι' ετσι το άγνωστο του προκαλεί πανικό αμφιβολίας και απώλειας για μερικά δευτερόλέπτα στην σκέψη του, που στην συνέχεια γίνεται φόβος. Μοιάζει κάτι σαν την εξίσωσι Α+Β=Γ όπου συνεπώς Α=Γ-Β.

    Το άγνωστο είναι που φοβούνται οι ανθρώποι και επινοούν θρησκείες και αιραίσεις. Ψάχνουν το άγνωστο για να βρούν πως έχει δημιουργηθεί ο κόσμος γύρω τους. Θωρακίζονται υπέρ και κατά του αγνώστου ένεκα των φόβων που τους προκαλεί. Μάλλον θωρακίζουν εκείνα που έχουν μέχρι να συναντήσουν το άγνωστο. Αλλά και πάλι δεν είναι έτσι. Το άγνωστο είναι εκείνο που διαβάλει την ατμοσφαιρά τους.

    Σε όλη του τη ζωή ένα οποιοδήποτε άτομο προσπαθεί να διαβιώσει κατά τρειών οντοτήτων και παραγώγων του άγνωστου. Το απρόοπτο, το ασύμετριο ή ακαθόριστο και το ασύληπτο. Το ασύληπτο γιατί δεν το έχει σκεφτεί, το ακαθόριστο γιατί δεν ξέρει το μεγεθός του και το απρόοπτο γιατι δεν ξέρει σε τι χρόνο θα του συμβεί.

    Κάπως έτσι γεννιέται ο φόβος για το άγνωστο, και κάπως έτσι κάποιο άτομο περιορίζει τον ευατό του εντός κάποιου περιββάλοντος που γνωρίζει. Σταματάω εδώ γιατί φόβος και άγνωστο είναι μια μακροχρόνια συζήτηση, που ίσως για να την τερματίσουν κάποιοι αποτελεσματικά θα ήταν καλό να αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες πριν καταλήξουν κάπου. Και εκείνο το κάπου είναι άγνωστο   (Φιλικά και για χάριν της συζήτησης)