Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβλήματα κίνησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 31 Οκτωβρίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Προτείνω να αποσαφηνίσεις τουλάχιστον αν ζητάς τη γνώμη μας αναφορικά με το αν η δεινότητα επιβολής κυριαρχίας συναρτάται της φυσικής κατάστασης του κυρίαρχου, ή αν θεωρείς δεδομένη τη συνάρτηση (εν προκειμένω θα χρειαστεί να τη στηρίξεις με επιχειρήματα) και ρωτάς αν προτίθενται οι υποτακτικοί να προχωρήσουν στη δημιουργία μίας τέτοιας σχέσης. Ή ρωτάς το πρώτο και στην περίπτωση που η απάντηση είναι θετική, θέτεις το δεύτερο ως υποερώτημα;
     
  2. timandra

    timandra Regular Member

    Ο Κυρίαρχος είναι Kυρίαρχος, τόσο απλά. Το οποιοδήποτε κινητικό πρόβλημα δεν Tον κάνει να υστερεί σε τίποτα. Και όχι γιατί το bdsm είναι παιχνίδι του μυαλού αλλά γιατί δεν έχει καμία μα καμία σημασία. Και τι σημαίνει κινητικό πρόβλημα; Το ότι δεν κινείται με τον ίδιο τρόπο δεν του αφαιρεί τη δυνατότητα της κίνησης. Ίσα Ίσα που υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες που ζουν τη ζωή τους πιο έντονα και πιο ουσιαστικά από πολλούς θεωρητικά «υγιείς».

    Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που η εκτέλεση τους να είναι δύσκολη ίσως και αδύνατη αλλά να είστε σίγουροι ότι έχουν και τη φαντασία και την ικανότητα και την εφευρετικότητα να βρουν πολλά περισσότερα προς αντικατάστασή τους.

    Το "πρόβλημα" που μπορεί να αντιμετωπίσει μια υποτακτική όταν βρίσκεται σε μια ανάλογη σχέση ίσως είναι το ότι αρχίζει να βλέπει, να παρατηρεί τη ζωή της από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Πράγματα που θεωρούσε δεδομένα είναι ρευστά, πράγματα και καταστάσεις που μέχρι τότε δεν την απασχολούσαν γιατί δεν την αφορούσαν ξαφνικά γίνονται σημαντικά. Και όχι γιατί της επιβλήθηκε αυτή η άποψη αλλά επειδή μαθαίνει να γίνεται καλύτερος άνθρωπος, όχι για τον Κύριο της αλλά για όλους τους αγνώστους που προσπερνούσε καθημερινά χωρίς να την αφορά η ύπαρξη τους. Ίσως πάλι ούτε καν γι' αυτούς αλλά για την ίδια.



    Εσύ πως βλέπεις την Αφέντρα σου αν δεν μπορεί να σου επιβληθεί σωματικά και μυϊκά;

    Το ότι κάποιος έχει κινητικό πρόβλημα δεν τον κάνει ανίκανο να μιλάει τη γλώσσα του σώματος. Ποτέ δεν κατάφερα να νιώσω κοιτώντας ποδιά… στο βλέμμα όμως…
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τί σχέση έχει η Κυριαρχία με τα προβλήματα κίνησης; Ο Κυρίαρχος δεν θα χορέψει salsa μαζί σου, αλλά θα σε χορέψει στο ταψί. Και πολύ καλά θα σε κάνει (αν το αξίζεις, αν μπορείς να ακολουθήσεις στα δύσκολα βήματά του και δεν αναλώνεσαι σε ερωτήματα σχετικά με τις σωματικές του ικανότητες).

    Το bdsm δεν είναι παιχνίδι. Είναι μία συνειδητή επιλογή σχετικά με το πώς θέλεις να ζήσεις την ζωή σου. ΟΛΗ τη ζωή σου. Αν σε καυλώνει και σε γεμίζει κάντο. Αλλιώς παίξε Monopoly. Αν χρειάζεσαι την φυσική παρουσία κάποιου για να αφεθείς, αυτό είναι δικιά σου επιλογή. Το αντίθετο όμως ισχύει επίσης και νομίζω πως δεν θα ήθελες να αρνηθείς την αισθητική και την καύλα των άλλων.

    Γιατί χρειάζεσαι οποιονδήποτε για να έχεις φαντασιώσεις; Δεν έχουν όλοι έτσι κι αλλιώς;

    Αν ήθελα χτίστη, θα έψαχνα χτίστη. Αν ήθελα δάσκαλο salsa, θα έψαχνα δάσκαλο salsa. Επειδή ήθελα Κυρίαρχο, έψαξα Κυρίαρχο. Δεν ρώτησα αν έχει κινητικά προβλήματα, αν έχει τεράστια πούτσα, αν είναι όμορφος, αν είναι επιτυχημένος επαγγελματικά, αν είναι διάσημος, αν είναι καταξιωμένος ή ακόμη αν είναι επιθυμητός από τους υπόλοιπους του χώρου (αγαπημένο μου βιβλίο, "A Confederacy of Dunces", πώς θα μπορούσα; ) 
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Κι αν κάποιοι το θεωρήσουν παιχνίδι (που μια χαρά μπορεί να είναι), πρέπει να βρουν ικανούς σωματικά παίκτες;
    Οι υπόλοιποι που μπορεί να το βλέπουν σαν τρόπο ζωής, δε χρειάζεται;
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    ..ο καθενας οπως τη βρισκει..ισχυει και εδω..
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Όποιος το βλέπει ως παιχνίδι απλά θα ψάξει για παίκτες, ικανούς παίκτες.

    Κι όποιος το βλέπει ως τρόπο ζωής θα κάνει την προσευχή του. Ίσως να εισακουστεί.

    ΥΓ. Πήγαινε κατευθείαν στη φυλακή (χωρίς να περάσεις από την αφετηρία) και θα μείνεις εκεί για δύο γύρους μέχρι εμείς να να κάνουμε τις προσευχές μας. Σίγουρα τους ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού;
     
  7. Mr Giannis

    Mr Giannis Regular Member

  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τα πάντα είναι παιχνίδια μυαλού. Με την βοήθεια του εγκεφάλου όπως είναι γνωστό αντιλαμβανόμαστε. Τα ερεθίσματα από τα διάφορα αισθητήρια όργανα καταλήγουν στο κέντρο, αποκωδικοποιούνται και συνθέτουν την αντιληπτική εικόνα. Όταν υπάρχει έλλειψη από κάποιο ερέθισμα, η προσωπικότητα του δέκτη συμπληρώνει την «εικόνα». Η επιλογή του συμπληρώματος γίνεται επηρεασμένη από την ψυχικοσωματική διάθεση, όπως και τις ήδη υπάρχουσες αποθηκευμένες αναμνήσεις.

    Ένα μικρό παράδειγμα…

    «Στις 17:00 ακριβώς θα χτυπήσεις το κουδούνι. Θα σου ανοίξω και θα μπεις στο ανελκυστήρα. Θα ανέβεις στον 5ο. Όταν θα φτάσεις στον 5ο θα ανοίξεις λίγο την πόρτα για να το μπλοκάρεις και να μη σε τραβήξει κανείς κάτω και θα γδυθείς. Μην ανησυχείς δεν υπάρχει άλλος σε αυτόν τον όροφο πέρα από εμένα.

    Η πόρτα θα είναι ανοιχτή. Θα περάσεις και θα την κλείσεις απαλά. Δίπλα σου ακριβώς θα βρίσκεται ένα σκαμπό. Πάνω της μία καλύπτρα για τα μάτια, ένα ζευγάρι ωτασπίδες και ένα κολάρο που θα έχει περασμένη μία αλυσίδα. Θα αφήσεις τα ρούχα σου και θα φορέσεις το κολάρο, τις ωτασπίδες και την καλύπτρα. Μετά θα περιμένεις.»

    Σε αυτόν που θα πρέπει να εκτελέσει, οι συγκεκριμένες οδηγίες μπορούν να προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα. Άγχος, φόβος, ερωτική διάθεση, περιέργεια.

    Σε κάποια υποτακτική κοπέλα που της έχει ήδη σκιαγραφιστεί η πρώτη εικόνα του πομπού σε ένα ελκυστικό μοντέλο , τα αποτρεπτικά συναισθήματα μπορούν να αποδυναμωθούν.

    Από αυτό που θα ακολουθήσει στο σπίτι εξαρτάται η μετέπειτα προδιάθεση στην αντιληπτική συμπεριφορά του δέκτη. Κατά την διάρκεια των τεκταινόμενων και καθώς ο πομπός αφήνει το σημάδι του στα απομονωμένα αντιληπτικά κέντρα, μπορεί να επιτρέπει και μία επιπλέον αίσθηση ή προκαλεί συνδυασμό αυτών ώστε να αφήσει και εκεί πιο σύνθετα σημάδια.

    Στο τέλος ακόμα και με την αποκάλυψη πολύ πιθανό να έχει, μπροστά στις ρόδες της αναπηρικής του πολυθρόνας ένα πλάσμα σε πρώτη φάση παραδομένο.

    Το μυαλό παίρνει τα ερεθίσματα τα διυλίζει και αποκτά μία συγκεκριμένη άποψη. Όταν στο κέντρο διαμόρφωσης της άποψης του υποτακτικού, έχει διεισδύσει ήδη ο κυρίαρχος, η εικόνα όχι απλώς μπορεί να μην δείχνει ένα άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, αλλά μπορεί να δείχνει και τεράστιες φτερούγες…
     
  9. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Βρισκω πολυ ανοικτομυαλη την αποψη υποτακτικών που θα αποδεχόταν εναν ανθρωπο με κινητικα προβληματα ως Κυριαρχο τους . Και αυτοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα στον βιαιο- αυταρχικο ερωτισμο.
    Εχω να θεσω ενα ερωτημα στις υποτακτικες που απαντησαν καταφατικα.
    Το οτι ο εν λογω Κυριαρχος υστερει σημαντικα ως προς εσας σε κάτι (δηλαδη εσεις ειστε ανώτεροι απο εκεινον σε επιπεδο κινητικής ικανοτητας ) επηρεαζει την ικανοτητα σας να τον εχετε "ψηλα" ή να νοιώσετε το δεος οπως ειπε και ο Ηλιας σε ενα thread?
    Αν αυτη του η αναπηρία τον εμποδίζει να κανει σέξ ?
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ειλικρινά το διάβασα και το ξαναδιάβασα και προσπάθησα να κατανοήσω τι σχέση έχει το δέος που νιώθω για Αυτόν με την ικανότητα Του ή όχι να κινείται με τον ίδιο τρόπο που κινούμαι εγώ?
    Το δέος όπως αναφέρει και η δώρα δεν αφορά όσο κι αν ακούγεται περίεργο στα αυτιά κάποιων ούτε το αν
    Το δέος αφορά το μυαλό Του και αυτά που είναι ικανό να κάνει με μένα. Την ικανότητα Του να Κυριαρχεί.

    Αν αυτή του η αναπηρία τον εμποδίζει να κάνει σεξ... εννοείς σαν σεξ την δυείσδυση?
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor


    Ναι σεξ ειναι η διεισδυση ! Το γεμισμα και το αδειασμα. Το αγγιγμα και το οργωμα.

    Οχι με δονητη , με γροθιες, ή με φρουτα και λαχανικα κλπ. Αυτα ειναι υποκαταστατα και λυσεις αναγκαστικες οταν δεν εχεις το πρωτοτυπο, ή παιχνιδακια προς τερψη του ζευγαριου
    Σεξ ειναι να διεισδυει ο Αντρας το πεος του στο αιδοιο και τον πρωκτο της γυναικας.



    ΥΓ. αλλο να φαντασιωνομαστε πως μας το κανει ενω εμεις χρησιμοποιουμε εναν δονητη η οτιδηποτε αλλο, κι αλλο να μας το κανει. Εχει διαφορα. Το ενα εναι φαντασια και το αλλο, πραγματικοτητα.
     
  12. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Προβλήματα κίνησης

    Και εγώ, γιατί νόμιζα πως αυτό λέγεται Γαμήσι? Ενας επιβήτορας (ή αν θέλεις, γαμιάς) που πηδάει μια ξενέρωτη (ή αχόρταγη ή πεινασμένη ή κακώς "διδαγμένη")? Κάποιος/α που το σεξ το ξέρει μόνο ως πράξη? Ως μια κατάσταση, ως γεγονός, ως αποτέλεσμα?

    Οχι. Το σεξ είναι ιεροτελεστία. Κρατάει ώρες (ακόμα και μέρες), έχει να κάνει με πολλά, ζεις συνέχεια μέσα σε αυτό, συνυπάρχεις με αυτό και η διείσδυση είναι ο "καρπός" σε ότι (καλά, σωστά και όπως πρέπει) "όργωσες".

    Τώρα, κάποιος/α με κινητικά προβλήματα, το σεξ μπορεί να το ζήσει και μάλιστα ίσως πολύ καλλίτερα από εμάς τους "γαμάτους".
    Αν όμως μιλάμε για γαμήσι (και αν μόνο αυτό αποζητάμε), ναι, ίσως να έχουμε πρόβλημα.

    Συνήθως όμως, τέτοια άτομα, με τέτοια προβλήματα, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να ικανοποιήσουν την ανάγκη για "γαμήσι" στον άλλον.

    Εχουμε λοιπόν να κάνουμε μόνο με το χαρακτήρα αυτού του "προβληματικού" ανθρώπου, με τα συναισθήματά του, την ψυχή του και το μυαλό του. Με το πόσο μας σέβεται, πόσο μας αγαπά και κατά πόσο στέκεται δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές, στις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

    Το σεξ, το έχει. Το γαμήσι, μπορεί να μας το προσφέρει