Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ανακάλυψα ότι μου αρέσει το cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος thana_ssis, στις 18 Ιουλίου 2025.

1. thana_ssis

thana_ssis New Member

Το ότι ήμουν υποτακτικός το γνώριζα ήδη από το λύκειο! Μου άρεσε πολύ που ο πρώτος μου έρωτας ασκούσε εξουσία πάνω! Έλεγχε τη διάθεση μου, με ξεφτίλιζε όταν ήμασταν οι δυο μας με τη μόνη διαφορά ότι αυτή το έκανε επειδή ήταν έτσι ο χαρακτήρας της! Πώς όμως ανακάλυψα ότι μου αρέσει το cuckolding; Έφτασα στο τσακ αλλά δεν έγινε!

Ήταν το έτος 2016 και γνώρισα την Ε. σε έναν γάμο! 21 εγώ 22 αυτή! Κανονίσαμε να βγούμε σχεδόν αμέσως και μετά από πολύ ποτό καταλήξαμε να πηδιόμαστε στο αμάξι! Το σεξ ήταν παραπάνω από καλό! Μετά κάναμε να μιλήσουμε 10 μέρες περίπου, ώσπου πήγα να τη βρω στη πόλη που δούλευε! Ποτέ δεν είπαμε τι έχουμε! Απλά το πράγμα πήγαινε μόνο του! Έμενα σε αυτήν, βγαίναμε και κάθε βράδυ στενάζαν τα πατώματα! Αυτό συνεχίστηκε για 2 μήνες και μια μέρα που καθόμασταν σπίτι και πίναμε το κράσακι μας και κουβεντιάζαμε μου είπε ότι έχει να μου πει κάτι που μάλλον θα με πειράξει! Όσο δεν μιλούσαμε, πίστευε ότι δεν θα ξαναμιλούσαμε και πηδήχτηκε με άλλον! Τη θέση του θυμού ξαφνικά την πήρε η καύλα! Μου έγινε κάγκελο! Της είπα ότι ορθώς έπραξε γιατί και εγώ δεν ήμουν ξεκάθαρος!

Οι ημέρες περνούσαν και μια μέρα καθώς κάναμε σεξ τη ρώτησα αν είμαι εγώ καλύτερος ή ο άλλος! Και ενώ ήμουν μέσα της τη ρωτούσα να μου πει τι της έκανε ο άλλος! Με κάθε λεπτομέρεια εγώ έμπαινα πιο βίαια μέσα της! Αυτό συνεχίστηκε για κάμποσο ώσπου μια μέρα πάνω στο σεξ με ρώτησε ευθέως αν γουστάρω να μου πηδάνε τη κοπέλα! Εκείνη την ώρα αρνήθηκα κατά κάποιο τροπο λέγοντας οτι μου αρέσει μονο στη φαντασία!

Αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αλλο! Βγήκαμε για ποτό και εμμέσως της το ανέφερα ότι έχω αυτή τη φαντασίωση! Μου γεννήθηκε αφότου μου είπε ότι την πήδηξε άλλος ενώ δεν μιλούσαμε! Τεράστιο ρίσκο! Με ρώτησε αν την βαρέθηκα όπως ήταν φυσικό! Και της ειπα οτι ίσα ίσα επειδή τη γουστάρω τρελά θέλω να δοκιμάσω καινούργια πράγματα! Μετά από πολύωρη συζήτηση μου είπε ότι και αυτή με γουστάρει τρελά και αυτό ήταν κάτι που δεν το έχει σκεφτεί και με ευχαριστεί που της έδωσα αυτή την ευκαιρία! Και συμφωνήσαμε να το κάνουμε! Για αρχή είπαμε να το πάμε λάου λάου και να ξεκινήσουμε απ το στάδιο του φιλιού! Αλλά να ήταν μόνη! Μου είπε ότι σε ένα κλαμπάκι είναι ένας θαμώνας που τη γουστάρει τρελά! Συμφωνήσαμε να φασωθούν αλλά θα το τραβήξει φωτογραφία καθώς ακόμα δεν μπορούσε να είμαι και εγώ μπροστά! Ετοιμαζόταν για να βγει. Η Ε. ειναι 1,68 περίπου με πολυ ωραία πιασίματα αλλά το δυνατό της σημείο ειναι τα πόδια της και το ξέρει. Οπότε τα χρησιμοποιεί! Μου είπε ότι αφού έχει διαλέξει αυτή το "γκομενακι" για σήμερα μου δινει το δικαίωμα να διαλέξω τι θα φορέσει. Επέλεξα μια μαύρη διαφάνεια και απο κάτω ενα καυτό σορτσάκι καθώς και μαυρο καλσόν και μαυρο ψηλοτάκουνο μποτάκι ώστε να αναδεικνύονται τα υπέροχα πόδια της!

Πήρε τη φίλη της και μετα απο 2 ώρες χτυπάει το messenger. Φωτογραφία να φασώνονται και αυτός να την έχει πάρει αγκαλιά. Να έχει ανέβει πανω του! Με 2 παιξιές έχυσα! Τόση καύλα! Τη φωτογραφία την είχε τραβήξει η φίλη της με τη δικαιολογία οτι θέλει να την έχει την στιγμή! Όταν γύρισε σπιτι πηδιόμασταν όλο το βραδυ! Τελειώναμε και ξαναρχίζαμε!

Μετά από μέρες αποφασίσαμε να το πάμε στο τελευταιο βήμα απευθείας! Να με απατήσει ολοκληρωμένα! Αλλα πώς βρίσκεις παρτενερ? Είχαμε συμφωνήσει να είναι άγνωστος! Λόγω του ότι ντρεπόταν συμφωνήσαμε εγω να είμαι κρυμμένος κάπου μέσα στο σπίτι! Αδειάσαμε μια ντουλαβα και βάλαμε μεσα μια μικρη πολυθρόνα ώστε να κάθομαι και θα αφήναμε ελαφρα ανοιχτη τη πόρτα και το φώσ απο το φωτιστικό δαπέδου θα χτυπούσε στο κρεβάτι ώστε να μην με δει ο παρτενερ τυχαία!

Ολα συμφωνημένα! Αλλά όπως κάθε σχέση έτσι και η δικη μας είχε κάποια μειον! Και αυτο ήταν η γκρίνια της! Λόγω δουλειάς δεν θα μπορουσα να πηγαινω να τη βλέπω καθε μέρα αλλα 2 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες περιπου! Επι 2 μηνες καθε μερα γκρινια! Καθε μερα ομως! πρωι μεσημερι βραδυ! Καλημερα της έλεγα μου απαντούσε απευθειας οτι καλη θα ηταν αν της ελεγα οτι θα παω να τη δω! Ο άνθρωπος που μοιράστηκα τη φαντασίωση μου καθώς και προσωπικα μου είχε αρχίσει να με ξενερώνει απιστευτα! Είχα υποψίες οτι ξεκίνησε να με απατάει αλλα για τη παρτη της οχι για να μου δώσει εμενα αυτο που ζητούσα! Ποτε δεν έμαθα! Ώσπου μια μερα το τελείωσα! Δεν άντεχα αλλο! Κάθε μερα γκρίνια! Και κάπως ετσι τελείωσε αδοξα

Να είναι καλά εκει που βρίσκεται και την ευχαριστώ πολυ για όλα αυτα που ζήσαμε! Ηταν πολυ δυνατα!

2. tonythegreek

tonythegreek Και Κ. Καργιόλης & καργιολάκι στα χέρια Της.

Πολύ καλή εμπειρία φίλε!
    Σκέψου ότι πήγες ένα βήμα παραπάνω και είσαι έτοιμος και καταρτισμένος για να υποδεχτείς την επόμενη όπου μπορεί και να πάει καλύτερα το πράμα!
    Ξέρω, παρηγοριά στον άρρωστο..αλλά και εγώ σε παρόμοια φάση είμαι!
    Πίστευε στους στόχους σου!

3. classymale40

classymale40 Cuckold Loving Husband

Μάλλον για γάμο το πήγαινε για αυτό γκρίνιαζε. Μετά το γάμο θα σου έκοβε κ την φαντασίωση!