Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 19 Νοεμβρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ότι δεν έχει σώμα, δεν έχει ούτε ψυχή.

    Σε μία προσπάθεια να κατανοήσω καλύτερα την ερωτική μου ταυτότητα, την οποία ακόμη κτίζω και δημιουργώ και εξελίσσω, με την βοήθειά του Μέντορά μου, αυτή την περίοδο, και την εμπειρία μου από σχέσεις M/s, όπου διδάχτηκα πολλά περί ανεπάρκειας – δικής μου αλλά και των συντρόφων μου - προσπαθώντας να κατανοήσω καλύτερα τον τρόπο που λειτουργούν οι ασύμμετρες σχέσεις, αυτά που με διεγείρουν και αυτά που ενδεχομένως διεγείρουν και άλλες γυναίκες του στάτους μου (αλλά και άντρες) και να βρω το «κουμπί» μίας σχεδόν εκστατικής απόλαυσης που να επισκιάζει όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου, έγραψα αυτό το νήμα.

    Σε μία πρόσφατη αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρέθηκα μπροστά σε ένα κείμενο, με τίτλο «101 ιδέες να κάνετε την σκλάβα Σας να νιώθει Ιδιοκτησία (δηλαδή αγαπημένη)». Το διάβασα με προσοχή και απομόνωσα μερικές ιδέες που μου άρεσαν, πρόσθεσα κάποιες άλλες δικές μου και κατέληξα σε μία λίστα από 50 όμορφες προτάσεις, που θα παραθέσω παρακάτω, και που απεικονίζει κατά κάποιο τρόπο μία αρκετά «υγιή» έκφραση της σχέσης ιδιοκτησίας. Είμαι βέβαιη ότι θα βρει ανταπόκριση και στο Κ στοιχείο από την άλλη πλευρά, εάν βεβαίως κάποιος διεγείρεται από την αίσθηση ότι ένα καλό κομμάτι κρέας του ανήκει. Θα προσέξετε ίσως ότι αυτού του είδους οι σχέσεις απαιτούν μεράκι, ενθουσιασμό και άφθονο ελεύθερο χρόνο. Ο μεροκαματιάρης Αφέντης, ο Αφέντης που διευθύνει μία πολυεθνική ή η παντρεμένη με τα δύο κουτσούβελα κρεμασμένα στο βυζί της, τί M/s να κάνουν οι κακόμοιροι;

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για μία σκλάβα, δηλαδή μία γυναίκα που έχει κατασταλάξει στην γνώση περί της ερωτικής της ταυτότητας, να συνάψει μία σχέση M/s με κάποιον ο οποίος της αρνείται την αίσθηση του ανήκειν. Οι σχέσεις M/s είναι σχέσεις απόλαυσης, και για τους δύο μετέχοντες, και μάλιστα μίας απόλαυσης η οποία δεν περιορίζεται στο εικοσάλεπτο μίας σεξουαλικής συνεύρεσης, αλλά συνεχίζει μέσω της εγκεφαλικής διέγερσης που προκαλεί ο έλεγχος σε επίπεδο 24/7. Δεν χρειάζεται να επισημάνω ότι η εγκεφαλική διέγερση μεταφράζεται σε ένα βρεγμένο μουνάκι από τη μία και σε μία θεόσταλτη αίσθηση υπερχειλίζουσας ανδρικής ενέργειας από την άλλη, στο Κ στοιχείο της σχέσης. Κανένας άντρας δεν θα άντεχε ένα μόνιμα σηκωμένο πέος, και αυτό δεν είναι ασφαλώς βιολογικά δυνατό. Η 24/7 διέγερση όμως, είναι. Θα έλεγα ότι ο στόχος του BDSM είναι αυτός...

    Διατείνομαι ότι χωρίς απτή και σωματική έκφραση της ιδιοκτησίας δεν είναι εφικτό να διατηρήσουμε την αίσθηση του ανήκειν σε βάση 24/7. Οι αντιπερισπασμοί είναι πολλοί και μεγάλοι, η καθημερινότητα μας τραβολογάει, με βαρετά καθήκοντα, ανούσιες κοινωνικές επαφές, προβλήματα πάσης φύσεως. Όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, και που είναι τόσο ασήμαντα, δεν αξίζουν καν να τα θυμόμαστε ή να τα μνημονεύουμε. Ως σκλάβα τηρώ καθημερινό ημερολόγιο (αυτή την εποχή με τον Μέντορά μου). Βλέπω λοιπόν πόσο ασήμαντη θα ήταν η ζωή μου αν ζούσα όπως ζούσα παλιά, στον βανίλλα κόσμο. Αν ήθελα να την περιγράψω ποιητικά, θα έλεγα, “The women come and go, talking of Michelangelo”...

    Για να είναι η σκλαβιά μία βαθιά εμπειρία, που βαθαίνει μάλιστα όλο και περισσότερο, και δεν τελματώνει, απαιτείται έκφραση σωματική. Η σκλαβιά έχει να κάνει με το σώμα, όσο και με την εσωτερικότητα. Για να νιώσει η σκλάβα το αγαπημένο χέρι του Κυρίου της επάνω της, τον έλεγχό του, πρέπει να χωθεί στο παιχνίδι ο παράγοντας σώμα. Δεν συντρέχει κανένας λόγος για μία σκλάβα να είναι σε σχέση όπου ο έλεγχος του Αφέντη δεν ασκείται επάνω στο σώμα της και στο πνεύμα της εξίσου. Δεν μπαίνουμε σε τέτοιες δύσκολες σχέσεις για να νιώθουμε παραμελημένες ή για να μην εισπράττουμε ενδιαφέρον, φροντίδα και έλεγχο. Αυτά λοιπόν πρέπει να γίνονται αισθητά. Η ενέργεια του ενός πρέπει να έχει αντίκρισμα στην ενέργεια του άλλου.

    Οι προτάσεις που θα καταθέσω είναι μία πιθανή εκδοχή της έκφρασης της ιδιοκτησίας. Σημαντικό βέβαια είναι ο Αφέντης να επιβεβαιώνει την τήρησή τους και να επιμένει σ’ αυτήν. Μία σκλάβα που βρίσκει τον εαυτό της να είναι ιδιοκτησία ενός αδιάφορου Αφέντη, ενός ξεχασιάρη Αφέντη, ενός Αφέντη που δεν τηρεί τον έλεγχο με συνέπεια (αυτή είναι η έννοια του Νόμου, εξάλλου) καλό θα ήταν να ψάξει να βρει κάποιον άλλον σύντροφο. Αλλιώς, δεν μπορεί να λειτουργήσει η φάση. Αυτό, δυστυχώς, το έχω τεκμηριώσει προσωπικά.

    (Συνεχίζεται)
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Dora σε ποιούς απευθύνεσαι;
    Στούς άνεργους η στούς μαχαραγιάδες;
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Πάντως δεν απευθύνεται στους τεμπελχανάδες του bdsm, ή στους bdsmers "του Σαββατοκύριακου".

    Μην κολλάς στη φράση που σε ξένισε, που φαντάζει βεβαίως ως υπερβολικά απόλυτη και ίσως εν μέρει, να είναι. Η αμέσως προηγούμενη, που λέει ότι "αυτού του είδους οι σχέσεις απαιτούν μεράκι, ενθουσιασμό και άφθονο ελεύθερο χρόνο", είναι απόλυτα σωστή.

    Εάν σου έχει παραδοθεί η αρμοδιότητα (που πάει πακέτο με την ευθύνη) να αποφασίζεις επί παντός του επιστητού γιά έναν άλλο άνθρωπο και να τον ποδηγετείς, εάν τελικά είσαι αυτός που πρέπει να φροντίζει γιά το ζην και δη γιά το ευ ζην του, δεν μπορείς να το κάνεις αποσπασματικά, ή τέλος πάντων όποτε είτε κάνεις κέφι, είτε έχεις τη δυνατότητα.

    Προσωπικά από 24/7 Μ/s δεν μπορώ να πω ότι ξέρω από πρώτο χέρι, ξέρω όμως πόσος χρόνος, προσπάθεια και φαιά ουσία πρέπει διαρκώς, αδιάκοπα, ανελλιπώς να αναλώνονται, γιά να λειτουργήσει και να μην εκφυλισθεί μιά σχέση D/s (γιά να μην εκφυλισθεί σύντομα τουλάχιστον, μιά και τη μαγική συνταγή γιά τη σχέση που κρατάει γιά πάντα, δεν την έχω ακόμη βρει).

    Βλέπεις, αυτού του είδους οι σχέσεις είναι δύσκολο να βαλτώσουν μεν, να συνεχίσουν να σέρνονται δε γιά χρόνια και καιρούς και ίσως γιά μιά ζωή, όπως πολύ ευκολότερα συμβαίνει με τις vanilla... Είναι πολύ ευκολότερο να παραμείνει κάποιος σε μιά τελειωμένη ουσιαστικά vanilla σχέση, παρά σε μιά σχέση που δεν τον ικανοποιεί όπως θα έπρεπε, αλλά παρ' όλ' αυτά πρέπει να εξακολουθεί να άγεται, να φέρεται και να δέρνεται... Έτσι, αν είναι να κρατήσουν οι σχέσεις αυτές, δεν υπάρχει η εκδοχή της στασιμότητας. Πρέπει να εξελίσσονται συνεχώς και να βαθαίνουν, διαφορετικά λήγουν με συνοπτικές -εν πολλοίς- διαδικασίες.

    Το να φροντίζεις λοιπόν να κρατιέται η σχέση ουσιαστική κι ανθούσα στο διηνεκές, το να φροντίζεις διαρκώς να εξελίσσεται και να βαθαίνει, θέλει πολλή δουλειά, δεν είναι καθόλου απλό, εύκολο και άνετο... Και ως εκ τούτου θέλει και πολύ χρόνο, που κάπου πρέπει να βρεθεί... Όποιος δεν είναι άνεργος ή μαχαραγιάς λοιπόν, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι διατεθειμένος και προετοιμασμένος, να κοιμάται λιγότερο...


    (Έχω την αίσθηση πάντως πως ήταν λιγάκι νωρίς γιά σχόλια, σ' αυτό εδώ το νήμα... Εάν η dora θεωρεί πως αυτά που ήδη έγιναν σπάνε τη ροή του, το δικό μου τουλάχιστον, δεν έχω αντίρρηση να διαγραφεί).

     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Δέν σχολίασα την ουσία της τοποθέτησης της Δώρας,που άλλωστε δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί , αν και έχω ήδη "κολλήσει" κάπου αλλού ,δέν το αναφέρω όμως ακριβώς γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί.
    Η παρέμβαση μου εγινε για να δείξω οτι απευθύνεται σε λίγους.Ειδικά στην σημερινή , "μνημονιακή" κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα...
    Κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω και με τα λεγόμενά σου και με την φράση της Δώρας που χρησιμοποιήσες σαν αφορμή, θεωρητικά.Πρακτικά,απαιτείται μιά κάποια απομόνωση από την υπόλοιπη κοινωνία και μια υποβάθμιση της σημασίας των υπόλοιπων πεδίων που μας απασχολούν σ΄΄αυτή τη ζήση,πράγμα όπως είπα και πρίν, δύσκολο σήμερα.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Πολύ σωστή η παρέμβασή σου και θα συμφωνήσω. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Για να δώσω και ένα παράδειγμα, θεωρώ ότι εσύ θα μπορούσες άνετα να ασχοληθείς με M/s, γιατί μετά το οχτάωρό σου είσαι εντελώς ελεύθερος, όπως είμαι κι εγώ. Έχουμε κι εσύ κι εγώ ένα μέτριο εισόδημα (εντάξει, το δικό μου είναι πιο μέτριο, λολ) που μας επιτρέπει να ζούμε αξιοπρεπώς, και καμία περαιτέρω επαγγελματική φιλοδοξία να βασανίζει το μυαλό μας ή να τρώει τον χρόνο μας. Πολλοί άλλοι όμως δεν έχουν αυτές τις συνθήκες, δηλ. αντί για μία σταθερή και σχετικά εύκολη δουλειά έχουν ένα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον χωρίς ωράρια. Άλλοι έχουν οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις, όπως μικρά παιδιά...

    Πράγματι, έτσι το βλέπω, δεν νομίζω να μπορεί να γίνει αλλιώς, και πρακτικά αλλά και λόγω της "εμμονής" που ενέχει η "πάθηση". Ο βαθμός της απομόνωσης ποικίλλει βέβαια και άπτεται μάλλον περισσότερο της ιδοσυγκρασίας του καθενός. Είναι δυνατόν να κάνουμε M/s και να διατηρήσουμε τα ενδιαφέροντά μας, όπως το βλέπω, με μία ισορροπημένη χρήση του χρόνου μας.

    Θα συμφωνήσω και με αυτό (και να σε καλωσορίσω και πάλι πίσω, με την ευκαιρία).

    Πολύ καλό το σχόλιο. Στην ουσία, είναι αυτό που είπα στην τελευταία μου σχέση, έναν πολύ εύμορφο και πολύ εύρωστο οικονομικά Κύριο, ο οποίος με παραμέλησε επί 3 μήνες. "Να κοιμάστε λιγότερο". (Αυτός ο πληθυντικός θα με φάει εμένα, να μου το θυμηθείτε...)

    Να πω και τις προτάσεις τώρα για να καυλώσουμε λίγο;
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    1. Ο Αφέντης διαλέγει το κολάρο που θα φοράει η σκλάβα του. Η σκλάβα θα το φοράει όποτε της το ζητάει ο Αφέντης. Ίσως και το βράδυ, όταν κοιμάται.
    2. Η σκλάβα θα κάθεται πάντα πιο χαμηλά από τον Αφέντη στις ιδιωτικές τους στιγμές.
    3. Όταν έρχεται ο Αφέντης, η σκλάβα θα γονατίζει μπροστά του και θα του αγκαλιάζει τα γόνατα (αυτό παραπέμπει σε αρχαία Ελλάδα και μου αρέσει, όμως υπάρχουν και πιο Eastern παραλλαγές) . Το ίδιο και όταν φεύγει.
    4. Η σκλάβα θα στέλνει αναφορά κάθε βράδυ. Στην αναφορά της θα περιγράφει τις κινήσεις της στη διάρκεια της ημέρας και όλες τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της.
    5. Κάθε μέρα την ίδια ώρα η σκλάβα και ο Αφέντης θα επικοινωνούν τηλεφωνικώς, έστω και για λίγο. Είναι σημαντικό να ακούν ο ένας την φωνή του άλλου. Επίσης είναι σημαντικό να μάθουν να περιμένουν αυτή τη στιγμή της ημέρας (όπως στον Μικρό Πρίγκιπα - είδατε πόσο ρομαντική είναι η σκλαβιά; )
    6. Η σκλάβα θα έχει ένα μικρό τατουάζ με το αρχικό του ονόματος του Αφέντη της στην ανάστροφη του χεριού, ανάμεσα στον αντίχειρα και στον δείκτη, εκεί όπου κάναμε παλιά το Ohm...
    7. Ο Αφέντης θα επιλέγει το χρώμα των μαλλιών και το κούρεμα και χτένισμα της σκλάβας, το μακιγιάζ της και το χρώμα των νυχιών της.
    8. Ο Αφέντης θα επιλέγει το στυλ των ρούχων που θα φοράει η σκλάβα παντού και κάθε μέρα.
    9. Σε ιδιωτικές στιγμές, ο Αφέντης θα ζητά συχνά να επιθεωρήσει το σώμα της σκλάβας. Η σκλάβα θα πρέπει να βγάζει τα ρούχα της, να στέκεται όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια πλεγμένα πίσω από την πλάτη, στήθος προτεταμένο και κεφάλι ελαφρώς σκυφτό. Δεν πρέπει να κινηθεί ακόμη και αν ο Αφέντης θελήσει να εξετάσει την κατάσταση των οπών του σώματός της.
    10. Η σεξουαλική συνεύρεση με την σκλάβα μπορεί να είναι όσο σκληρή επιθυμεί ο Αφέντης. Ο Αφέντης διατηρεί το δικαίωμα να είναι το ίδιο σκληρός με την σκλάβα του όταν αυτή είναι άρρωστη, έχει περίοδο κλπ.
    11. Ο Αφέντης μπορεί να επιλέξει ένα φαγητό που δεν αρέσει στην σκλάβα και να της επιβάλλει να τρώει μία μικρή ποσότητα κάθε μέρα για μία εβδομάδα ή και περισσότερο.
    12. Η σκλάβα μπορεί να έχει την εντολή να χύνει μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, κάθε μέρα. Ο χρονικός περιορισμός μπορεί να τίθεται από τον Αφέντη (5 λεπτά για παράδειγμα).
    13. Για παραβάσεις των κανόνων, η συνήθης τιμωρία είναι στέρηση προνομίων, όπως για παράδειγμα στέρηση οργασμού για το χρονικό διάστημα που θα κρίνει ο Αφέντης.
    14. Για την παράβαση από τη σκλάβα της εντολής στέρησης οργασμού, συνήθως αρκεί η αίσθηση της ντροπής της και της ανεπάρκειάς της και δεν απαιτείται περαιτέρω τιμωρία, αν και αυτό είναι στην ευχέρεια του Αφέντη.
    15. Μετά από κάθε τιμωρία, η σκλάβα θα λέει ευχαριστώ και θα φιλά τα χέρια ή τα πόδια του Αφέντη, ανάλογα με την σκληρότητα της τιμωρίας.
    16. Η σκλάβα μπορεί να κάνει piercings στις ρώγες και στα μουνόχειλα. Έτσι θα μπορεί να φοράει κρίκους για πιο εύκολο βασανισμό της, να της κρεμάει βάρη ο Αφέντης, να κοιμάται δεμένη κάποιες νύχτες, κλπ.
    17. Η σκλάβα μπορεί να έχει ένα branding σε κάποιο σημείο του σώματός της.
    18. Η σκλάβα θα ανταμείβεται όταν κάνει κάτι καλά, για παράδειγμα με τα ούρα ή το σπέρμα του Αφέντη στο στόμα της ή στις οπές της. Ο Αφέντης μπορεί να ουρήσει είτε στο μουνί είτε στον πρωκτό της σκλάβας χρησιμοποιώντας ένα χωνί. Επίσης η σκλάβα μπορεί να λάβει εξτρά προνόμια, όπως το να κοιμηθεί μαζί με τον Αφέντη. Δεν νοείται ανταμοιβή ή προνόμιο χωρίς να το κερδίσει πρώτα η σκλάβα.
    19. Για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών της σκλάβας από τον Αφέντη, μπορεί να της ζητήσει να γράψει διάφορα κείμενα, όπως «Τί μισώ περισσότερο στον κόσμο», «Τί αγαπώ περισσότερο στον κόσμο», «Τί με καυλώνει», «Τί με ξενερώνει», «Γιατί αγαπώ τον Αφέντη μου», «Ο Ορισμός του πόνου σε 1000 λέξεις» κλπ.
    20. Όταν είναι με τον Αφέντη της, η σκλάβα θα του ζητάει την άδεια πριν φάει ή πιει οτιδήποτε, πριν καπνίσει ή πριν πάει στην τουαλέτα.
    21. Πότε πότε, ο Αφέντης θα παραχωρεί την σκλάβα σε άλλα άτομα της επιλογής του για επιλεγμένες χρήσεις. Η σκλάβα θα φέρεται σε αυτά τα άτομα με τον ίδιο σεβασμό και υπακοή που έχει και για τον Αφέντη της.
    22. Η σκλάβα πρέπει να είναι πάντα επιμελώς ξυρισμένη.
    23. Απαγορεύονται τα καλσόν γιατί δυσκολεύουν την πρόσβαση στα γεννητικά όργανα της σκλάβας. Η σκλάβα μπορεί να φοράει κάλτσες σιλικόνης ή ζαρτιέρες.
    24. Στις κοινωνικές της εξόδους, η σκλάβα μπορεί να έχει την εντολή να φοράει μία πρωκτική σφήνα μεγέθους που θα επιλέξει ο Αφέντης.
    25. Για σοβαρές παραβάσεις, μία ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία είναι για την σκλάβα να γράψει το όνομα του Αφέντη της στο πέλμα του ποδιού της και να πατάει επάνω Του με κάθε της βήμα, μέχρι να πάρει την άδεια να το σβήσει.
    26. Η σκλάβα μπορεί να λαμβάνει την εντολή να διαβάζει συγκεκριμένα κείμενα και να αποτυπώνει γραπτώς αυτά που κατάλαβε και έμαθε από αυτά.
    27. Μία ανταμοιβή της σκλάβας είναι να βρει η ίδια την ονομασία για κάποιο εργαλείο ή για κάποια σκηνή.
    28. Η σκλάβα μπορεί να ανταμείβεται με μία ονομασία που την κάνει να νιώθει αγαπημένη, όπως «πουτανάκι», «τσουλίτσα» κλπ.
    29. Μερικές φορές ο Αφέντης μπορεί να πλύνει την σκλάβα του σαν να ήταν μικρό παιδί.
    30. Μερικές φορές ο Αφέντης μπορεί να ταϊσει την σκλάβα του σαν να ήταν μικρό παιδί.
    31. Μερικές φορές η σκλάβα μπορεί να αναγκαστεί να φάει από το πάτωμα, από εφημερίδα ή από μπολ για σκυλιά.
    32. Για σοβαρές παραβάσεις μπορεί η σκλάβα να λάβει την εντολή να πάει στο επόμενο πάρτι της κοινότητας με ένα χαρτόνι κρεμασμένο επάνω της που να αναφέρει το παράπτωμά της.
    33. Η σκλάβα μπορεί να έχει την εντολή να μην αγγίζει ποτέ το σώμα του Αφέντη χωρίς την άδειά Του.
    34. Μερικές μέρες (όπου αυτό είναι εφικτό) η σκλάβα θα παραμένει γυμνή όλη την ημέρα.
    35. Ποινές για παραβάσεις μπορεί να συμπεριλαμβάνουν στέρηση πόνου, στέρηση παιχνιδιού, στέρηση οργασμού κατά τη διάρκεια του σεξ, στέρηση ομιλίας, ή στέρηση θορύβων, βογγητών ή / και κινήσεων κατά τη διάρκεια σωματικής τιμωρίας.
    36. Ο Αφέντης μπορεί παρουσία ατόμων της κοινότητας να βάζει την σκλάβα του να παρουσιάζεται, να δείχνει σημεία του σώματός της κλπ.
    37. Ο Αφέντης μπορεί να επιβάλλει στην σκλάβα έναν Μαραθώνιο οργασμών για μια μέρα και μετά η σκλάβα να γράψει ένα κείμενο γι αυτό.
    38. Για παραβάσεις η σκλάβα μπορεί να τιμωρηθεί με corner time, δηλαδή να σταθεί στη γωνία με το πρόσωπο στον τοίχο για κάποιο διάστημα (20 λεπτά είναι αρκετά, σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία, για να νιώσει σαν παιδάκι τριών ετών).
    39. Μετά από κάθε επιτυχή ολοκλήρωση ενός τασκ, ο Αφέντης μαστιγώνει την σκλάβα. Μία μαστιγωμένη σκλάβα είναι μία ευτυχισμένη σκλάβα.
    40. Μερικές φορές ο Αφέντης μπορεί να μιλάει στους φίλους του για τη σκλάβα του σαν να μην είναι παρούσα και η ίδια.
    41. Για πολύ σοβαρές παραβάσεις ο Αφέντης μπορεί να αποσύρει πλήρως τον έλεγχό του για μία εβδομάδα και να αφήσει την σκλάβα να κάνει ότι θέλει.
    42. Ο Αφέντης πρέπει να προστατεύει το όνομα και την τιμή της σκλάβας του όταν κάποιος την προσβάλλει.
    43. Όταν είναι εφικτό, η σκλάβα μπορεί να κοιμάται σε κλουβί ή δεμένη.
    44. Όταν ο Αφέντης παίζει με άλλες, πρέπει να βεβαιώνεται ότι η σκλάβα του ξέρει ότι δεν έχει χάσει την δική της ιδιαίτερη θέση στην καρδιά Του.
    45. Ο Αφέντης πρέπει να θυμάται τα γενέθλια της σκλάβας Του και να της κάνει ένα δώρο.
    46. Ο Αφέντης μπορεί να αναθέτει ένα συγκεκριμένο τασκ κάθε πρωί και να βεβαιώνεται ότι έχει γίνει μέχρι το βράδυ.
    47. Η σκλάβα μπορεί να αναγκάζεται να παραμείνει ακίνητη και σιωπηλή καθώς ο Αφέντης της επιβάλλει έναν οργασμό. Εάν κινηθεί ή κάνει θόρυβο, ο Αφέντης την τιμωρεί και μετά συνεχίζει με την επιβολή της απόλαυσης.
    48. Ο Αφέντης κάνει συχνά την σκλάβα να κλαίει γιατί αγαπάει τα δάκρυά της.
    49. Μερικές φορές ο Αφέντης εκπληρώνει μία φαντασίωση της σκλάβας του.
    50. Ο Αφέντης έχει την τελευταία λέξη. Πάντα.

    Πηγή: 101 Things
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Θα μέ βάλει δηλαδή η άλλη να τρώω μπάμιες μιά βδομάδα και θα καυλώνω κι΄από πάνω;  
    Τρελλάθηκες μωρέ;   
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

       
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Προτιμάς ακρίδες με μέλι; 
     
  10. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    Μπλιαχ ... μέλι!  

    Σημείωση για να είμαι εντός θέματος: οσάκις βρέθηκα σε 24/7, ευτυχώς, μαγείρευα. Οπότε, αποφεύγαμε δυσάρεστα περιστατικά με μπάμιες κλπ.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς να κάνετε ευτυχισμένη τη σκλάβα σας

    να σου πώ....
    ...αν μου είχε ανατεθεί εκ παραλλήλου η μελέτη του Τρακτάτους Λογκικο-Φιλοσοφικους στα πλαίσια της άσκησης θάρρους Νο26 ,
    (26. Η σκλάβα μπορεί να λαμβάνει την εντολή να διαβάζει συγκεκριμένα κείμενα και να αποτυπώνει γραπτώς αυτά που κατάλαβε και έμαθε από αυτά.) ,
    και σκορπιούς σαγανάκι θα έτρωγα προκειμένου να γλιτώσω... 
     
  12. thanasis

    thanasis Contributor

    dora_salonica, πολύ καλό.