Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ραντεβού στις 21:00

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος enlighten, στις 22 Φεβρουαρίου 2015.

1. enlighten

enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

Ανοίγω τα ματια μου κ ανακαλύπτω πως λειπει απο δίπλα μου ... Στην θεση Του βρίσκω ενα σημείωμα ....

"Θα βρεις οτι χρειάζεσαι στο κουτί πανω στο τραπέζι .... 9:00 στο "χ" μαγαζί "

Σηκώνομαι γεμάτη ενθουσιασμό κ γρηγορα γρηγορα τρέχω προς το σαλονι ... Εχει οντως ενα κουτί .. Τ ανοίγω με ανυπομονησια κ βρίσκω ενα φόρεμα , μια μασκα κ ενα σημείωμα ...
    " φορα τα παπουτσια που μ αρεσουν ...."
    Η μερα δεν περνάει με τιποτα , ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα Του , θα Του αρέσω άραγε ;
    Απασχολούμαι με δουλειές κ οςο πλησιάζει η ωρα του ραντεβού μας ... Ξεκινώ να ετοιμάζομαι ... Μπαίνω στο μπανιο κ ανοίγω το ζεστο νερό , το οποιο εξαγνίζει καθε ένταση , μου θυμίζει την τελευταία φορα που βρεθήκαμε μαζι σ αυτο το χωρο ...

Μ έβαλε μεσα στο μπανιο κ έκλεισε την πορτα
    - Γδυσου !
    - Μαλιστα Κυριε
    - Με αργες κινηςεις .... Σημερα θελω ν απολαύσω την στιγμή ...
    Με τρεμάμενα χερια ξεκινάω να γδυνομαι , το βλέμμα Του κ η ηρεμία που εχει μου δείχνουν πως οντως τ απολαμβάνει κ η ευχαρίστηση μου πιανει την κορυφή ...
    - Μπράβο η πούτανιτσα μου ...
    Κ πλησιαζει...
    Σηκώνει το χερι Του , με κίνηση που δειχνει προθεςη χαδιου στο μάγουλο, κλείνω τα ματια , θελω τοςο πολυ να μ αγγίξει ... Αισθάνομαι να μου τραβαει τα μαλλια κ ν ανασηκώνει το προςωπο μου ... Δεν ανοίγω τα ματια , μου εχει απαγορέψει να τον κοιτάω.
    - Γυρνά κ σκύψε...
    - Μαλιστα Κυριε
    Γυρνάω κ σκύβω ...
    - Σημερα δεν θα σ ακούμπησω καθολου ... Θα σε βοηθήσει ομως αυτο ...
    Κ αισθάνομαι κατι μεταλλικό να μπαινει στον ηδη υγρό κόλπο μου ...
    Η χαρα μου κ η έκπληξη μου ειναι απερίγραπτη , γιατι ο Κύριος ξερει ποςο αγαπάω το συγκεκριμένο toy , αλλα δεν θα μ ακουμπήσει είπε ... Αφου βάζει κ την τελευταία ...
    - Κατσε στην λεκάνη κ παίξε με την κλειτοριδα σου ....
    - Μα...
    - Εχεις αντίρρηση ;
    - .... Οχι , Κυριε
    Υπακούω ... με ανάμεικτα συναισθήματα ντροπής , φόβου , αγωνίας κ μιας απίστευτης ηδονής που δεν ξερω απο που πηγάζει ...
    Δεν με εχω ξανα αγγίξει κ να εχω κ κοινο
    Στην κίνηση του χεριού προς την ηδη ερεθισμένη μου κλειτοριδα ... Ακουω
    - Stop
    Ωχ... Τι stop ? κ η απαντηση του έρχεται να απαντήσει την σιωπηλή μου απορία
    - Δεν θελω διεκπεραιωτικα , κλείσε τα ματια κ φαντάσου πως εισαι μονη ... Θα μ ακους ανα διαστήματα μονο για διορθώσεις ...
    - Μαλιστα Κυριε
    Κλείνω τα ματια κ με έντονη κ εμφανή αμηχανία ... Γλυφω τα δυο δαχτυλα τα οποια σιγα σιγα κατεβάζω προς το στηθος ...
    Χαϊδεύω της ηδη ερεθισμένες ρωγες ... Κ σιγα σιγα εκτονώνεται η αμηχανία που αρχικά ένιωθα ... Πιάνω κ με τα δυο χερια το ερεθισμένο στηθος κ χαϊδεύω
    - Πιο δυνατά !
    Η φωνη Του ειναι σαν ν ακουγεται τωρα μες στο μυαλο μου μονο
    Κανω να κατεβάσω το ενα μου χερι
    - Οχι , ακομα !

...to be continued

Last edited: 22 Φεβρουαρίου 2015
  2. enlighten

Η φωνη Του συνδεδεμένη με καθε χιλιοστό του νευρικού μου συστήματος , έρχεται να δώσει τονωτική ένεση στην ηδη ανεβασμένη λίμπιντο μου ... Υπακούω σαν υπνωτισμένη ...
    Τσιμπάω τις ρωγες μου κ ακουω την ανάσα Του , ν αλλάζει ρυθμό , ζουλάω το στηθος μου κ το σώμα μου πια κινείται αυτόνομα ... Σιγα σιγα φέρνω το ενα χερι στην μεση του στήθους μου κ σιγα σιγα το κατευθύνω προς τον αφαλο .... Κ πιο χαμηλά .... Εντείνονται οι αισθήσεις μου κ περιμενω την αδεια Του .... Τα δαχτυλα μου κινούνται χαϊδεύοντας απαλά την γυρω γυρω περιοχή .... Η καθυςτερηςη κανει την αγωνία κ την καυλα μου πιο δυνατή .... Ενω το αλλο χερι μου συνεχίζει ν ασχολείται με το στηθος ... Καταλαβαινω οτι πλησιαζει προς το μέρος μου ... Πλησιαζει .... Πλησιαζει κ ξαφνικά ....
    Η ανάσα του ειναι στ αυτι μου κ ψιθυριστά
    - Μπορεις να συνεχίσεις ...
    Τα δαχτυλα μου κινούνται τωρα πιο γρηγορα κ .... Η καυλα μου πιανει οριακά την έκσταση ...
    - Stop ..... Ακουω δυνατά κ έντονα
    - Στα 4 στο πατωμα ... Τωρα !!! Στις σκυλες μονο εκει αξιζει να βρίσκονται !
    Υπακούω κ συνεχίζω να χαϊδεύω την κλειτοριδα μου ... Η αίσθηση ειναι πιο έντονη ετςι ... Κ γινεται ακομα πιο έντονη την στιγμή που το crop του έρχεται σε επαφή με τον δέρμα μου .... Καθε χτύπημα διαπερνάει το κορμι μου σαν ηλεκτρικό ρεύμα
    - Κυριε ... Θα...μου...επιτρέψετε ... Να χυσω ;;;
    - Υπομονή ... !!!!

.... Το άκουσμα του τηλεφώνου με βγάζει απο την ονειρική διαθεση ...
    Κοιτάζω το ρολόι μου κ ηδη εχω χαςει πολύτιμο χρονο ...

... To be continued

3. enlighten

Ετοιμάζομαι οςο πιο γρηγορα αλλα κ προσεχτικά μπορω .... Δεν Του αρεςει η προχειρότητα ... Κοιτάζομαι στον καθρέφτη για τις τελευταίες διορθώσεις κ αντιλαμβάνομαι οτι η έξαψη απο την ονειροπόληση μου ... Ειναι εμφανής ....

Φτάνω αισίως στην ωρα μου ... Το άγχος μου πιανει κορυφή .... Θα ειμαι οπως επιθυμεί ;
    Μπαίνω στο εστιατόριο , κ η φιγούρα Του μαγνητίζει το βλέμμα μου ... Φτάνω κ στέκομαι δίπλα στο τραπέζι ... Δεν σηκώνει το βλέμμα Του κ διακρίνω ενα αχνό χαμόγελο στα χειλη Του , η αμηχανία μου , ειναι εμφανής κ στους γυρω, μιας κ η εντολή Του να κάθισω αργεί δέκα βασανιστικά λεπτα να ερθει ....
    - Μπορεις να κάτσεις ! Ελπίζω να ακολουθήσες τις εντολές μου πιστά ...
    - Μαλιστα Κυριε
    - Για ξανα σκέψου το κ απάντησε μου σωστα αυτη τη φορα ..
    - Μα ... Φόρεσα ακριβως οτι μου ζητήσατε ...
    - Μου φαινεται οτι η ένδυση σου περιλαμβάνει κ έξτρα αξεσουάρ ... Τα οποια θελω τωρα να αφαιρέσεις ... Θα τιμωρηθείς γι αυτο φυσικα ... ΠΡΙΝ τελειώσει η βραδυα!

Η βραδυα παρόλη την ένταση κ το μικρο μου λαθος κυλάει ήρεμα ... Την στιγμή που ο σερβιτόρος φέρνει τον λογαριασμό ... Τα λογια Του ηχούν στ αυτιά μου ... - θα τιμωρηθείς γι αυτο φυσικα - τι να εχει στο μυαλο Του ;

Αυτη την φορα σηκωνεται , μου κραταει το παλτό κ ψιθυρίζει στ αυτι ...
    - Εχεις μια τιμωρια , να ξέπληρώσεις !!!
    Αρχίζω να νιωθω εναν σεισμό μεσα μου κ σταγόνες να τρεχουν ανάμεσα στα ποδια μου .... Ευτυχώς που ειναι το φόρεμα μακρύ !

Μπαίνουμε στ αυτοκίνητο κ κατευθυνόμαστε προς το βουνό ...
    Η εκφραση ολο απορία εχει παρει μορφη στο προςωπο μου .
    - Την επομενη φορα ειμαι σιγουρος πως δεν θα κανεις τα ιδια λάθη !!

... To be continued

4. enlighten

Σταματάμε σ ενα απόμερο σημειο , βγαινει απο τ αμαξι κ έρχεται προς το μέρος μου κ ανοίγει την πορτα
    - Βγες εξω ... Κ στασου μπροστά απο το αυτοκίνητο στην μεση .
    - Μαλιστα Κυριε

Εγω κατευθύνομαι προς το μπροστινό μέρος κ Εκείνος προς το πισω ... Κραταει κατι στα χερια Του αλλα τα φώτα του αυτοκινήτου δεν μ αφήνουν να δω καθαρα ... Πλησιαζει , αφηνει ενα σάκο κατω κ έρχεται κ στέκεται πισω μου , διακρίνω ενα μαντήλι στα χερια Του, τραβαει τα μαλλια μου απο την μια μεριά , ακουμπώντας ελάχιστα το λαιμο μου κ περνάει τα χερια Του μπροστά . Οςο τα χειλη Του ακουμπούν στον λοβο του αυτιού μου κ κατεβαίνουν , το μαντήλι σφραγιζει τα ματια μου , η φωνη Του ψιθυριστά χαϊδεύει τ αυτιά μου
    - Για να θυμηθούμε τα βασικά : Ποιον ειπαμε οτι υπακους ;
    - Μονο Εσας Κυριε ...
    - Θα ξανα παρεις πρωτοβουλία ;
    - Οχι , Κυριε ....
    - Γιατι τιμωρήςε σημερα ;
    - Γιατι δεν ακολούθησα κατα γράμμα τις οδηγιες Σας , Κυριε
    - Ας σιγουρευτούμε οτι η επομενη εμφάνιση σου δεν θα εμπεριέχει περιττά μπιζού κ κυρίως πρωτοβουλίες !

Με γυρνάει κ αισθάνομαι να φιλάει τους καρπούς μου κ αμέσως να δενει εναν εναν ... Απομακρύνεται κ το τράβηγμα στο δεξί μου χερι με κανει να ξάπλωσω στο καπό του αυτοκινήτου .... Προσπαθώ να το μάζεψω αλλα μάταια ... Το ιδιο αντίστοιχα συμβαινει κ με τ αριστερό .... Βρίσκομαι δεμενη , στημένη στα 4 κ με ακουμπισμένο το στηθος στο καπό .... Ευτυχώς ντυμένη ακομα ...
    - Οχι για πολυ ... Έρχεται η απαντηση Του στην σκεψη μου
    Ξέκουμπώνει το φόρεμα μου κ το αφαιρεί .... Τα χερια Του με φορά απο κατω προς τα πανω αφήνουν μια κόλαση σε καθε χιλιοστό του δέρματος μου κ γινεται ακομα πιο έντονη οςο πλησιαζει στο ηδη μουσκεμένο μου ...
    - Μμμμμ , αυτο κανει ακομα πιο ενδιαφέρον τα πραγματα .Ανοιξε τα ποδια .... Κ σπλας το πρωτο χαστούκι στον κωλο
    Σκουπίζει τα υγρά μου κ απο την αίσθηση καταλαβαινω πως ειναι με το εσωρουχο μου .... Το μυρίζει .... Κ
    - Ανοιξε το στομα ... με φιμώνει μ αυτο ...
    - Δεν εχεις πολυ ωραια γεύση ....;;; Ωρα να ζεστάνουμε το κορμι σου ...
    Κ βγάζει την ζώνη Του .. (Αααχ! Η ζώνη του ) οι πρώτες δέκα πέφτουν με ολοένα κ αυξανόμενη ενταςη σε κωλο κ μπουτια .... Κ το τσουξιμο προκαλει την εμφάνιση των πρώτων δακρύων ....
    - Για να δουμε ποςο σταζει το μουνι σου τωρα , καριολα ....
    Κ τα δαχτυλα του στιγμιαία αγγίζουν την κλειτοριδα μου , πριν βρεθούν βαθιά στον κόλπο μου
    - Ωρα να ζωγραφίσουμε !
    Το single - tail Του χτυπάει σ ολο το κορμι μου , αφήνοντας βαθιές χαρακιες , κυρίως σε πλατη , κωλο , μπουτια ... Μετα απο αρκετά χτυπήματα ,η γλωσσα Του φροντίζει τα σημαδια κ ταυτοχρονα τα δαχτυλα Του παιζουν , επίμονα τωρα , με την κλειτοριδα μου...
    - Δεν θα χυσεις .... Ακομα !!! ....κ το βασανισμα συνεχίζεται για αρκετά λεπτα , που μοιάζουν με αιώνας ...

Σταματαει ... Ακριβως την στιγμή που το σώμα μου ειναι ετοιμο να με προδώσει .... Το τελευταίο πραγμα που θα ηθελα ειναι να Τον απογοητευσω ...

- Ανέβα , γύρισε κ ξάπλωσε ανάσκελα .... κ ετςι βρίσκομαι με τα ποδια στο παρμπρίζ κ το κεφαλι ν ακουμπαει στο καπό .... Με τραβαει τοςο ώστε να τεντωσουν παλι τα σχοινιά κ το κεφαλι μου να βριςκεται εκτος αυτοκινήτου στον αέρα ....
    Μου βγαζει το εσωρουχο απο το στομα κ το μαντήλι απο τα ματια κ η θέα Του να ξέκουμπώνει το φερμουάρ απο το παντελόνι Του , απογειώνει την καυλα μου ...

... To be continued

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Θα θελα αν μου επιτρεπεις λιγο περισσοτερη εικονα στην τιμωρια, στα χτυπηματα (ξερω οτι ειναι πολυ καυλωτικο οταν γραφεις γι αυτα).

6. enlighten

Συγχώρεσε την συγγραφική απειρια μου    

7. enlighten

Το καυλι Του ... Πιο μεγάλο κ σκληρό απο ποτε ... Ξερω πως πρεπει να Τον ικανοποίησω με το καλυτερο δυνατό τροπο .... Διαφορετικα το "γλυκό" βασανιστήριο μου δεν θα τελειωσει ...
    Πλησιαζει ... Κ ανοίγω το στομα μου , με ανυπομονησια που φαινεται , να υποδεχθώ το καυλι Του ... Φτάνει σ αποσταση αναπνοής κ σταματαει ... Παγώνω ... Δεν μπορω να μετακινηθώ προς το μέρος Του ... Τα δεσμά μου ειναι ηδη τεντωμένα
    - Οχι , οχι ακομα , λεει , αν νομιζεις οτι θα τελειωσει ετςι γρηγορα .... Γελάστηκες!!!

Σκύβει ανοίγει το σάκο κ βγαζει ενα crop. Με γρήγορες αλλα σταθερές κινηςεις χτυπάει το εσωτερικό των μηρων μου , κ ανεβαίνει .... Την στιγμή που φτάνει η άκρη του crop να χτυπάει ρυθμικά την κλειτοριδα μου , μαζι μ αυτο δονείται κ το κορμι μου στον ιδιο ρυθμό ... Κ σταδιακά χτίζεται κ φτάνει η στιγμή που Ναι ειμαι πιο ετοιμη απο ποτε να χυσω , ανοίγω το στομα μου για να ζητήσω την αδεια Του ... Χώνει το καυλι Του στο στομα μου ... Κ αργα κ σταθερά λεει :
    - Ρουφά Τον σαν να ειναι η τελευταία φορα που Τον βλέπεις !!!!
    Λατρέψε Τον με τον τροπο που μονο εσυ ξερεις κ ΜΗΝ τόλμησεις να χυσεις αν δεν με παρακαλεσεις πρωτα ...

Στην αρχη κινείται αργα μεσα , εξω , κ μου δινει την ευκαιρια καθε φορα που απομακρύνεται να γυρνάω την γλωσσα μου γυρω γυρω .... Δεν σταματαει να παιζει με την κλειτοριδα μου , ξερει πως μου ειναι δυσκολο να συγκρατήθω κ καταλαβαινω πως το απολαμβάνει ...
    Η κίνηση Του γινεται πιο γρήγορη , πιο βίαιη κ η στιγμή που τοςο ποθω να ερθει δεν αργεί .... Αισθάνομαι το κεφαλι του καυλιου Του να παλεται βαθιά στο λαρυγγι μου κ να ξεπηδούν απο μεσα οι χυμοί Του , καταπίνω λαίμαργα ....
    - Καλα μου φάνηκε πως δίψαγες , καριολα !!!
    - Κυριε ... Σας παρακαλω επιτρέψτε μου κ εμενα να χυσω ...
    - Χμμμμμ... Ιςως αργοτερα , ωρα να σε λύσουμε τωρα !!!

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Χμμ ισως αργοτερα.

Τελειο!!!! Ατακαρα!

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Απο ατακες αλλο τιποτα... εχεις να ακουσεις , ουυυυυυυ.....