Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σερ Τένυ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 17 Δεκεμβρίου 2025 at 02:53.

1. slave32

slave32 Contributor

Τον ήξερα όλοι στο πάρτυ. Εγώ πρώτη φορά είχα πάει σε κάτι τέτοιο. Με πλησίασε, με καλωσόρισε, μου μίλησε.
    «Από τη πρώτη στιγμή που μπήκες, είπα ότι είσαι αυτό που έψαχνα» άγγιξε στο χέρι μου το βραχιόλι με το s.
    «Είμαι Αφέντης, το ξέρεις έτσι;»
    «Μάλιστα»
    «Αγχώθηκες;»
    «Πολύ»
    «Πες μου την πρώτη σου σκέψη»
    «Θα με μαστιγώσετε;» Γέλασε.
    «Θέλεις;»
    «Πολύ»
    «Θες να βγάλεις τα ρούχα σου, να δω πώς είσαι;»
    «Εδώ, μπροστά σε όλους;»
    «Γδύσου, τώρα» δεν άφησε άλλο περιθώριο. Γδύθηκα. Με έβλεπα όλοι, ήμουν καυλωμένος.
    «Ωραίο σώμα, μικρό πουλί» μου είπε
    «Ξέρεις ποιος είμαι;»
    «Όχι» του απάντησα. Έβαλε τα γέλια.
    «Είμαι σαδιστής, θες μήπως να φύγεις;»
    «Όχι Κύριε» γέλασε πάλι. Τώρα όλοι έβλεπαν έναν νεαρό που πλησίασε. Κάτι του είπε στο αυτί.
    «Εντάξει» του είπε.
    Ο νεαρός ήρθε δίπλα μου.
    «Ακολούθησε με» μου είπε και απλά υπάκουσα. Προχώρησα. Με είδαν όλοι. Με πήγε στη μέση του δωματίου. Κατέβασε το παντελόνι του. Με έβαλε στα γόνατα. Του έκανα στοματικό. Ο Αφέντης ήρθε.
    «Ο γονατιστός νεαρός προσφέρει το στόμα του στους άντρες του πάρτυ, όποιος θέλει να το γαμήσει ή να το κατουρήσει να μπει σε σειρά»