Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε μαγαζί με έναν άγνωστο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slavedoll, στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

  1. Δευτέρα βράδυ. Έχω πάει για ποτό με μια φίλη μου σε ένα σχετικά κιριλέ μαγαζί.

    Εκείνη φοράει κόκκινο ριχτό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Εγώ φοράω μαύρο κοντό κολλητό φόρεμα. Βγάζουμε και οι δύο το παλτό μας γιατί στο μαγαζί έχει ζέστη. Όμως μια γλυκιά ζέστη, της ζεστής ατμόσφαιρας. Όχι την αποπνικτική ζέστη του κλαμπ. Εδώ όλα γύρω μυρίζουν ωραία. Πιο ωραία απ’ όλα μυρίζει η κανέλα μέσα από το ζεστό κρασί που παραγγείλαμε.

    Η ποκιλία κρασιού ήταν πολύ καλή και ένιωσα την πρώτη γουλιά να με διαπερνάει. Και είχα πει ότι δεν θέλω να πιω εκείνη τη μέρα. Αλλά το άρωμα κανέλας με προκαλούσε. Σιγά σιγά τα χείλη μου γίνονταν πιο κόκκινα από τον τόνο του κραγιόν μου λόγω του κρασιού.

    Η φίλη μου είχε ραντεβού με ένα παιδί εκείνη την ημέρα. Δεν είχαν πει ότι θα βρεθούν οι δυο τους αλλά ήξεραν ότι θα συναντηθούν με διαφορετικές παρέες στο ίδιο μαγαζί. Όσο αυτοί φλέρταραν από διπλανά τραπέζια εγώ είχα πει πως θα καθίσω ήσυχη και θα παρακολουθώ το ειδύλλιο. Μέχρι που τον είδα.

    Φορούσε σακάκι, πουκάμισο και ένα μαύρο ρολόι. Τα μαλλιά του ήταν καστανά σκούρα και το βλέμμα του σταθερό, ήρεμο. Κοιτούσε το ουίσκι με πάγο που είχε στο ποτήρι του και σχεδόν αδιαφορούσε για τις συζητήσεις της παρέας του.

    Πραγματικά χωρίς να το θέλω τον κοιτούσα για ώρα, τον παρατηρούσα χωρίς να καταλάβω ότι τον καρφώνω. Αυτός πάλι το κατάλαβε αμέσως. Με έκοψε με το βλέμμα του και δεν έμεινε να με κοιτάει για πάνω από μισό λεπτό. Είχε ψυχολογήσει ήδη την συμπεριφορά μου. Φάνηκε πως ήξερε και ότι τον κοιτάω, και ότι δεν ξέρω πόση ώρα τον κοιτάω.

    Ήταν κοντά στα σαράντα και η αυτοπεποίθηση του έδειχνε πως δεν έλειπαν οι εμπειρίες από τη ζωή του. Το σίγουρο βλέμμα του ήταν τόσο ελκυστικό. Ήταν από τους άντρες που δεν θα σε κηνυγήσουν. Το σημαντικότερο βασικά είναι ότι ήταν από τους άντρες.

    Όσο εγώ είχα χαθεί σε όλες αυτές τις σκέψεις άρχισα να παρασύρομαι σε περισσότερες. Σχεδόν τον φαντασιωνόμουν και παγματικά δεν το ΄χω ξανακάνει ποτέ αυτό για κάποιον που μόλις γνώρισα. Ήξερα παράλληλα ότι δεν πρόκειται να δώσει καμία σημασία στον κόσμο γύρω του και καθόμουν ήσυχη στο τραπέζι μου βυθισμένη στις σκέψεις μου. Μέχρι που τον είδα να πλησιάζει.

    Μου κόπηκαν τα πόδια δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αν ερχόταν προς τα εμένα. Με πλησίασε και χωρίς να σταθεί καν όπως με προσπερνούσε μου ψιθύρισε στο αυτί. Μου είπε: ξέρω τι είναι αυτό που θες, κατέβα τις σκάλες και έλα να στο δώσω. Μου το είπε και έφυγε. Δεν περίμενε καν να του δώσω απάντηση. Εγώ δεν ήμουν σίγουρη αν άκουσα καλά. Είχα αποφασίσει όμως χωρίς να προλάβω να το σκεφτώ πως θα πάω να το διαπιστώσω.

    Κατέβηκα τις σκάλες του μαγαζιού και βρέθηκα έξω από την πόρτα της τουαλέτας. Πήγα να την ανοίξω να μπω μέσα αλλά ένιωσα ένα χέρι να με τραβάει και να με οδηγεί σε έναν μικρό σκοτεινό διάδρομο δίπλα από την πόρτα του μπάνιου. Το τράβηγμα ήταν δυνατό και κατέληξα κατευθείαν πάνω του. Το σακάκι του είχε μια δροσερή αίσθηση και το άρωμα του ήταν απίστευτο. Μέσα στο σκοτάδι όλες μου οι υπόλοιπες αισθήσεις ήταν πολύ ανεπτυγμένες.

    Με τράβηξε για άλλη μια φορά και με πήγε από την μεριά του τοίχου. Ήταν πολύ πιο ψηλός από μένα και με σήκωσε με τα δυο του χερια ώστε να έρθουν τα μάτια μας στην ίδια ευθεία. Εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω του αν και με κρατούσε στον αέρα με τόση ευκολία. Τα χείλη μας ήταν σε απόσταση χιλιοστού. Η μυρωδιά από το ουίσκι με τραβούσε να τον φιλήσω και τον πλησίασα. Εκείνη τη στιγμή, λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσουν τα χείλη μας με αφήνει κάτω και με πιάνει σφιχτά από τον λαιμό.

    Είχα μείνει να τον κοιτάζω έκπληκτη που με απομάκρινε και τότε μου μίλησε για πρώτη φορά: Θύμωσες μικρή; Δεν το νομίζω. Αμέσως με γυρνάει από την άλλη μεριά να κοιτάω προς τον τοίχο με την πλάτη προς αυτόν, με το ένα χέρι με πιάνει απ’τα μαλλιά και με το άλλο μου βάζει δάχτιλο. Ήμουν σίγουρος, δεν έχεις θυμώσει καθόλου.

    Παίρνει το χέρι του πολύ γρήγορα και με ξαναγυρνάει προς το μέρος του. Με τραβάει από τα μαλλιά προς τα πάνω του και με φιλάει φευγαλαία. Μου βάζει πάλι δάχτιλο βαθιά, γρήγορα, για πολύ λίγο. Το βγάζει και το περνάει αργά αργά πάνω στην κλιτορίδα μου. Νιώθω έτοιμη να τελειώσω και μου λέει: Ξέρω πως είσαι υγρή από την πρώτη στιγμή που με είδες, τώρα σε αφήνω να τελειώσεις και μου ξαναβάζει δάχτιλο. Αρχίζω να τρέμω πάνω στο δάχτιλο του και το κάνω μούσκεμα. Μετά από τον πιο έντονο οργασμό που είχα ποτέ μου με δάχτιλο, μου το δίνει να το γλείψω και μου λέει γλείψτο και γονάτισε να τον πάρεις στο στόμα σου.

    Γονατίζω μπροστά του και κοιτάω προς τα πάνω. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του και μου λέει:
    -Τον θες;
    του λέω -πολύ.
    -Ποιον;
    ντρεπόμουν να του πω και τον κοιτούσα στα μάτια.
    -Αν δεν μου πεις δεν θα στον δώσω
    -τον πούτσο σου.
    -Πες το σωστά
    -θέλω τον πούτσο σου
    μου δίνει ένα χαστούκι και μου ξαναλέει -Πες το σωστά.
    -θέλω τον πούτσο σου Κύριε.
    -μπράβο καλό κορίτσι


    Μου τον βάζει στο στόμα και μου το γεμίζει όλο γιατί ήταν πολύ χοντρό. Τον ήθελα τόσο πολύ και τον έγλειφα ασταμάτητα. Τα μάτια μου είχαν δακρύσει και τα κρατούσα σταθερά ανοιχτά καρφωμένα στα δικά του. Μου είπε “πώς γίνεται ένα τόσο μικρό στοματάκι να τον παίρνει τόσο βαθιά” σταμάτησα για λίγο για να του πω πόσο μου αρέσει που με πνίγει και μου είπε “το ξέρω”. Κάποια στιγμή μου τραβάει δυνατά τα μαλλιά και με σπρώχνει προς τα πάνω του. Είχε μπει όλο μέσα και τον ένιωσα να τελειώνει στο στόμα μου. Ήταν η πιο ωραία επιβράβευση.

    Με σηκώνει πάνω με τα δυο του χερια και μου λέει: Σου είπα ότι ξέρω τι είναι αυτό που θες, αν είσαι καλό κορίτσι την επόμενη φορά θα το νιώσεις και μέσα σου. Ανάβει τσιγάρο, με οδηγεί μέχρι το πάνω μέρος της σκάλας και μου λέει να φύγω προς το τραπέζι πρώτη. Όπως φεύγω μου δίνει ένα ελαφρύ χτύπημα στον κώλο, γυρίζω τον κοιτάω και μου κλείνει το μάτι. Κατευθύνομαι προς το τραπέζι μου γελώντας πονηρά, ενω σκεφτόμουν ήδη πώς θα είναι η επόμενη φορά μαζί του.
     
  2. gazza

    gazza Regular Member

    Το χα δοκιμασει και εγω να ψιθυρισω αλλα δεν με ακουσε ποτε φαινεται  
    Περιμενα 1 λεπτο και μετα συνεχισα το δειπνο
     
  3. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Θα επικροτήσω το γεγονός πως μπήκες στην διαδικασία να το γράψεις. Ό,τι κι αν είναι αυτό.
     
  4. dark-light

    dark-light Regular Member

    Χαχαχαχαχ
     
  5. χαχαχαχα εκείνη έχασε
     
  6. dark-light

    dark-light Regular Member

    Κέρδισε....  
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Κλασσικες γυναικειες φαντασιωσεις  

    Ομορφα γραμμενες και καμια σχεση με την πραγματικτοτητα.  
     
  8. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    ωραία ιστορία..
     
  9. τι εννοεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα; δεν καταλαβαινω αν σου φαινεται μη αληθινη η συμπεριφορα μου ή η συμπεριφορα του αλλα ειναι πραγματικο γεγονος. και οχι και τοσο εξεζητημενο ωστε να αποτελουσε φαντασιωση
     
  10. thank you  
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εισαι ελευθερη να γραφεις οτι θες.
    Στο ειπα ξεκαθαρα. Ωραια γραφη, αλλα δεν με πειθεις.
     
  12. χαχα εντάξει, θα το πάρω ως καλό το ότι δεν σου φαίνεται πραγματικό το σκηνικό. και ευχαριστώ για τα λόγια σου για την γραφή μου