Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβος και θυληκότητα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 23 Οκτωβρίου 2009.

  1. undertraining

    undertraining Regular Member

    Να μαι πάλι με νέο θέμα!!!!

    Κακά τα ψέματα: στην καθημερινή ζωή αλλά και πέρα από αυτή η εικόνα είναι οτι το πιο θηλυκό μέρος ενός ζευγαριού είναι και το υποτακτικό μέρος του υπάρχει (και χωρίς απαραίτητα να μιλαμε για bdsm)... Ακόμα και στις περιπτώσεις γυναίκας master και άντρα σκλάβου έχω την εντύπωσει ότι το θηλυκότερο μέρος του ζευγαριού είναι ο άντρας ή και σε ομοφυλοφυλικά ζευγάρια(λεσβίες και gay) ο παθητικός-η και δυνάμει πιο υποτακτικός-η είναι πάντα πιο θηλυκός-η από τον ενεργητικό-η και δυνάμει πιο "επιβλητικό-η"! Διαφωνείτε με αυτό?

    Τελικά πρέπει ο σκλάβος-α ή υποτακτικός-η να είναι πιο θηλυκός-η και πόσο?

    Και η εκπαίδευση ενός σκλάβου (άντρα και γυναίκας) θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια θηλυκοπίησή του? Ποια μπορεί να είναι αυτή?

    Και πόσο ένας πολύ αρρενωπός άντρας με βαρια φωνή και βαριά χαρακτηριστικά μπορέι να υπάρξει σκλάβος χωρίς πρώτα να θηλυκοποιθηθεί λιγάκι!

    Θα ήθελα να ακούσω πολλές ιδέες γι' αυτό το θέμα και αναλυτικές. Μη διστάσετε να θέσετε και παραδείγματα θηλυκοποίησης ή και μη σκλάβου αλλά και σκλάβας! Θα με ενδιέφερε να ακούσω και γνώμες γυναικών! Είμαι πολύ περίεργος για τις απόψεις τους πάνω στο θέμα!

    undertraining!
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Undertraining τα "πρεπει" παραπεμπουν σε στερεοτυπα,που εχω τη γνωμη πως οταν υπεισερχονται στην σφαιρα του ιδιωτικου και δη του ερωτικου καταστρεφουν την σχεση.
    Βαλ(τ)ε τους δικους σου/σας νομους!
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!


    undertraining, φαίνεται να έχεις μιάν ιδιαίτερα στερεοτυπική εικόνα στο μυαλό σου γιά το τί χαρακτηρίζει και τί διαχωρίζει τα αρσενικά και τα θηλυκά, τέτοια που εμένα τουλάχιστον μου φέρνει στο μυαλό καρικατούρες, είτε ζωγραφισμένες στο χαρτί, είτε ως ρόλους σε κάποια θεατρική φαρσοκωμωδία. Πρέπει να το δεις λίγο πιό ανοιχτόμυαλα και πιό ανοιχτομάτικα το θέμα. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις στην ουσία, κι εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ποτέ στο βάθος, άσχετα με το τί φαινόταν στην επιφάνεια λόγω κοινωνικών συνθηκών και συμβάσεων...

    Ιδιαίτερα πάντως μέσα στο χώρο του bdsm πρέπει ν' αποσυνδέσεις πλήρως το αρσενικό από το επιβλητικό-δυναμικό και το θηλυκό από το παθητικό-υποτακτικό, γιατί στις μισές (τουλάχιστον) των περιπτώσεων θα οδηγείσαι σε λάθη...

    By the way, την "γυναίκα Μάστερ", τη λέμε "Mistress"...  


    Θα είναι όντως καλό να απαντήσουν Κυριαρχικών τάσεων γυναίκες, εδώ. Είμαι σίγουρος πως κάποιες θα σου πουν πως δεν θέλουν ένα σκλάβο-κακέκτυπο/υποκατάστατο γυναίκας, αλλά έναν πραγματικό, άντρα-άντρα σκλάβο, αν είναι να έχουν σκλάβο. Δεν πρέπει να συγχέεις τη θηλυκοποίηση στα πλαίσια του εξευτελισμού, με τη μόνιμη απώλεια ενός έστω μέρους των "ανδροπρεπών" χαρακτηριστικών, όπως εσύ προφανώς εννοείς. Το πρώτο μπορεί να είναι εξαιρετικά συχνό, το δεύτερο όμως -πιστεύω- πολύ λιγότερο...




     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Nαι,διαφωνώ. Ίσως,στις προηγούμενες γενιές,το φαινόμενο "άντρας=αφέντης,γυναίκα=υπο" ήταν πιο αποδεκτό,κοινωνικά και γι'αυτο και το συναντούσαμε περισσότερο. Πολλοί από αυτούς τους "άντρες-αφέντες",όμως,γυρίζοντας σπίτι τους,έτρωγαν παντόφλα από τη "γυναίκα-υπό" τους.

    Σε σχέση Mistress-slave,η Mistress δεν είναι άντρας -ακόμη και αν χρησιμοποιεί στραπ-ον- αλλά μια γυναίκα που επιθυμεί να έχει τον έλεγχο.


    Εγώ,αν θέλω σκλάβο ή υποτακτικό,τον θέλω άντρα. Αν θέλω θηλυκό,θα βρω γυναίκα. Ανέκαθεν,απέφευγα τις συσκευασίες 2 σε 1,καθώς δεν άπτονται της αισθητικής μου.


    Θα μπορούσες να δώσεις τον ορισμό του "αρρενωπού" άντρα;
    Αν ένας άντρας με μουστάκι και τρίχα για πουλόβερ,ξυριστεί και κάνει αποτρίχωση,θηλυκοποιείται; Δεν νοείται -για σένα- άντρας αρρενωπός,με λιγότερο μπάσα φωνή και πιο ήπια χαρακτηριστικά;


    Νομίζω ήμουν σαφής.  


    ^*^
     
    Last edited: 23 Οκτωβρίου 2009
  5. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Εξαρτάται από τα κέφια της Αφέντρας. Αν Αυτή θέλει τον σκλάβος Της θυληκοποιημένο τότε επιβάλλεται η θυληκοποίησή του.
     
  6. sakismario

    sakismario New Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    η εκπαιδευση ενος σκλαβου δεν παει να πει οτι πρεπει να ντυνεται απαραιτητα γυναικα
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Αν ισχύει κάτι τέτοιο η mistress πρέπει να φέρνει στο αρσενικό πρότυπο (butch // νταλικα ή κάτι αντίστοιχο) ?
     
  8. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Δεν υπέρχουν πρέπει τελικά για έναν σκλάβο? Εχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει τη σχέση?
     
  9. kyklonas

    kyklonas Regular Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Πάψε να βάζεις καλούπια και ταμπέλες.

    Πρέπει πάνω από όλα να είναι ΣΚΛΑΒΟΣ στην ψυχολογία και έτοιμος να δεχτεί τα πάντα χωρίς να αναρωτιέται για τίποτα.

    Προτιμώ ένα σκλάβο με αρενωπή εμφάνιση και συμπεριφορά, είναι μεγαλύτερη η πρόκληση.
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Αυτό δεν θα το σχολιάσω αναλυτικά, γιά να μη μακρυγορήσουμε. Λέω πάντως επιγραμματικά πως πολύ απόλυτο μου φαίνεται...


    Εδώ όμως θα ρωτήσω, γιατί με μπέρδεψες: "Είναι μεγαλύτερη η πρόκληση", γιά ποιό λόγο; Ποιά ακριβώς είναι η επιδίωξη που θα είναι προφανώς δυσκολότερο να επιτευχθεί, εάν ο σκλάβος είναι αρρενωπός;


     
  11. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Νομίζω ότι ένας σκλάβος που δεν δείχνει, από πρώτη άποψη, σκλάβος, είναι όμως 100%, πολύ συνειδητοποιημένος, αυτό δίνει μεγαλύτερη ηδονή στην Αφέντρα του. Νομίζω ότι είναι η ηδονή της ανακάλυψης. Από εκεί ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι ανακαλύψεων άγνωστων -και για τους δύο- τόπων που φτάνουν σε ένα άλλο τοπίο και για τους δύο, από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή.

    Άρα ένας σκλάβος που δεν είναι του στιλ "εγώ τα δίνω όλα", αλλά θέλει να ξέρει τους κανόνες του "παιχνιδιού", να δεχτεί το πως θα παίξει και τότε να αφεθεί στα χέρια Της, αυτό είναι ότι καλύτερο και για τους δύο.
     
  12. kyklonas

    kyklonas Regular Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Θα συμφωνήσω μαζί σου  
    Θελει να ξέρει τους κανόνες του παιχνιδιού και για εκείνον αλλά και για να τους τηρήσει όσο το δυνατόν πιο πιστά . Ετσι επιτελεί τον σκοπό του "Να υπηρετήσει την Κυρία του"


    ---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

    Ενας σκλάβος με αρενωπή εμφάνιση με ικανοποιεί αισθητικά θα έλεγα περισσότερο.Είναι επίσης μεγαλύτερη η πρόκληση να ψάξεις για τα αρρενωπά αντιδραστικά στοιχεία του και να τα υποτάξεις.
    Απόψεις μου !