Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Στης Κας Δάφνης"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Just_Me, στις 25 Μαρτίου 2021.

1. Just_Me

Just_Me Contributor

- Γειά σας κύρια Δάφνη μου τι κάνετε πώς είστε;
    - Ωωω γειά σου Κ. μου! Πόσο καιρό έχω να σε ακούσω; Καλά είμαι πολύ καλά, εσύ πώς μου είσαι;
    - Καλά είμαι κι εγώ, ναι χαθήκαμε πολλές δουλειές και λίγος ο χρόνος. Εκπαιδεύεις ακόμα σκυλάκια αγαπητή μου;
    - Χμμ εξαρτάται, την περίπτωση..
    - Είναι μία ανεκπαίδευτη σκυλίτσα.
    - Πφφ με αδέσποτες δεν ασχολούμαι!
    - Ωωω μα αγαπημένη μου δεν είναι αδέσποτη.
    - Δική σου είναι;
    - Ναι δική μου.
    - Γιατί δεν την έχεις εκπαιδεύσει;
    - Δεν έχω τόσο χρόνο όπως σου ανέφερα. Είσαι η καλύτερη που ξέρω στο pet training και στα χέρια σου θα μάθει σαν να την εκπαίδευα εγώ.
    - Μμμ ξέρεις να με ρίχνεις.. Τι θα κάνω με σένα μου λες;

Έκλεισε το τηλέφωνο. Κανονίστηκε κι αυτό σειρά έχει να αγοράσει όσα χρειάζονται για την εκπαίδευση της σκυλίτσας.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κοιτάζει τα πράγματα μέσα στο καλάθι να βεβαιωθεί πως έχει προμηθευτεί όσα ζήτησε η κυρία Δάφνη.
    αλυσίδα
    κολάρο
    φίμωτρο
    κουβέρτα
    λιχουδιές
    μπολάκια
    μπαλάκι

- Θα χρειαστείτε σακούλα;
    - Ναι βέβαια.

-Συνεχίζεται-

2. METALdog

METALdog Oικιακός Υπηρέτης

3. Tracer

Tracer Διαγραμμένο μέλος

Ποτέ αρχίζει η εκπαίδευση; περιμένω πως και πως την συνέχεια !

4. Exploiter

Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

Κι εγώ συμφωνώ είναι ενδιαφέρον..ιδιαίτερα στο κρίσιμο turning point οπου γίνεται αναφορά και στη σακκούλα.. και μη ξεχάσει το πρόστιμο αν δε στείλει τον κωδικό 2 ..είναι πονηρές οι μέρες..