Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στιγμές..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 9 Νοεμβρίου 2025 at 01:48.

1. slave32

slave32 Contributor

έβγαλα τα ρούχα μου και κοντοστάθηκα μπροστά στον καθρέπτη μου. Είχα τολμήσει το πρωί και πήγα και μου έκαναν ολική αποτρίχωση σε όλο το σώμα και σε πρωκτό γεννητικά όργανα. Με κοίταζα. Δεν ήμουν άσχημος, δεν ήμουν παχύς, αλλά αδύνατος. Αρκετά γυμνασμένος. Το πουλί μου μικρό όπως πάντα, το ίδιο και οι όρχεις μου. Με κοίταζα για ώρα.
    Γονάτισα. Κοίταξα στο καθρέπτη. Είδα τη πλάτη μου. Ερεθίστικα. Μου άρεσε ότι έβλεπα. Έκλεινα τα μάτια μου και δεν μπορούσα παρά να φαντασιώνομαι μια δερμάτινη ζώνη να πέφτει με δύναμη στη πλάτη και στο κώλο μου. Το χέρι που τη κράταγε ήταν το ίδιο με αυτό που με αγκάλιαζε. Ήταν αυτουνού που ήθελα να του ανήκω, να του μιλήσω για όλα. Για μένα πως αισθάνομαι και να του δοθώ.

Με ξανακοίταζα στον καθρέπτη. ΊΔρωνα, ντρεπόμουν για αυτό που ήμουν. Σηκωνόμουν έκλαιγα. Για δύο χρόνια, κάθε μέρα το ίδιο μέχρι που δεν άντεξα..
    Έπρεπε να το ξεφουρνίσω..