Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβουλές για μακιγιάζ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 18 Μαϊου 2025.

1. slave32

slave32 Contributor

Ο Αφεντης μου θελει να με μετατρεψει σε femboy. Εχω πολλες πολλες αποριες. Στο πλαισιο αναζητησεως απαντησρων μπορειτε να με βοηθησετε στο πως να βαφομαι;

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Πρόσχημα είναι το ερώτημα.
    Άνοιξε το νήμα για να καυλώσει με το να μας το ανακοινώσει, καθώς θεωρεί ότι το να βάφεται ένας άνδρας, αποτελεί εξευτελισμό. Στην πατριαρχική κουλτούρα, οτιδήποτε παραπέμπει συνειρμικά σε γυναικείο και το οικειοποιείται άνδρας, θεωρείται ότι τον υποβιβάζει.

3. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Εκτός των σωστών απαντήσεων που προανέφεραν , θα πρότεινα κι μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα του είδους. Οι όμορφες επαγγελματίες που ασχολούνται, θα μπορούσαν να σου λύσουν κάθε σου απορία .

4. slave32

slave32 Contributor

Καμία σχέση. Είναι bdsm forum και μεταξύ άλλων μπορούμε να μιλάμε για ότι σχετικό. Φυσικά εσύ μόνιμα βλέπεις μάχες των φύλων κ τα σχετικά.

5. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Ο καθένας με τα δικά του παραμύθια, δεν διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά αν ερεθίζεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι ενοχλητικός, δεν είναι κακό. Βέβαια...

Αν σου έλεγε ναι Κυρία, τέτοιος είμαι και έτσι καυλώνω, με το να μου λένε πως να βαφτώ, κτλ, μπορεί να καύλωνε κι εμένα…

Αλλά τώρα ξενέρωσα…

Να μη φοβάσαι να πετάξεις γλυκό μου κοριτσάκι... (και προφανώς δεν απευθύνομαι στην Dark)

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Οι άνδρες που μακιγιάρονται είναι sexy.
    Ωραία εικόνα να μακιγιάρει ο σκλάβος/σκλάβα τον Κύριο στον οποίο ανήκει (το έχω δει).