Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβόλαιο για σκλάβο....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Princess_of_Pain, στις 19 Οκτωβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Τα συμβόλαια αυτά ίσως να έπρεπε να τα μεταφράζουμε στα ελληνικά ως ιδιωτικά συμφωνητικά και έχουν άτυπη αλλά ουσιαστική ισχύ εντός του lifestyle μόνο. Δηλαδή τα σέβονται και τα τηρούν αυτοί που τα έχουν υπογράψει και το περιβάλλον τους που έχει σχέση με το lifestyle.

    Συχνά αυτά τα συμβόλαια περιέχουν και οικονομικούς όρους και η εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων από τον σκλάβο στον Κυρίαρχο δεν είναι κάτι σπάνιο. Το πιό παραπλήσιο σε νομικά αποδεκτές δεσμεύσεις είναι να υπογράψει ο σκλάβος μία εξουσιοδότηση όπου να καθιστά τον Κυρίαρχο μόνιμο πληρεξούσιό του για όλες τις οικονομικές αποφάσεις. Πληρεξούσιος είναι τότε ο Κυρίαρχος στα μάτια του νόμου, δηλαδή νομικά είναι ελεύθερος να κάνει ότι νομίζει με τα περιουσιακά στοιχεία του σκλάβου. Στην μεταξύ τους σχέση αυτό σημαίνει ότι ο Κυρίαρχος ελέγχει τα πάντα ως προς τα περιουσιακά του σκλάβου, όχι ότι τα διαχειρίζεται για λογαριασμό του.

    Οι εν lifestyle βορειοατλαντικοί μας σύμμαχοι το διαπράτουν μερικές φορές και ο σκλάβος υπογράφει στον Κυρίαρχο μία τέτοια εξουσιοδότηση και μία δεύτερη που τον εξουσιοδοτεί για όλες τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν την υγεία του. Αυτός ο συνδυασμός είναι ο μόνος που έχει βρεθεί ως μία σχετικά έγκυρη νομικά απομίμηση συμβολαίου Αφέντη-σκλάβου.

    Τα κοντράτα αυτά είναι μάλλον ο αμερικάνικος τρόπος διαχείρισης μίας ερωτικής σχέσης, νομίζω πουθενά στην Ευρώπη δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, νομίζω ότι εμείς ακόμα προτιμούμε τις ερωτοτροπίες από τα συμβόλαια και κατ εμέ πολύ καλά κάνουμε.

    Για την Maledom/femsub φυλή υπάρχει και το υποκατάστατο του γάμου με το ελβετικό δίκαιο, όστις βούλεται ας βρει τον τρόπο  

    Όσο και αν ως υποτακτική θέλω να ξέρω τί ζητά ο Άλλος από μένα, όσο και αν ως γυναίκα μου αρέσει να ξέρω το "μετά", το "αύριο" μίας σχέσης τόσο σημαντικής για μένα, τα συμβόλαια δε με συγκινούν ιδιαίτερα. Ένα κολλάρο, μετά λόγου γνώσης και με συνειδητούς και δουλεμένους όρκους μου λέει πολύ πολύ περισσότερα από ένα συμβόλαιο.

    Τα συμβόλαια τα έχουμε συζητήσει στα σοβαρά στο BDSM contracts και μεταξύ σοβαρού και αστείου στο Ένα sexual slavery contract παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας!, όπου για μία ακόμη φορά παρατηρήσαμε ότι το BDSM δεν είναι για βλάκες   συγνώμη για τον ρατσισμό αλλά πώς θα γίνει, η κοινή λογική προηγείται του "υποτάσσεσαι και αγαπάς ή αγαπάς και υποτάσσεσαι" και του "assuming is not allowed" και των βιτσιων και των τελετουργικών και των πρωτοκόλλων και των τιμωριών και των ταπεινώσεων και των fetish fairs. Γνώμη μου βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.
     
    Last edited by a moderator: 23 Οκτωβρίου 2006
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Συμβόλαιο για σκλάβο....

    Απαντώ χωρίς να εξετάσω το κείμενο της αγγελίας..

    Προσωπικά δε συμφωνώ με τα συμβόλαια.Ήμουν πάντα της αρχης πως οι καλοί λογαριασμοί κτλ
    Όμως δεν τα απαξιώνω.Είμαστε εδώ μέσα γιατί έχουμε ιδιαίτερες επιθυμίες και ανάλογους κώδικες σκέψεις και έκφρασης.Δεχόμαστε ,λοιπόν, πως κάποιοι αρέσκονται στη λειτουργία αυτή και μάλιστα εξιτάρονται και εκτελούν ανάλογα τις όποιες ,καταγεγραμμένες και συμφωνημένες πλέον υποχρεώσεις τους..Μάλιστα διασφαλίζονται πολλά στη μετέπειτα σχέση τους και τηρούνται τα όποια όρια προστατεύουν και τους δύο.

    Τα θεωρώ πιο ειλικρινή σε σχέση με τα πρωτόκολλα,για τα οποία έχω εκφραστεί με επιφύλλαξη και παλιότερα εδώ μέσα.Τουλάχιστον το συμβόλαιο αφορά δύο μόνο και δεν προσπαθεί να κατευθύνει μια ολοκληρη ομάδα ανθρώπων..
     
  3. Vasileys

    Vasileys Regular Member

    Οκ...σαφώς δέν σημαίνουν απολύτως τίποτα ειδωμένα απο "νομικής" σκοπιάς. Παρ'όλα αυτά όμως θα μπορούσαν να "ικανοποιήσουν" τον Ψυχισμό των ενδιαφερομένων σε ότι αφορά την καθαρά bdsm σχέση τους. Κάτι που είναι αρκετά σύνηθες σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες , η Βόρεια Ευρώπη , το Ηνωμένο Βασίλειο. Για την Ελλάδα δε το σηζητάμε..απλά δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και την κουλτούρα του Έλληνα. Ο Έλληνας συμβόλαιο έχει το λόγο του....(λέμε τώρα...χμχμ)...
     
  4. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Συμβόλαιο για σκλάβο....

    λοιπον κοριτσια εγω θελω μονο μετρητα τα οποια δεν επιστρεφω οσο για τα ακινητα σας δεν τα θελω βρε
    κρατηστε τα .Θα δουλευετε και θα με ταιζετε ποτιζετε και θα μου δινετε .μια χαρα
    αρα δεν ζητηται σκλαβα αλλα μεγαλο κοροιδο. χαχαχα ειναι τουλαχιστον ΓΕΛΟΙΟ
     
  5. superfly

    superfly New Member

    "Κώλο δέρνω, κώλο αφήνω, πάλι κωλαρέτζο βρίσκω"  
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τα συμβόλαια είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα και μην το γελάτε. Οι πιο πολλοί άνθρωποι (ιδίως οι γυναίκες) θέλουν να ξέρουν τι να περιμένουν, τί δίνουν και τί παίρνουν. Σε ποιο δρόμο οδεύουν. Πού δρομολογούνται. Τι θα απογίνουν.

    Καλά κάνουν. Ασχολούνται με τα εγκόσμια και ασχολούνται με σωφροσύνη (καλά, δεν κόβω και τον λαιμό μου γι αυτό, ξέρω γυναίκες που τις έδειραν άγνωστοι με κεραία αυτοκινήτου).

    Αν όμως θέλεις κάτι πέρα από τις καθημερινές δοσοληψίες, αν θέλεις μία σχέση που δεν είναι σχέση αλλά η ζωή σου όλη, η επιλογή ανάμεσα σε μία πεθαμένη ζωή, χωρίς ανάσα, χωρίς οξυγόνο, χωρίς οργασμό, χωρίς έρωτα, χωρίς τίποτε μεγαλειώδες, και σε μία ζωή που είναι ΖΩΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ (με καταλαβαίνετε τι εννοώ), αν θέλεις δηλαδή να ΑΦΕΘΕΙΣ, να αφήσεις τον έλεγχο της ζωής σου σε κάποιον τον οποίο εμπιστεύεσαι, το συμβόλαιο όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο αλλά τα χαλάει όλα. Οδήγα κι έρχομαι. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι όταν βάζεις την ψυχούλα σου στα δυο του χέρια;

    Θέλει και σφραγίδα δηλαδή;
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    its joke right ?

    you need papers to feel the passion ?
    αν είστε δικηγόροι Ok γουστάρετε αλλά πέρα από αυτό δεν θα βοήθησει ,σαν τη γαμηλία τελετή είναι και προσωπικά τις απεχθάνομε ! (όχι ακριβώς έχει τσάμπα πιώμα και μάσα   )
     
  8. zwg

    zwg Regular Member

    ακόμα και αν κάποιος έκανε όλα αυτά πάλι πάρα πάρα πολλές αφέντρες θα μπορούσαν να τον απορίψουν. . . απ την στιγμή που κάποιες μόλις ακούσουν την ιλικία σου . . .
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Δηλαδή απορρίπτονται τα "συμβόλαια" επειδή όλες οι σχέσεις του bdsm βασίζονται στην αγάπη και τα συναισθήματα;
    Και τα πρωτόκολλα τι είναι; Άγραφοι νόμοι του bdsm;
     
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Σίγουρα δεν ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα κάτι τέτοια συμβόλαια.Δεν ξέρω,αν ήταν αρκετάααα πιο χαλαρό αν εφαρμοζόταν και πάλι.Όταν έφτασα στις υποχρεώσεις του σκλάβου βαρέθηκα να τις διαβάσω.Κατεβατά ολόκληρα.Δεν είναι για μας αυτά   Μία απορία έχω πάντως.Ο/Η οποισδήποτε υπέγραφε και καλά κάτι τέτοιο (αφού στερείται νομικής ισχύος) πότε θα μπορούσε να δουλέψει?Πότε θα μπορούσε να κοιμηθεί?(ίσως θα έπρεπε να γράφει και αυτά το συμβόλαιο).Καλά για το άλλο που λέει ειδικά με τις οικιακές εργασίες επίσης κορυφαίο.Προσωπικά άντε να έπλενα κανένα πιάτο,θα βρώμιζε το σπίτι!!!Μέσα στην υπερβολή του μόνο γέλιο μου προκάλεσε
     
  11. sw

    sw



    ...οχι ακριβως ... ενα δωρακι θα το πας!  


    Αααα, τυχερε, μη μου παραπονιεσαι ... δες το απο τη θετικη του πλευρα!   Φανταζεσαι

    αυτους που θα 'πρεπε να πεισουν τον κηδεμονα τους να... υπογραψει λογω της ηλικιας

    τους;  
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2007
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    υπαρχουν και αλλου ειδους συμβολαια ... της δινεις τα παντα , σου δινεται για παντα και μετα την κανεις σκλαβα που μισει τον ευατο της που σε αγαπησε ...