Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπεινωμενος και κλειδωμενος απο την γυναικα μου (part 1)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Kinky tony, στις 5 Απριλίου 2021.

1. Kinky tony

Kinky tony New Member

Ειναι μια φανταστικη ιστορια που πιστευω οτι ειναι πολυ "( καπως που δεν μπορω να της βρω μια ορολογια)" αλλα καθε φορα που την διαβαζω καυλωνω και το φαντασιωνομαι. Δειξτε επιοικεια

Πανε τρεις εβδομαδες που η γυναικα μου, μου εχει τον πουτσο μου κλεισμενο σε κλουβι. Ηταν η τιμωρια μου επειδη αυνανιζομουν πιο πολύ παρα εκανα σεξ μαζι της. Ηταν ο ορος για να μην χωρισουμε. Μαλλον ηταν η αφορμη για να βγαλει τα σαδιστικα ενστικτα και φαντασιωσεις. Και όπως με ειχε προειδοποιησει θα υπεφερα πολύ για να μου το βγαλει.

Η ψωλη μου ακομα προσπαθει απεγνωσμενα να σκληρύνει και στριμωχνεται στα μεταλικα τοιχωματα του προκαλωντας μου πονο. Τα αρχιδια μου εχουνε βαρυνει από την ποσοτητα σπερματος που εχουν μαζεψει κ πονανε ανυμπορα να αδειασουν. Δυο εβδομαδες τωρα κλεισμενος με εχει κανει να θελω να χυσω απελπισμενα, εχει σπασει τον εγωισμο μου και με εχει κανει προθυμο να κανω τα παντα μονο και μονο να χυσω. Η καυλα με εχει τρελανει όμως στο πισω μερος του μυαλου μου κατι συμβαινει και με εξιταρει ολο αυτό.

Καθομαι στο κρεβατι ξαπλωμενος και γυμνος περιμενοντας την κυρια μου να ερθει. Ετσι απαιτησε να την αποκαλω.Ακουω την πορτα να ανοιγει και μπαινει στο δωματιο.

-Τι κανει ο σκλαβος μου;

-σε παρακαλω βγαλε μου το κλουβι,δεν αντεχω άλλο, εχουν γεμισει και ποναν τα αρχιδια μου, δεν με λυπασαι;

Με πλησιαζει και μου πιανει λιγο σκληρα από τα αρχιδια,

-δυο μικρα αρχιδακια είναι, σιγα ποσο χυσι να εχουν γεμισει.

Δεν με επερνε να διαφωνησω μαζι της, ημουν πραγματικα απελπισμενος θα ανεχομουν τα παντα για να χυσω. Νιωθοντας τα χερια της εκει κατω η ψωλη μου ηθελε απελπισμενα να καυλωσει

-Τι επαθες; Μηπως σου αρεσει και θελεις να καυλωσεις;

-πολύ, βγαλτο να δεις ποσο θα καυλωσω.

-Δεν αξιζει τον κοπο να βγαλω το πουλακι σου από κει. Ουτως η αλλως δεν προκειται να με γαμησεις ξανα. Εγω θελω καυλι να μου σκιζει το μουνι και να ουρλιαζω από την καυλα, το δικο σου τοσο μικρο που ειτε μπαινεις μεσα μου ειτε δεν μπαινεις το ιδιο είναι.

Δεν μιλησα, έσκυψα το κεφαλι ντροπιασμενος και ανυμπορος να αντιδρασω. Ενιωθα ότι ηθελα να κλαψω.

-Θα κανω τα παντα μονο και μονο για να μου βγαλεις αυτό το κλουβι.Για να χυσω.

-τα παντα ε; θα σκεφτω μια δοκμασια και θα σου πω ειπε, εβγαλε τα ρουχα της και πηγε και εκατσε στον καναπε ολογυμνη.

Μετα από πεντε λεπτα με φωναζει να ερθω εκει.

-Αν μου γλειψεις το μουνι μεχρι να τελειωσω θα σου παρω πιπα.

-Αληθεια το λες αυτό κυρια;

Τα ματια μου αστραψαν και ενιωσα να εχω μια ελπιδα. τρεις εδομαδες δεν μου το ειχε ξανα πει.

-αληθεια σου λεω. Τωρα γονατισε και πιασε δουλεια.

Χωρις δευτερη σκεψη επεσα στα γονατα και αρχισα να της γλειφω το μουνι της με παθος μανια και ενθουσιασμο. Δεν πιστευα ότι θα το ελεγε ποτε αυτό.

Βογκουσε από ιδονη και τα ποδια της τρεμαν καθως πλησιαζε σε οργασμο. Η γλωσα μου επαιζε με την κλειτοριδα της καθως μπαινοβγαιναν ταυτοχρονα τα δαχτυλα μου στις τρυπες της.

-Ναι ετσι μην σταματας , μην σταματας ελεγε με λαχανιασμενη φωνη. Ναι ,ναι ετσι, πιο γρηγορα ναι, πιο γρηγορα.

Ετρεμε ολο και πιο πολύ μεχρι που μεσα σε ουρλιαχτα ιδονης τελειωνε.

-Ναι ναι ουρλιαζε χυνω ναι, χυνω.

Μεχρι που εβγαλε μια τελικη κραυγη και σταματησε.

Σταματησα και εγω και περιμενα να μου κανει αυτό που μου εταξε.

Επικρατησε ησυχια για 2 λεπτα καθως ηρεμουσε από την καυλα της.

-και τωρα ;ειπα,

-τωρα θα σου κανω αυτό που σου ειπα. Ξαπλωσε.

Αμεσως ξαπλωνω και περιμενω.

Στεκεται από πανω μου γερνει το κεφαλι της και βαζει την ψωλη μου στο στομα της.

-τι κανεις; Ειπα με αγωνια, δεν θα μου βγαλεις το κλουβι;

-σου ειπα ότι θα σου παρω πιπα όχι ότι θα σου βγαλω και το κλουβι ειπε και μπαινοβγαζε τον εγκλωβισμενο πουτσο μου στο στομα της.

-αυτό είναι αδικο. Εγω σε εκανα να τελειωσεις και μου φερεσαι ετσι;

Ενιωθα ότι εξαπατηθηκα. Με κοροιδεψε πολύ ασχημα. Ημουν ετοιμος να κλαψω.

-ετσι κλαψε, κλαψε σαν κοριτσακι,τετοιο εισαι. Χαχαχα…

Δεν μπορουσα να συγκρατησω τα δακρυα μου. Ηταν απελπισια, εξαπατηση και θυμος μαζι.

-Αλλα με αυτό εκει κατω που εχεις για πουλακι περιμενεις περισσοτερα;, ένα πενταχρονο αγορακι την εχει μεγαλυτερη από σενα. χαχαχα….

Σηκωθηκα μεσα στα νευρα και την βουταω από το λαιμο και την κολλαω στον τοιχο.

-βγαλε με τωρα και θα σε γαμησω να δουμε μετα ποιος είναι κοριτσακι ,παλιο πουτανα.Σκροφα.

Αμεσως μετανιωσα αυτό που εκανα και ευχομουν να μην το ειχα κανει

Με πιανει από τα αρχιδια και ενώ τα εσφηγγε δυνατα τα εστριβε κιολας ωσπου γονατισα από τον πονο και ουρλιαζα.

-τι τολμησες να κανεις παλιο μαλακα;Τι νομιζεις ότι κανεις γαμημενε. Νομιζεις ότι μπορεις να με γαμησεις; Τωρα θα σε γαμησω εγω πραγματικα , θα μετανιωσεις πικρα αυτό που εκανες. Θα ξεχασεις πως είναι να εχεις πουτσα μωρη πουστρα .

Και μου τα εσφυγγε πιο δυνατα. Ειχα παραλυσει από τον πονο. Ημουν ανυμπορος να αντιδρασω.

-Μονο και μου εχεις αφησει κανενα σημαδια στα ξεριζωσω με τα ιδια μου τα χερια ειπε και με εφτυσε στο προσωπο.

-ααα, ουρλιαζα συγνωμη ασε με συγνωμη ηταν μια στιγμη θυμου.δεν θα το ξανα κανω συγνωμη

Σταματησε να με σφηγκει αλλα συνεχισε να μου κραταει τα αρχιδια.

-θα κανεις πολύ καιρο να βγαλεις το κλουβι ακομα μετα από αυτό. Μονο αν με παρακαλεσεις να σε γαμησω θα βγει.

- σου ζητησα συγνωμη. Δεν θα το ξανα κανω. Τι να με γαμησεις τι λες;

-είναι αργα για συγνωμες. Επρεπε να σκεφτεις τις συνεπειες πριν κανεις αυτό που εκανες. Να σου γαμησω τον κωλο με στραπον. Μονο τοτε

-τι λες; Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να ξερεις.

Με αφησε και σηκωθηκε ορθια προχωροντας στο μπανιο.

-αυτος είναι ο ορος μου. Ή τον δεχεσαι ή μενεις κλεισμενος. Δεν το διαπραγματευομαι

-ουτε εγω δεν υπαρχει τετοια περιτωση.

-καλα ότι πεις ειπε, μην ξεχνας ποιος εχει το κλειδι και ποιος θετει τους ορους. μπηκε στο μπανιο.

Εκατσα στον καναπε σκεφτομενος τι μου ειπε τωρα ενώ κρατουσα τα αρχιδια . Ακομα πονουσαν.

Περασε άλλη μια βδομαδα απελπισιας, κλεισμενος ακομα. Σκεφτομουν σοβαρα πλεον αυτό που ειπε. Πως θα το ζητησω όμως; Ντρεπομουν αλλα ενιωθα ότι ηταν η μονη επιλογη που εχω.Ειπε ότι πρεπει να γινει ετσι για να λυτρωθω.

Καθοταν στο σαλονι και εβλεπε τηλεοραση. Με μεγαλη διστακτικοτητα πλησιασα.

-Ενταξει δεχομαι της ειπα.

-Δεχεσαι τι;

-να με γαμησεις.

-το λες σαν να κανεις αγγαρεια.

-είναι αγγαρεια αλλα προκειμενου να με βγαλεις θα το κανω.

-όχι όχι όχι, πρεπει να με πεισεις. Μπορεις να το ζητησεις καλυτερα

Το σκεφτηκα λιγο.επρεπε να γινει.

-κυρια θελω να με γαμησεις

-μπορεις καλυτερα

-τι καλυτερα δηλαδη; Τι μπορω να πω;

-δεν ξερω. Εισαι γκομενα θες πουτσο και πρεπει να με πεισεις.

Τα λογια βγαιναν με δυσκολια από μεσα μου.

-κυρια θελω να μου σκισεις τον κωλο

-καλο αλλα μπορεις καλυτερα. Βαλε φαντασια. Δεν φτανει να μου το ζητησεις μονο αλλα και να με καυλωσεις για να το κανω. Πηγαινε και όταν ξαναερθες σκεψου κατι καλο αλλα φορα και κατι καλο. Μεσα στην ντουλαπα μου θα βρεις ότι χρειαστεις.

Πηγα στο δωματιο να σκεφτω τι επρεπε να κανω. Καταλαβα τι ηθελε να φορεσω. Επρεπε να το κανω. Ανοιγω την ντουλαπα της.ειδα ένα ωραιο δαντελωτο στριγκ το φοραω. Τα αρχιδια μου και ο πληγωμενος πουτσος μου με βια δεν βγαιναν απο το στρινγκ.Φοραω και ένα δαντελωτο σουτιεν που πηγαινε σετ και ένα ζευγαρι καλτσες δαντελωτες που εφταναν μεχρι το μπουτι.

Μεσα στην ντουλαπα ειχε και ένα στραπον . Ξαφνιαστηκα όταν το ειδα αλλα ημουν απελπισμενος. το παιρνω και αυτο και ξανα πηγαινω στο σαλονι. Με βλεπει και βαζει τα γελια.

-χαχα, δειχνεις πολύ καυλιαρα με αυτο το σετ. Σου πηγαινει καλυτερα από μενα. Ειδικα εσενα με αυτα τα μικρα αρχιδακια που εχεις που ουτε ενα στρινγκ δεν μπορουν να γεμισουν.

Κατεβασα το κεφαλι απο ντροπη. Τι μπορουσα να κανω;

-κυρια, γαμησε με , κανε με να βογκαω σαν πουτανα καθως θα μου σκιζεις τον κωλο. Δειξε μου πως γαμανε πραγματικα. Θελω τον πουτσο σου απεγνωσμενα. Θελω να με γαμας μεχρι να χυσω.

-τωρα μαλιστα, θα σε γαμησω οπως μου ζητησες, αλλα σου φυλαω και μια εκπληξη για μετα, δεν θα σου πω τι ειναι ακομα και μην τολμησεις να ρωτησεις.

Της δινω το στραπον και στηνομαι στα τεσσερα με τον κωλο μου τουρλωτο. Ο πουτσος και τα αρχιδια μου κρεμοταν αναμεσα απο τα ποδια μου πλαδαρα γεματα καυλα. Ελπιζω σημερα να τα χρησιμοποιουσα.

2. nikossub93

nikossub93 Contributor

Πόλη ωραία η ιστορία σου

3. JOHN_athens

JOHN_athens New Member

με τουτα και με κεινα... αυξανονται τα διαζυγια...

4. Nikoly

Nikoly New Member

Μας καυλωσες