Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα βεγγαλικά σου μπούτια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Audiosexual, στις 19 Μαρτίου 2019.

  1. Audiosexual

    Audiosexual Ωχ...

    Έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω ποιος είναι αυτός ο φωστήρας στο R&D τμήμα της Duo που είχε τη φαεινή ιδέα για τα φωσφοριζέ προφυλακτικά. Λογικά κάποιος Ιάπωνας θα ήταν. Μόνο αυτοί συνδυάζουν τόσο παρανοϊκά τέτοιες ιδέες, και ειλικρινά θα ήθελα να μπω για δύο ώρες στο μυαλό του να δω πως είναι. Να δω ποια ήταν η σειρά των σκέψεών του για να καταλήξει στην καπότα που λαμπυρίζει σαν τον φωτεινούλη (και μυρίζει πάνω κάτω το ίδιο).

    Είπα όμως για το καλό της επιστήμης (For Science! όπως θα έλεγε και η GlaDOS), να αγοράσω το προϊόν και να το δοκιμάσω σε πραγματικές συνθήκες (την καπότα, όχι τον φωτεινούλη.. αν και τώρα που το σκέφτομαι… αχεμ). Το γενικό πόρισμα είναι ότι για να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις πολύ ισχυρή δύναμη θέλησης ώστε να επιβληθείς στον εαυτό σου. Γιατί μπορεί αυτή η γλυκιά μεν, άρρωστη δε πρασινωπή λάμψη να χαλαρώνει τα ήθη (και τα έθιμα παράλληλα) και είναι ότι πρέπει για να σπάσει ο πάγος, μπορεί όμως κάλλιστα να κάνει τον πάγο κονιορτό. Πως πέταγε τα κομματάκια πάγου ο ψαλιδοχέρης στην ομώνυμη ταινία όταν έφτιαχνε τα γλυπτά… ε κάπως έτσι.

    Λέγοντας για τον ψαλιδοχέρη, νομίζω ότι πρέπει να υπήρξε έμπνευση της μετεξέλιξης της γνωστής φράσης.. «Ε δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά» σε.. «Ε δεν τον κόβω και φέτες». Δεδομένου ότι ο ψαλιδοχέρης δεν έχει χέρια… Τώρα που το σκέφτομαι, ο Έντουαρντ πρέπει να είχε χοντρά θέματα. Κόντευε 20 το παλικάρι και μία μαλακία δεν είχε τραβήξει στη ζωή του.

    Αλλά ξεφεύγω από το θέμα. Έλεγα λοιπόν ότι πρέπει να έχεις μεγάλα αποθέματα αυτοελέγχου φορώντας κάτι τέτοιο. Και εσύ και η άλλη, γιατί αν έχεις ένα φωσφοριζέ τσουτσούνι να αιωρείται στο χώρο ως ανεξάρτητο μέλος, αρκεί για να λυθείς στα γέλια. Και όταν οι καταστάσεις το ευνοούν, όπως αυτή, το μυαλό γίνεται δημιουργικό και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τη μαλακία που σου ήρθε να πεις για μετά.

    Ξεκινάς ας πούμε χαλαρά (γιατί η προστυχιά θέλει καύλα να χτιστεί), και λες να ξεκινήσετε με τα προφορικά. Λίγο να δείξεις τι θες, λίγο να το ρωτήσεις δεν είσαι και πολύ μακρυά από το

    Μωρό μου.. θα μου κάνεις μία πεολυχνία;

    Και μετά έρχονται τα βαριά. Από τις άθλιες κλισέ λαϊκές ρήσεις του στυλ «το μουνί σου φλόγες βγάζει, λες να είναι πετρογκάζι», μέχρι τις πιο σουρεάλ «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γαμάω και θα κρατάω το φανάρι ταυτόχρονα». Η πιθανότητα να μετατραπεί ένα καλό κρεβάτι σε μία καλή κωμωδία είναι ευθέως ανάλογη του πόσο επιρρεπής είσαι στη μαλακία. Και σχεδόν σοκάρομαι που το λέω αλλά δεν εννοώ την μαλακία που σου ήρθε πρώτα στο μυαλό. Μάλλον ψέμματα.. αυτό ακριβώς εννοώ.. αχ.. σκατά μπερδεύτηκα!

    Για bonus points μπορείς να κρεμάσεις και ένα black light, έτσι για να νιώσεις ότι είσαι μέρος τσόντας εκτυπωμένης στο αρνητικό του φιλμ.

    Το παρήγορο είναι ότι αν δεν είσαι κοκόρι, αυτό το πράγμα κάποια στιγμή σβήνει και μπορείς να συνεχίσεις με τον πατροπαράδοτο και παραδοσιακό μη λαμπυρίζοντα τρόπο.

    Εν κατακλείδι, η συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όποιον σκέφτεται να τσιμπήσει ένα πακετάκι, είναι ότι αξίζει μόνο για το novelty του θέματος όπως επίσης και για το αν έχεις περισσότερη ανάγκη να γελάσεις από το να γαμήσεις…
     
    Last edited: 19 Μαρτίου 2019
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Το βόρειο σέλας στα πόδια σας!  
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Εμένα πάντως μου έδωσε ιδέες .. 
     
  5. Audiosexual

    Audiosexual Ωχ...

    Strapon με φωσφοριζέ γαρνιτούρα και σένα να φωνάζεις επιβλητικά «Luke I’m your Father” ?
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Όχι ..χειρότερο ..πάντως έπεσες μέσα ..περι εξευτελισμού πρόκειται χαχα
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    @jasmin sg
    υπάρχουν και με ζωάκια...ξέρεις...σκυλάκια και τέτοια 
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Πασχαλίτσες ???  
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

     

    Αχ! Δεν ξέρω!