Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος cassie, στις 22 Απριλίου 2010.

  1. cassie

    cassie Regular Member

    Δεν είναι ασυνήθιστο στον χώρο μας ο Κ. να αναθέτει στην υ. κάποιες εργασίες, οι οποίες πρέπει να εκτελεστούν μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Συχνά ακολουθεί μία αναφορά από μέρους της υ. και ίσως κάποιου είδους αξιολόγηση από πλευρά του Κ.

    Τα γνωρίζετε.

    Οι λόγοι που γίνεται η ανάθεση κάποιων εργασιών (ή και αποστολών αν προτιμάτε, του τύπου "κλειδώσου στο γραφείο και χτύπα το μούνι σου με το χάρακα. Θέλω να σε ακούω να πονάς") είναι πολλοί και διάφοροι, όπως φυσικά και το ζητόυμενο αποτέλεσμα. Δεν θα τους αναλύσω εδώ.

    Μιας και μιλάμε για προσωπικές εμπειρίες, θα σταθώ στην δική μου πραγματικότητα. Σε μία μακροχρόνια 24/7
    σχέση, οι εργασίες που μου ανατείθονται είναι πολλές φορές πράγματα που θα διευκολύνουν την ζωή του Κ. ή εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του νοικοκυριού μας. Καθαριότητα, μαγείρεμα και σερβίρισμα, ψώνια, περιποίηση κήπου, οδήγηση, εξωτερικές εργασίες κτλ. Όλα στο πλαίσιο της υπηρεσίας και αδιαπραγμάτευτα.

    Χθες το βράδυ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Προσπάθησα πολύ αλλά δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ζητούσε. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Δεν το κατάλαβα; Δεν το έκανα σωστά; Άργησα να το εκτελέσω; Χρειάζομαι περισσότερη εκπαίδευση;

    Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα. Μπορεί να το κατάλαβε. Προσπάθησα να μην το δείξω. Έμεινα στο "μάλιστα Κύριε".

    Χωρίς κάποια άλλη εξήγηση, μου γύρισε την πλάτη (μεταφορικά) και με έστειλε, στα τέσσερα, για ύπνο. Στο πάτωμα φυσικά, γιατί "αυτή είναι η θέση σου". Η "σίγαση" θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα.

    η ερώτησή μου είναι απλή: πώς μπορεί μία υ. (σκλάβα, σκύλα κτλ.) να επεξεργασεί την κατάστασή της, being denied/ignored όταν ο Κ. δεν έχει δώσει, έστω και την παραμικρή ένδειξη για τον αν πρόκειται για τιμωρία ή μία άσκηση εμπέδωσης (a reminder of my place); Πώς μπορεί να ξέρει εάν χρειάζεται να κάνει κάποιες διορθώσεις ή αλλαγές στην συμπεριφορά της όταν δεν έχει οδηγίες για το ποιές είναι αυτές;

    Πώς μπορεί να ξέρει εάν πρέπει να ακουμπίσει το μάγουλό της στο πάτωμα και να ικετεύσει ταπεινά την συγχώρεσή Του;

    Πιστευώ ότι η σκύλα Σας είναι τιμωρημένη. Γι' αυτό και μόνο αισθάνομαι ντροπή. Για την αιτία μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις...
     
  2. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Όπως το έθεσε πιο πάνω μπορεί και να μην σήμαινε τιμωρία. Απλά να ήσουν περιττή για το περιβάλλον του εκείνες τις στιγμές, και να ήθελε λίγο ησυχία. Η ακόμα να σε ήθελε σε εκείνη τη θέση μέσα στο περιβάλλον του. Τό μεγαλύτερο λαθος ομως ειναι να ψάχνεις τι σκέφτεται, γιατί μπορεί να πεσεις σε λαθος εκτιμησι, που ειναι το χειροτερο. Μην ξεχνας το να φερεσαι σαν "χαζη", όταν έχεις απορίες είναι και αυτό διεγερτικό...
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;


    Το να φέρεσαι σαν χαζή είναι όντως διεγερτικό; Ή μήπως είναι διεγερτικό μόνο για άντρες με αντίστοιχη νοημοσύνη ή τόσο ανασφαλείς που φοβούνται να έχουν δίπλα τους κάποια με νοημοσύνη; Πιστεύω πως η πλειοψηφία δε θα ήθελε με τίποτα δίπλα του κάποια που να φέρεται σαν άτομο χαμηλής νοημοσύνης.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Η τιμωρια ειναι τιμωρια , την εκτελεις και τελος αν θελει κατι αλλο απο σενα να το πει.

    εγω εχω μια αλλη απορια , παντα στο πατωμα κοιμασαι?
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Αυτο που ξερεις ειναι οτι η "σιγαση" θα κρατησει μεχρι τη Δευτερα.
    Φαντάζομαι οτι μονο το γεγονος οτι εκνευρίστηκες μπορεί να ήταν αρκετό, σε πολλες περιπτωσεις ειναι.
    Αν η "σίγαση" στην δική σου την περίπτωση σημαίνει οτι δεν μπορεις να ρωτήσεις μεχρι τη Δευτέρα τότε ίσως η τιμωρία σου να ειναι ακριβως αυτή.
    Εχει να κανει περισσοτερο με το ειδος της σχέσης που και πως εφαρμοζεται καποια πραγματα μεταξύ σας.
    Σε ενα πολυ γενικοτερο πλαισιο αυτο που μπορω να πω χωρις να ξερω λεπτομερειες για εσας ειναι οτι μια "καλη" σκλαβα δεν ειναι ποτε "out of balance" και ότι μια σκλαβα που γκρινιαζει ή εκνευρίζεται συνήθως πρεπει να υποστεί και μια αντίστοιχη τιμωρία.
    Με εντύπωση ανακάλυψα οτι πολλοι Doms/Dommes ενοχλούνται πιο πολυ οταν ο/η υποτακτικος εκνευρίζεται ή αντιδρά εκνευρισμένα παρα οταν παρακαλαει να βγει απο την χ κατασταση.





    Sado_M ειλικρινα λιγο με σοκαρει το σχολιό σου... Κοιτα αυτό: Επικοινωνία: η ικανότητα να μιλησει και ελευθερα να συζητησει πρεγματα ειναι ενα καίριο μερος καθε σχεσης.Αυτο ειναι βασικο μέσα στη σχεση ενος Μαστερ και ενος υποτακτικου.Ο Μαστερ θα πρεπει να εχει την ικανοτητα να επικοινωνησει τις αναγκες, θελω, επιθιμιες,φοβους,σκεψεις,όρια ή οτιδήποτε άλλο προκύψει.Η ικανότητα του να μιλαει (επικοινωνει) επίσης καθορίζει την ειλικρίνεια και αληθοφάνεια του Μαστερ.Μολις η επικοινωνία εδραιωθει πρεπει και να μεινει ετσι - με την προυποθεση οτι ο Μαστερ δεν σταματαει να μιλαει ειλικρινα.Το να μην ειποκοινωνεις σημαινει οτι βασεις σε κινδυνο τον εαυτο σου και τον σκλαβο σε κινδυνο σωματικα ΚΑΙ συναισθηματικα.



    "Communication: The ability to talk and freely discuss things, is an integral part of any relationship. This is essential within the relationship between a Master and a slave. A Master should have the skills to communicate his needs, wants, desires, fears, thoughts, limits, or whatever else comes along. The ability to talk also calls into play the honesty and truthfulness of the Master. Once communication is open, it should remain that way -- provided the Master does not stop communicating honestly. To not communicate, is to endanger yourself and your slave physically and emotionally."

    απο Masters
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    εχουν αποψη και τα υ? δεν καταλαβα..συγγνωμη...
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Τι εννοεις?
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Όχι, είναι άτομα λοβοτομημένα, ηλίθια, ανίκανα να σκεφτούν και, κατά συνέπεια, να έχουν άποψη...  

    Φυσικά και έχουν άποψη, όπως όλοι. Και, φυσικά, την εκφράζουν. Ίσως να διαφέρει ο τρόπος, αλλά το κάνουν  
     
  9. Polo

    Polo New Member

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Καλησπέρα, σε όλους. Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης...καλή η ερώτηση...., αλλά μήπως την τοποθετείς σε λάθος βάση?...."πώς μπορεί μία υ. (σκλάβα, σκύλα κτλ.) να επεξεργασεί την κατάστασή της, being denied/ignored όταν ο Κ. δεν έχει δώσει, έστω και την παραμικρή ένδειξη για τον αν πρόκειται για τιμωρία ή μία άσκηση εμπέδωσης (a reminder of my place); Πώς μπορεί να ξέρει εάν χρειάζεται να κάνει κάποιες διορθώσεις ή αλλαγές στην συμπεριφορά της όταν δεν έχει οδηγίες για το ποιές είναι αυτές;...", σε μία μακροχρόνια 24/7 σχέση όπως λες, ο κώδικας επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί, είναι τις περισσότερες φορές πάνω από τις λέξεις, μια ματιά, η γλώσσα του σώματος ένα χαμόγελο, είναι αρκετό για να καταλάβεις εαν πρόκειται για άσκηση εμπέδωσης ή για τιμωρία...πιστεύω ότι η απάντηση είναι μέσα σου....αν όχι......μετά την περίοδο σίγασης, είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση με τον Κ.
    Οσον αφορά εάν έχουν άποψη τα υ., φυσικά και έχουν, το πως την εκφράζουν και σε τι βαθμό, είναι κάτι που διαμορφώνεται από την μεταξύ τους σχέση....
     
  10. Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;


    Γιατί να πρέπει να είναι τιμωρία?το πότε είναι τιμωρία κατά την άποψη μου σε βάθος χρόνου, το καταλαβαίνει το υ και αν πάλι δεν καταλάβει ρωτάει και μαθαίνει...εγώ πάλι βλέπω πως εκνευρίστηκες και σου έδωσε την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και να σκεφτείς.Δεν είναι κακό... 
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    1 - Κανε κατι με τα Ελληνικά σου, και με τον τροπο που χρησιμοποιουνται τα εισαγωγικα, η οι λεξεις εντος εισαγωγικων στην κοινοτητα. Παμε παλι λοιπον:

    Η πρόταση ήταν το να φέρεσαι σαν (Εισαγωγικά) χαζή (Εισαγωγικά[δηλαδή ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ, δείχνεις, ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΣΑΙ σαν κλπ, και όχι ότι έχεις χαμηλή νοημοσύνη]) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ αυτό διεγηρτικό (μέσα σε όλα τα άλλα).

    2 - ΑΝ καποιος ΔΙΕΓΗΡΕΤΑΙ με το να εχει μια χαμηλης νοημοσυνης διπλα του, γιατι πρέπει να έχει χαμηλή νοημοσύνη και ο ίδιος?

    2α - ΑΝ κάποιος ΔΙΕΓΕΊΡΕΤΑΙ με μια χαμηλής νοημοσύνης, που το ξέρεις εσύ ότι δεν ΔΙΕΓΕΊΡΕΤΑΙ? η φταίει / συμβάλει η νοημοσύνη του που διεγείρεται με κάποια?

    2β - ΑΝ καποιος προτιμαει την Miss Pipa για να παιξει, και δεν τον ενδιαφερει κάθε είδους από ποιητικά σμαράγδια η κορώνες ανωτέρου πνευματικού επιπέδου, γιατί πρέπει να κριτικάρεται?

    3 Γιατί κάποιος να νιώθει ανασφάλεια με / απέναντι από κάποια υψηλής νοημοσύνης εφόσον λογικά θα ήταν υπερήφανος που έχει μια τέτοια κοπέλα δίπλα του, και επιπλέον θα τον βοηθούσε άπλετα στην διαβίωσή του?

    Madlene μήπως υπάρχει κανένα complex που δεν το έχεις ψάξει ακόμα?
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;


    Ναι, το ομολογώ, δε σκαμπάζω από ελληνικά. Θα έρθω να μου κάνεις ιδιαίτερα (με φόβο να ξεχάσω και τα λίγα που ξέρω).Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά:

    Πρώτον, φυσικά και θεωρώ πως είναι όμοιός της και ο ίδιος. Τι μπορεί να προσφέρει κάποια με νοημοσύνη υπό του μετρίου, πόσο μάλλον χαμηλότατη, σε κάποιον με μεγάλη νοημοσύνη; Ο καθένας δεν αναζητά το όμοιό του;

    Δεύτερον, δε λέω, καλή Miss Pipa. Έλα, όμως, που κάποια στιγμή τελειώνει η καύλα... Και αν η Miss Pipa αποδειχθεί Miss Touvlo, τότε λογικό είναι ο άλλος να της πει ένα ωραίο "άντε γεια". Κοινώς, η καύλα δε μπορεί να αποτελέσει μοναδικό κριτήριο για μια σχέση.

    Και κάτι άλλο... νοημοσύνη δε σημαίνει απαραίτητα ποιητικά σμαράγδια ή ποιητικοί άνθρακες. Σημαίνει να μπορείς να έχεις ένα ικανό επίπεδο λόγου, μια συμπεριφορά αρμόζουσα στις περιστάσεις, μια σωστή στάση

    p.s: Όσο για τα κόμπλεξ που αναφέρεις, όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι εγώ έχω τα δικά μου. Συμφιλιώνομαι μαζί τους. Εσείς, αγαπητέ;