Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος enidrio, στις 20 Απριλίου 2011.

  1. enidrio

    enidrio New Member

    Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι , είναι κάτι που σχετίζεται τα παιδικά βιώματα μας ή είναι κάτι νέο ξέχωρο από τα παιδικά μας βιώματα ?
     
  2. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Hello enidrio, καλώς ήρθες στο site.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    τα παραπανισια κιλα ...
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Απίστευτος είσαι..   

    Μα κυρίαρχοι κ κυριαρχούμενοι (κυριευμένος μου φέρνει περισσότερο σε..δαιμονισμένος  ), υπήρχαν κ υπάρχουν σε όλα τα μήκη κ τα πλάτη της γης. (Δεν μιλώ για το πλαίσιο του bdsm βέβαια, αλλά ως ανθρώπινες τάσεις.)
    Όσο για το bdsm δεν ήρθε να πει κάτι νέο, απλώς να οριοθετήσει ΄σε ερωτικό πλαίσιο την τάση του κυριαρχείν κ κυριαρχείσθαι.
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Πολύ περίεργη ερώτηση. Μάλλον χρειάζεται αναδιατύπωση.

    Είναι πάρα πολλές οι πτυχές μίας D/s σχέσης

    παράδειγμα 1.
    Η πτυχή που μετατρέπει τον άνθρωπο σε σεξουαλικό αντικείμενο το οποίο μπορείς να μοιραστείς (βλέπε L'histoire d'O τη σκηνή που ο Sir stefin δίνει την Ο σε 2 φίλους του και ο ίδιος αποχωρεί και σε άλλο στιγμιότυπο την μοιράζεται).

    Είναι βαθύτερη ανάγκη και πρόκληση, να αναγνωρίσει κανείς την τάση του για ιδιοκτησία και να παίξει με τα όρια αυτής της τάσης.

    Από [που ξεκίνησε; ΜΑ απο εκεί που ξεκίνησε ο καπιταλισμός. Από την πρωτογενή τάση για επιβίωση.

    Το να εκμηδενίσει κανείς αυτή την τάση είναι σαν να παίζει με το ένστικτο επιβίωσης πράγμα το οποίο τον φέρνει κοντά στο θάνατο με κίνδυνο να παραδοθεί σε αυτόν. Κατ' επέκταση όταν ξεπεράσει αυτό το όριο η επιλογή του να επιβιώσει γίνεται ισχυρότερη και αποκαλυπτικότερη.

    Έχει νόημα όμως μία τέτοιου είδους ανάλυση των ενστίκτων μας; Αναρωτιέμαι.

    Έχω την εντύπωση πως από όπου κι αν το πιάσεις, η διερεύνηση τη σεξουαλικότητας αποσκοπεί στην υπέρβαση του φόβου μας για τον θάνατο και άρα στην ανάγκη μας να ζήσουμε.
     
  6. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Nομίζω ότι διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και καθένας θα έχει μία δική του άποψη να πει. Πιστέυω όμως ότι ΔΕΝ έχει να κάνει με γενικά παιδικά βιώματα παρά με σεξουαλικά βιώματα της εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας, με τα πρώτα περπατήματα στα σεξουαλικά μονοπάτια δηλαδή και τα ερεθίσματα τα οποία σου δίνουν. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το internet το οποίο άνοιξε τους σξουαλικούς ορίζοντες πολλών ...... από εμάς που χωρίς τα ερεθίσματα που μπορέις να πάρεις από αυτό δεν θα ξέραμε καν τι είναι το bdsm. Βλέπεις κάποια πράγματα τα δοκιμάζεις από περιέργεια και τότε διαπιστώνεις ότι σου αρέσουν!
    Και μιλάω κυρίως για μένα που μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που καμία σχέση με σχέσεις κυριαρχίας και αυταρχισμου! το ανάποδο μάλιστα!
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Αμφιβάλω για το κατά πόσο η περιέργεια οδηγεί σε αυτόν τον κόσμο. Το περιβάλλον μου εναντιωνόταν πάντα σε σχέσεις εξουσίας και απέρριπτε συλλήβδην τις εκφράσεις βίας.. Αυτό δεν με εμπόδισε να έχω σεξουαλικές βίαιες φαντασιώσεις από πολύ νωρίς. Η Ιστορία της Ο με έκανε να νιώσω χαρά που κάποιος καταλάβαινε τι έχω στο κεφάλι μου αλλά το ιντερνετ συνέβαλε μόνο στο να νιώσω μεγαλύτερη χαρά και ανακούφιση που δεν ήμουν μόνη στον κόσμο.

    Προσωπικά δεν δοκίμασα ποτέ κάτι σεξουαλικά απο περιέργεια. Δοκίμαζα πάντα μόνο όσα ήξερα ότι θέλω. Ή υποψιαζόμουν ότι θα απολαύσω.
     
  8. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Ακριβώς....! Το ότι σε έτρωγε κάτι σεξουαλικά δεν οφείλεται στα παιδικά σου βιώματα αλλά σε σεξουαλικές ροπές τις οποίες ανακάλυψες δοκιμάζοντας και ψάχνωντας!

    Να το πω και αλλοιώς: Μία εν γένει βίαιη συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται σε παιδικά βιώματα. Μία καθαρή σεξουαλική συμπεριφορά υποτακτικότητας ή κυριαρχίας δεν μπορεί να αποδωθεί σε γενικά παιδικά βιώματα αλλά σε σεξουαλικές ροπές και σεξουαλικά βιώματα!
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Σε σεξουαλικές ροπές τις οποίες γνώριζα απλά κάποια στιγμή άφησα να εκφραστούν. Όχι δεν τις ανακάλυψα δοκιμάζοντας και ψάχνοντας. Δοκιμάζοντας και ψάχνοντας επιβεβαίωσα (δεν ανακάλυψα) ότι όντως μ'αρεσουν αυτά που μ'αρεσουν.
     
  10. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Το τι θα δοκιμάσεις σεξουαλικά δεν έχει καμία σχέση με τα παιδικά βιώματα...
    το τι θα επιλέξεις να γίνεις οφείλετε όμως.
    Συνήθως στο οικογενιακό μοντέλο ο ένας γονιός είναι ο κυρίαρχος και ο άλλος ο υποτακτικός σαν συμπεριφορά και χαρακτήρας.
    Έτσι το παιδί μεγαλώνοντας βλέπει και παίρνει και τις 2 συμπεριφορές...
    απο κει και πέρα μεγαλώνοντας και φτίαχνοντας τον δικό του χαρακτήρα ένα απο τα δυο χρακτηριστικα των γονιών θα ταιριάξει καλύτερα στην προσωπικότητα του παιδιού.
    Διχασμοί υπάρχουν καθώς σε κάποιες περιπτώσεις το παιδί αδυνατεί για κάποιους λόγους να υοθετήσει την μια ή την άλλη συμπεριφορα και παίρνει και τις δυο προσπαθώντας να μπαλατζάρει πάνω σε ένα ξυράφι.
    Αν μιλάμε καθαρά και μόνο για σεξουαλική συμπεριφορά εκεί έχει αποκλειστικά να κάνει με το τι σε ερεθίζει και σε φτιάχνει.
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Και όμως, μπορεί πολλές φορές να υπερβάλει ο Ίσνο, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Πόσοι και πόσες από αυτούς/ές που δηλώνουν bdsmers δεν έχουν απολύτος καμία σχέση με τον χώρο, απλά είναι εδώ γιατί εκεί έξω στους βανίλλα δεν μπορούν να βρουν ερωτικό σύντροφο λόγω εμφάνισης;

    Κάποιος/α που δεν βλέπεται από εμφάνιση στον βανίλλα χώρο, στον bdsm χώρο δηλώνοντας ένα χ status έχει πολλές πιθανότητες να βρεί ερωτικό σύντροφο. Π.χ. μια γυναίκα 120-140 κιλά με 1,60 ύψος, στον βανίλλα χώρο μόνο αν γίνει κανένα θαύμα... μπορεί να της κάτσει κάποιος, η ίδια γυναίκα αν δηλώσει εδω αφέντρα, αρκετοί υ άντρες θα την παρακαλάνε να πέσουν στα πόδια της!

    Πιστεύω αυτό θέλει να πει στο ποστ του ο Ίσνο!
     
    Last edited: 20 Απριλίου 2011
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Συμφωνω!